Ny bikini!

Jag har aldrig på mig en och samma bikini under en hel dag då jag är utomlands utan byter i alla fall tre gånger under en dag och har aldrig samma bikini två dagar i rad. Jag är nästan lika svag för bikinisar som för skor.. fast bara nästan. Hur som helst har jag alltid minimala bikinisar, men då jag såg denna fick jag nästan lite Victoria's secret känsla över den. Denna är sportig och jag kommer lätt ha den under beach volley matcherna som är ett måste på beachen! Färgerna görs inte helt rättvisa på bilden men mer bilder lär ju komma då denna är på. Solglasögonen sattes på för lite beach-feeling ;)





Och denna bikini införskaffades för ett par veckor sedan..


Dagens outfit

~Såhär har jag sett ut idag~


Säby's visning!

Idag har jag varit med min älskade Carro på Berns och Säby's visning. Därefter åkte jag och mötte mamma för en shoppingrunda och kvalitétstid ute i solen med jordgubbar och körsbär. Åh, vad mycket fint jag har shoppat idag. Bland annat en bikini som jag dog för. Bilder kommer :)

 


Såå skönt att slippa foundation, solpuder och allt vad det heter. Nu är det solen som gör huden brun och fräsch!


Min otroligt snygga babe!


Modevisning @ Berns imorgon - Sthlm fashion week!

Godkväll mina kära!

Det blev givetvis ingen kryssning för min del då det förmodligen inte är något för mig det där. Känns på något sätt lite tacky. Men vad vet jag, har aldrig varit på en kryssning, men lär å andra sidan inte delta på någon på ett bra tag heller. Jag har istället tagit det jättelungt här hemma och egentligen inte gjort någonting. Men sådana kvällar behövs onekligen också.

Ställde in morgondagens mattelektion tidigare idag då jag ska på modevisning på Berns med Carro klockan två imorgon. Det ska bli riktigt roligt bara jag hittar något fint att ha på mig. Därefter blir det sol&bad för fulla muggar skulle jag tro. Omöjligt att shoppa i denna värme. Men jag klagar inte, I just love it!
Godnatt!


Bilder från de senaste dagarna

 

Dags för utgång


Kubbspel på gården



.. men jag föredrog att leka med kissekatten som sprang efter kubbpinnarna som en liten vovve!

 
Jag och baby på Laroy!


<3


Måndag

Hello!

Kom nyss hem från bryggan där jag, Emelie och Sebbe legat och stekt. Garanterat varmaste dagen idag alltså. Inatt sov jag hos Alex och vi var uppe innan sju imorse och gick en 7..8 km i det fina vädret. Superskönt om det inte vore för mitt skoskav som jag fick och nu resulterat i att hela bakre delen på båda mina fötter är vattenfyllda blåsor som är i samma storlek som ett öga. Vidrigt!

Mattelektionen ställdes in idag så därmed kunde jag och Emelie ses redan vid halv tolv och efter en snabb lunch lade vi oss på bryggan och åt jordgubbar och drack milkshake och flera liter vatten. Dagarna nu är ljuvliga!

Alex Sylvén ringde förut och frågade om jag skulle följa med honom och ett stort gäng på kryssning ikväll. Är faktiskt riktigt sugen så det lutar det åt. Men först ska jag hälla i mig någon liter vatten till. Ett måste såhär varma dagar!



Playing with the camera :)





 


Inlägg skrivet igår kväll - publicerat nu

Ytterligare en fantastisk dag har tillbringats med min bästa vän Ebba. Vi har badat, pumpat partymusik, ätit, druckit en massa vatten och framför allt solat. Nu ska vi grilla här hemma på gården och därefter kommer Alexander och hämtar mig så ska vi ha picknick eller något annat mysigt!














Bilder från igår hos min Ebba!



















Imorgon ska jag till min älskling igen :)

Såhär såg vi ut innan utgång igår!






Bilder från idag!

Idag har jag och Alex haft en supermysig dag i Tessinparken med en massa bus (läs: bland annat en mindre version av vattenkrig samt Alex som liggandes lyfter upp mig i luften och vägrar släppa ner mig, ha!) , sol och mys. Vi gick vid lunchtid och handlade kyckling, flera flaskor vatten och ceasarsallad som vi åt på filten i parken. En underbar dag med sötnosen!

 


Påväg hem i gårdagens klädsel (;


Perfekta dagar avlöser varandra..

Är för tillfället hemma hos Alex och väntar på mamma som ska komma förbi och hämta upp mig. Jag har en massa bilder både från den fantastiska dagen igår hemma hos Ebba vid hennes pool samt bilder från idag med Alex i Tessinparken att bjuda på. Åh vad jag är lycklig över att jag kan vara ute nu hela dagarna och bara njuta av det fantastiska vädret och den oslagbara värmen.

Igårkväll blev det först utgång med Ebbson på Blue Moon bar där Behrangs 22-års dag firades. Därefter blev det en sväng förbi Laroy där jag träffade en massa söta tjejer samt framför allt Carro som jag senare drog till White room med. Igår kom det faktiskt fram flera manliga bloggläsare som berömde mig för bloggen och jag fick bland annat höra att de var imponerade av min balans jag har i mitt liv med seriösa studier, festande samt en massa träning. Blev såklart jätteglad av att höra så fina ord :)

Sedan kom världens gulligaste Alexander och hämtade mig på White room för att åka hem till honom. Imorse gick vi upp rätt tidigt och lade oss i tessinparken där vi solat, busat och ätit jättegod lunch :)

Amanda Bergman & Caroline Lidman

Jag och Carro @ White room igår

Solar och badar at Ebba's place!



Jag styr poolparty! Wanna come? ;)

Dagens planer

Godmorgon godmorgon!

Om 40 min är det dags för ytterligare en lektion i matte som jag håller i. Får min "lön" idag också, yeey! Hur nice som helst eftersom vi sitter ute i solen under alla lektioner och min elev gör verkligen framsteg.

Därefter tar jag mitt pick och pack och åker till min Ebba. Vi ska ligga och sola vid hennes pool och pumpa musik. Bad blir det givetvis också! Ikväll blir det sedan utgång så det står härliga till.

Jag får skjuta upp bikini-shoppingen till helgen. Sommarens första resa (Palma 12e juli) närmar sig med stormsteg och jag behöver massor med nya söta, minimala bikinisar. Eftersom jag åker till Småland nu på ons/tors och stannar i 4-5 dagar är det nog bäst att jag försöker få till några riktigt bra köp innan dess. Som sagt, tiden bara flyger iväg och snart sitter jag på planet mot Palma!


Sova sova sova!

Hej hopp!

Efter alla soltimmar idag somnade jag mer eller mindre sittandes med mat i munnen under middagen. I samma stund som jag lade huvudet på kudden direkt efter middagen somnade jag som en stock och sov tills nu. Egentligen har jag inplanerat att ta ett glas i Carros sällskap, och sedan åka hem till Ebba och mysa med henne efter att hon slutat jobba sent ikväll. Men jag har verkligen ingen ork i kroppen att röra mig hemifrån. Jag har ju sovit hos Alex nu två nätter i rad, och hur mysigt det än är, behöver jag nog sova hemma i min säng .. i alla fall en natt :)

2 bilder från idag..

 

Underbara bilder från idag :)


En osminkad Manda påväg till bryggan :)














bruuuunis








En heldag i solen - idag igen :)

Hej på er mina fina!

Kom nyss hem från en heldag på bryggan i solen tillsammans med Sebbe och Emelie. Igår kom Alexander utanför mig på kvällen så tog vi en promenad här längs vattnet. Älskar våra promenader.. ;) Sedan åkte vi hem till honom och sussade där. Imorse var det dags att åka och träffa min matte-elev för en lektion matte i solen. Jag har med andra ord varit i solen från elva imorse till nu, lovely!



Mer bilder från dagen är på g :)

Sol, sol, sol - I love it!

Åter igen har jag haft en helt fantastisk dag tillbringad i solen! Jag låg i ungefär tre timmar här nere vid vattnet och senare kom även mamma och Sebbe och gjorde mig sällskap. Solen är verkligen stark nu; den tar som bara den.

Sitter nu hemma, trött av alla soltimmar, och väntar på middag. Får verkligen passa på att njuta av att få mat serverad dag ut och dag in. Något man verkligen tar för givet nu, men som man verkligen borde uppskatta mer.

Planerna för resten av dagen och kvällen är lite oklara. Pratade med Alex om att träna tillsammans, samt tjejerna om att ses för ett glas på Ute senare. Vi får se vart det hela slutar. En helkväll med utgång går helt bort i alla fall. Intresset för det är inte så jättestort nu när det finns så mycket annat roligt att göra ute i det fina vädret. Men till helgen blir det party så det står härliga till!


Gårdagen

Gårdagen var verkligen supermysig! Allsång på skansen i strålande sol och med underbart sällskap kan inte bli annat än perfekt. Måns och Tomas Ledin var utan tvekan höjdpunkten. Är så besviken då jag såg nu när jag loggade in på facebook att en bekant skrev att jag kunnat komma in backstage om jag hört av mig till honom. Lite quality time med Måns hade ju inte varit helt fel ;)

Hur som helst mötte jag sedan upp Alexander utanför Skansen/Grönan då han tillbringat sin dag och kväll på Grönalund med jobbet. Vi gick till Josefina där vi satte oss med alla hans supersköna arbetskollegor och drack rosé. Trots att jag var så gott som osminkad och väldigt ledigt klädd hade vi trevligt. Jag menar, det är inte alltid roligt att "gå ut" om man känner sig lite halvsunkig.

Sedan tog vi en promenad hem till Alex och somnade senare. Imorse åkte jag på en gång till min matte-elev för en lektion. Vi satt idag igen ute i solen och allt gick toppen. Nu är jag hemma, har ätit lunch och ska snart kila ner till bryggan med en bok och ipod och sola. En utgång är planerad med tjejerna ikväll, har dock inte helt bestämt mig för hur jag ska göra. Är i stort behov av att somna tidigt ikväll nämligen..

Bilder från gårdagen :)












Kan inte få nog av midsommar

Innan jag lägger upp bilder från gårdagen tänkte jag lägga upp lite fler bilder från midsommar. Album efter album skapas med midsommarbilder, och självklart får ni ta del av det mesta! :)






Underbar dag på bryggan

Hej alla glada!

Åh vilken fantastisk dag det är. På mattelektionen gick jag igenom pythagoras sats och kvadratrötter. Vi satt ute i solen vilket var alldeles underbart. Sedan mötte jag Emelie och vi tog en promenad och lade oss på bryggan nere vid mig. Satan vad solen tar nu! Helt lovely!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan åker vi till Skansen för att gå på Allsång på skansen. Strålande sol, Måns Zelmerlöw och Tomas Ledin. Kan inte bli bättre :) Kanske träffar jag Alex och mina tjejer sen också.

Bilder tagna för en halvtimme sen..








Mer bilder från Midsommar














What a lovely day!

Hej på er allihopa!

Kom nyss hem från en powerwalk längs vattnet med Emelie. På vägen mellan Pampas Marina och Karlbergs slott bestämde vi oss för att lägga oss på bryggan och sola, så där låg vi i någon timme. Hur skönt som helst. Äntligen är värmen är här, ingen är gladare än jag.



Nu väntar jag på middag här hemma och därefter blir det en kvällsfika med Bella. Vi lär nog sätta oss vid vattnet någonstans och njuta av kvällssolen.

Midsommar 09

Jag och alla mina underbara tjejer jag bjudit med på Midsommar fick uppleva en alldeles fantastisk och oförglömlig dag. Killarna som fixat allt hade gjort det med bravur och stämningen var verkligen på topp från första stund tills vi åkte därifrån. Nu låter jag bilderna tala för sig själva.












































Gårdagens sommaroutfit






Polisen ringde på inatt..

Godmorgon mina kära!

Är hemma hos Alex för tillfället, men ska snart börja bege mig hemåt och till att börja med sova ordenligt. Inatt blev det nämligen inte mycket sömn.. Runt ett på natten ringer det på dörren varpå både jag och Alex greps av lite lätt panik. Hur vanligt är det att någon ringer på vid den tiden på dygnet liksom? Det komiska i det hela var de tankarna som jag och Alex fick i samband med att det ringde på. Jag var helt säker på att det var min mamma som fått någon knäpp och åkt dit. Därmed säger jag upprepade gånger till Alex att han absolut inte ska öppna, haha.. När han sedan såg i nyckelhålet att det var en eller om det var två poliser utanför trodde han ett tag att det skulle vara jag som varit i farten på ett eller annat sätt.. haha det tycker jag var roligt! Men när han såg att polisen hade ett bildäck med sig som tillhör Alex bil samt fick höra att någon försökt stjäla bilen föll bitarna på plats..

Det blev alltså inte så mycket sömn inatt med andra ord, men kvällen och resterande delen av natten var som vanligt jättemysig på alla sätt och vis. Jag hade dock superont i magen under ett par timmar, förmodligen för att jag var väldigt hungrig, men då sötnosen var så snäll och ställde sig och lagade mat till oss elva,halv tolv på kvällen blev allt snart mycket bättre.

Idag ska jag ta en långpromenad i solen med Emelie. Prata jobb med en butik där butiksägaren är intreserad av att jag ska jobba litegrann framöver samt senare eventuellt ta en kvällsfika med Bella.

Mina vänner som förmodligen försökt få tag på mig sedan igår eftermiddag: Jag glömde mobilen hemma och har därav inte kunnat svara då ni försökt nå mig.

Alla midsommarbilder kommer upp lite senare idag!


Jag och Alex för knappt en vecka sen på Laroy :)

Träningslivet får aldrig inkludera sk. "bakisdagar"

Precis varit ute och tränat. Den proceduren inträffar numera varje dag under ett par timmar. Till och med på midsommardagen var jag ute och tränade i ett par timmar - allt för att trotsa baksmällan, och diverse smärtor och kramper efter midsommarnatten. Jag kan väl säga såhär: jag var onekligen den enda som hade valt den sysselsättningen i form av ett träningspass midsommardagen till ära. But hey.. I love it! :)

Idag har jag haft en supermysig dag i solen sittandes på en uteservering vid Norrmälarstrand med mina föräldrar samt Emelie och Sebbe. Jag åt deras supergoda focaccia och njöt av den värmande solen.

Nu blir det middag här hemma. Jocke och Signe är på besök, mina solstrålar! Därefter ska jag åka hem till prinsen för kvällsmys. Kanske blir det en bio, en promenad eller bara mys hemma hos honom. Puss på er!





Bästa midsommaraftonen någonsin..

... och då talar jag för oss alla som var där. Här är bara ett fåtal av alla bilder som togs. Mer om den fantastiska midsommaraftonen kommer i nästa inlägg. Nu ska jag ut och sola! Puss så länge.











Svaren!

Så, hur ska du planera året fram tills nästa höst då du börjar på handels? har du redan spikat alla planer, eller vet du ingenting än? Vad vet du att du kommer göra? =)

Jag kommer att tillbringa hösten och vintern i Sverige. Vad exakt jag kommer att göra vet jag ännu inte. Drömmen samt planen är sedan att flytta till Milano i januari i ett halvår. Plugga italienska, jobba (förmodligen i Prada-butiken där jag blivit erbjuden jobb) samt bara leva livet!

vilken skola gick du från sexan - nian?

Tallbackaskolan!


Du verkar ha oerhört snälla och generösa föräldrar, händer det någon gång att de säger nej eller att du får tjata för att tex få ett par nya skor eller pengar till utgång?


I ärlighetens namn är det ytterst sällan de säger nej till mig. De är för snälla helt enkelt, och det finns det många nackdelar med ska ni veta. Men de är utan tvekan världens bästa och det vet de att jag tycker. Även om jag vet att jag är bortskämd så visar jag alltid min uppskattning och all respekt.

vad gick du ut med för poäng?

Inte räknat ut poängen med ett par VG och resten MVG!


lägg upp bilder och skriv vad du använder för hårprodukter, hudprodukter och smink ! :D puss på dej sötan.


Tro det eller ej, men jag är nog världens sämsta då det kommer till alla dessa produkter. Är det något jag fått tur i så gäller det hårkvalité samt min hy. Jag har aldrig haft problem med varken hyn eller slitet hår så det har liksom inte funnits något behov att köpa på mig en massa produkter, även om det kan vara det ultimata i slutändan. Jag är enormt dålig på allt som har med produkter att göra. Mina skönhetsknep på den fronten är att dricka en massa vatten, vara så mycket osminkad det går, föna håret så lite som möjligt samt inte tvätta det för ofta. Jag tror att det är bättre än alla produkter tillsammans.

Vad gick du ut med för betyg?

Läs ovan! =)

hur många pojkvnner har du haft?

Jag har haft två pojkvänner.. (Jonathan och Michael) men egentligen skulle jag lika gärna kunna skriva tre. Jag och Alex har en relation som rent känslomässigt redan lämnat dejtingstadiet men vi har inte tagit steget att bli tillsammans. Det var hur som helst länge sedan jag upplevde så starka känslor, och det är ömsesidigt mellan mig och Alexander.

ännar du pengar på bloggen isf hur mykt?

Inte ännu. Men jag har företag som kontaktat mig och vill synas på min blogg!

Hej snygging! några frågor har jag:

1) Gillar du att vara bossig och divig och liksom vara den som bestämmer?

Haha ja! Jag trivs som bäst då allt är på mina villkor, men vem gör inte det? Jag får ofta höra att jag har en förmåga att sätta folk på plats i dess positiva (?) bemärkelse. Jag är dock ingen diva för fem öre. I sådana fall är det bara lite på låtsas! (:

2) Har du någonsin fått dina skor eller stövlar kyssta när du har dem på dig? (en underbar känsla kan jag intyga...)

Haha, vilken rolig fråga! Det har jag faktiskt. Men det var länge sedan nu. Jag blev väldigt smickrad och generad minns jag.

3) Hur mycket shoppar du för per månad?

Ingen aning.. det är olika. Hur som helst går det mesta till höga klackar..

4) Ser du dig själv som en överklasstjej eller medelklasstjej?

Jag skulle absolut inte kalla mig för en överklasstjej. Men vi har det bra ställt och jag behöver sällan känna att det är saker jag inte kan göra på grund av ekonomiska orsaker.

5) Hur ser framtidsplanerna ut nu och vad blev egentligen ditt slutbetyg?

Jag planerar och tänker så det knakar. Det är så mycket jag vill göra. Jag är superspontan som person och kan dra iväg bara sådär när jag får en sådan impuls.

6) Hur snygg tycker du att du är på en skala mellan 1-10 där 10 är snyggast.

För det första tycker jag inte om sådana där skalor.. Men det beror på omständigheterna och skiftar från dag till dag. Men jag skulle aldrig vilja byta bort mitt utseende. Jag tror att vi alla någon gång känt oss som både en trea, sexa och nia. You get the point!

Vad ska du göra i sommar?

Jag kommer att åka till Palma med min familj i två veckor. I dagarna ska jag och Carro boka en resa (Italien eller Grekland, jag röstar såklart på Italien!) samt så ska jag åka med Ebba någonstans. Italien måste jag komma till.. hur, när och med vem är dock inte bestämt än.. Det är det härliga med att vara ledig. Det är bara att fly och komma tillbaka när man känner för det.

När åker du till italien?

För att leva? I början av nästa år.


Har du fortfarande ngn kontakt med ditt ex jonathan?


Yes, det har jag. Dock går det i perioder. För inte så länge sedan hördes vi varje dag. Men i och med att han har flickvän känner jag att jag vill visa min respekt gentemot den nya flickvännen och deras förhållande och inte höra av mig mer än nödvändigt, så att säga.

Ska du fortsätta med dansen till hösten?

Självklart ska jag det! Dock inte på Lasse Kühlers eftersom audition låg på min studentdag, utan jag ska söka mig vidare tänkte jag. Stockholm har en massa bra dansskolor. Och i vår får jag testa på hur det är att gå på dansskola i Milano!

Hur lärde du å ebba känna varandra?

Det var flera år sedan då vi båda var 14 (?) och sk. reklamtjejer på klubbfester för Lyxpiraya som då gjorde reklam för alla 16+ fester som hölls då.

Ska du flytta till frankrike under ditt sabbatsår?

Frankrike är i dagsläget inte med i planerna. Men så spontan som jag är vet man aldrig vad som händer.

Hur går det mellan dig och alexander?

Det får framtiden utvisa. Men vi träffas nu igen på en seriös och bra nivå och allt känns i dagsläget väldigt bra.

Äter du mycket?

Ohja! Jag älskar god mat.

Är det många som kommenterar din rumpa? :P

Haha.. OM det är. Jag tycker att det är lika komiskt varje gång.. Att en liten rumpa kan dra så mycket uppmärksamhet.

Vad har du för mobiltelefon?:)

Eh jadu.. ingen aning om vad den heter? En smal liten sony ericsson.. Får leta fram någon bild.

Vet du ngra bra benövningar?
Och någon bra styreketräning för magen, förutom sit ups å "plankan"?

Träningsinlägg är på g!..


Varifrån kommer dom rosa piké tröjorna ni hade på er på white room?


Polo sport.
 

varöför vägrar du bli fotad på din vänstra sida?

Det gör jag inte. Att jag oftast blir fotad från höger är nog bara av ren vana. I stort sett alla människor har en viss pose/vinkel de trivs bäst i. Dock är det ofta bara man själv som tänker på det.


Vänster sida ;)

vad väger du?

Strax under 50 kg.

hur många har du haft sex mde?

Går att räkna på en hand.. :)


hur sminkar du dej?


Foundation, brunpuder, läppstift och mascara. Ibland rouge.

Har du löshår?

Nix, har aldrig haft.

vad är ditt bästa smink & hårtips?

Hårtips: tvätta inte håret för ofta och var sparsam med färgning och fönen. Sminktips: Naturligt är finast.

Hur ser din framtid ut? Vart ska du resa i sommar och när ska du börja plugga?

Läs ovan. Jag börjar plugga om ett år.


Vad springer du milen på? Under 60 min? Vad springer du 5 km på? Vore roligt att veta eftersom du älskar att träna! =)


Oh! Nu var det länge sedan jag tog tid och tävlade med "mig själv". Milen har jag sprungit på en bit under 60 min flertalet gånger. 5 km har legat på 20+.

Hej Amanda! Jag undrar med hur många VG:n du gick ut gymnasiet med? Eller var alla MVG?:) Bra blogg, snygg tjej med mål!

Ett par VG, resten MVG.


Brukar du använde/föredrar du "vanliga" trosor, string, hotpants? :)

String. Helst t-string där det bara är som "trådar" som håller ihop trosorna där bak.

Du skriver jättebra och mkt om fina kläder och skor, men varför har du aldrig nåt underklädesinlägg!? :(

Det känns på något sätt för intimt.. Men det kanske kommer!

Vilken...
-frisyr

"Backslick" men inte slickat bakåt utan bara att det är lite halvruffsigt bakåt. Lockarna i nacken är givna!

-klädstil

Jag tycker om stil med en personlig prägel på det. Inte för uppklätt dock för det är få killar som ser avslappnade ut i det. Jeansen ska för övrigt sitta rätt tight och en fin rumpa skall vara synlig. Stickade koftor under vinterhalvåret.. I like!

-allmän stil
...gillar du mest på en kille?

Det är nog den typiska "Stureplanskillen" med stil fast mer avslappnad och skön liksom.

Vad var det för något du skulle spara pengar till och som hade med utseendet att göra, har du gjort det nu?

Gå och bleka tänderna samt spruta läpparna. Det förstnämnda ska jag ta tag i och göra snart, inte det sistnämnda..

var du en av de "populära" på gymnasiet? eller grundskolan?

Det ordet existerar nog inte riktigt längre på samma sätt som det gjorde för några år sedan om jag ska vara ärlig. Jag har alltid haft mycket kompisar och lätt för att umgås med alla. Sedan har jag alltid varit, samt är också nu en person som många tycker om att prata om och ta del av. Om det handlar om avundsjuka, nyfikenhet eller bara att folk tycker om /ogillar mig.. det vet jag inte. Jag tar det hur som helst som en komplimang eftersom det uppenbarligen måste vara något med mig som folk finner intressant.. ah eller skrattretande. Sedan har jag ju lite mig själv att skylla också eftersom jag utelämnar en del på en offentlig blogg och det framkallar både intresse och nyfikenhet.

är din familj rik, alltså tjänar din mamma och pappa bra med pengar?

Vi har så att vi klarar oss.

.. Och så att jag kan köpa en massa skor och gå på de aktiviterer (dans, ridning et cetera) som jag vill.

vad är ditt drömyrke?

Utan att tänka för mycket på yrkets konsekvenser skulle det nog vara läkare, då det är ett yrke jag verkligen helhjärtat skulle brinna för. Men det är för mycket negativa konsekvenser med det yrketsvalet för min del.

hur gick allt med alexander?


Läs ovan..

hur går det med dig och alexander:)?


Läs ovan

vad använder du för smink och hudprodukter?


Läs ovan!

Vad var det för operation/ingrepp du skrev om i vintras?

Ingen operation. Läs ovan!


Du skriver inte så mycket om sex, men jag undrar hur du ser på det, är man "hora" om man ligger första dejten, skulle du kunna göra det, varför, varför inte? Hur många har du haft sex med? Om du inte vill svara är det för att det är många?

Jag är väldigt konservativ då det kommer till sex, i alla fall gällande det som syns utåt sett. Vad som sedan händer mellan de fyra väggarna har dock inga gränser, hehe.. Nej men jag har inte haft sex med många personer och skulle aldrig ligga på varken första, andra eller tredje dejten. Sedan klandrar jag inte någon som gör det så länge man gör det för att man själv vill. Som skrivet ovan kan jag räkna de personer jag haft sex med på en hand, så nej det är inte många. De som jag har haft sex med har jag haft en långvarig relation med och de betyder således mycket för mig.

En sista, vad får ni göra som värdinnor på white room? :)

Vi minglade med gästerna och delade ut sk. tobaksfria alternativ. Min vän Mille frågade om jag och en tjejkompis kunde ställa upp, så det var därför.

hur känner du kim chatall och vad har ni för relation?

Vi festade en del tillsammans då vi var yngre och han var tillsammans med en av mina tjejkompisar.




Några frågor är kvar, de kommer i ett inlägg efter midsommarhelgen. Tills dess kan även eventuella följdfrågor till dessa inlägg besvaras. Trevlig midsommar gott folk!
 

15 juni - Grattis min älskade Sebastian!

~GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN~


Jag älskar dig


Idag är det min älskade brors födelsedag! Han firade med familjen idag och här kommer lite bilder från kvällen:






En av hans fina presenter - ett gucciskärp!


Presenten från mig och Joakim :) En "plånbok" för endast korten från Burberry!

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!!



Nu var det dags för den klassiska frågestunden igen efter att några av er läsare önskat detta. Tycker ni att jag är dålig på att svara på kommentarer et cetera är detta ett ypperligt tillfälle att fråga om allt som ni undrar.

Jag godkänner kommentarerna till detta inlägg om några dagar. Fråga på så kommer alla svar innan veckan är slut!
 


En bild på oss som värdinnor på White room!

Här är en av bilderna på mig och mitt hjärta från White room när vi agerade värdinnor i fredags i våra fina pikéer.



Snart kommer jag för övrigt flytta in hos Ebba så ska vi bo där tillsammans, bara hon och jag. Då det är som bäst :)

Blond utgång

Hallå där!

Allt fint? Själv ska jag alldeles strax sova vidare, är hur trött som helst. Gårdagen var grym med mina blondiner. Vi startade kvällen med rosé och gamla klassiker at Sofia's place. Därefter drog vi oss in mot Laroy och tog en drink med Erik. Vidare till Magenta där vi hamnade vid Jespers och deras bord. Sedan White room där jag länge satt och pratade med Nicolas. Jag stannade till strax innan halv fem då det var dags att åka hem. Många bekanta ansikten ute igår för övrigt.

 

Grattis Klara!

Idag fyller min vän Kalle Garbergs sjukt söta lillasyster Klara Garberg 14 år. Nu är det inte så långt kvar innan vi kan börja festa tillsammans, eller vad säger du Klara? :)


Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en underbar dag.


Bilder från Mässdansen @ Karlbergs slott

Det togs inte så mycket bilder, men här är några från festen arrangerad av kadetterna vid militärhögskolan på Karlbergs slott.








Baddräkten jag tänkt köpa.. :P

Värdinna på White room igår!

Hej mina kära!

Ja, kvällen igår blev ju onekligen något utöver det vanliga. Festen på Karlbergs slott var faktiskt rätt trevlig. Sebastian som jag var ditbjuden av visade sig vara riktigt söt och trevlig. Vi dansade, drack champagne och stiftade en del nya bekantskaper.

Då vi var påväg mot staden och funderade på om vi skulle dra in på Magenta en sväng eller dra till White room direkt får jag ett sms från Mille som ber mig ta med en tjejkompis och vara värdinna på White room. Det hela gick rätt snabbt men helt plötsligt står jag och Ebba nere i deras omklädningsrum iklädda rosa pikétröjor och får direktiv om vad vi ska göra.

Innan vi skulle börja jobba var det den sk. fria baren som vi tog del av. Ingen dricka under arbetstid var det nämligen sagt. Hur som helst kom det fram många trevliga människor som ville prata och sådant är alltid trevligt. Efter "jobbet" ville jag festa vidare men det ville inte min kompanjon så jag var teoretiskt sett själv där i säkert en timmes tid, men jag hängde lite med Max, Erik och grabbarna. Det funkade det också!

Bilder på mig och Ebba i våra rosa pikéer kommer när jag får bilderna!


Såhär såg jag ut igår!









Hoppas att ni får en trevlig fredagkväll!

Nu är Ebba påväg hit och vi ska göra oss iordning och dricka lite vin tillsammans. Sedan bär det av mot Karlbergs slott, närmare bestämt militärhögskolan där, där kadetterna bjuder på en "legendarisk tillställning" med Bond-tema. Det är tydligen grymma priser i baren och ett par hundra gäster är inbjudna så det kan nog bli en rolig kväll. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska förvänta mig av kvällen så det kommer garanterat bli intressant.. Spännande!

Därefter drar vi nog direkt till White room där det är pre-Ibiza ikväll. Skulle även vilja dra förbi Magenta eftersom det är sista helgen innan sommaruppehåll. Men det är å andra sidan en dag imorgon också :) ..

Nu ska jag gå och välja kläder för kvällen! Hoppas att ni alla får en trevlig kväll så hörs vi snart igen.

Midsommarhelgen planerad!

Goddagens mina kära!

Förjävligt väder idag, och inte särskilt powerwalk-vänligt dessvärre.. Hur som helst tycker en liten del av mig att det är skönt. Då kan jag ligga hemma nu hela förmiddagen och titta på SATC (och inte få dåligt samvete..) och få ny energi till ikväll.

För övrigt är jag supertaggad inför midsommar. Pratade med Jesper igår och fick nu ett sms från honom om det mest ultimata midsommarfirandet ute på Dalarö. Jag är så taggad så det finns inte!! Nu ska jag bara bestämma vilka av mina tjejer som ska med så att det blir bästa någonsin.

På midsommardagen är jag sedan bjuden till Filippas landställe för att fira där med hennes familj och vänner. Sedan blir det party på kvällen där hon dock är lite rädd att lilla jag ska försvinna spårlöst med någon seglarsnubbe. Men nej då, inte behöver du vara orolig min älskling! Hoppas lilla 18-åringen kommer in bara ;)

Nej men det blir en grym helg som väntar. Hoppas bara att vädret kommer att vara på vår sida. Det vore så härligt med strålande sol under midsommarhelgen.

Kvällen avslutades på Collage

Nu är jag hemma igen! Jag och Annelie satte oss på en uteservering vid vattnet och pratade om allt mellan himmel och jord och vi hade det jättemysigt. Efter ett tag kom även hennes Nicolas samt hans tjejkompis och gjorde oss sällskap. Det var varmt och skönt ute rätt länge men efter ett par timmar var det dags att röra på sig. Det söta paret åkte tillsammans och för min del blev det en promenad med Jesper på Djurgården som kom förbi. Det blev en jättetrevlig långpromenad på kända och onekligen mer okända vägar som kunde ha slutat med ett besök på Grönalund men jag bangade, haha. Sedan drog jag till Collage för att hälsa på Sebbe, Victor med fler. Riktigt trevligt!

Nu är jag hemma och skall precis gå och lägga mig. Det är mycket som händer imorgon kväll och jag är säker på att det kommer att bli en grym kväll. Då måste jag vara pigg så nu blir det sängen. Puss och godnatt!




Ingen festoutfit här inte, men mysigt med en kofta på kvällen i och med att jag var ute i stort sett hela tiden.. :) Mina skor som jag invigde ikväll är förresten handgjorda och köpta i Milano. Riktigt fina (trots den lilla obefintliga klacken) om jag får säga det själv :)


Vi tre efter en god middag hemma hos oss!

Ljuvligt väder

Hej mina vänner!

Det blev en riktigt lång och rask powerwalk i det fina vädret tidigare idag. Jag gick strandpromenaden vid Pampas Marina och vidare till Karlberg och fortsatte till St Eriksplan och Kungsholmen. Det var helt lovely!

Nu har vi ätit en middag här hemma tillsammans med Sebastian och Emelie, trevligt trevligt. Nu håller jag på och göra mig iordning för att åka till Nybrokajen för att träffa Annelie. Vi sätter oss nog på någon trevlig uteservering och njuter vidare av det fina vädret.

Vi hörs när jag kommer hem igen!
 






Dags för dagens första träning

Trots en påfallande trötthet ska jag nu ut i solen med hög musik i öronen. Jag har inte bestämt mig för om det blir en lång, rask powerwalk eller jogging/spurt i intervaller, eller långdistansjogging en mil.. vi får se vad jag känner för när jag kommer ut. Nu ska jag sätta på mig de små tighta träningskläderna och ge mig ut i det fina vädret. Vi hörs senare!

 
29e maj 2009
~Lyckligaste dagen i mitt liv~


Fortfarande frusen

 Det har varit en lång dag och jag sitter faktiskt här nu med tända ljus och mina duntofflor för att jag fortfarande är frusen sedan flaket. Jag är utan tvekan en person som hör hemma på de varma kontinenterna. Värme i alla dess former är det bästa jag vet! Därför ska det bli riktigt mysigt att lägga mig i en varm säng nu och sova tills jag vaknar imorgon. Alltså inte bli väckt av varken mobil eller alarm. Godnatt på er!


 

Studenttider!

Hej på er!

Jag kom hem från Ebbas studentmottagning för ett litet tag sedan.. och yes, det blir ingen vidare utgång för mig ikväll. Dels är jag helt slut efter allt åkande (läs: stress) hit och dit idag. Dels var jag inte vidare sugen på att först dra till Jensens slutskiva för att därefter dra vidare till Village. Jag ville ju egentligen helst av allt bara dra till Laroy för att fira min vän Thengill. Dessutom ska jag springa en mil på förmiddagen imorgon och då ska jag vara i min allra bästa form. Min träning är grym just nu och så ska den förbli. Man ska alltid tänka att det bara kan bli bättre och det är således vad jag kämpar för. Bra väder tror jag att det ska bli dessutom.. Men eftersom Ebbson ska övningsköra hela dagen så kan jag inte ockupera hennes pool. Eller det kan jag i och för sig; jag är van vid att halvt bo hos henne och hon har följt med min familj utomlands och diverse annat.. Men hur som helst, träning för fulla muggar får det bli imorgon istället!

Jag har varit på två fantastiska studentmottagningar hos två alldeles fantastiska tjejer idag. Det har skålats i champagne, ätits väldigt god mat, lyssnat på fina tal där jag självklart är den första som sitter med ögon fulla av tårar (känslig jävel jag är alltså..). Jag är jättestolt över mina tjejer och önskar dem alla lycka. Tyvärr har jag ingen bild på min Ebbson från idag. Men så fort det läggs upp på facebook (I hope..) ska den upp här. Sådetså! Det togs inte så mycket bilder idag, men så blir det när man har trevligt. Då tänker man liksom inte på att ta fram kameran. Det var i alla fall jättetrevligt att umgås med mina föräldrar tillsammans med Ebbas släkt och vänner. Trevligt att träffa Erika som också tar studenten idag samt Joanna som var där också. Och så var det trevligt att träffa alla på Carros mottagning och framför allt hennes gulliga föräldrar som jag träffade för första gången. Tack mina älsklingstjejer för en jättetrevlig dag!


 
Min vackra student. Jag är så stolt över dig. Vi klarade det!


På Ebbas mottagning. Vid poolen, som ni ser i bakgrunden, brukar jag och Ebba ligga och sola till vår favoritmusik och iförda endast string på sommaren. Kan inte bli bättre med min älskling!


Jag och älskade mamsi!

Blötaste flaket ever

Ahhh.. vilken gudomlig kokhet dusch jag tog nyss. Flaket var det blötaste jag någonsin varit med om. I slutet höll jag på att förfrysa med mina blåa läppar och blåa fingrar. Men det var riktigt roligt, bra musik och bra drag om man bortser från det faktum att vi blev stannade av polisen som kom med blåljus flertalet gånger. De uppskattade inte riktigt vårt firande. Men de var schyssta och lät oss fortsätta åka. Max och Leo (aka sprutgrabbarna) var också med på flaket vilket var roligt. Men jag var självklart ett utsatt offer som hade Max bakom mig otaliga gånger som gång på gång stod och tömde burk efter burk över mig. Men men, allt för dig Ebba! Höjdpunkten var givetvis då Ebba helt utan förvarning sätter på Your love med Topmodelz ("min" låt som ni garanterat vet vi det här laget) Då gick jag och Leo fullkomligt crazy :)

Nu ska jag göra mig iordning för att bege mig mot älskade Carros mottagning. Därefter ska jag möta mina föräldrar för att bege mig mot Ebbas mottagning och senare ikväll blir det förmodligen Laroy där världens bästa Thengill ska fira sin födelsedag. Det blir nog en grym dag och kameran följer givetvis med :)

Godnatt



Det är onekligen en stor dag för massor av mina vänner imorgon. Det är flera mottagningar jag inte kommer hinna gå på på grund av det enkla faktum att jag inte kan dela på mig. Men Ebbas och Carolines student kommer att vara de som jag framför allt kommer närvara på. De är mina bästa vänner och det kommer bli fantastiskt roligt att få se dessa tjejer springa ut imorgon.

På utspringet kommer jag att stå med Ebbas familj och släkt för att senare även åka med och röja på hennes flak till förhoppningsvis grym musik. Därefter måste jag bege mig hemåt en snabbis för att duscha och göra mig iordning. Sedan väntar Carolines mottagning och därefter Ebbas senare på kvällen dit mina föräldrar även är bjudna. Det blir nog en underbar dag och jag ska skänka en tanke till den bästa dag jag någonsin har haft i mitt liv. Nämligen min student som ägde rum den 29e maj.

I'm in love with my new high heels!



En bild säger mer än tusen ord..

Perfekt tisdagskväll

 Jag har haft en jättetrevlig kväll i Filippas sällskap. Förvisso är det svårt att ha något annat än trevligt i hennes sällskap. Vi har ätit god mat, pratat, skrattat och jag har fått riktigt fina örhängen av henne som ni kan se på bild nedan. De blåa passar min nya bikini, right Filippa? :) hihi! Nu är jag supertrött och det börjar bli dags att sova eftersom att jag har en fullspäckad dag och kväll imorgon, men trots det har jag suttit här i över en timme och försökt ladda upp bilder. Det verkar som om min ena laptop angripits av virus, men som tur var har jag min andra laptop jag förut bara använt i skolsammanhang. Men nu ikväll fungerar den utmärkt för bloggande också!


De sjukt söta örhängena jag fick av Filippa. Hon vet verkligen vad jag tycker om :)



Såhär såg jag ut ikväll!


Shoeholic

Då har jag fixat allt som skulle fixas idag och är personligen väldigt nöjd med studentpresenterna som vi köpte. Dock syndade jag lite idag.. igen. Jag köpte nämligen ett par skor. Det var väl inte direkt vad varken jag eller min lilla samling behövde. Men jag har ju sådan passion för skor! Jag kunde inte låta bli dessa 12 centimeters klackar som fick mig att utbrista: Jag fick precis en sko-orgasm! i butiken i samband med att jag såg den förtrollande höga klacken. Det är allt speciella känslor som framkallas inom mig varje gång jag är i en skobutik.. eller mitt rum bland alla skor. Men det är underbart. I love it! Pappas min då jag kom till bilen med kassen har jag sett många gånger nu.. Han börjar nog tröttna på att finansiera alla mina skor.

Nej, nu måste jag hitta kläder att ha på mig ikväll. Tar som vanligt med mig kameran och bjuder på bilder när jag är hemma ikväll igen!

Tisdag

Hej mina vänner!

Har bara tagit det lugnt hela förmiddagen, ätit en god lunch med pappa och pratat med Sofia. Nu är det dags att få saker och ting gjorda. Först på schemat står studentpresentsshopping till mina bästa vänner Ebba och Carro som båda tar studenten imorgon. Presenterna skall inhandlas med båda mina föräldrar då endast det bästa är bra nog till dessa tjejer.

Därefter ska jag hem och slänga på mig träningskläderna och gå ut och springa. Lovely! Sedan ska jag hem till Filippa i Bromma för middag och annat mys. Hade planerat att träffa Janne idag också, men ledig som man numera är på heltid tänkte jag inte på att han jobbar hela dagen. Vi får ta det en annan dag gubben!

Jag fick by the way nyss en personlig inbjudan till en fest som hålls på Karlbergs slott i helgen. Tänkte direkt på Ebba då han som bjöd mig förklarade vad för slags fest det är och vilka som kommer att vara där och jag hörde direkt av mig till henne med hans förklaring om festen. Som svar från Ebba fick jag: Hahah oh my eru skön eller!? Klart jag vill!! Detta kan inte bli annat än bra. Satan vad taggad jag blev nu! Vi hörs lite senare :)

Några av mina fina studentpresenter :)

Fotade några av mina fina studentpresenter för ett tag sedan. Här får ni se bilder på min fina guldklocka från Guess, guldsmycke med en hjärtberlock från samma märke samt ett guldarmband som jag dessvärre inte vet vart det kom ifrån, berlocken var köpt på NK vet jag dock. Det blir lite mycket med allt guld på en och samma gång, men det var för att ni skulle få se några av alla fina smycken jag fick :)

 










It's gonna be a hot summer!



Här är min nya fina bikini som jag köpte idag. Ljuset gör den dessvärre inte riktigt rättvisa. Men ni kommer garanterat få se bättre bilder så fort värmen och solen kommer för då åker den på!



 

En dag med mina kära!

Hej på er!

Jag har haft en grym men jättetrött (!) dag idag med bästa Ebba och bästa Patrik. Jag har shoppat en del, såklart :) Men också deppat övet mina ögonbryn som jag färgade inatt (det gäller att välja rätt tid på dygnet .. hrmf..) och de blev typ svarta!! Ebba var gullig och sa att det inte såg så hemskt ut efter att jag ringt och varnat henne X antal gånger innan vi träffades. Men hon tillade snabbt att det var finare innan.. haha no shit!

Hur som helst har jag införskaffat en otroligt söt ljusblå-turkos bikini som kommer att bli otroligt fin då man blir sådär gyllenbrun och till mina ljusblå ögon matchar det jättebra :) Dessutom köpte jag ett par små zebramönstrade bikinitrosor som verkligen var minimala och supersmå där bak vilket är det finaste. Kanske måste jag följa Patriks råd och endast ha dem då jag är ensam för min säkerhets skull. Haha.. you never know. Zebror kan också vara farliga..

Jag och Maxiboy hade planerat en promenad ikväll eftersom vi bor så nära varandra, dock fick jag skjuta upp det för Max's bästa.. På bild ser det ändå helt okej ut. Men ni skulle se det i verkligheten. Big no no kan jag lova er.. Men det brukar lägga sig efter någon dag och faktiskt bli riktigt snyggt. Lovade hur som helst Ebba att jag skulle se respektabel ut till hennes student i alla fall.




Som vanligt vill olika modepersoner komma fram och fota världens coolaste Patrik till deras hemsidor.


Älskar den här killen så mycket.

 


Dags att inhandla minimala bikinitrosor!

Tjaa!

Ebba ringde precis så nu måste jag sticka på en gång. Men jag tar med kameran så får ni följa med under dagen om ni har tur :) För övrigt är det ju lite solglimtar utanför fönstret även om det inte är vidare varmt. Men snart kommer värmen! Att vara positiv i livet är a och o.

På bilden till vänster ser ni mig i skinnbyxor vilket en av mina läsare ville se bild på. Dock vet jag att jag lagt upp en massa bilder redan när jag har dem på mig eftersom det trots allt är ett plagg som jag använder rätt ofta. På den här bilden ska jag by the way iväg och dansa.

Nej nu måste jag gå. Jag hoppas att jag hittar en sverigebikini idag, haha, har länge velat ha en sådan. Jag skulle även vilja ha en med amerikanska flaggan. Men vi får se vad vi hittar, finns så många snygga bikinisar där ute. Mitt största krav är dock att trosorna skall vara minimala. De ska inte vara string, men så nära string det går att komma så att rumpan blir riktigt brun. Bikinitrosorna från Brasilien är bäst. Små söta bikinitrosor för små putande rumpor är finast, mihi!

Vi hörs när jag kommer hem. Puss så länge!


Träningsnarkoman ut i fingerspetsarna

Stretchade för ett tag sedan innan jag tog en dusch (har precis kört igenom träningspasset jag alltid kör här hemma varje kväll) till denna låt nedan. Det slog mig snabbt hur mycket den här texten förklarar alla de känslor man känner efter varje uppbrott man tvingas göra med betydelsefulla personer under ens livstid. Jag kan garantera att majoriteten av er känner igen er i den här låttexten då det kommer till just uppbrott i relationer. Jag uppskattar när man lyssnar på låtar som faktiskt berättar något, och som berättar något man själv har upplevt. Då kan man låta låten tala sitt tydliga språk. Tycker extremt mycket om den här låten. Vi alla har som sagt varit i den sitsen som låten tar upp någon gång.



Det jag gjorde nu då majoriteten av er ganaterat sover var hur som helst att jag körde 200 sit-ups (lite blandade varianter som jag alltid kör) 50 sidlyft på varje sida för att få en fin markerad midja, lika många rygglyft för en vältränad svankl samt kissande hunden lyft för rumpa och lår. Nu känner jag mig fast och fin inför sängen :)

"Vaaaa"

Känns som om jag inte gjort annat idag än att blogga.. men det tycker väl ni om? =) Hur som helst är det snart dags för lilla mig att somsa. Ebba gjorde klart för mig att det är bäst för mig att jag är uppe med tuppen imorgon så att vi får något gjort (läs: en massa tid till att spendera pengar). Då är det bäst att lyda henne minsann. Denna dam fick hör och häpna genom sin predikan (läs: utskällning) mig att helt och hållet sluta träffa en kille, som visserligen var en riktig badboy och därmed inte mycket att ha i det långa loppet, för något år sedan som jag då hade en relation med sedan ett år tillbaka. Onekligen har hon lyckats få förmågan att påverka mig en del.. det kan jag allt behöva så att jag tyglas lite.

En annan grej jag kom att tänka på. Jag behöver nog kolla upp min hörsel är jag rädd. Pratade precis med Jesper som alltid gör lite halvt narr av mig för att jag alltid med en väldigt speciell stämma halvskriker "Vaaaa" jämt då jag är ute. Han och Micke hade tydligen skämtat lite om det då de båda upplevt samma sak med mig, framför allt efter i onsdags haha.. Och de är inte de enda som påpekat det kan jag lova.

Men för er som undrar har jag faktiskt varit och kollat min hörsel en gång för något år sedan. Dock var det en skrattretande erfarenhet som hette duga. Läkaren fick mig att tro att vi gått tillbaka ett par hundra år i utvecklingen. Då jag kom in på hans rum var det liksom ingen maskin som piper och som man då ska trycka på en knapp varje gång man hör pipet, utan han bad mig att sätta mig på ena sidan av rummet varpå han satte sig på andra. Därefter började han viska siffror som "femtiosex" "hundrasju" et cetera som jag då skulle upprepa.. jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Blir ni förvånade om jag säger att jag enligt honom inte hade ett enda fel på mina öron? Det var ju fasiken bara att läsa på karlns läppar!



Här har vi två Mandson och en gay-Ebbson

Nu har jag gjort mitt för ett bättre Sverige!

Powerwalk Check Röstat Check Manikyr Check Middag Check

Kvällen till ära är jag på ett alldeles strålande humör. Har varit lite kluven om jag skulle åka över till en gammal vän eller inte, men jag bangar nog det ikväll. Behöver vara pigg imorgon när jag ska springa runt med Ebbsonen och införskaffa bikinisar (kameran ska givetvis med så att ni får se de fina och kanske även de mindre fina.. ha!) Jag ska dessutom träffa älskade Patrik för en riktig catch up. Han är utan tvekan min absolut bästa killkompis.

Studentpresenter till mina prinsessor och prinsen skall också införskaffas. Hoppas att det blir någorlunda fint väder imorgon. Annars har jag visserligen bokat Ebbsons pool såfort det blir fint väder. Då kan jag ligga och blogga från solstolen mjau :)

Den sanna bilden

Jag tänkte bara skriva om något som jag tror att flera av er läsare glömmer bort i samband med att ni kommenterar inlägg som inkluderar ord som självupptagen och meningar som följer den riktningen. Hur som helst verkar ni glömma bort hur mycket negativa saker jag även delger er som händer i mitt liv. Faktorer som tyder på att varken jag eller mitt liv är perfekt - eller ens i närheten av det. Jag försöker verkligen ge er en bild av mitt liv som är så sanningsenligt som möjligt utan att för den delen utelämna för mycket. Ändå får jag kommentarer om att jag spelar ett spel och inte har båda fötterna på jorden.

För mig går det här inte ihop med det faktum att jag skriver om saker som att min egen bror sa upp kontakten med mig under ett halvår och det var rejäla familjeproblem under den här perioden och att jag nog aldrig mått så dåligt någonsin. Att jag har lidit otroligt av mina viktproblem (jag förlorade en massa i vikt då det var som mest stress och press i mitt liv, kilon jag visserligen håller på att gå upp nu igen) Men detta som dessutom är något ytligt, skulle jag aldrig skriva att jag verkligen lider av, om jag vill få er att tro att jag tycker att jag är så perfekt. Att vara så smal som jag var för bara en månad sen är inte fint någonstans. Sedan har jag skrivit en del om kärleksproblem (visserligen i gåtor) men ni har defintivit kunnat inse att mitt kärleksliv varit långt ifrån perfekt. Som om inte det vore nog har jag skrivit om mina helvetes-knäskador som innebär sprutor och mycket tid tillbringad på sjukhus, vilket nog är så långt ifrån ett fabulous liv som man kan komma.
 
Hade jag varit en självupptagen fjortis som flera av er kommenterat om mig, hade jag aldrig skrivit om sådana här saker öppet. För allt detta går emot att jag skulle tro att jag är så perfekt och lever ett så perfekt liv. För det gör jag verkligen inte. Men man får inte glömma att man måste tänka positivt och fokusera på de bra sakerna. Jag har även nämnt för er vad för slags helg som jag haft nu och som helt och hållet varit en rehabiliteringshelg för mig både psykiskt och fysiskt. Jag mådde helt enkelt inte bra dagarna innan helgen, men nu är jag tillbaka och då tänker jag inte skriva om allt dåligt för den negativa energin mår ingen bra av.

Ändrade planer

Stackars Filippa har blivit sjuk så ikväll blir det ändrade planer. Först och främst ska jag nu ta en promenad och rösta. Sedan får jag se om jag orkar hitta på något eller ej. Jag är hur trött som helst och det vore inte helt fel att gå och lägga sig jättetidigt ikväll så att jag kan gå upp tidigt imorgon och verkligen vara pigg då. För imorgon ska jag ta en heldag och bara köpa en massa bikinis inför sommaren. En resa bokas ikväll, och två andra resor planeras just nu. Men mer om det när allt är klart :) Sommaren kommer bli grym!

 


Hotellet vi bodde på förra sommaren i Rom :)

Det här med fyllesms..(Egentligen vill jag bara dela med mig av den smickrande komplimangen ;D)

Det är nog inte bara jag som får lida på grund av dessa då det vankas helg och utgång. Vissa är ju sannerligen roligare och trevligare än andra. Sitter nu och pratar med Alex (aka Syllet) som är ganska flitig då det kommer till just detta. Faktum är att hans fyllesms faktiskt kan vara rätt smickrande vilket inte alltid är fallet då man mottager dessa sms där en och annan bokstav ofta fallit bort i students hetta.. eller förvirring..

Hur som helst pratar jag lite med honom nu och han slängde ur sig en rätt rolig kommentar gällande att hans sms somhan skickade i onsdags natt onekligen gick igenom eftersom jag hållit mig borta från Stureplan den här helgen. Jag fick nämligen det smickrande smset: För snygg för Stureplan. Därefter tog jag mitt pick och pack och drog till Söder istället..

Haha skämt åsido. Enligt mig finns de absolut snyggaste tjejerna på Stureplan så detta fick mig att dra lite på mungiporna. - Efter att jag konstaterat att det inte var ett mass-sms :) 

Hur som helst Alex har jag saknat dig och dina sk. fyllesms under tiden du var i Thailand. Nu kommer standarden på fyllesmsen i min inkorg stiga skyhögt..

.. och mitt självförtroende likaså :D


Apropå Stureplan..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder på studentpresenterna är på ingång!

Så småningom tänkte jag lägga upp bilder på mina otroligt fina studentpresenter. Jag tror att ni är några som är lite sugna på att se Burberrybikinin in action :) Haha.. skämt åsido. Men så fort det blir lite varmt tänkte jag ta lite bilder när jag har den på mig. Även de fina smyckena jag fick.

Här är det finaste kortet jag fick av min morbrors fru. Hon känner mig sannerligen. Det är ett som är säkert. Känner ni inte mig, Amanda, lär ni känna det mest fundamentala genom att se det här kortet, med ett och annat undantag dock :) Tack igen Marianne!


Ni som har åldern inne: Glöm inte att rösta idag!

Hej allihopa!

Jag är tillbaka, bloggen är tillbaka och alla roliga inlägg kommer att efterträda varandra i ett rasande tempo! Hur som helst var jag i ett stort behov av en rehabiliteringshelg utan mobil och utan dator. Mina vänner som inte har kunnat nå mig, nu vet ni alltså varför.

Detta var verkligen behövligt och jag känner mig som en ny människa nu. Fräschare och gladare än någonsin. För sådan är jag. Händer något som gör att jag blir deppig och nere, kan jag inte bara bita ihop och fejka att allt är bra. Istället brukar jag göra som jag gjort nu. Ta några dagar, tillåta mig själv att vara nere och deppa. Men sedan när jag gjort det tills jag inte har några nya tankar att tänka gällande det som hänt är det dags att gå vidare. Och det kan jag då göra med äkta glädje och ny energi.

Detta var även välbehövligt efter studenten och allt vad det innebar. Det är viktigt att landa ordentligt och ta in allt som har hänt. Annars är risken att livet bara tuffar på och helt plötsligt har det gått år utan att du riktigt förstått var den där studentdagen tog vägen.

Jag har en riktigt härlig vecka framför mig dessutom. Höjdpunkten är mina två bästa vänners student som dessvärre infaller samma dag. Även min bästa killkompis tar studenten den dagen. Synd att man inte kan dela på sig. Men nu har jag bestämt vems mottagning, flak et cetera jag ska näravara på. Det blir mycket åkandes den dagen hur som helst.

Idag ska jag liksom alla som har åldern inne (hoppas jag!) rösta. Jag är helt på det klara med vad jag ska rösta, men det är ingenting jag delar med mig av i bloggen. Faktiskt inte till någon om jag ska vara ärlig.. Därefter ska jag hem till Filippa på middag vilket kommer att bli jättetrevligt.

Matchen igår som ägde rum hos min bror efter att vi alla grillat på takterassen vill jag inte prata om. Ett mål som gavs bort samt en missad straff. Avgå sosse-Lagerbäck skreks det en del igår.. Dock hade vi trevligt innan. Men jag var inte alls sugen på att dra vidare ut efter ett sådant fiasko. Dessutom är jag inne på min rehabilitering nu som innefattar en massa träning, vatten, bra mat och mycket sömn. Man ser nya resultat för varje dag som går och jag har aldrig känt mig fräschare. Beauty here I come! :)

 

Senaste dagarna i bilder :)

Amanda Bergman & Caroline Lidman

Amanda Bergman & Jesper Owe











 

  

  

 





 

Jag älskar att rida!!

 


Idag var första gången jag red på säkert fem veckor. Som ni vet har jag legat dundersjuk i influensan och läkaren rådde mig att inte träna på i alla fall en månad. Den värsta månaden i en träningsnarkomans liv kan jag lova. Hur som helst har jag ridit för första gången på den här tiden idag och det är helt sjukt vad jag har saknat det!! Kroppens muskler skakar av ansträngning nu och det är ju så underbart! :)

Idag var det fint väder dessutom så vi kunde rida ute i solskenet och galoppera runt på banan med vinden i håret. En annan sak som var otroligt roligt var att det faktiskt gick huuuur bra som helst. Jag fick en massa beröm från min tränare och det hade jag verkligen inte räknat med eftersom det var första gången jag red på så pass länge. Man tappar muskler, kondition och teknik snabbare än man tror. Framför allt när man är van vid att rida så ofta som jag gör annars. Men det kändes som om jag inte gjort annat än att rida under dessa fem veckor. Otroligt skönt! Imorgon ska jag rida igen samt springa en mil. Nu är jag tillbaka!

 

 

KONTAKT: [email protected]

Faktarutan som alltid funnits till höger om bloggen är numera borta och än så länge har ingen lyckats få tillbaka den. Dock gäller min bloggemail fortfarande om ni läsare vill ställa frågor och ha lite mer privat kontakt med mig. Jag svarar på det mesta så det är bara att skriva ner mailen någonstans så att ni har den till hands när den behövs :)



[email protected]

Morgondagens planer :)

  

Godkväll!

På grund av flertalet powernaps idag, vilka alla i alla fall varit på minst en timme, blir det svårt att gå och lägga sig tidigt idag. Igår lade jag mig runt halv tio om jag inte minns fel. Riktigt skönt må jag säga.

Jag har som ni kan förstå inte haft den roligaste dagen idag, men oj vad välbehövlig den har varit. Nu på kvällen har jag faktiskt haft väldigt trevligt i telefon samt här bakom dataskärmen, haha! Måttligt socialt men man får göra det bästa av situationen då jag bestämde mig för att avboka alla dagens planer imorse.

Jag sitter hur som helst och äter jordgubbar och äter ost och kex nu samtidigt som jag planerar morgondagen. Jag och Erik har planerat in förfest direkt efter Carros event imorgon och innan vi alla drar vidare ut. Jag ska ta dit lite girls och han och Mille styr grabbarna antar jag. Jättetrevligt kommer det att bli!

Sedan har jag förutom samtal med tjejerna i telefon pratat med världens bästa Fredrik som sitter och tråkar nere i Visby. Stackarn! Jag blir för övrigt alltid lika glad när jag pratar med honom. Han har ofta mycket värmande saker att säga som går rakt in i hjärtat. Vi bestämde att jag ska boka ett flyg nu i dagarna och åka ner ett par dagar och hälsa på nu så snart som möjligt. Jag får se till att pricka in så att det sker då det är fint väder dock. Att få komma bort några dagar nu känns oerhört lockande!

Haha, nu skriver Maxiboy att det är hiphopish golvet som gäller på larpan imorgon och han skall köra vita sneakers.. "Vad ska jag köra då?" frågar jag.. "du är ju tjej så ett par klackar kommer inte chocka mig direkt men om jag fick välja så, en vit tight adidas tracktop, ljusta tighta jeans och ett par urgulliga adidas sneakers, håret uppsatt" Njaaee.. tyvärr Max, tur att han inte har ett finger med i spelet då det kommer till att välja outfits. Den biten får jag nog klara själv. :) Haha!

Men något ska jag nog komma på.. Nä nu börjar Maxisen gå loss totalt på önskad outfit som går åt ghettohållet.. Är det en fetish han har måntro? Det vill jag inte ens veta.. Haha.

Puss på er, snart väntar sängen och en god natts sömn!


En dag helt utan planer

Detta är en sådan dag jag inte kunnat uppleva på så länge att jag faktiskt inte minns när det var senast.. Jag har bestämt att skita i alla planer jag hade för dagen och bara stanna hemma och göra absolut ingenting. Visst kryper det i benen och känns långtråkigt emellanåt. Men är det något som jag verkligen varit i stort behov av så är det just en sådan här dag. Jag kopplar av och är i ett sådant harmoniskt tillstånd att det knappt går att förklara. Snart ska jag lägga mig i soffan och låta Sex and the city-avsnitten flöda.. Därtill ska jag äta god mat och bara njuta av ledigheten.. ja friheten.

Det är mycket som har hänt och händer nu. Mycket tankar som rör allt från stora frågor som vad jag vill ägna mitt sabbatsår åt till vad jag just i detta nu vill lägga min tid - min energi på. Men för en gångs skull har jag kontroll. Jag vet precis vad jag vill och det finns inte mycket som kan rubba det. Att få ha en sådan här dag och bara stanna upp och tänka borde alla människor ta sig tid till. Det är effektivt och framför allt väldigt välbehövligt.

Nu väntar Carrie och tjejerna på mig! Imorgon blir det förresten utgång med tjejerna. Nu kommer den sanna partyprinsessan fram så att det står härliga till. Puss på er!

Svar på era senaste kommentarer

Skulle du kunna fotografera ditt samlade betygsdokument och visa upp här i bloggen? :)
du e ju så stolt. och det förstår vi :D

Skulle va kul o veta samtliga kurser du gått osv.. ;D


Nej, det känns faktiskt alldeles för privat att lägga upp en kopia på mitt samlade betygsdokument. Dessutom kommer folk att lacka och hävda att jag skryter.. Men har ni några frågor är det bara att ställa dem så svarar jag.

Kan inte du ha en frågestund här i bloggen? :)

Absolut kan jag ha det! Det brukar komma en hel del frågor på mina frågestunder, vilket alltid är jätteintressant :)

var ligger de där Josefina någonstanns? verkar så fint där =)

På Djurgården, vid vattnet.

du har möjlkigtvis inte ett par skinnbyxor? :)

Jo, det har jag faktiskt. Lite kinky sådär ;)

Jag undrade bara hur du tränade din mage och hur ofta?

Förutom dansen och ridningen som tränar magen bra så gör jag 200 sit-ups varje kväll där jag varvar magmuskler (tränar alltså både de på sidan och i mitten. nedre och övre et cetera..) sedan varvar jag även hur jag har ben och armar under tiden jag gör sit-upsen. Jag gör även en del sidlyft, står i plankan, går powerwalks, springer, ja det mesta som tränar magen riktigt bra.

kan du inte skriva ner talen? vore trelivgt att läsa vad som sas


Mina tal var ganska spontana och de som talade hade ingen fusklapp de tittade på. Därför kan jag inte skriva ner dem, och jag skulle heller aldrig göra det om lapp med talet fanns då det är känslan som är det väsentliga. Och den känslan kan man bara uppleva om man är närvarande då talet äger rum.

vart klipper du dig?

På Copparstrået hos världens bästa frisör.

hur såg din burberry bikini ut som du fick? :)

Jag kan ta en bild så får ni se. Men den har det klassiska mönstret över hela bikinin, både överdel samt underdel. Nu vill jag bara ha fint väder så att den ska få pryda min bruna kropp ;) hehe..


var klipper du dig? vill bli lite blondare igen... vad tar de för en slingning? =)

Copparstrået, jag betalar 1100 kr..

Åh vad kommer byxorna ifrån? :D Superfina!

Från mitt jobb, Salt :)

 


Bilder från bästa flaket












Riktigt nice då jag hade hela nedre delen av flaket där alla mina nära och kära var :)




"Huka dig Svensson! Här rullar din nästa chef!" Sann VRG-anda :)






Love this pic!





Här lämnar vi Viktor Rydberg gymnasium, för gott.

Fri som en fågel

Vilken fantastisk dag det har varit idag! Dagen började med en lunch med pappa på mitt favoritcafé/lunchservering Foam på Karlavägen. Jag åt deras goda chicken carrera medan vi satt i strålande sol och njöt av god mat samt det fina vädret.

Därefter åkte jag och mötte Carro vid Stureplan och vi tog en promenad längs Strandvägen och satte oss sedan på en uteservering i solen där. Riktigt brun har jag blivit efter alla dessa timmar i solen. Riktigt härligt då man ser så fräsch ut.

Sedan kom även Sebbe förbi och gjorde oss sällskap. Då Carro drog tog vi en promenad hem till Sebbe och åkte sedan hem hit för middag. Planen var att tillbringa kvällen hos Filippa ikväll med hennes vänner men jag är så slut nu att jag ska gå och lägga mig inom en timme. Man känner verkligen att man börjar slappna av nu. Dessutom är jag fri nu så jag kommer kunna ägna mig åt alla dessa roliga aktiviteter när jag vill hädanefter. Obeskrivligt.

Fri som en fågel är jag på alla sätt och vis och det känns så jävla underbart!!


Gårdagen + Idag (Mors dag + solning i Tessinparken)

Innan jag går och lägger mig tänkte jag berätta lite om gårdagen samt idag. Gårdagen började med en trevlig middag här hemma där vi var ett tiotal och njöt av god mat, rosé samt varandras sällskap :) Senare var det dags att bege sig till Josefina för att se vad Alex och grabbarna lyckats åstadkomma, vilket visade sig vara spektakulärt! Vädret var enastående bra, men grabbarnas arbete för att göra bästa festen gav onekligen resultat. Josefina var smockat och stämningen var på topp!

Därefter gjorde vi tjejer en liten avstickare för att sedan bege oss rätt runda om fötterna till White room. Det blev rätt roligt där men jag var faktiskt rätt dragen, igår också alltså.. haha! Sedan åkte jag och Alex hem till honom och sussade skönt!

Idag började vi dagen med att gå och handla världens godaste lunch som vi själva handplockade i form av ceasarsallad, potatissallad, rostbiff et cetera.. Sedan lade vi oss på en filt med kuddar i Tessinparken och njöt av det fantastiska vädret och den strålande solen. Det var en riktigt mysig dag och vi låg där och myste hela dagen. Att jag flertalet tillfällen funderade på när jag skulle vara tvungen att åka hem och plugga gjorde allt bara ännu bättre. Jag är ju f r i nu!!!!

Ikväll har jag varit på min favoritrestaurang då det kommer till Tapas som är belägen på Kungsholmen. Jag bjöd min älskade mamma på middag eftersom att det är Mors dag idag. Kvalitétstid med min skatt behövdes verkligen.

Lite bilder från gårdagen.. :)








Underbara studentbilder - del 1



 

















 

 











Imorgon får ni se alla bilder från flaket samt mottagningen :)

RSS 2.0