Sommar med Susanna

Det är så härligt att se förbättringen hos min matteelev från varje lektion jag har med honom. Om jag ska vara ärlig så visste jag inte hur jag skulle kunna hjälpa honom efter första lektionen jag hade med honom. Då kändes det som att han inte förstod någonting av det jag förklarade. Men i dagsläget har han blivit så enormt mycket bättre på matte att jag knappt kan förstå att det är sant. Det är så underbart att se hur glad hans mamma blir då han äntligen klarade proven nu innan han fick sommarlov.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig iordning och åka till Odenplan och möta Susanna. Eftersom att det är så fint väder ska vi sätta oss på uteserveringen Sommar. Blir väl en kall cola för min del, men jag önskar att det hade varit något annat.. Dock ska man inte luras av vädret som ser mycket varmare ut än vad det är. Fram emot kvällen är det nog bäst att sätta på sig en mysig kofta och så får det bli ett par klackar till det.

Vi hörs om ett tag!










Kommentarer
Postat av: Anonym

okej tack , för jag ska börja 8an nu har bra iallt annat VG och MVG förutom min matte som ligger på IG. Men ska försöka repetera som du sa för att bli bättre :)

2008-06-26 @ 19:26:32
URL: http://jjustsc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0