18 MVG och 2 VG

Brevet med betygen slank precis ner i brevlådan och så ser mina betyg ut från ettan och tvåan på Viktor Rydberg gymnasium. Tro det eller ej men jag är hur nöjd som helst. Visst sticker de två VG:na lite i ögonen men med tanke på att jag går i en sådan hård skola med så hård konkurrens är så är jag sjukt nöjd. Jag hade aldrig vågat hoppas på att få såhär fina betyg på VRG då jag fick veta att jag kommit in sommarlovet mellan nian och ettan.  

Man ska inte heller glömma bort att VG, som på Viktor rydberg är ett betyg för du-är-värdelös, faktiskt betyder att du är väl godkänd.


Jag är nöjd. Riktigt jävla nöjd.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad fick du vg i då?

2008-06-13 @ 16:51:24
Postat av: Anonym

Men alltså snälla.. Ja, viktor rydberg är (eller VAR ska väl jag säga) inte så som du beskriver det jämt och ständigt. Visst, ingen dans på rosor som man bara kan skratta sig igenom, men det är fanemig inte värre än de flesta andra skolor..

2008-06-13 @ 20:48:16
Postat av: till anonym

säger vem? var går du själv lille vän?

2008-06-14 @ 00:32:49
Postat av: Anonym

i ettan fick du ju alla mvg och ett vg då var du ju helt förkrossad, vad har gjort att du ändrat dig nu? jag menar med att nu är du supernöjd och ändå sänkt dig med ett mvg till vg. jag är hur avis som helst, bara sugen på att veta varför du är nöjdare nu än förra året? (a)

2008-06-14 @ 12:29:31
Postat av: Mandy

Till anonym: Sänkt mig i ett ämne? Va? Jag vet inte om du går på gymnasiet men där fungerar det annorlunda än vad det gör på högstadiet. Nu läser du olika kurser i ett år eller en termin. Du får alltså inte ett slutgiltigt engelskabetyg i trean utan efter ett år får du ett betyg i exempelvis engelska A, efter ytteligare ett år får du ett till betyg fast i engelska B. I tvåan nu har jag alltså fått 12 stycken nya betyg där ett av dem är VG. Jag har alltså inte sänkt mig i något ämne vilket du skrev, bara fått helt nya betyg från tvåan där ett av dem var VG.



I ettan läser man rätt mycker repetition från högstadiet. Jag hade räknat med att gå ut med alla MVG från ettan. Men då tvåan är det absolut svåraste året i hela din skolgång - med flest ämnen, så hade jag accepterat om jag hade fått ett par VG då jag vet hur svårt det är att gå ut med toppbetyg. Därför är jag hur nöjd som helst att jag bara fick ett VG i hela tvåan.



Nu kan ni sluta och fokusera på vad jag fick VG i då jag själv väljer att vara nöjd med mina betyg. Det var ett misstag att skriva mina betyg här då jag inte visste att ni hela bunten gått ut med MVG i alla ämnen och är några att uttala er om mina betyg och vilken skola jag går i ;)

2008-06-14 @ 12:44:41
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men snälla människor, bara för att ni vet att Amandas svaghet är att hon ställer för höga krav på sig själv behöver ni inte ta vara på minsta lilla tillfälle att klanka ner på henne!

Ta absolut inte åt dig Amanda :)

2008-06-14 @ 12:51:50
Postat av: Anonym

du missuppfatta mig helt och jag gick ut gymnasiet förra året så jag vet precis hur gymnasiet fungerar, men du missuppfatta mig. var inte meningen att du skulle ta det som en pik.

2008-06-14 @ 17:31:47
Postat av: Anonym

men gud varför så otrevlig :S jag frågade bara vad du fick vg i..

2008-06-15 @ 14:39:32
Postat av: Mandy

Det var inte dig och din kommentar jag var "otrevlig" mot =)

2008-06-15 @ 14:42:55
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0