Slumdog Millionaire

 Hej hej!

Åh sitter och lyssnar på bästa Love love kiss kiss på repeat. Jag är helt fast - den har gått rakt in i mitt hjärta. Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sätta håret i små flätor så att det är lockigt och fint imorgon till min ljusrosa lilla prinsessklänning. För ni vet väl vad som händer imorgon? :) Mösspåtagning!!

Idag blev det faktiskt en liten snabbshopping med mamma efter att hon skjutsat mig till solariet. Jag solar förresten så lite som knappt en gång i månaden nuförtiden så det var verkligen dags för lite ny färg. Nu blir det nog emellertid lite oftare solning med tanke på att studenten närmar sig med stormsteg och då ska jag vara alldeles gyllenbrun i min kritvita klänning. En månad kvar nu!!

Hur som helst köpte jag ett par klackar, två klänningar och en foundation. Därefter fick jag skynda hem då det var bio med Alexander inplanerad klockan nio. Vi var på mysiga Grand och såg Slumdog Millionaire. Helt okej film men desto bättre sällskap :) Riktigt mysig biograf för övrigt då man kan sitta i en soffa för två så att man kan vara riktigt nääära varandra. Perfekt för mig som är så beroende av närhet man bara kan bli.

Nej, nu måste jag duscha och därefter försöka sova trots pirrandet i magen som kommit för att jag äntligen ska få sätta på mig min finfina mössa imorgon. Oj oj vad mycket bilder ni kommer få från dagen. Jag vet dock någon som kommer få en och annan tår nerrullandes från kinden då studentsångerna skall sjungas.. Jag är så känslig, haha! Tur att det finns vattenfast mascara..

Puss på er! Natti natti..

Jag <3 långt hår!

 
(Jag hörde den här låten för första gången häromdagen och jag är helt fast. Helt klart den bästa låten just nu.)

Jag tog precis lite bilder på mitt hår som bara växer och växer. Ser ni vad långt det har blivit? :) Yeey, och ännu längre ska det bli! Perfekt till varma sommardagar på stranden med ett långt fint svall.



  

Happy!

Hej på er!

iiih idag har jag vaknat på världens bästa humör och jag känner mig äntligen som mig själv igen. Eftersom att jag inte får träna nu på ungefär en vecka (på grund av knäbehandlingen) lider jag något fruktansvärt av lite nedstämdhet och rastlöshet. Ni som inte tränar, hur klarar ni det? Jag kommer efter den här veckan ha 9 fasta träningar i veckan och jag kan verkligen inte vänta längre på att den här hemska veckan ska ta slut.

Det är så skönt att något så enkelt som träning kan göra en så glad, men lika oförståeligt med de som inte börjar träna - i alla fall för psykets skull, då det är bevisat att träning gör en gladare. Ja, man blir både piggare och gladare. Hur som helst vet jag inte riktigt varför jag känner mig så glad idag eftersom jag fortfarande inte får träna, men men, skönt att vara på så bra humör av ingen speciell orsak också.


Bild tagen innan min och Tessies ledarskapslektion förra fredagen.

Idag ska jag plugga, plugga, plugga och sedan hoppas jag att jag har pluggat så flitigt att jag hinner träffa Mr Pärleros ikväll. Ridningen får jag ju tyvärr inte närvara på vilket är hur tråkigt som helst.

För övrigt har jag min mösspåtagning imorgon och då skall jag ta med mig kameran och ta hur mycket bilder som helst. Jag känner att det är dags för lite nya bilder till bloggen :)

I samband med studenten kan vi singeltjejer njuta av maximal frihet.


 

Det bästa med att vara singel är känslan av att inte behöva begränsa sig och ha någon annans vilja att ta i beaktning när man ska göra ett viktigt val i livet. Givetvis kommer vi alltid att omge oss av människor som påverkar oss åt någon riktning vare sig man vill det eller inte, men genom att inte vara bunden till någon annan i ett förhållande har man teoretiskt sett endast sig själv och sin egen vilja att tänka på.

Personligen trivs jag nog som bäst då jag är i ett förhållande. Men alla vi 90or med endast en månad kvar på gymnasiet känner nog samma längtan till att äntligen bli fri. Snart är vi det. Vissa blir skrämda, andra - med mig själv inkluderad, kan inte vänta längre. Jag vet att jag kommer att återvända till studierna och till och med sakna det efter ett par månader utan högen med böcker. Men nu innebär denna tid utan plugg endast lycka. Tänk att kunna göra precis vad man vill.

Jag velar personligen fram och tillbaka på hur jag skall lägga upp mitt sabbatsår. Ska jag vara utomlands hela året och jobba utomlands? Eller ska jag först läsa in matte d och jobba vid sidan om för att sedan åka utomlands en längre tid men endast på semester? Och en ännu viktigare fråga, vart ska jag åka? Italien för att jobba/leva, Australien för semester i några månader eller kanske Frankrike för att plugga franska?

Valen är många men det viktiga är att känna efter vad man själv vill. Jag har till och med haft planer på att stanna helt i Sverige under mitt sabbatsår men bara utöka resorna under året en del. Det har helt enkelt känts som att det är för mycket som håller mig kvar. Dock känner jag att det skall vara konkreta faktorer som verkligen ger mig något om jag väljer att stanna här i ett år och således skjuta upp möjligheten till en tid utomlands, för den kommer garanterat att komma igen.

Men i dagsläget känner jag att det som skulle ge mig mest är att lämna Sverige och allt här hemma för en tid där jag bara har min egen röst att lyssna på. Allt och alla här hemma försvinner inte bara för att jag åker iväg. Gör de det, så var det uppenbarligen inte värt så mycket i alla fall.

Baddräkten - säkert kort till kvällsoutfiten men inte på stranden!

Aj aj.. få saker som är så snyggt som en baddräkt med öppen rygg till ett par schyssta jeans. En massa sådant kommer så fort vädret tillåter! :) För övrigt skall en baddräkt inte användas på stranden. Vem vill vara vit på så stora områden sen liksom? Nej minimala bikinis ska det vara så blir man brun på så stora ytor på kroppen som möjligt.

Nu är jag hur som helst hemma igen och skall direkt sätta igång med matten. Jag känner mig taggad och har fått en liten spark i baken till att plugga så det känns bra. Dessutom pratade jag med Anna påväg hem från skolan och den solstrålen gör mig alltid lika glad. Smider lite planer inför valborg, blir nog hur bra som helst.

Träningsinlägget med bilder som ni alla väntar på kommer så fort jag får träna ordentligt igen. Det vill säga nästa vecka någon gång.. Så håll ut! Snart kommer jag kunna fortsätta jobba med det igen.

Dags för plugg. På återseende!

Skolan fortsätter att påverka mitt liv till det yttersta..



Hej på er alla solstrålar där ute.

Jag var på tyskan imorse, och därefter har jag sovit i ett par timmar här hemma för att försöka sova igen lite av den sömn som jag missar under alla dessa pluggnätter. Nu har jag precis ätit lunch och därefter ska jag åka tillbaka till skolan för att ha matte.

Jag vet att ni är less på den dåliga och oregelbundna uppdateringen, men det är svårt att få in den i schemat då mina dagar inkluderar så lite tid hemma - och speciellt lite free time. Men jag gör allt för att slänga in ett inlägg då och då så att jag håller bloggen vid liv.

Ni måste ju dessutom få följa med mig under mösspåtagningen som äger rum på torsdag, studentbalen, Studenten med stort S, den stora dansföreställningen och allt annat roligt som är på gång. Det är bara roliga saker som väntar på den fronten. Dagar och veckor bara försvinner men än dock känns målet långt borta. Å andra sidan reduceras den känslan för varje dag som går.  


Jag hoppas att ni förstår hur påfrestande detta med skolan är. Om inte annat kanske ni själva befinner er i en liknande sits. Jag har pratat med en elev från VRG där stressen blev för hög att hon inte ens kan ta studenten i år utan måste gå ett år till på skolan och läsa in kurser hon inte hunnit med/klarat av. Och då är det den mest ambitiösa och smarta elev ni kan tänka er med 320p från grundskolan och en riktig naturbegåvning. Det måste komma lite gränser i skolvärlden. Det är orättvist att det är så stor skillnad på pluggfronten skolor emellan. Jag hoppas att vi som går på VRG kommer att få tillbaka något efter alla dessa sömnlösa nätter och aldrig en enda pluggfri fredag/lördag.

En liten bild från i lördags på White room..



Sweet :)

Även de mest ambitiösa kan förlora motivationen

Sitter och pluggar för fullt och har tänkt sitta uppe i natt så länge jag orkar och verkligen fokusera.. Det är frustrerande nog på nätterna jag fokuserar som bäst. Jag tycker rent ut sagt att det är förjävligt av lärarna att ge oss mer läxor nu (när det är drygt två skolveckor kvar totalt för oss) än vad vi har haft under alla dessa tre år på VRG. De säger att vi inte får glömma bort att njuta av den här tiden. Men när man knappt hinner äta eller sova, hur fan ska man då hinna njuta? Och vad finns det att njuta av? Känslor som likgiltighet och oengagemang för att det inte finns några återstående krafter kvar. Vi är inga övermänniskor. Tar krafterna slut, tar de slut. Och till följd därav försvinner även motivationen.



Men hur jag än låter nu är jag inte bitter. Jag vet att jag inte är någon slacker egentligen utan energin lyser med sin frånvaro hos majoriteten i skolan. Vi är så nära målet, men det är så mycket kvar att göra. Så mycket att prestera. Hela snittet kan falla under dessa två veckor. Men det får inte ske. Det är faktiskt inte ens ett alternativ. Men numera vet jag hur de som är mer eller mindre likgiltig till sina studier känner det. Tidigare har jag pluggat för att jag är engagerad, mån om allt som rör skolan och fruktansvärt ambitiös och målmedveten. Men för varje dag som går griper likgiltigheten tag om mig i ett strypgrepp och det uppstår inte längre samma känsla av panik om man börjar plugga inför något lite senare än vanligt. Det är skrämmande, men väldigt förståeligt och säkerligen vanligt efter tre år på en pluggskola.

:)

Hej på er alla läsare.

Igår tillbringade jag en jättemysig kväll i Alexanders sällskap. Vid åtta åkte vi till Djurgårn och lade oss med en massa filtar och en flaska vin i gräset och myste. Ett par timmar senare kunde vi se en massa stjärnor på himlen vilket kändes lite romantiskt sådär :)

Därefter åkte vi hem till honom och drack vin (Well, I did..) och taggade till utgång. Först blev det premiär på Ambassadeur för min del. Vi stannade bara ett litet tag, men det verkade riktigt schysst där. Sedan bar det av till Magenta där vi mötte hans jättehärliga kompisgäng. Vidare till White room där jag träffade en massa bekanta vilket alltid är trevligt. Och sedan hem till prinsen igen :)



Morgonen och förmiddagen har som vanligt varit jättemysig och efter en massa bus var det dags för mig att åka hem till högen med plugg. Men det är inte långt kvar nu så det är lika bra att sätta igång..

Ta hand om er så länge kära läsare!

Ibland tvingas man uppleva ytterst konstiga kontraster

Hej hopp :)

Jag är helt säker på att ni är nyfikna på hur mitt ledarskap gick idag. Och vet ni vad, det gick toppenbra! Alla var så taggade, så fokuserade och framför allt helt slut efteråt. Flera kom fram efter lektionen och berömde oss för den roliga lektionen samt att även vi var väldigt duktiga dansare. Det var det bästa betyget vi kunde få :)

De var kul att se alla släppa loss, skaka och verkligen använda hela kroppen - även grabbarna var grymma vilket de skall ha en eloge för. Styrkan slog rätt mycket också måste jag säga. Den var minst sagt påfrestande, men alla kämpade till sista blodsdroppen.

Därefter hämtade pappa upp mig för att jag skulle åka till sjukhuset och behandla mina knäskador. Det blev en himla konstig och grov kontrast från att ha tränat tills benen vek sig på idrottslektionen, och en halvtimme senare låg jag i sjukhussängen för att få min behandling i vaket tillstånd - och utan bedövning (egentligen ska det göras då man är nersövd och en timme innan ska man få bedövning, men det fanns det inte tid till) Men det är så det blir i mitt liv. Jag låter mig inte begränsas av någon skada hit eller dit, utan jag tränar på och körde igenom en rätt omfattande behandling helt utan bedövning. Tur att man är smärttålig.. Men men,  det hela gick bra och smidigt. Nu kommer jag få en massa uppassande här hemma då jag inte kan gå på ett dygn. Men jag tycker om sympati så det går bra (:

Båda mina bröder (med flickvänner?) kommer hit på middag idag så det ska bli jättetrevligt. Sedan ska jag överleva dygnet utan någon fysisk ansträngning med god mat och dryck samt plugg. Hur som helst är det tur att jag tränade så hårt på idrottslektionen idag så att jag kan somna tidigt ikväll. Har jag inte tränat en dag kan jag nämligen inte somna sen på kvällen eftersom att min kropp är så van vid att ta ut sig via träning minst en gång om dagen.

Bild tagen imorse, lite tröttis :)

Snart dansat och tränat i fem timmar idag!!

Ahh tagga tagga tagga!! Jag har nu (hittills!) dansat i snart fem timmar och min kropp bara skriker efter mer samtidigt som alla muskler i kroppen skakar av ansträngning. Jag går igenom hela upplägget för morgondagens danslektion som jag ska hålla i. Styrkesektionen med fokus på mage, armar, rumpa, lår, midja och rygg kommer inte bli nådig. Jag nöjer mig inte förrän jag själv är helt slutkörd här hemma efter de olika momenten, och blir jag det är det ett väldigt gott tecken. Man ska känna att man lever.

Sedan kommer det att vara en uppvärmning för att få igång flåset. Jag kommer att köra så hårt med eleverna så att varenda en får njuta av den underbara och stolta känslan som alltid kommer efter ett hårt träningspass. Ner på golvet för att göra lite styrkegrejer, upp - hoppa, ner igen och sedan spurta iväg, för att därefter köra lite afrikaninspirerad dans med en massa höfter, böjda knän och mycket bröstkorg. Därefter blir det uppvärmning del två med tänjning och uppvärmning av de mindre muskelgrupper till den fina låten Obsession med Aventura.

Sedan kommer min starka sida - styrkan! Vi har hittat helt galna låtar som är enormt psykiska. De skall spelas på högsta volym och viljan att prestera skall vara maximal. Därefter blir det koreografi till Ruslanas Wild dances med en massa höfter och släng med håret. Konditionskrävande till tusen. Blir det som vi vill avslutas allt med en battling! Jag funderar starkt på att ta med mig kameran så att någon kan ta bilder om det finns någon som ska titta på. Det vore väl kul? :)

Roligast av allt är att jag numera har en liten danssal här hemma där jag kan träna. Nu blir det ännu mer träning hädanefter, om det nu är möjligt. :) Åh jag hoppas verkligen att min positiva energi just nu smittar av sig på er. Träning är verkligen det bästa som finns. Man blir så pigg och glad!

Nu ska jag dansa vidare. Koreografin ska sitta som en smäck :)


Positiva "recensioner" av min blogg

Jag satt igår och kollade runt på lite olika mindre bloggar där bloggerskorna gjort olika former av recensioner av min blogg. Det är verkligen enormt roligt att läsa vad ni tycker om min blogg. Speciellt eftersom det var kommentarer och åsikter som det är meningen att jag inte ska läsa. Hur som helst blev jag glatt överraskad av att ni är så pass många som ser mig som er förebild, och att jag inspirerat så många till att börja träna och ta tag i skolan. För mig innebär en förebild någon som skänker inspiration till diverse saker, givetvis sådant som enligt de flesta är positiva aspekter, så det är med andra ord väldigt smickrande att få bekräftat att min ofta positiva energi når fram till er läsare.

En annan sak som var rolig att se var de lite yngre läsarna som gjort olika skönhetslisor med deras favoritbloggeskor. Där fick man se vilka de tyckte såg bäst ut, var sötast, hade finast hår, finast kropp et cetera. Och även där blev jag nog lite rosig om kinderna av allt smicker. Ni är allt söta ni.

Inte minst blev jag väldigt glad av att läsa att ni är ett par som skrivit att jag har det bästa språket av de bloggar ni följer. Det är faktiskt något som jag tänker på de gånger jag går in på en blogg vilken dessvärre rätt ofta är extremt dåligt skriven. Att varje dag läsa osammanhängande meningar, satsradningar och ord använda i fel sammanhang gör att du till slut omedvetet snappar upp dessa fel. Och således gäller även det motsatta. Håll er därför endast till de bloggerskor som kan hantera det svenska språket, annars blir era svensklärare inte glada. Värt att komma ihåg, så att jag slipper en rad språkpoliser bara till detta inlägget, är att vi bloggare inte lägger samma energi på ett blogginlägg som en uppsats i svenska C exempelvis. Inläggen ska inte betygsättas, men bör emellertid korrekturläsas åtminstone en gång.


Killing träningsvärk

Hej hopp :)

Jag har sådan omfattande träningsvärk sedan i söndags att benen flertalet gånger idag bara har vikt sig när jag rest mig upp från stolen. Musklerna i mina lår är fortfarande så överansträngda (och mina ben är trots allt rätt vältränade av all ridning och joggande) att jag inte kan få normalt. Kvällen till ära har jag dessutom dansträning, nummer två för dagen. Tidigare idag har jag övat på mitt solo jag skall hålla om två veckor.

Annars tycker jag i och för sig att träningsvärk är ganska nödvändig. Då får man ett kvitto på att man har tränat ordentligt och tagit i. Jag brukar skämta om, vilket visserligen stämmer, att jag ständigt går med mer eller mindre träningsvärk eftersom att jag fortsätter att träna då träningsvärken börjar minska och drar då på mig en ny träningsvärk. Men sedan kommer det någon gång i månaden då träningsvärken inte går att jämföra med de föregående. Man kan liksom inte gå normalt, hur mycket man än försöker. Ofta brukar det vara ridning som påvekar detta beteende, men denna gång var det alltså baletten.

Nu har jag i alla fall tagit det lite lugnt framför Sex and the city, och skall nu i sedvanlig ordning ta en powernap så att jag orkar plugga flitigt senare och prestera bra på dansen ikväll.


Jag = träningsnarkomani personifierad

Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Men klockan är snart halv två på natten och jag var påväg till sängs för över en timme sedan. Men vad har jag istället ägnat mig åt den här tiden? Tränat! Jag får dessa knäppar varje kväll, i ärlighetens namn till och med flera gånger om dagen, då jag antingen går ut och springer eller kör en massa hemmaövningar som jag gör varje kväll. För mig har träning aldrig handlat om något ångestingivande - ett måste. Jag tränar för att det, enligt mig, är det absolut roligaste man kan göra och jag älskar att se hur träningen påverkar både mitt psyke och min kropp så positivt. Många, inte minst mina vänner, frågar hur jag kan finna motivation till att bara dra på mig träningskläder en kväll och kötta 200 sit-ups, rygglyft, kissande-hunden-övningar och diverse annat då jag lika gärna kan ligga i sängen eller soffan och bara ta det lugnt. Svaret på den frågan är att jag aldrig har behövt försöka framkalla någon slags motivationskänsla utan jag lever för träningen - i alla dess former. Får jag inte träna går jag under. Men, sviker motivationen: sätt på musik på hög volym som peppar er till max och sätt på er ett par små hotpants och en liten topp där ni kan se er kropp. Om man är lite missnöjd med huruvida kroppen är vältränad eller inte, bör det inte vara några problem - då är det bara att sätta igång. Man når inte beach 09 genom att vara en soffpotatis. Har man en kropp man är nöjd med ska man alltid komma ihåg att det alltid kan bli bättre. Man kan alltid bli lite fitare, tightare och starkare.

För mig kommer träningens viktiga inverkan på oss individer aldrig att vara tabubelagt. Att banta och svälta sig själv passar inte in i träningsvärlden, så är det bara. Personligen anser jag att man direkt kan se skillnad på en person som genom svält och bantning är smal, samt en person som tränat sig smal - och därmed ofta är vältränad. Även om man är smal, men att man är/blivit det genom bantning, kan allt bara hänga. Jag kommer alltid att förespråka träning, hur tabubelagt det än börjar bli i samband med allt prat om dagens skönhetsideal som ett stort samhällsproblem. Vad man måste inse är att problemet ligger hos de människor som mixtrar med maten och näst intill svälter sig själva, inte de som tar tag i sina liv och tränar.

Ikväll har jag gjort 250 sit-ups där jag tränat magens center (de allra nedersta magmusklerna) som vi dansare använder konstant, samt musklerna som sitter på sidan om magens mitt och givetvis hela "mittpunkten" också. Jag har tränat lår och rumpa, armar (inga armhävningar inte, utan min lilla specialare som ni kommer att få se i mitt kommande träningsinlägg som jag jobbar med just nu där ni får se bilder på mig när jag gör dessa övningar och en instruktion till alla de hemmaövningar som jag rekommenderar) samt så har jag tränat midjan.

Förutom detta har jag gjort hela planeringen till mitt och Tessies ledarskap i dans som är på fredag. Jag ser verkligen fram emot denna examination och vi ska se till att det blir grymt. Förra året då jag hade ledarskap i dans och en massa styrkeövningar kom flera elever fram i slutet och sa att de var sugna på att börja dansa för att lektionen var så rolig och givande. Jag fick även höra vilken liten sadist jag var som körde så hård styrka, men det är så det ska vara. Man måste känna att man lever ibland. Jag körde om inte annat slut på även mig själv den gången.

Så nu har jag hur som helst precis kört igenom styrkesektionen som vi kommer att hålla i på fredag. Den blir inte nådig.


Dance like nobody is watching



Jag har vandrat runt som ett levande lik hela dagen, trots att jag sovit i säkert elva timmar inatt och tagit två powernaps under dagen. Men i samband med att jag började lyssna på den dansvänliga låten ovan är det dock himla otur att jag inte har någon dansträning ikväll, eller tid att gå på ett pass strip aerobics, för nu är jag pigg och såå danssugen! Det absolut bästa att dansa är feminina danser med en massa höfter, slänga med håret, ben upp till huvudet och slänga bak rygg och nacke - helst allt på samma gång. Jag har alltid velat ha en pojkvän som också är dansare, i alla fall någon som verkligen vet hur man rör sig. Är man bra på att dansa/röra sig brukar det nämligen innebära att man är bra på andra viktiga saker också :)... Men ännu viktigare är det att vi tjejer kan röra på oss. Fram med kvinnligheten och skaka rumpan och släng med håret medan ni kan, innan vi vet ordet av det är det för sent.



Sätt på Every way that I can på högsta volym och ge pojkvännen, katten eller varför inte sammanstråla med en vän och dansa som om det vore det sista du ska göra i livet. Det finns inget härligare!

En balettlektion utan gränser

Aj aj aj... min kropp och jag är för tillfället inte överens för fem öre. På baletten idag var min balettränare inte där utan istället hade vi en tränare från Kungliga svenska balettskolan som med estländsk (?) brytning gav utskällningar till höger och vänster. Det fattades bara att han skulle dra fram en tändare och köra upp under våra fötter. Mig var han på som tusan och sa att jag har potential men inte anstränger mig tillräckligt mycket. Pyttsan! Mina ben skakade av ansträngning efteråt och ansiktet var likblekt. Att jag gick och lade mig åtta imorse kanske kan ha litegrann med saken att göra i och för sig.. Men under lektionens första femton minuter tittade vi elever bara på varandra och jag tror att alla tänkte samma sak: hur skulle vi kunna fly från lektionen så diskret som möjligt. Men sedan ändrade jag uppfattning. Hur sträng och skräckinjagande tränaren än var, har vi elever nog aldrig presterat så bra. Jag var helt slut efter lektionen - varenda kroppsdel skakade. Han fick allt pli på oss den mannen.

Hur som helst var det därefter dags för jazz! Vi fick lära oss en grym stolsdans till föreställningen. Att dansa , med och med hjälp av en stol känns både feminint, sexigt och professionellt. En perfekt kombination med andra ord! Mycket höga ben, slänga bak rygg och nacke över stolen så att håret flyger och när självaste Mr Big skall in på scen ska leendet inte ha några gränser. Det kan inte bli bättre.

Nej, nu skall matte pluggas och jag ska passa på att ta hand om min stackars kropp som värker.

Dags för tre timmar dans efter alldeles för lite sömn

Hej på er!

Gårdagen blev inte helt och hållet som planerat. Hur som helst hade jag och Tessie trevligt som vanligt. Kvällen började i sedvanlig ordning på Magenta. Där stannade vi faktiskt tills det blev dags för White room. Igår kändes det som att verkligen alla var ute, och det är alltid trevligt att stöta på människor man inte träffar så ofta längre.

Det blev mycket dansande, shottande och vin, men också en del jobbiga känslor man gärna vill slippa när man är ute och ska ha kul. För övrigt stannade vi faktiskt på White room till stängning, varpå jag och Therese åkte hem till mig och var hemma här strax efter fem. De kommande timmarna hade jag ett jobbigt men också ganska välbehövligt samtal som tog vid där det avslutades utanför white room. Strax efter åtta avslutades samtalet imorse och då somnade jag som en stock och fick sedan släpa mig upp ur sängen klockan tre idag.

Idag har jag för första gången på länge världens söndagsångest, men jag antar att det blir lite bättre nu när jag får komma iväg och träna i tre timmar och tänka på annat. Det är alltså vad jag ska göra; om en halvtimme börjar baletten och direkt därpå har jag jazz med full fokus på föreberedelser inför den stora showen 17e och 18e maj.

Nu skall danskläderna på! Vi hörs senare.

Therese 19 år!!

Vilken toppenstart på kvällen! Efter den trevliga middagen hos Sebbe och Emelie åkte jag och pappa och hämtade födelsedagsbarnet Therese vid Centralen. Väl hemma hos Sebastian igen började vi förkröka på söta Emelies riktigt goda, men starka, drinkar. De slog till rätt snabbt på både mig och Tessie så nu hemma hos mig är vi taggade till tusen! Kvällen startar även ikväll på Magenta och sedan får vi se vart vi hamnar. Ska hur som helst möta Max och dra vidare när han slutat jobba :) Kvällen blir grym!


Min prinsessa, skol- och pluggkompis och syster - Grattis på födelsedagen! Du är bäst <3

Middag hos Sebastian

Sitter och pluggar matte för fullt och det går faktiskt riktigt bra. Men fy vad det nästan är omänskligt att behöva sitta inne och plugga när solen skiner utanför fönstret. Tur att vi tar studenten så tidigt, annars hade det blivit väldigt mycket pluggande nere på bryggan.

Lite synd att jag måste avsluta pluggandet nu när det går så bra. Matte handlar ju så oerhört mycket om inställning och således är det större chans att man klarar kommande tal om de föregående har gått förhållandevis smärtfritt.

Hur som helst är jag och pappa hembjudna till min bror Sebastian på middag med honom och Emelie. Det ska bli jättemysigt! Så nu måste jag göra mig iordning inför det.

Därefter måste jag skynda mig hem för att fixa mig inför kvällen. Det blir utgång ikväll igen (amba och white room står på schemat..) och jag är supertaggad även ikväll. Tessie fyller år och sällskapet kommer förutom det också bli super. Men mer om det senare!


Tack för en rolig kväll tjejer!

 

Jag fullkomligt älskar 80-tals dansmusik!

Godmorgon!

Snacka om att vara helt slutkörd om man vaknar strax efter 14 och känner att man i alla fall måste försöka ta sig upp ur sängen. Klockan hade lika gärna kunnat vara 9-10. Hur som helst var kvällen igår överlag trevlig. Dessvärre blev det en massa springandes hit och dit och det är aldrig roligt varken som spiknykter (då känner man kylan bättre) eller med high heels.

Kvällen startade i alla fall på Magenta, där vi hälsade på Jesper som ni kan se nedan på bild. Där stannade vi sedan större delen av kvällen efter en snabb visit på Laroy. Sedan begav vi oss mot Village där vi avslutade kvällen. Jag har aldrig varit där tidigare, men måste säga att det var riktigt trevligt där. Det kom fram många söta pojkar under kvällen som ville prata och sådant är alltid trevligt. Som omväxling för att bli nypen i rumpan, eller varför inte att en grabb "råkar" hälla en röd drink över hela min rumpa. Då hade jag inget val, hemgång fick det bli. En röd fläck på rumpan kan få folk att bara tro en sak, hehe. Så hemgång blev det strax efter fyra, men det var ingen större fara. Det var allt som allt en lyckad utgång och jag fick bjuda tjejerna på en shotrunda :) 

Amanda Bergman & Jesper Owe
Jag och Jesper på Magenta :)


Söta fotografen Robin Hultman fick man träffa på Village. Här är jag, någon kille jag inte vet vem det är, Ebba och Erika.


Att bli klar med någon



Hej mina kära vänner!

Therese kom till mig vid lunch idag,
varpå vi åkte till Frescati för att ha idrott. Idag stod aerobics på schemat = min favorit! Det var hur som helst ett riktigt bra pass som var både konditions- och styrkekrävande till max.

Nu ska jag strax äta middag och därefter göra mig iordning för en helkväll med tjejerna. Två födelsedagsbarn skall firas och jag är hur taggad som helst. De är tydligen dressed up till tusen så jag får lite ångest för hur jag ska kunna stå bredvid mina skönheter :) Nej då, jag ska nog också hitta något fint i garderoben. Det har pratats om Grodan och Magenta.. We'll see vart kvällen för oss. Det är inte upp till mig att bestämma, utan födelsedagsbarnen.

Inläggets rubrik då.. ni är ju inte dumma ni läsare så ni förstår precis vad det handlar om. Men utan att gå in för mycket på mig och mitt liv, får ni hålla med om att det är få känslor som är så tillfredsställande som när man på eget bevåg lämnar en relation med högt huvud och är medveten om att man gjort vad man kunnat för att det ska fungera. Man har handlat på ett öppet och någorlunda tydligt sätt och endast kört med raka rör. Mer än så kan man inte göra. En annan tillfredsställande känsla, som lika gärna kan vara ångestgivande för pessimisten, är att man känner sig så utmattad och less på alla problem att man inte längre har någon ork eller energi kvar att lägga på relationen. Har man kommit till det stadiet, där man försökt och försökt men det av någon anledning inte tycks funka, är man såkallat klar med en person. Och man ska vara tacksam över att få känna den känslan när man låter någon vara ett passerat kapitel. Det finns inget värre än att känna att man har så mycket kvar att ge, så mycket man vill säga. Jag har ingetdera och det är hur skönt som helst. Att vara stark när man lämnar något känslomässigt bakom sig gör mig lika stolt som då jag har sprungit en mil utan avbrott. Och det händer inte ofta.

I love you, but I love me more.

Boken skickas iväg för tryck!

Hej alla glada!

Vilken dag det har varit idag, puuh. Efter en mattelektion och en danslektion har jag varit här hemma där Salan har hjälpt mig med min kommande bok gällande layouten. Jag har inte träffat honom på hur länge som helst, så det var jätteroligt att se honom igen :) Det är alltså mitt ex Jonathans bästa kompis som jag träffade väldigt mycket då jag var tillsammans med Jonathan. Vi trodde hur som helst att det skulle ta ett par timmar, men istället tog det drygt fyra timmar.. Men nu är mitt hundrapoängsprojekt så gott som klart och det kommer bli så himla snyggt. Halleluja!

Annars är det nu matte som gäller för hela slanten. Det känns som att det enda jag gör numera är att plugga, träna och sova. All stress gör att jag blir trött jättelätt och måste ta minst en powernap varje dag. Men nu är det inte långt kvar så jag ska inte klaga. Det är bara att bita ihop!

Jag hoppas att ni har och har haft en fin dag så hörs vi lite senare. Puss på er!


100 % jag

Den här låten är så mycket jag det kan bli. Jag vågar nog säga att de flesta av mina nära direkt tänker på mig när de hör denna. I alla fall var det så under hemmafesternas tid då det skreks att jag skulle upp på bordet varje gång Your love med Topmodelz började spelas. Och var det någon liten jävel som ville ha upp mig på bordet så visste han precis vad han skulle göra. Hur som helst, grymmare låt finns inte. Bästa, bästa på alla sätt och vis!




Tutti amano l'italia

  

Åh! Har tillåtit mig själv att lyssna på alla mina favoritlåtar med Eros Ramazzotti och jag känner bara hur otroligt mycket jag saknar Italien. Sedan allt hände med Michael har jag lagt alla mina Italienplaner på hyllan, har inte ens klarat av att lyssna på italienska låtar. Men nu klarar jag inte av att ta avstånd från min favoritplats längre. Det är till Italien och ingen annanstans jag ska. Det är mitt andra hem, så är det bara.

Jag sitter nu och skriver med flera vänner från Milano och tittar för fullt på resor dit i sommar. Måste dit så fort jag bara kan. Jag har bland annat pratat med Ebbson om att jag ska visa henne Milano i sommar. Ojoj, där finns det då mycket att visa! :) Hur som helst reagerade jag så starkt nu när jag helt från ingenstans började titta på lite bilder från i somras, lyssna på alla favoritlåtar som är italienska och så hörde en killkompis av sig som jag alltid träffar där varje sommar.

 

Kanske blir det bara Italien i sommar i alla fall. Mami och papi vill åka till den allra sydligaste delen av Italien med mig till någon av öarna. Det blir nog supermysigt!

Välj smart - välj VRG (?)

Hello allihopa!

Varför varför varför valde jag VRG? Att det endast är tre skolveckor kvar hindrar inte våra lärare från att bara ge oss mer och mer examinationer för varje dag som går. Idag har jag pratat mer elever som inte kan sova på nätterna för att hjärtat slår i 180 av stress (...och tro mig, jag är själv en av dem), aptiten försvinner och energin lyser med sin frånvaro. Vi har så mycket nu att vi inte vet om vi ska skratta eller gråta. Trots att vi är elever som knappt gör något annat än att plugga under vår vakna tid finns det inte på kartan att kunna prestera maximalt på alla de examinationer som vi har kvar. Tiden räcker liksom inte till!

Hur som helst hade jag mitt svensktal idag och det känns jättebra såhär i efterhand. Talet blev dock betydligt mer känsloladdat än jag trott att det skulle bli, men det var nog bara positivt. Det är på något sätt stimulerande att se att man berör de som lyssnar och att det inte bara är nonsens man kommer med. Så det är riktigt skönt att ha svenska nationella avklarat nu i alla fall.

Nu ska jag få i mig lite lunch innan det blir en powernap och därefter ridning. Vad jag ska göra när jag kommer hem oavbrutet behöver jag förmodligen inte ens skriva. Suck..

¨
Dagens outfit

Hanna beskriver mig

Liksom bilderna på mig och min älskling Hanna som jag har upphängda i mitt rum där hon har skrivit en lång text till mig framkallar tårar och värme i hela mig såfort jag ser på det, gjorde även denna underbara text som Hanna skickade till mig nyss det. Hanna, du är heeeelt underbar! <3

 

Amanda är en helt fantastisk människa och jag blir varm av kärlek i hela kroppen när jag tänker på denna underbara vän. Jag kommer alltid finnas vid hennes sida och hålla hårt, hårt om henne.
Tid med Amanda är tid jag verkligen uppskattar då hon alltid får mig må bra och se möjligheter med allt. Hon är extremt stark och vägrar ge upp i första taget, vilket jag ser upp till och avundas väldigt mycket.
Amanda är min solstråle i livet och hon är ju otroligt snygg också, vem tycker inte det? ;)

Du är BÄST Amanda och jag älskar dig myyckkeet!

Äntligen är man produktiv igen!

Hej hopp!

Jag fick så dåligt samvete igår efter att jag legat och pratat i telefon i säkert drygt tre timmar (vilket var otroligt viktig pluggtid...) att jag sedan satt uppe till halv fem inatt och läste ut en hel bok som jag tidigare inte ens hunnit börja med. Det kallar jag produktivitet! (Läs: vansinne) Skönt att självdisciplinen finns där i alla fall. Dessvärre gjorde detta att jag missade VRGs tioårsjubileum idag, men jag kände att pluggandet var viktigare.

Hur som helst har jag bestämt mig för att det bara är plugg som gäller nu fram till studenten. Då menar jag alltså att jag åter ska snöa in mig i mina böcker på samma sätt som jag gjort de senaste tre-fyra åren. Framförhållning och produktivitet är the mainwords. Jag skall hur som helst börja lära in mitt tal som jag skall hålla imorgon, skriva PM till talet och fortsätta med en reflektion. Boken skriver jag på då och då också eftersom den ska iväg och tryckas på torsdag! Äntligen är produktiviteten här och nu ska ingenting rubba mig. Pluggisen is back!


Svaren, del 6



Varför denna kärlek till Italien? Och vad tycker du om svensk medias sneda bild av landet (tänker på rasism, integrations-problem, sexism, maffia och fiffel inom politik- och föreningsverksamhet)? Är själv helt trollbunden av landet, men jag ser det ändå för vad det är. Det är inget paradis precis, men ack så vackert på alla vis! Och för nöjes skull, gillar du något italienskt klubblag?

För det första har min familj en lägenhet några mil utanför Venedig där jag så gott som vuxit upp varje sommar sedan jag var nyfödd. Jag har vuxit upp bland människorna där nere som följt mig sedan jag knappt kunde stå på benen, det var där jag fick min första kyss och min första förälskelse. Hela min familj är otroligt Italienfrälsta och så fort jag får chansen åker jag dit. Jag vet inte om jag kan kalla det för en snedvriden bild av landet i och med att det trots allt är allvarliga saker som faktiskt sker. Då landet dock får en bild om sig som endast inkluderar sliskiga italienare som är på alla svenska tjejer, en maffia som bara växer och allt det som du nämnde i frågan har man glömt att ta upp de faktorer som gör att så många svenskar åker dit gång på gång. Hur som helst kommer jag att tillbringa en massa tid i Italien nu efter studenten, men då finns också risken att jag blir kvar där, haha! Skämt åsido.. Nej men vad jag tycker om med Italien.. För att det inte ska bli för långrandigt är det kortfattat: språket (italienska är utan tvekan det vackraste språket som finns) shoppingen, den fantastiska maten, de enormt trevliga människorna (och ni har nog förstått att jag är ganska svag för italienska killar.. dessvärre), klimatet med jättevarma men ändå behagliga somrar, deras passion för fotboll som jag vuxit upp med i min familj (Jag är för övrigt en trogen milanista! :)) ja listan kan göras hur lång som helst..

kan inte du visa kort på ditt rum?! jag är så nyfiken på hur en sån fin tjej som du har på ditt rum!!! är det alltid stökigt/städat? är det sött flickigt som du eller tufft?! snälla, det vore så kul!!!=) <3

Självklart kan jag visa bild på mitt rum. Det är inte alltid välstädat nej, men det enda som brukar vara stökigt är att det är kläder överallt och i vems tjejrum är det inte så egentligen? Det är dock aldrig smutsigt eller ovårdat i mitt rum. Sen så kan jag väl säga att jag nog har det mest flickiga rummet man kan ha. Det är rosa överallt, utan att för den delen bli barnsligt. Ena väggen är bara full av högklackade skor, och på den andra väggen hänger det massor av klänningar. Man ser att det är en tjej som bor i rummet i alla fall.


laddar du filmer/musik/serier eller köper du?(:

Jag köper.


hur är du i skolan? är du den populära tjejen som bestämmer över alla andra, eller är du en i mängden, eller är du den som går med alla i hela klassen, eller är du den som har en bästis, eller den som går själv men ändå är vän med alla så du går till den som är närmast typ. har du mest tjejkompisar i skolan eller killkompisar osv?=) kram Lena PS, din blogg är bäst!!!


I högstadiet var det nog annorlunda mot hur det är idag. Då var man populär/inte populär och jag har nog alltid, på gott och ont, varit en person som man tycker om att prata om. Jag minns jätteväl i åttan/nian då jag började med Lyxpiraya och fick vara "vip" på alla 16+ fester som blev rätt inne då, haha hör ni hur löjligt det låter! I samband med detta fick jag en helt annan bekantskapskrets (många av dessa umgås jag med fortfarande) och jag gick emot strömmen i min skola eftersom jag inte längre hängde på samma hemmafester som dem. Hur som helst var det väldigt mycket snack bakom ryggen på mig i samband med detta och jag fick ju veta allt eftersom att jag hade mitt tjejgäng som berättade allt för mig. Det kunde vara tjejer som snackade skit om dessa klubbfester och oss som var "reklamtjejer" för Lyxpiraya, men sedan kom dessa skitsnackare en efter en och frågade om de inte kunde få följa med någon gång såfort de var ensamma. Sådant är så genomskinligt.

 Men jag antar att det är på gymnasiet som frågan handlar om. Faktum är att gymnasiet för mig handlar om att fokusera till 100% på skolan. De enda jag umgås med på fritiden som också går på VRG är Tessie och Jing. Detta beror på att jag har så mycket som händer hela tiden med 7 fasta träningar i veckan, festande på helgerna och råplugg all vaken tid så när jag väl får tid över vill jag träffa mina närmsta vänner som varken går i min skola eller i min dansgrupp/ridgrupp. Jag går hur som helst bra ihop med i stort sett alla och varierar mitt umgänge. Men Therese är den som jag alltid lunchar med, gör arbeten ihop med i de ämnena vi har tillsammans och sådär.

VARFÖR KAN INTE DU BLI BÄTTRE MED DAGENS OUTFIT OCH LADDA UPP KORT PÅ NYA SAKER FAST DU INTE HUNNIT PROVA DEM ÄN???!!! ÄÄÄLSKAR DIN KLÄDER OCH DIN STIL! DU ÄR SNYGGAST!!!!

Har jag inte blivit lite bättre i alla fall? :) Det är svårt att hinna med att fota dagens outfit på morgonen då jag ofta är jättestressad. Sedan då jag kommer hem från skolan ser allt inte lika snyggt ut längre, haha! Men jag ska försöka hinna med det ett par gånger i veckan i alla fall.


Svar på ett par frågor



Ni är många som har frågat var mina solglasögon är ifrån. Dessvärre är de köpta i Milano i någon random butik bara, alltså inte här i Sverige.

 

Några frågade även var dessa jeans är ifrån och de är från G-star och köpta på Salt. Jeansen finns ännu kvar i butik så skynda skynda! Tänk på att ta en storlek mindre än vad ni har så kommer de sitta perfekt.

Lååång sovmorgon

Godmorgon godmorgon!..

Jag vaknade faktiskt precis då det av någon konstig anledning blev väldigt sent igår. Jag är ledsen för att det inte blev någon uppdatering, men jag hade inte så mycket att skriva och då är det bättre att låta bli. Hur som helst träffade jag Carro för ett glas vin igårkväll. Dock tänkte inte vi på att ställena kunde vara stängda då det faktiskt var söndag. Jag menar, har vi påsklov borde ju alla ha det ;)

Vi fick alltså knata vidare till Langolo där vi satte oss på deras iskalla uteservering med filtar omkring oss. Väldigt trevligt med lite kvalitétstid med Caroline, sådant behövs verkligen. Jag fick igår även ett väldigt fint sms från min bästa vän Ebba. Det värmde i hela kroppen i säkert en timme efteråt. Det finns inget finare än riktigt bra vänskap. Och det finns framför allt ingenting som man ska vara så rädd om som riktigt fin vänskap.

Idag är det baaara plugg som gäller. Men vädret är ju inte riktigt så fint som det har varit de föregående dagarna så det känns garnska lugnt. Jag ska jobba med mitt projekt och bara ligga och läsa en bok, så det ska nog gå bra.

Hur som helst har det varit jätteskönt att inte ha gått ut den här helgen överhuvudtaget. Istället har jag umgåtts med mina vänner och min familj - det som verkligen har värde. Missförstå mig inte, jag fullkomligt älskar att gå ut och bara festa och ha kul. Men jag kan fortfarande inte förstå de människor som har en självklarhet att gå ut fredag och lördag kväll helg ut och helg in. Det finns ju så otroligt mycket annat man kan göra. Hur som helst är jag jättepigg och fräsch nu efter en helg utan krogen och tillbringad med nära och kära. Det är så det ska vara under påskhelgen tycker jag :) 

Bilder från idag!














Dagens outfit

Jag har haft en helt underbar dag idag ute i solen tillsammans med min älskade Saga. Vi började dagen med att hon kom hit, sedan begav vi oss till Kungsan och satte oss i solen på en uteservering där. Träffade som vanligt på en massa vänner som kom förbi. Sedan gick vi vidare till Strandvägen och satte oss på en brygga där och njöt vidare av solen och varandras sällskap. Därefter tog vi en tur på stan innan jag åkte hem. Här hemma har vi påskmiddag med familj och vänner, hur mysigt som helst. Det blidde ingen snaps för mig denna påsk, trots att gulliga mamma gav mig det största snapsglaset, haha!





Bilder från dagen lägger jag upp alldeles strax! Nu kommer ni för övrigt få se alla mina nya skor på löpande band. Jag har en förkärlek till att handla heels som man använder under sommarhalvåret. Så.. here we come! :)

There's just no girl like Lidman.

 

Tanken man alltid har en lördagkväll då man sitter hemma och pluggar är att man måste vara den enda i världen som sitter hemma och alla andra är ute och festar. Detta problem behöver jag aldrig stå ut med då min ständiga vapendragare och bästa vän Caroline alltid pluggar då jag gör det. Sena nätter eller tidiga mornar, det spelar liksom ingen roll när på dygnet det är, utan jag har alltid en trogen vän på msn eller i telefon då övriga medmänniskor sviker och hellre tar till flaskan än högen med böcker.

Jag vill inte bara förmedla bilden av Caroline som en sjuhelvetes pluggis och ambitiös som tusan utan hon är tamejfan också den roligaste människan jag känner. Det roligaste av allt är att hon är totalt omedveten om att hon är så rolig som hon är och jag skrattar alltid högst åt hennes sköna kommentarer. Nu är min älskling bortrest, men hade hon varit här hade vi förmodligen suttit på vårt stammisställe Ett litet hak och delat på en flaska vin. Är det någon tjejkompis liv som till och med kan innehålla mer dramatik och underhållning än mitt så är det Carros. Därav våra fem-minuters-intervaller varje gång vi ses. Man vill liksom både prata om sitt eget liv och lyssna på den andres på samma gång. Hur som helst är jag glad över att ha fröken Lidman i mitt liv, och vi båda två vet vem vi har att tacka för det. Komiskt nog! ;)

En sak i taget

Är på god väg att komma in i pluggandet och faktiskt få lite saker gjorda. Problemet med att ha för mycket olika saker att göra blir emellertid för mig att jag gör lite på varje grej istället för att fokusera på en sak i taget. I slutändan hinner hag inte alls med så mycket som jag kunde ha gjort om jag tagit en sak i taget. Hur som helst. Nu är det min kommande bok som får all min uppmärksamhet ikväll... och svensktalet...

Skönt nog är jag faktiskt inte alls sugen på utgång ikväll. Jag pratade lite med tjejerna om det men vi kom alla fram till att vi kör imorgon istället. Riktigt skönt. Då kan jag vara produktiv ikväll och gå ut och springa imorgon bitti pigg och glad.



Om det är något som gör mig lite taggad är det den här tunga låten med Flo rida - Right round. http://www.youtube.com/watch?v=fjN671lAKc8&feature=related


Gårdagens outfit

Hej! Nyligen hemkommen från Alex. Jag tog förnuftet tillfånga och insåg att det får bli en pluggdag idag. Det är för mycket som måste bli gjort helt enkelt. Tråkigt att inte kunna sitta på en uteservering med vännerna istället.. Men en påsklunch med familjen hinner jag med i alla fall, mysigt!

Hur som helst var kvällen igår jättetrevlig. Jag åkte till Alex vid sju, och så åkte vi sen och hyrde film och handlade mat. Vi bestämde oss sedan för att stanna hemma och mysa vidare med en flaska vin :) Efter en jättemysig morgon imorse åkte jag hem och nu ska jag vila lite innan skolböckerna får bli mitt sällskap alldeles för många timmar framöver.

 
Såhär såg jag ut igår.

Torsdag

Hallå hallå!

Jag har nyss varit ute på en rask långpromenad med mamma. Riktigt skönt att verkligen få vakna till i både kropp och psyke. Det känns dock rätt kvavt ute nu, så det är ingen skön luft att anstränga sig i alls.

Nu börjar pluggpaniken komma krypandes sakta men säkert. Jag hade tänkt gå ut ikväll men istället ska jag se till att ta tag i allt jäkla plugg. Fan att man alltid ska skjuta upp det tills paniken är minst sagt påtaglig. Det är inte likt mig. Framförhållning är ju något jag varit så bra på tidigare..

Hur som helst ska jag nu skriva klart ett tal, därefter hoppa in i duschen, göra mig i ordning för att sen bege mig hem till Alexander där vi ska laga middag. Det enda positiva med det här tråkiga vädret är att man kan vara inne och bara mysa med gott samvete. Fast det är nog också efter det som fördelarna med dåligt väder tar slut..

Lite bloggtorka idag så jag slutar skriva innan jag tråkar ut er totalt. Jag tar hur som helst säkerligen lite bilder på mitt klädval innan jag går. Lägger upp dem senare idag!


Fler bilder tagna 02:30

Att ta bilder på sig själv är ett utomordentligt tidsfördriv. Istället för att sitta här och ta meningslösa bilder likt dessa nedan på mig själv borde jag faktiskt gå och lägga mig. Men kloka jag tänker då att jag egentligen skulle ha varit ute och festat nu, men nu när det blev som det blev kan jag lika gärna vara uppe. Inget klokt resonemang det där inte. Därför blir det nu sängen på momangen!

 

Godnatt mina prinsar och prinsessor.

Godnatt!

 
Det blev onekligen en kort visit ute idag. Ebbsons leg hade precis gått ut och vakten var stenhård så det var inte mycket att göra. Efter många om och men gick jag in på Laroy en sväng i alla fall under tiden Ebba fick skjuts hem av min snälla pappa. Jag träffade direkt Julie och en massa andra vänner och bekanta. Dock var jag så otaggad och besviken på att det inte blev någon utgång med Ebba så efter en drink på Laroy åkte jag hem igen. Jättetråkigt att det blev så, men å andra sidan är det bara onsdag. Det finns många dagar kvar innan skolan börjar som vi kan köra den där utgången på :)


Bilden togs för ett par minuter sedan; en trött Manda som håller på att somna.. haha :)

Utgång!

Hej mina vänner!

Vilken knasig dag det blev. Jag har pratat med A i säkert fem timmar i telefon så nu är jag helt slut i både hjärna och röst. Därför passar det alldeles utmärkt med en onsdagsutgång tillsammans med Ebba nu! Jag kommer med andra ord ta min onsdags-virginity, spännande! Det sägs att hur mycket folk som helst ska ut ikväll så det ska bli riktigt roligt faktiskt. Lite jobbigt bara att det inte blev så mycket plugg nu när jag pratade så länge i telefon, men jag har trots allt många dagar kvar för plugg innan skolan sätter igång. Sedan tänkte jag faktiskt skriva klart mitt svenskatal nu innan jag gör mig iordning för kvällen.

Jag får se om jag hinner åka förbi Alex en sväng innan, eller om vi kanske stöter på varandra ute. Hur som helst blir det nog en trevlig kväll med Ebba och alla andra vänner och bekanta som ska ut.

Så synd bara att alltid få denna klädångest.. Jag har alltid en bild i huvudet om hur jag vill se ut, men det är sällan kläder som hänger i garderoben. Hur som helst brukar det ju bli rätt bra till slut, så vi får hoppas på det även denna gång! :)

Hoppas att ni får en trevlig kväll mina söta!

Svaren, del 5

 



Vad vill du jobba med i framtiden? Som jag förstår ska du plugga till ekonom.

Jag kan faktiskt inte svara på det i dagsläget då det är så mycket jag vill göra just nu. Men går jag på Handels kommer jag nog inte veta vad exakt jag vill syssla med förrän jag gått mitt sista år där och valt min personliga inriktning. Idag vet jag knappt inte ens alla områden man kan välja bland, så det är omöjligt för mig att svara på den frågan.

Vem har du ärvt ditt fantastiska pigment av? :)
Faktiskt båda mina föräldrar. Vi alla i min familj blir sådär mörkbruna i färgen och är bruna året om. Dock har pappa och min ena bror ett pigment som inte alls ser svenskt ut, utan de har jättemörkt hår och ett sydländskt utseende. Men jag älskar att jag är så ljushårig och har så ljusa ögon men ändå kan bli så sjukt mörk på sommaren. Det blir en cool kontrast.

Har du husdjur?
En liten sköldpadda som heter Skalman och är som min lille hund. :)

är du djurvän?
Absolut är jag det.

favodjur? (häst kanske)
Hästar, så det stämmer bra det.

ångrar du ditt x michael nu när det visade sig vem han egentligen var..?
Det finns något som så fint heter att man aldrig ska ångra det som en gång fått en att le. Jag och Michael hade ett bra tag ett förhållande helt utan bråk och dramatik. Då var jag jättelycklig. Men det finns aspekter som gör att jag aldrig kommer att gå in i ett distansförhållande på det där sättet igen. Jag lärde mig helt enkelt en läxa.

är du kär i alex?
Nej, det är jag inte. Jag har känt honom för kort tid för att det ens ska vara fysiskt möjligt att vara kär i honom. Men jag tycker väldigt mycket om honom.

hur många ggr har du varit kär? :)
Kär i den starka betydelse som det har för mig har jag bara varit en gång och det var i Jonathan. I Michael var jag väldigt förälskad, men jag älskade honom aldrig trots att jag tyvärr trodde att jag gjorde det.

favvoland? :P
Förutom Sverige, Italien utan tvekan.

kände du någon som befaan sig i thailand under tsunamin, eller tom nån som gick bort?
Kände gjorde jag inte. Men på den tiden dansade jag på en annan dansskola och där var det ett par elever som hade gått bort i tsunamin. Då fick jag äran att dansa två nummer som hedrade dessa tjejer.

saknar du tiden med bella?
Klart man saknar vänner som man bryter upp med. Vi umgicks trots allt väldigt intensivt. Men jag har så fantastiska vänner så Bella är ingen jag går runt och tänker på att jag vill ha i mitt liv igen.

vem vare som "bröt upp" på riktigt mellan er?
Det var faktiskt inte så dramatiskt som flera av er läsare verkar vilja påstå. Helt plötsligt hade vi inte hörts på en månad och då blev det bara konstigt om någon skulle höra av sig igen. Vi hade inte bråkat eller så, men vi båda började få mycket annat som tog tid på varsitt håll.

hur många språk kan du? flytande, eller någorlunda
Jag kan engelska (och svenska såklart) flytande. Sedan har jag goda kunskaper i tyska och italienska.

gör du ofta nagelförlängn/manikyr?
Jag har turen att ha fått starka naglar som växer snabbt. Det vill jag aldrig sabba med en massa förlängningar och allt vad det heter. Manikyren fixar jag i dagsläget alltid själv, men i samband med student och liknande tänker jag fixa naglarna på salong.

lösnaglar (används ofta?)
Nej, aldrig.

önskar du ibland att du hade en syster?
isf, lille eller store? :) 
Nej, det gör jag faktiskt inte. Att vara uppvuxen med tre killar (och mamma såklart) har nog gjort att jag fått lite skinn på näsan och aldrig låter någon sätta sig på mig. Jag har lärt mig att använda armbågarna för att ta mig fram och det behövs tyvärr i det samhälle som vi lever i idag. Killar som jag dejtar eller bara umgås med har ofta sagt att det märks att jag är uppvuxen med äldre killar omkring mig. Jag har blivit ganska härdad på den fronten och tar inte åt mig av sådant som är lätt att ta åt sig av om man bara vuxit upp med tjejer omkring sig. Killar tänker trots allt inte som vi tjejer gör. Sedan att de är så pass mycket äldre än jag är jag väldigt tacksam för. Det har gjort att jag sedan tidig ålder kunnat ha mogna diskussioner med äldre människor, och förmågan att verbalt uttrycka mig på ett sätt som är anpassat efter åhörarna. För att svara på din andra fråga hade jag i så fall velat ha en storasyster.

har du gått ut på en ons? krogen
Faktiskt aldrig, men ikväll blir det premiär! ;)

ser dina nära dig ibland av lite som en pluggis`?
Haha, utan tvekan! Jag är pluggisen nummer ett. Men jag har nog lyckats få en skön kontrast eftersom att jag pluggar hårdast, men samtidigt festar och tränar hårdast också. Det är fan inte dåligt alltså! (;

anser du dig allmänbildad? pluggis? ambitiös? sj klartt :D
Att jag har bra betyg och är duktig i skolan behöver nödvändigtvis inte innebära att jag är allmänbildad. Men jag själv anser att jag är allmänbildad, pluggis givetvis samt väldigt ambitiös - för att använda de ord du har med i frågan.

ditt första ord? :) /dina
Jag vet inte om det var mamma eller pappa, men något av dem var det i alla fall.

hur mnga ggr var du på SBN som 16åring cirka? :P
Som sextonåring gick jag inte på klubbfester, utan det gjorde ag då jag var 14. SBN var jag på ett par gånger skulle jag tro.

vad får du oftast komplimanger för? din kropp? :)
Utseendemässigt är det mina ögon och min rumpa (svanken också..). Samt att jag är så vältränad. Gällande min personlighet är det att jag är så positiv jämt och aldrig, aldrig ger upp. Folk brukar säga att de blir väldigt inspirerade av mig och det är jättekul att höra. Sedan får jag ofta höra att jag är väldigt kärleksfull. 

EXAKT HUR MÅNGA SKOR (pumps elr högklackat, finskor liksom, i din samling :P ) HAR DU?
dom dyraste skorna kostade?
Jag har faktiskt inte räknat. Men jag har en hel bokhylla full av nyinköpta skor där exakt 10 par skor är helt oanvända. De dyraste kostade ett par tusen kronor, men så mycket lägger jag i regel inte ner på endast ett par skor.

vilken låt tycker du mest om utav Jake Oh- up in the blue och darius & finlay - do it all night
:)?
Vilken svår fråga! Do it all night är en så sjukt härlig partylåt. Men jag måste nog säga Up in the blue, då det lite är "min" låt.

Litar du på alla dina vänner?
Jag har väldigt svårt att lita hundraprocentigt på folk som inte är min familj. Men jag har vänner där jag faktiskt gör det. Dock är det ett väldigt litet antal.

Gillar du Håkan Hellström?
Sådär..

Vilket band har du flest skivor med?
Westlife, utan tvekan! Som yngre tonåring var jag heeelt galen i dessa killar. Jag köade i timtal utanför Globen och gick på varenda konsert där jag stod längst fram och var nära på att svimma vid varje konsert. Den dagen jag fick en puss på kinden av Kian var lyckan maximal.

Och när får vi en videoblogg? (a)
Jag vet inte om jag vågar... (a)


Går du på fika med dina läsare? ;D

Det har jag aldrig gjort, men det kanske vore något?

Vem är din bästa/närmsta/äldsta vän?
Mina närmsta vänner är Ebba, Filippa, Anna, Therese, Caroline, Nathalie, Saga, Patrik och Hanna. Min äldsta vän som jag alltid kommer att lita på till 100% är Elinore. Tyvärr umgås vi väldigt sällan. 

Hur är relationen mellan dig och dina bröder?
I dagsläget är den väldigt bra.

Varför kommer du välja ekonom framför jurist? Känns det inte bättre att jobba med något som handlar om att hjälpa människor framför att enbart tjäna pengar?
Jag håller inte alls med dig i den frågan. Ett samhälle skulle inte fungera om det inte fanns människor som skötte den ekonomiska biten. Det är trots allt vad som bygger upp ett samhälle. Ska man resonera som du gör ska jag inte hålla på med juridik då heller, utan då är läkare det enda som gäller. Jag kommer att välja det yrke som inte kommer förändra min personlighet utefter vilket yrke jag väljer. Jag vill inte att mitt yrke skall spegla vem jag är.

Vill du inte plugga i en annan stad än Stockholm för att få uppleva något nytt samt studentlivet som knappt existerar i Sthlm..?
Självklart vill jag göra det. Uppsala står fortfarande med på listan eftersom jag vet att jag verkligen skulle leva livet där. Men om jag ska bo utomlands i ett halvår/ ett år tror jag att jag kommer sakna Stockholm när jag flyttar hem igen, och inte alls vilja flytta till en ny stad direkt. Hade jag inte flyttat utomlands under sabbatsåret skulle jag självklart vilja byta miljö inom Sverige, men det känns inte lika aktuellt om jag ska bo utomlands en tid innan.


Pluggdag





Hallå där! Är allt fint med er? Idag har jag inte en så rolig dag framför mig. Jag ska nämligen vara hemma och plugga hela dagen. Ikväll får jag sedan se vad som sker. Det beror nog lite på hur mycket plugg jag får gjort..

Det är verkligen jätteroligt att mitt läsarantal ökar med ett hundratal från en dag till en annan. Hoppas att ni nya läsare stannar. Tyvärr är min lilla "faktaruta" om mig spårlöst försvunnen, men har ni några frågor är det bara att ställa dem i inläggen. Sedan är jag ju mitt uppe i att svara på alla läsares frågor också, så där kan man nog få reda på ett och annat.

Apropå frågestunden så kommer ni märka att jag har uteslutit en del frågor. Detta på grund av att jag anser att de fullkomligt saknar relevans och/eller är för privata för mig att svara på. Hoppas att ni förstår detta.

Nu ska jag plugga, men vi hörs senare mina vapendragare!

Svaren, del 4



Hur många killar har du varit tillsammans med?

Två stycken. Jonathan började jag dejta då jag var 15. Vi var tillsammans till året då jag skulle fylla 17. Michael blev jag tillsammans med på sommaren året jag skulle fylla 18. Det förhållandet varade dock bara i ett halvår.

Har du dejtat flera killar på samma gång?
Nej, det har jag aldrig gjort.

Hur många år har du ridit? Tävlade du i hoppning innan din ridolycka du skrev om? Och vad var det som hände under olyckan?
Jag har ridit sedan jag var 11 år. Nej, jag har aldrig tävlat i hoppning. Det som hände var att vi red i full galopp utomhus och min häst snubblar varpå jag kör en rätt schysst (har jag fått höra i efterhand) volt framåt, blir sparkad i magen av hästen i luften och flyger med ansiktet ner i marken så att hjälmen åker av. Jag fick invärtes skador i magen, hjärnskakning och ansiktet fick mjukdelsskador.. Ambulansen var tydligen där på några minuter :(

Tycker du att du är snygg? Om du kunde ändra något på ditt utseende, vad skulle det vara?
Självklart gör jag det! I dagsläget vill jag faktiskt inte ändra någonting. Det är en enormt tillfredsställande känsla faktiskt.

Tror du att alla har potential att bli lika viga som du om man tränar upp det..? Tips på övningar för att bli smidig och vig? :)
Absolut har man det. Hur vig man är har faktiskt till viss del att göra med hur man är byggd. Jag är absolut inte naturligt vig, utan vighet har jag fått av alla år av dansträning och tänjande för att bli vigare. Värt att komma ihåg är dock att jag dansat så länge jag kan minnas.. och med alla dessa år av träning för att bli vig är det inte så konstigt att det ger resultat. Det är omöjligt att gå och bli vig över en natt. För att bli vig ska du stretcha och tänja då du är varm i kroppen. Gör du detta kontinuerligt kommer du snabbt märka en liten skillnad.

Hur lång är du? Du ser liksom så liten ut, men har för mig att du är rätt lång ändå?
Jag är 171 cm lång.

Vad gör du om tio år?
Om tio år är jag 28 år. Barn har jag ännu inte, men de är nog inom räckhåll.. Jag har ett välbetalt jobb inom ekonomi eller juridik, en het man som älskar mig, alla mina vänner finns kvar och en fin villa i Djursholm. Hus har vi på den franska rivieran och med jämna mellanrum åker jag till Milano för shopping. :) På fritiden rider jag dressyr och träningen överhuvudtaget finns definitivt kvar i mitt liv.

Vill du ha barn någon gång i framtiden?
Utan tvekan. Två eller tre stycken vill jag ha! Dock vill jag vänta tills jag har satsat på mig själv ordentligt innan. Barn ska få all uppmärksamhet de kan få.

Hur ser dina planer på att flytta hemifrån ut? När? Vart? o.s.v.
Jag kommer att flytta hemifrån i samband med att jag flyttar utomlands under mitt sabbatsår. När jag sedan flyttar tillbaka till Sverige tänker jag inte längre bo hos mina föräldrar.

Du har jättefin kropp så jag undrar vad du har för tips för att få en snygg figur. Tränar du mycket eller tänker du t.ex. mycket på vad du stoppar i dig?
Det är en kombination av det du skriver. Jag tränar dock mer än vad jag äter nyttig mat. Jag har aldrig följt någon diet eller bara levt på sallader under en viss tid exempelvis. Sedan mår jag bara dåligt på alla sätt och vis av att äta för onyttigt, så det är inte jobbigt att avstå från sådant. Jag mår till och med illa av godis numera, men absolut kan det vara gott ibland. Men som skrivet tidigare; mitt fokus ligger på träning. Så mycket som jag tränar måste jag äta en del, annars försvinner jag. Äter jag onyttigt så har jag en grym förbränning som gör att det inte sätter sig på kroppen sen.

Hur träffades du och Alex? ;) när osv
Alex kom fram till mig på tjejtoaletten på Magenta i slutet av januari. Han var faktiskt där med en "dejt" men kände väl att det var en viss person som överglänste henne ;) Haha!..

Hur känner du bobby? har du även festat eller umgåtts med linda rosing?
Jag känner inte Bobby alls. Vi festade bara tillsammans litegrann på nyårsafton, men mer än så är det verkligen inte. Jag har aldrig festat eller umgåtts med Linda rosing nej, tack gode gud.

föredrar du string elr hotpants?
String (t-string). Men ett par riktigt snyggt sittande hotpants är verkligen inte helt fel.

behöver du ens visa upp leg då du går ut?
efterspm du "bara" är nyss fyllda 18, o kommer in på laroy white amba osv...sturecompaniet..hallå?! :D
med tanke på att det är 20 elr högre där.. :P 
Jag får ofta visa leg när jag går ut. De tycker nog att jag ser rätt ung ut skulle jag tro :) Nej men de flesta tjejer får visa leg faktiskt. Dock behövde jag aldrig göra det de första gångerna jag var ute, vilket kändes jättekonstigt. Å andra sidan handlar det mycket om i vilket sällskap man kommer också. Är man ett tjejgäng där alla är 18 får man med stor sannolikhet visa leg.

Har du varit brunett nån gång? :) planer på att testa?
Nej, jag har aldrig varit brunett och jag kommer aldrig bli det heller.

Tycker du om öl?
rött vin? utan att må illa efter ett glas.

Jag dricker inte öl eftsrsom det smakar fruktansvärt. Ett glas rött till middagen börjar jag faktiskt lära mig att tycka om. Det går sakta men säkert framåt.. =)

vad var ditt andra respektive 3e val (om du hade) efter viktor R. :) ? :P
Jag valde mellan Viktor Rydberg och Enskilda.

när började du dansa?
Danslek började jag på som femåring. Sedan har jag gått på riktig dansskola sedan jag var 7 år. (Jag har verkligen en drillande mamma då det gäller dansen.) Ett par år senare blev det seriösare med ett par träningar i veckan, och ytterligare ett par år senare blev det fem gånger i veckan. Dansen har alltså funnits i mitt liv så länge jag kan minnas, och jag har aldrig tagit minsta lilla paus från den. Den är en del av mig helt enkelt.

när började du jobba på Salt?
Förra sommaren.

och hur , genom prao elr sökning? :P
Jag gled bara in i butiken helt oförberedd utan cv - dock social och schysst klädd. Det klickade på en gång mellan mig och butikschefen och arbetsintervjun hade lika gärna kunnat vara en fika med en vän. Jag fick jobbet fastän jag ansågs vara alldeles för ung, så jag tror att jag gjorde ett ganska bra intryck faktiskt.

Vem är snyggast av charlize theron och angelina jolie? :P enligt dig 
Utan tvekan Charlize Theron. Angelina Jolie är ingen favorit, konstigt nog. 

skulle du vilja ha längre hår än vad du har :) ?
typ midjelångt.. du har väl typ alltid haft lagom, asså till bröstet :P du som har så fin kvalité på håret borde spara ut!!

Jag sparar mitt hår för fullt! Till sommaren lär det vara riktigt långt då det redan nu växer som bara den. I nian och i ettan på gymnasiet (samt hela min barndom) hade jag hår till midjan, alltså väldigt långt. Sedan började jag klippa det för att jag ville se mognare och äldre ut. Nu ska dock det långa fina svallet tillbaka! Det finns inget hetare än långt, vågigt, blött hår som hänger längs en brunbränd kropp på stranden.

är du hårröm? kammar du pfta det eller borstar eller har det naturlig glans o inte tovar sig så mkt? på alla dess bilder ser de nämligen ut som barbiehår :D <3
Haha, vilken rolig fråga.. Nej, jag är inte hårröm alls faktiskt. Jag borstar håret... en gång om dagen skulle jag tro (?). Det tovar sig inte så ofta. Tack så mycket!

vem är snyggast av brad pitt och mikael Persbrant?
Brad Pitt givetvis. Dock älskar jag hela Mikael Persbrandts image som badboy och väldigt hård.. Jag tror att han är som Gunvald i verkligheten också. I alla fall är det min förhoppning, rauwr!


Det går bra nu

Idag har det varit en jättehärlig dag igen. Först blev det kvalitétstid med min underbara Carro på en uteservering. Fem minuter vardera brukar vi ge varandra för att prata. Men idag lyckades vi faktiskt dela på tiden utan denna speciella tradition. Därefter begav jag mig till Bromma för att äntligen träffa Filippa. Vi gick direkt och handlade kinamat och naturgodis. Sådant får man faktiskt unna sig nu när jag är ute och springer varje dag :) 

Kvällen var hur som helst riktigt mysig och efter middagen tittade vi på Djävulen bär Prada och jag fick ett jättefint armband som jag bokstavligt talat kommer att bo i framöver. Tack min älskling!

För övrigt är jag är så himla glad just nu för att jag har såå mycket planer på g som kommer att förändra mitt liv markant, till det bättre givetvis. Äntligen vet jag vad jag vill göra och det var då verkligen på tiden. Fan vad jag älskar att vara ung och ha hela världen framför mina fötter. Nu köööör vi! :)

Såhär har jag sett ut idag..
 
 
 





Tisdag

Hej på er!

Jag har jättebråttom, men tänkte bara slänga in ett  inlägg innan jag beger mig till en uteservering för en träff med Caroline. Därefter ska jag möta upp Filippa för att sedan åka hem till henne och avnjuta en trevlig middag tillsammans. Idag har jag varit lite nere faktiskt, men det är väl vanligt att saker och ting går i vågor när man förlorar något som tidigare skänkt så mycket glädje.

Nu har jag i alla fall varit nere en sväng i stallet där jag tog ut "min" ponny Linnea för att ta lite bilder till min kommande hästbok. Jag är helt kär i det där lilla livet, hade jag varit häst hade jag utan tvekan varit precis som henne. Liten och söt, men ack så envis.

Kameran följer med idag också. Vi hörs ikväll!


Patrik beskriver mig.

Compare to others your beauty just doesn't slip and fade away, it always remains...

Even Steven Hawking would agree with that you're smart

All the candy in the world aint got nothing against your sweetness

The best there ever was, the best there ever will be

You're just wonderful!





Älskade, älskade Patrik.


Anna beskriver mig.

Istället för att jag själv ska beskriva mig själv med fem ord, valde jag att be mina närmsta vänner skriva några rader om mig som förhoppningsvis inkluderar perspektiv som inte alltid kommer i fokus här i bloggen från min sida. Detta är inte bara intressant för er läsare att läsa, utan jag själv blir enormt smickrad av att få läsa det som mina vänner uppskattar mest med mig som person. Dessutom får ni nu en mer genuin bild av mig som person - i verkligheten och inte framför en dataskärm.

Först ut är min vän Anna, som jag nu har känt i tre och ett halvt år. Självklart är det hon skriver helt och hållet hennes egna ord.

Situationer där det kan uppstå en pinsam tystad för att man inte vet vad man ska prata om sker inte med fröken Bergman. När vi lärde känna varandra kunde vi prata i timtal och detta är jag inte ensam om att dela med henne. Ja, juste, vi gör ju det än idag också faktiskt. Prata i timmar alltså. Amanda är positiv och jag har inte många gånger hört henne dissa ett förslag. Tolka inte detta på ett annat sätt nu. Varje gång jag kommer på besök till familjen Bergman så blir man välkommen med öppna armar. Hennes pappa tycker också om att föra trevliga konversioner. Jag kan inte beskriva någon vän med 5 ord, det är alldeles för lite. Därför borde folk be en sluta göra det. Men visst här kommer det trots allt. Stark, klok, utåtriktad, förebild, sympatisk... jag kan hålla på hur länge som helst egentligen. Förresten har hon en söt sköldpadda som heter Skalman.


Svaren, del 3

Du har ju tidigare nämnt att du varit strängt hållen av dina föräldrar, har du känt att det har varit jobbigt när dina vänner fått göra saker du inte fått göra?, har för mig att du bla nämnde att du inte fick åka utomlands innan du var 18. Hur har du hanterat det?

Självklart har det varit jobbigt. Min familj är väldigt konservativ på den fronten (dock blev det en väldigt stor skillnad från dagen jag fyllde 18 vilket jag är tacksam över). Något som jag är ännu mer tacksam över idag är att det aldrig fanns på kartan att jag skulle få åka till Kos som 16åring, eller 17 för den delen heller. Jag kommer att använda mig av precis samma uppfostran på mina barn som mina föräldrar har haft på mig då det gäller rätt stränga regler. Jag får fortfarande inte åka hem ensam på nätterna, vilket jag varken vill säga bu eller bä för egentligen, men i grund och botten handlar det om att jag verkligen har föräldrar som bryr sig och är rädda att något ska hända mig, och det uppskattar jag enormt mycket.

Vid vilken ålder började dina föräldrar acceptera att du drack alkohol?

Efter att jag fyllt 18 tar jag ofta ett glas vin till maten med mina föräldrar. Innan jag fyllde 18 visste de självklart att jag drack, men jag fick ingenting hemifrån då utan "smög" lite med det. Att de accepterar det vet jag inte, men de accepterar det så länge jag har läget under kontroll - och det ser jag alltid till att jag har. Har jag det inte ser jag till att lära mig något av det till nästa gång alkohol skall konsumeras. Jag tänker inte försöka inbilla er att jag aldrig super mig redlöst berusad och att jag är någon ängel på den fronten. Ibland får man i sig för mycket, men huvudsaken är att man ser till att lära sig av sina misstag så att de inte sker igen.

Hur orkar du vara så otroligt ambitiös och samtidigt har flertalet aktiviteter? känner du aldrig att "nej nu skiter jag i det här"?

Det är alla aktiviteter som gör att jag orkar skolan och all press där. Och varför jag orkar vara så ambitiös i skolan beror på att jag har mål och ambitioner i livet som kräver högsta betyg och mycket kunskap. De gånger jag känner att jag bara vill fly från alla krav är då jag känner att dansen och ridningen (som i vanliga fall är min räddning) innebär prestationsångest och krav, vilket blir för tungt då jag redan har alldeles för höga krav på mig då det gäller min skolgång. Så i och med att jag dansar och rider på relativt hög nivå, där jag hela tiden måste prestera och vara någorlunda på topp, kan det bli tungt då jag känner att jag inte är där för att det är kul och att jag älskar det jag gör, utan för att jag måste.

Om du hade fått ge dig själv ett råd när du var yngre, vad hade du då givit dig själv för råd?

Att det är okej att misslyckas. Man kan inte alltid vara bäst på allt.

Vad vill du göra året som följer efter att du tagit studenten?

Nu står ett halvår i Nice väldigt högt upp. Som ni märker ändrar jag mig hela tiden, men det beror på att det är så mycket jag vill göra. Men nu har jag sett en kurs som jag vill gå där och jag har kontakter som har erbjudit mig jobb så vem vet, kanske bor jag på franska rivieran nästa vår :)

Vad är du mest nöjd respektive minst nöjd med dig själv när det gäller både ditt utséende och din personlighet?

Utseende: Mest nöjd är jag med mina ögon, mitt pigment (att jag trots ljust hår och ljusblå ögon blir så brun, och även är naturligt brun året om) rumpa och ben. Sedan överhuvudtaget att jag är i så bra form och har en väldigt nätt kropp. Vad man är minst nöjd med ska man aldrig avslöja högt eftersom att det ofta är saker som andra personer inte har lagt märke till förrän man nämner det högt. Men just nu vill jag bara få längre hår och en ännu mer markerad midja (som visserligen är under hårdträning).

Vad jag är minst nöjd med gällande min personlighet.. Det skulle nog vara att jag ibland har svårt att tänka förnuftigt utan enbart går på mina känslor och spontana impulser. Sedan är jag en person som det blir mycket.. ja vad ska jag säga, mycket dramatik med. En föredetta pojkvän sa något till mig som jag ofta har fått höra indirekt från flertalet personer. Han sa nämligen att han med all sannolikhet aldrig kommer att avsky någon så mycket som han har avskytt mig ibland, men han kommer heller aldrig älska någon så mycket som han har älskat mig. Det blir väldigt mycket passion i ett förhållande med mig. Det är aldrig "ett lugnt hav" (åter igen citat från en föredetta pojkvän) då man är tillsammans med mig, utan det är ofta väldigt starka känslor inblandade. Precis så som jag vill ha det.

Egentligen skulle jag nog kunna ta den här delen som något positivt gällande min person också, för skojs skull liksom. (Ni vet redan att jag är målmedveten, social, har barnasinnet kvar men samtidigt kan vara djup et cetera, haha!) Jag tror att detta gör att jag gör väldigt starkt intryck på folk i min närhet, och jag lämnar ingen oberörd. Vad jag har fått höra så blir det aldrig tråkigt i min närvaro, utan alla starka känslor som är så fruktansvärt påtagliga gör att relationen blir väldigt intensiv och känsloladdad. Tårar och frustration byts snabbt ut mot passion och en magisk filmliknande lycka. Jag är heller aldrig likgiltig till något, utan har alltid åsikter om saker och ting. Pratar du med mig får du räkna med att jag grimaserar hej vilt under tiden du pratar, vilket är ett tecken på att jag är väldigt engagerad i det du pratar om. Hur egocentrisk ni än kan tro att jag är med alla dessa egobilder och dylikt, är jag en väldigt bra lyssnare som engagerar mig i det mesta.

Vem är enligt dig världens vackraste man/ kvinna?

Christiano Ronaldo och Adriana Lima.

Vad är det första du lägger märke till på det motsatta könet?

Ögonen. Är de levande och karismatiska faller jag som en fura.

Vad är det mest "rebelliska" du gjort i ditt liv?

Haha, jag har nog aldrig varit någon rebell faktiskt. På den fronten har mina kära föräldrar haft rätt bra koll på mig. Men är det någonstans jag tänjt lite på gränserna så är det i Italien där jag levt lite vildare än vad jag har gjort i Sverige. Dock är det ingenting om jag jämför med vad mina vänner har gjort..

Om du fick ändra på en sak i ditt liv vad skulle det vara?

Att jag har tillåtit mig själv att få sådan ångest och sådan panik baserad på diverse prestationskrav. Jag har varit nära på att ta kål på mig själv alldeles för många gånger. Jag vill göra så mycket och sedan ska jag dessutom vara bäst på det jag gör. Både vara ambitiös och duktig i skolan (en riktig pluggis med andra ord), samtidigt som jag har 7 fasta träningar i veckan där jag förväntar mig att jag ska vara bättre än de som endast satsar 100% på denna aktivitet och dessutom ska jag festa på helgerna och leva loppan med mina vänner, och gärna hinna med en grabb att dejta under tiden. Det är svårt att satsa helhjärtat på allt det här, att aldrig tillåta sig själv välja att lämna något för att hinna med att vila också. Men på något konstigt vänster har jag lyckats hinna med allt ovan. Idag ångrar jag att jag inte valde ridning eller dans för många år sedan. I dagsläget är det beslutet omöjligt.

Vilken musik lyssnar du helst på?

Jag föredrar allt som kommer på radio 107.5 partypingla som jag är :)

vart kommer din klänning som du hade på din 18-års dag ifrån? :D

Tro det eller ej, men Scala.


hejmandy! jag vill bli fit till sommaren:D tror du jag hinner gå ner typ 5-10 kg på två månader? :/ hur ofta måste jag träna tror du? SKIT BRA BLOGG!!:D sötnos

Jag har svarat på en liknande fråga redan. Kolla där :) Men träna på du, ingenting är omöjligt.


Vilken kroppsdel föredrar du hos kiillar?

Det är många du, haha! Men kroppsdelar jag är svag för är fylliga läppar, riktigt vältränade bröstmuskler, stora armar att krypa in i, en väldigt vältränad rygg (svank). Killar ska dessutom ha rumpa (tyvärr inte speciellt vanligt) och gärna stooora händer. Som skrivet ovan skulle jag heller aldrig kunna träffa en kille som saknar karisma i ögonen. Jag vill alltså ha en väldigt vältränad kille, men för den delen får han inte se ut som någon body builder. Jag kan tänka mig att det är svårt att hitta en balans då man till slut bara vill bli större och större, eftersom man hela tiden vill se en positiv utveckling. Men blir det för mycket muskler blir jag avtänd direkt.

Beskriv dig själv med 5 ord?

Jag kom på en rolig idé att jag ska fråga mina fem närmsta vänner där de ska få beskriva mig med ett ord vardera. Så jag återkommer. Det blir mycket ärligare än om jag ska sitta här och påstå vad jag är.


Bilder från idag!



 

















 




Perfekt start på lovet

Hej mina älsklingar!

Idag har varit en helt underbar dag. Den började med att jag, Anna, Ebba, Patrik, Anton och Hugo satt på en uteservering i ett par timmar. Fantastiskt väder idag ju! Alla människor går omkring med ett leende på läpparna och det är så härligt att se! Senare kom även Fredrik och Tom förbi också. Därefter begav vi oss till Vapiano för en sen lunch. Dit kom även gulliga Julie och gjorde oss sällskap. Sedan tog vi en sväng på stan och nu har jag och Anna precis ätit en middag hemma hos mig. Planerna för kvällen är ännu oklara. Antingen ska vi gå ut på en långpromenad längs vattnet här hemma, eller så åker vi hem till Patrik och kör chillkrök med några. :)

Jag tog 50 bilder idag.. snacka om att ni har en ambitiös (läs egenkär) bloggerska. Här får ni ett litet smakprov.




En fantastisk dag!

Hej alla glada!

Idag har jag vaknat upp på ett alldeles strålande humör. Dessutom fick jag äran att vakna upp till Annas fantastiska stämma. Jag ska nu hoppa in i duschen snabbt, sätta på mig skinnjackan + ett par high heels (inget mer, höhö..) köra en premiär för burberryväskan och dra ut på en uteservering i solen med min favorittjej! Självklart följer kameran med :)
 
Åh, vad livet känns bra just nu. En hel veckas ledighet framför mig, en massa tid för alla mina älsklingstjejer och solen skiner utanför fönstret. Det kan nästan inte bli bättre. Nu har jag så mycket planer för lovet, så många människor jag måste hinna träffa så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Men det är å andra sidan precis så det ska vara. Ikväll/ i eftermiddag sen ska jag sätta igång och få plugg gjort så att nästa helg kan bli någorlunda pluggfri.

Nu funderar jag bara på om jag ska köra jeansjacka eller skinnjacka. Så länge solen är framme kan man ju garanterat ta av sig. Men såfort den börjar försvinna kommer det att bli kallare och då kanske jeansjackan är för tunn.. Men ack så snygg! Hmm.. ni får se på bilderna sen vad jag valde. =)

Nu ska jag få i mig lite lunch så att jag inte kommer för mycket för sent. Jag och tider går inte ihop!

Ha en jättetrevlig dag allihopa så har ni massor av bilder att vänta senare idag.


High on life



Livet är allt konstigt ibland. Idag kan jag ha haft en av de jobbigaste dagarna jag någonsin har upplevt. Jag är nu totalt känslomässigt utmattad och det känns som att jag har gråtit slut på alla tårar för en hel livstid. Sedan tog jag, mot all förmodan, mig till dansträningen och körde på som vanligt (trots de rödgråtna ögonen som jag knappt kunde öppna), någorlunda i alla fall. Väl hemma passade jag på att ta mig ut på en rask promenad med peppande musik i öronen. Nu har jag pratat med världens bästa tjejer, lyssnar på Spice girls, har VSFS på TVn och sitter i mina finaste underkläder från Victoria's secret och känner mig enligt uttrycket high on life. Det spelar just nu ingen roll om jag vaknar imorgon och känner mig nere igen, för den glädje jag sprudlar av nu kan jag leva på i ett par dagar, minst. Vetskapen om att glädjen finns där någonstans, även i de mest kritiska stunder, känns skönt. Hur som helst; med hela världen framför mina fötter ska jag hädanefter inte låta mascaran förstöras av tårar i onödan. Det är livet för kort för.





Ego pics!

Såhär kan det se ut då jag förenar nytta med nöje. Bilder till bloggen så att ni läsare blir nöjda, och i handen ett glas vin inför en stundande utgång! Tessie är fotograf och målet var att fånga hur sjukligt taggad jag var inför utgång igår. Om inte det lyckades kan ni ju i alla fall se gårdagens klädsel. Lyxpiraya kanske några av er tänker (jag tror att det är volangerna som gör det). Själv säger jag då att det inte fanns på kartan med svarta strumpbyxor en kväll på Poshette, SBN och allt vad det hette.. Hud skulle man ju visa! Tur att man i alla fall blir visare med åren.. Även om kjolarna onekligen håller sig kvar på banan..

 

 

  


Svaren, del 2

 

Vet du ngn bra affär som man kan hitta fina bikinisar i?
Hmm svår fråga.. I år kommer jag att beställa alla mina bikinsar från Internet. Jag vill ha den brasilianska modellen på mina bikinitrosor där de är nästan lika små som string men ändå inte är string helt och hållet. Sådana har jag aldrig hittat i någon av de vanliga butikerna i Sverige.

vart brukar du sola/bada på sommaren (i sverige)?
Åker vi ut med båt blir det i Skärgården någonstans. Annars brukar det bli i Djursholm eller Äppelviken.

vilken kändis (kille) tkr du är snyggast?
Christiano Ronaldo, inget snack om saken.

vilken kändis skulle du helst vilja se ut som?
Enligt mig är Adriana Lima det vackraste som finns. Det finns inte ens någon kille som kommer i närheten av henne. Sedan är Scarlett Johanson otroligt snygg och sexig också.

vad är det finaste ngn har gjort för dig?
Om jag ska tolka frågan gällande vad killar har gjort, så har jag faktiskt haft turen att träffa väldigt romantiska killar. Jag själv är väldigt romantisk nämligen, men utan att nämna några namn kan jag räkna upp ett par olika händelser. En föredetta pojkvän har lagt rosenblad längs hela golvet och trappan i hans villa som ledde upp till hans rum där det var hundratals tända ljus och rosenblad över golvet och sängen. På kudden låg det sedan en ros bland annat och som pricken över i:et fick jag en kärleksförklaring i samband med det. Denne person bar även upp mig för alla trappor i Venedigs högsta byggnad när vi var där och när vi var högst uppe (utsikten var helt enastående) gav han mig en ring som tecken på vår kärlek, haha! Sedan spelade en levande orkester Titaniclåten mitt upp i allt, vilket var vår låt. Sedan är jag väldigt svag för öppen brasa, gitarrspel + sång och en välplanerad alla hjärtans dag. Men detta är lite mer ytliga företeelser. Dock älskar jag att få känna mig som en prinsessa! :) Ska man gå in mer på djupet handlar det om handlingar som personer har gjort där de har visat mig vilken stark kärlek de känner för mig.

va gör du för o få så vältränad rumpa?
Jag är byggd såhär. Även om jag inte tränar på en hel sommar försvinner liksom inte rumpan. Dock kan jag tänka mig att det hela förbättras av ridning (framför allt ridning faktiskt), kissande hunden-övningar och att jag alltid går i höga klackar vilket ger rumpan lyft.


kan du ge träningstips?
Jag kan skriva ett inlägg om det ja. Enklast blir det om du skickar ett mail, eller skriver en kommentar om de frågor du vill ha svar på. Träning är ju ett väldigt brett ämne, dock något jag kan rätt mycket om.

har du haft sex utomhus ngngång?
Japp.


tjänar du pengar på din blogg?
Inte ännu. Samarbete med diverse företag är dock på gång.

vad ska du göra i påsk?
Plugga, festa och vila inför kommande tunga veckor i skolan!


Din rumpa ser så vältränad ut, hur får du den det? Har du några bra "hemmaövningar" som gör kroppen så fin?

Som skrivet ovan är jag ganska lyckligt lottad gällande det och har egentligen ingen träning som har format den. Men hemmaövningar som kissande hunden gör rumpan fast och fin!

Har du skrivit högskoleprovet nångång? hur gick det? om inte när tänker du göra det?
Jag hade anmält mig till provet nu den 28e mars. Dock var det då min moster hade sin 50-årsfest så jag beslutade mig för att vänta till nästa tillfälle.


hej. du har ju sån vältränad kropp så undrar om du tror det är möjligt att gå ner utan att träna på gym? räcker det med att jogga och gå promenader. att det kommer ge någon verkan på kort tid?

Jag har aldrig tränat på gym så självklart är det inget måste! Jogga och promenader är en bra början, men för att "forma" kroppen tror jag att dans/ridning (om du har möjlighet till något av det) är bra för den kvinnliga kroppen.

Så feminin man kan bli - and I'm lovin' it :)



Buongiorno ragazzi!

Jag hade en jättetrevlig dag igår med lunch tillsammans med pappa och Therese. Efter skolan åkte jag och träffade Patrik för att njuta av det fina vädret. Vi promenerade i solskenet och besökte sedan lite affärer. Sedan var en utgång med tjejerna inplanerad. Det blev dock ingenting av det på grund av olika anledningar. Istället åkte jag hem till Alexander för en massa mys, och sov sedan kvar där. Imorse var det dags för jobb med Julia. Det är utan tvekan så otroligt mycket lättare att jobba med någon, i och med att tiden går så mycket snabbare och man har någon att fördriva tiden med. Då jag jobbar själv pratar jag sönder kunderna istället :) Men så blir det när man som jag har ett stort behov av att ha människor i min närhet att prata med. Detta har dock positivt nog bidragit till att jag har flertalet stamkunder som kommer tillbaka för att prata och få hjälp gällande klädköp.

By the way.. Låten jag har lagt upp längst upp i det här inlägget är en dansares bästa vän. Till denna låt kan man omöjligt sitta still och det fick jag erfara då jag hörde den i butiken idag. Då Therese kommer hit om ett par timmar för vin och drinkar ska vi dansa omkring i underkläderna till denna underbara dansvänliga låt :)

Utgång blir det ikväll med andra ord. Taggad till tusen är jag!! Jag skall redan nu börja fundera lite kring outfit för kvällen. En sak som är säker är att jag inte är den snabbaste då det kommer till att hitta outfit samt sedan göra mig iordning. Jag byter gärna outfit fem gånger för att sedan inse att den jag valde från början var den bästa. Men men, så är det att vara tjej. And I'm lovin' it!


Promenad på Djurgårn

Godmorgon godmorgon!

Igår bestämde jag och Alexander att vi skulle ses efter min ridning och ta en promenad längs Djurgårn. Det blev en väldigt speciell promenad ur positivt avseende med lite trevliga avstickare och dylikt, men jag är inte heller förvånad ;) Haha!.. Därefter promenerade vi hem till honom och han somnade i min famn i soffan. Okej då.. jag somnade väl också.. Väldigt mysigt var det i alla fall. Hur som helst fick jag åka hem sen då jag varken hade extrakläder eller böcker med mig.

Här kommer lite outfitbilder tagna innan jag åkte.




Yes ni ser rätt, platta skor då man skall promenera är tydligen ett måste (?)






Play with the camera



  

I stay to watch you fade away



Hello alla skönheter där ute.

Hade en jättetrevlig kväll hos A igår. Han hade gömt ett påskägg som jag fick springa runt och leta efter :)

Sov sedan kvar och vaknade imorse en halvtimme innan min mattelektion började. Som tur var fick jag skjuts så jag kom i tid i alla fall. I vanliga fall har jag håltimme nu för att sedan åka tillbaka till skolan och ha dans på Jarlaplan. Men idag är den lektionen inställd så jag slutade redan vid ett och är nu hemma och tar det lugnt.

Som vanligt har jag en massa sömn att ta igen så jag tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll. Men först blir det plugg och därefter ridning i det fina vädret.

Låten som jag har lagt upp överst i det här inlägget går på repeat här hemma. Den är helt klart en av mina absoluta favoriter. Många minnen med den låten och fler lär det bli.

Lyssna på den (refrängen gör hela låten) så hörs vi om ett tag. Ciao!

Svaren, del 1.

Vad är dina sommarplaner?
Jag kommer att vara utomlands så mycket jag bara kan, förmodligen större delen av sommaren. Hur som helst kommer det att bli resor med mina vänner och min familj som det ser ut nu. Italien, Franska Riveran, Marbella och Grekland finns med i planeringen just nu.. Men ingenting är ännu bokat.

Ska du till italien i sommar igen?
Självklart ska jag det. Det är mitt andra hem.

Vad andvänder du för sminkprodukter, vilket märke?
Mascara och läppstift från Dior, Brunpuder från Isadora, rouge från Maybelline och true match-foundation från Loréal.

Vilka är dina favorit affärer i italien?
Vad svårt! Det beror helt på vad jag är ute efter. Märkesbutiker som jag alltid besöker i Milano (där man blir välkommen av champagne och snittar, inte helt fel)  är Prada, Gucci och de vanliga.. Sedan finns det väldigt mycket butiker som har ett lägre pris (som på Zara ungefär) som jag alltid besöker där jag shoppar loss för att det är kläder som överhuvudtaget inte finns i Sverige. Ofta är de lite mer vågade med helt öppen rygg, skor där klackarna är skyhöga et cetera. En skobutik ni bara måste besöka är Pittarello. Där hittar du italienska designerskor till ett bra pris.

Vart rider du någonstans och hur många ggr i veckan?
Huvudsta ridskola, två gånger i veckan.


hej, du har haft något sött svart diadem med rosett på, undrar var du köpt det någonstanns? eller om du vet var man kan hitta det? (har kollat på hm, glitter och alla dom vanliga ställerna.)
Jag har köpt det diademet på Åhlens city.

Hur går det med alexander?
Det går bara bra.

Vilken är din favorit nattklubb?
Sturecompagniet skulle jag nog säga. Men vart jag går oftast är Laroy, Magenta och avslutar sedan på White room. Grodan har jag tyckt om de gånger jag har varit där också. Sedan har jag inte alls varit på alla nattklubbar i Stockholm är värt att tillägga..

Skulle du kunna tänka dig att göra en skönhetsoperation?
Både ja och nej. I dagsläget? Nej.

Dricker du kaffe?
Nej, det gör jag inte.


Jobbar du fortf på salt? :) och varför slutade du & blondinbella att umgås?!

Yes, det gör jag så fort jag får tid över. Vi växte ifrån varandra.

Är det ngt mellan dig å Alexander?
Vi dejtar, och har dejtat i lite mer än två månader :)

Vilket är ditt favorit cafe/lunchställe?
Café Foam som ligger i hörnet Karlavägen/Jungfrugatan.

Vad ska du göra i höst?
Ännu oklart. Det står mellan ett sabbatsår utomlands (då jag ska jobba utomlands alltså), börja plugga på Handels direkt om jag hinner läsa in Matte D innan sommaren, eller förbereda vidarestudier här hemma med att läsa in Matte D på Komvux och jobba ihop pengar inför ett år utomlands (där mycket semester ingår till skillnad från alternativet ovan) vid ett senare tillfälle.

När får vi se dig i ridoutfit här på bloggen? Du är verkligen riktigt snygg och det skulle vara roligt.
Haha! Det kommer.

Jag har nog missat vad du säljer för kläder? Kan man se det någonstans. Jag är alltid intresserad av skor i så fall.
Jag säljer egentligen inga kläder, men har en del läsare som skriver till min bloggmail där de frågar om de kan få köpa ett specifikt plagg. Jag har ännu inte sålt något.

Vilka ämnen måste man ha läst för att komma in på handels? räcker det med matte c? tycker att du och din blogg är grym! :)
Nej, matte D krävs också. Sedan har de krav på språk också. Man ska lägst ha läst steg fyra i ett språk har jag hört.

Har du pojkvän? Isf, hur länge har ni varit tillsammans?
Nej, det har jag inte. Men helt singel är jag inte heller längre kanske jag borde tillägga..

M får jag börja med att fråga rent neutralt, vilken bild av dessa 3 från ute är din favvo? :) 
du är ju så vrålsnygg att man blir lite nyfiken på vad just du sj tycker om ditt utseende:D
Vilken rolig fråga! Tycker faktiskt om alla bilderna på olika sätt. Men bilden där jag har ett prickigt linne är nog favoriten, ser så brun ut där :)

och jag beundrar verkligen dig för att du kan gå ner i spagat :( kan du ner i split oxå? kan inte du ta en bild på det, och din fina studentmössa om den har kommit? hihi. :P
har du guld eller silvertryck på mössan i ditt namn?

Haha! Jag kan nog det mesta som rör vighet eftersom att jag är så envis. Det är bara att trycka på! :) Den har kommit, och den är helt fantastisk! Allt broderi är i guld. Sedan där bak är det inbroderat Student 2009 i det vita tyget, och min klass namn står i guldbokstäver som är pålimmade(?).

hej jag vill komma i form till sommaren och gå ned ca sex kg?!! tror du det är möjligt? att slimma kroppen på två månader? hur ofta måste jag träna etc? Tacksam för svar!! sen undrar jag om du kan tipsa om bra tränings låtar som du lovat att du ska förr men kanske glömt bort:) puss världens bästa bloggerska.
Det är jättesvårt för mig att svara på då jag inte alls vet hur din kroppsform ser ut eller vilka gener du har. Personligen skulle jag säga att två månader är tillräckligt med tid för att träna ordentligt och därmed gå ner till önskad vikt. Värt att komma ihåg är att saker som alkohol och sömn kommer att spela en stor roll. Börjar du mixtra för mycket med maten kommer du med all sannolikhet inte nå några positiva resultat överhuvudtaget. Angående hur ofta du ska träna skulle jag lägga upp ett träningsschema som inkluderar väldigt mycket kondition (promenader och jogging), danspass, spinning, hemmaövningar som sedan slimmar mage och ben (samt gym, men det kan jag inte speciellt mycket om). Träningslåtar kommer!


Får du mycket uppmärksamhet från killar?
Inte min favoritfråga direkt.. Vad jag än svarar kommer det att låta fel, men ja det får jag väl..

Har du några dejtingregler som du följer? typ: inte sex på första dejten, att aldrig själv ringa till killen osv. ?
Jag har massor, haha! Jag är en mästare på att köra katt och råtta-leken och tyvärr har jag träffat någon som är precis likadan (Pik Alex!!) Då det kommer till fysisk kontakt är jag jättenoga med att behålla min värdighet och hålla killens intresse vid liv, och det gör man inte genom att ha sex med någon för snabbt. Sex ska man ha med någon man känner och tycker om, annars är det omöjligt att uppnå någon form av passion överhuvudtaget, och för mig är det vad sex handlar om. Sedan ska man givetvis inte vara för på. Det finns det inte någon som tycker om. Hur härligt det än skulle vara att kunna ringa precis när man känner för det, är det inte så verkligheten fungerar. Skulle den kille jag dejtar ringa varje gång han tänker på mig skulle jag tröttna efter en vecka. Är det någon gång du ska fokusera ännu mer på dig själv än vad du gjort tidigare, är det då du dejtar eller är tillsammans med någon, för det är ofta då som man lägger ner fokus på sig själv och flyttar över det till sin käraste.


Anser du att internationell ekonomi provet var svårt. Vad är typiska frågår som kan komma på provet.

Nämen en VRG:are! Helt ärligt kan jag inte komma på en enda fråga. Jag kommer dock ihåg att det inte var speciellt svårt om man varit på alla lektioner.


Mys på uteservering vs sova

Patrik, en av mina absolut bästa vänner, vill att vi ska sätta oss på en uteservering om ett tag och bara njuta av solen och det härliga vädret. Attans också.. kan inte alls bestämma mig för om jag är villig att offra den lilla sömn jag skulle kunna ta igen om jag stannar hemma istället. No offense hjärtat, men jag är så förbaskat trött! Sedan vet man ju inte heller hur länge det här fina vädret håller i sig. Och min plutt har jag inte träffat på evigheter heller.


Patrik och jag förra sommaren :)


Osminkad men glad ändå ;D

1a april och än så länge har jag inte blivit grundlurad :)

Vilket fantastiskt väder vi har! Hur som helst har jag skrivit nationellt prov i Svenska B idag. (Vi läste Svenska C i tvåan). Pluggis som jag är satt jag tiden ut, nämligen fem timmar. Det gick i alla fall hur bra som helst och slutklämmen som enligt mig är det allra viktigaste var slagkraftig. För mig handlar det alltid om kvalitet snarare än kvantitet då jag skriver uppsatser. Det blir ofta i nederkant gällande ordomfånget som anges, men å andra sidan blir det jag skriver istället väldigt bra och konsist. Enligt min mening dårå :)

Efter skolan
åkte jag och mötte min käraste, Ebba. Vi åkte och lunchade och tog sedan en runda på stan. Riktigt mysigt med kvalitetstid med en av mina absolut närmsta vänner. Utgång till helgen planerade vi också in, nice! Väl hemma fick jag ett sms om att ridningen är inställd idag, vilket faktiskt är väldigt passande. Jag är helt slut efter fem timmars skrivande och ska nu bara vila här hemma och svara på första delen av era frågor.

Ikväll ska jag träffa Alexander :) Det är en himla bra dag idag och den lär bli ännu bättre. Kram på er!


RSS 2.0