Nattbio

image394

Åh ge mig värme så att man kan ha en sådan här snygg outfit med baddräkt till jeans. I alla fall blev det ingen promenad med Janne. Istället för att vara ambitiösa och röra på oss så gick vi till närmsta pizzeria och svullade. Jag vågar inte berätta vad jag åt till lunch idag. Jag vet då någon som kommer vara ett riktigt fat ass inom en snar framtid. Passar bra till det inlägg som finns några inlägg ner. Nej tack gode gud får jag tacka mina gener som gör att jag inte kan bli tjock.

I alla fall så satt vi där en bra stund och när jag kom hem la jag mig i soffan och ville bara sova. Då skriver Janne att han förväntar sig att det blir nattbio och att jag förresten inte har något att säga emot för han redan hade bokat och betalat biljetterna. Så om en timme bär det av mot riggoletto där vi ska se The Eye. Tror ni att det lär vara några fler i salongen än vi två? ;) Tror ni att jag lyckas hålla mig vaken? Vi får hoppas på att filmen är bra.

Imorgon har jag en massa att göra så jag antar att det blir till att gå upp tidigt som attan och plugga matten som skulle ha gjorts idag.. Nu får vi ju en timme mindre sömn också, ingen höjdare. Men i och med att det bli betydligt ljusare och ett steg närmare sommaren så är det mer fördelaktigt.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig lördagkväll. Haha, nu ringde Alexander och bjöd mig till sig - han har hört om mina bartender skills och tyckte att jag skulle komma dit och göra lite drinkar. Well, vi får väl se om jag får vägarna förbi efter bion. Vid två någon gång..

En sak till bara. Det är ett par ip-adresser, samma varje dag, som skriver kommentarer dagligen i hopp om att bryta ner mig. Faktum är att jag inte vet hur jag ska uttrycka mig för att ni ska förstå att jag inte tar åt mig och att jag verkligen tycker att ni borde ägna er tid till något bättre. Förmodligen är ni små sorgliga stackare som bara har som dagsvana att gå in på den här bloggen, titta på bilderna och lämna en kommentar som ni på något sätt finner givande. Kommentarerna ser ungefär likadana ut varje dag, så någon variation är det inte. Jag hänvisar er till de inlägg jag har skrivit om att ingen lägger ner tid på att trycka ner en förlorare. Ni tror att ni sårar mig och får mig att bli osäker genom att dagligen skriva elaka kommentarer. Det enda ni gör är att ni ger mig otroligt mycket starkare självförtroende då ni måste tycka att en tjej som jag behöver tryckas ner. Personer jag vill trycka ner är endast tjejer jag på något sätt ser som hot eller som jag är medveten om har lyckats bättre än vad jag har gjort inom någonting. Härmed kommer jag inte godkänna kommentarerna från dem ip-adresserna just för att jag inte förstår varför jag personligen ska låta deras röst bli hörd i en blogg som tillhör mig.

Ni andra läsare är grymma! Var inte rädda för att skriva negativa kommentarer som jag kan ta som konstruktiv kritik. Jag är ingen person som bara vill ha en massa ros för att jag annars är rädd för att jag ska bryta ihop. Jag har alltid fått väldigt mycket påhopp från just tjejer och har i samtliga fall fått det bevisat att det beror på just det jag nämnde ovan. Nu när jag har blivit äldre har jag även lyckats ta tjejers påhopp som något positivt, och synen jag har på tjejers påhopp gentemot varandra kommer säkerligen aldrig förändras - jag får det nämligen bekräftat att det stämmer hela tiden.

Promenad

image393

Usch vad jag känner mig sliten. Nästan lite som om jag håller på och bli sjuk. Har inte blivit allt för mycket sömn det här lovet direkt. Men det är härligt! (; I alla fall ska jag ut och möta Janne nu för en kvällspromenad. Det har blivit tradition med en promenad med unge herrn en gång i veckan ungefär. I alla fall får vi se hur allt blir till kvällen. Har pratat med Hanna om bio eller något sådant lugnt. För tillfället känner jag inte alls för att kröka. Men vi får se när klockan blir lite mer, något skall i varje fall göras såhär sista kvällen på lovet.

Firande av Janne.

Till att börja med tänkte jag dela med mig av en miljon bilder på mig själv som är tagna innan jag åkte till Janne igår. Jantelagen får sig ett slag rakt i ansiktet, aouch! Det var nog i alla fall jag och Janne som var de som prickade in alla tre färger, rätt bra jobbat (;

image383 image384

image385 image386

image387 image388

image389 image390

image391 image392

Jag tänker inte gå in så mycket på gårdagen mer än att det var väldigt trevligt tills idioter till poliser skulle göra razzia i lokalen. Jag har nog aldrig hatat att jag var minderårig och så pass onykter som jag gjorde då. Jag har nämligen läst om vad de har rätt att göra rent juridiskt och ville verkligen kolla med smågrabbarna till snutar om det bara är dem som har rätt att gå emot lagen på det viset. Det känns liksom... en fredagkväll i en storstad - och poliser stannar på en 20års fest där allting ändå fungerar bra.. borde de inte ha viktigare saker för sig att göra? De försvann ju aldrig därifrån heller. Förmodligen är det någon liten sorglig stackare som hade ringt dit dem.

I alla fall var allt jättetrevligt innan och efter poliserna gjorde sin enormt coola entré. Vi värdinnor skötte vårt jobb med att servera drickan, underhålla och till sist även agera bartender. Ajajaj mina drinkar alltså, de var inte nådiga ;) Mycket komplimanger blev det! För drinkarna alltså.. ;P

I alla fall var det mysigt att spendera en kväll med så många nära på en och samma kväll. Men det blev väl aningen för mycket av det goda för de flesta av oss. Visserligen kan jag personligen alltid uppföra mig även fast man kanske gått lite över sin vanliga gräns. Att spy ner toaletter eller sno mobiler har aldrig varit något som lockat mig. Förutom det som dessvärre på något sätt brukar vara en tillkommande del vid privatfester så tycker jag att det var väldigt lyckat. Efteråt åkte jag, Anna, Sarah och Nathalie hem till Anna. Jag och Anna gjorde sedan utsökta toast och därefter fick vi besök.

Nu kom jag hem för någon timma sedan och mår tyvärr fortfarande jätteilla och är allmänt odräglig bara. Idag måste jag plugga så det var därför jag åkte från Anna relativt tidigt. Med ångest och baksmälla hoppas jag få en toppenlördag med allt vad det innebär.


Dags att lägga lite energi på de tjocka för en gångs skull?

image381Hejsan !!

Jag är så stressad så stressad. Förstå hur mycket jag gör så att ni ska få lite stimulans och underhållning egentligen. Ni går före i kön liksom, trots att jag har en miljon saker att fixa och egentligen skulle ha varit hos Janne... nu?!

Well well, jag kom nyligen hem från en lunch med pappa. Vi åt på ett ställe där de har glass till efterrätt och man får hämta hur mycket man vill inklusive en massa olika strösselsorter och såser och allt vad det nu var. Alltså jag blev så äcklad av dessa ungar som sprang dit fram och tillbaka säkert fem gånger vardera. Jag förstår varför hälften av vår befolkning kommer dö av fetma en vacker dag. Helt seriöst kommer jag aldrig någonsin låta mina barn vräka i sig fem skålar med diverse onyttigheter för att sedan bli så feta och svettas så fort de går en meter. Det finns liksom inte. Är det något jag älskar mina föräldrar för så är det att de satte mig i dansklass redan som fyraåring och det fanns liksom inte att jag skulle äta en massa onyttigt. 

Media skriver så mycket om våra så kallade artister som enligt dem ofta har både anorexia och bulimi samtidigt. Idag lever vi helt enkelt i ett samhälle där det är näst intill skamligt att vara smal - samtidigt som jag är medveten om att det är ett ideal som media skapar. Media går helt enkelt emot sig själva genom att ha en artikel om hur man lär sig att älska sin kropp på ena sidan och på nästa är det en artikel om hur man snabbast går ner i vikt. Men jag tänker inte gå in mer på Sveriges media, att jag avskyr den vet många av er redan. Hjärntvättare är vad de är. 

Anyway, det jag ville komma fram till är i alla fall att fetman ökar så markant i dagens samhälle och det är så otroligt många unga som är överviktiga att mer energi borde läggas på information om hur viktigt det är att röra på sig och inte äta för mycket onyttigt än att klaga på dessa människor som faktiskt tränar och inte har en kropp där man inte kan se var vader, midja och höfter kommer.  

Jag blev faktiskt rädd idag när jag såg hur dessa barn åt och åt och åt och föräldrarna näst intill matade dem med allt onyttigt. Både jag och pappa tappade matlusten och då är det ändå relativt små barn vi pratar om. Läskigt är vad det är.

I alla fall ska jag göra mig iordning nu och sedan måste jag skynda mig till Jannes lokal där festen ska hållas. Jag ska ju vara värdinna och har hittills inte riktigt skött min roll då de andra värdinnorna redan är där. Men jag ska förmodligen vänta på Emma och Saga så att de blir klara och kan åka med mig. Det är i varje fall coctailtema i färgerna vitt, svart och rött och jag tror att jag har klurat ut vad jag ska ha på mig. Förhoppningsvis hinner jag ta lite bilder innan jag åker. Annars kan ni räkna med en massa bilder imorgon då två fotografer kommer att finnas på plats.

Annars ser jag fram emot en trevlig kväll där jag ska servera mycket alkohol till gästerna. Haha, jag har redan fått förväntningar på mig att jag ska vara den snyggaste tjejen där ikväll så vi får väl se vad jag kan göra ;) Att jag inte ska ha några kläder alls vilket födelsedagsbarnet själv önskat har jag faktiskt slopat redan nu. Sorry guys!


Kanske det sämst skrivna inlägget någonsin?

Men jag har mina skäl.

Jag skrev ett utomordentligt inlägg så fort jag kom hem från en kvällsfika med Carro. Med tanke på en uppdatering som idag kanske inte varit helt oklanderlig skrev jag ett långt och innehållsrikt inlägg för att gottgöra er. Där kunde ni läsa om allt från vad jag har gjort idag, varför ni alla borde gå till min väldigt professionella milf-frisör, hur mycket jag tycker om uppfräschningen av mitt hår som nu är väldigt ljust till varför jag inte har fått något plugg gjort ikväll och istället tagit en kvällsfika med Carro som jag kom hem från för någon timma sedan. Självklart ska kära blogg.se krångla och hela inlägget försvann. All den möda jag la ner slängdes i sjön.

Janisen 20 år :) !!

image379Grattis på födelsedagen hjärtat!

Jag är hur glad som helst för att jag har lärt känna dig och är jättetacksam för hur mycket du ställer upp för mig i alla lägen. Du är en enormt omtyckt person och förtjänar världens bästa födelsedag och ett grymt firande imorgon. Det är vi många som ska se till.


...Tro nu inte bara att du har gått och blivit stor, för det har du inte :D Bara liiite ;D





Vårkänslor

image378Hej mina vänner!

Lite dålig uppdatering såhär en torsdagsförmiddag, men jag ska gottgöra er. Det lovar jag.

Idag gick jag upp betydligt tidigare och åkte och lunchade med pappa. Därefter tog vi en långpromenad längs vattnet i det underbara vårvädret och nu kom jag nyligen hem. Om en dryg timme ska jag åka till frisören för att slinga mitt hår. Vill få det så att det ser sådär härligt solblekt ut.

Åh, jag vill ha sommar nu nu nu! Bara kunna gå osminkad dagarna i ända, ha dessa härliga minimala kläderna och vara riktigt härligt brun! Både ögonfärg och hårfärg ser så mycket ljusare ut, och huden blir desto mörkare, precis som det ska vara. Och där har vi sommaren och dess fördelar ur ett rent ytligt perspektiv ;)

Nu ska jag bara ligga och ta det lugnt tills det är dags för lite uppfräschning hos frisören. Eros Ramazzotti som är = sommar och lycka för mig spelas flitigt. Ikväll ska jag bara plugga och ladda inför morgondagen. Har fortfarande en del som ska fixas.

Många pussar på er underbara läsare <3 !!


Fika med vänner sedan tapas med mami.

Hallå där turturduvor!

Dagen började mysigt med en fika tillsammans med Anna och Patrik på NK där vi satt ett bra tag. Dit kom sedan Janne, Tim och Christian - mysiga pojkar det där ;) Fast deras planer till Jannes födelsedag om att endast jag ska agera som "dansare", om jag ska välja ett finare ord - samt inte vara speciellt påklädd tyckte jag väl inte riktigt om. Men planerna till den stora dagen låter riktigt schyssta så det blir nog bara bra!

Ont har jag i axeln bara. Det har blivit någon ny grej att alla mina killkompisar ska hålla på och bita mig så fort de är med mig. David är fasiken den värsta. Jag tror inte att han är medveten om hur hårt han bits, haha. Vet inte hur många ställen jag har haft bitmärken på de senaste veckorna. Snart blir jag väl uppäten också :( Haha, det har de i och för sig redan sagt att jag kommer att bli då de även vill att jag ska agera tårta på fredag och ha grädde på delar av mig - för att sedan bli uppäten. Naa jag gillar inte riktigt pojkarnas idéer måste jag erkänna. Deras fördel och min...nackdel?


Sedan åkte jag och mötte mami så har vi spenderat kvällen på mitt favorittapasställe på Kungsholmen och ätit gott. Det var hur trevligt som helst att få lite kvalitétstid med mamma och uppdatera henne litegrann. Nyligen kom jag hem och jag kan inte bestämma mig för om det blir sängen eller dra på chillkrök hos min käre vän Hausman. Nu väntar jag i alla fall på att han ska ringa och berätta vad det är för folk hos honom. Vem vet, kanske blir jag uppäten när jag kommer dit.

image373

image375 image376

image374


Jag försov mig.

Godmorgon!

Jag blir så besviken på mig själv ibland. Mobilen stod ställd på 10.30 och då skulle jag ut och ta en powerwalk längs vattnet för att få en bra start på dagen. Runt tolv skulle jag äta lunch med några vänner och sedan skulle jag träffa Janne... nu. För tio minuter sedan vaknade jag av hemtelen som ringde och med trött röst bad jag mamma att inte ringa hem så tidigt på morgonen då jag har lov. Ja, nu förstår jag varför hon skrattade mig i örat. Något bra är i alla fall att hon ringde efter att ha pratat med min frisör, som för övrigt är världens bästa. Det är en väldigt populär frisérsalong så när man ringer dit för att boka tid får man en efter ungefär en månad, vilket suger. Jag är nämligen alltid sån som kommer på att jag vill göra en förändring och då vill jag gärna göra den på en gång!

I alla fall så sa hon nu att hon kunde göra ett undantag och slinga mitt hår imorgon kvart i sex när hon redan slutat. Så imorgon blir jag even more blonde =) Det blir grymt, hon gör det så fint.

Nu måste jag skynda mig som f-a-n. Jag ska nämligen möta Anna för en fika och så ska vi köpa present till Janisen. Sedan ska jag möta Patrik och därefter troligtvis Emma. Sl-kort måste också införskaffas då jag slarvat bort mitt.

Hoppas att ni får en trevlig dag och glöm inte bort att emaila min bloggemail när ni skickar mail till mig. Ni ser den i högra hörnet på bloggen, under KONTAKT. Jag svarar dessvärre inte på min privata mail.

Ett kärt återseende

En person hörde av sig ikväll som betydde otroligt mycket för mig för länge, länge sedan. Hade kvällens scenario ägt rum då han spelade en väldigt stor roll i mitt liv hade mitt hjärta hoppat av glädje. Men tiderna förändras... tror jag. Jag har länge funderat på hur allt skulle sluta om vi skulle höras då han kom hem från sin utlandsvistelse och fortsätta där vi slutade. Ikväll fick jag smakprov på detta. Jag känner mig rent ut sagt kluven. Jättekluven. Tänk er att ni har en relation med någon som bara utvecklas hela tiden och det känns som att den inte kan bli bättre. Sedan flyttar personen utomlands under en längre tid och du klandrar dig själv för att du inte gjorde mer för att han skulle stanna. Sedan kommer han tillbaka och vill ha dig tillbaka och ingenting är sig likt, men samtidigt så är det som om allting var precis som förut och allt skulle kunna fortsätta från där det slutade. En liten detalj som inte är sig lik längre är att jag personligen inte alls känner detsamma för förhållanden som jag gjorde förut. Jag känner ingen längtan efter en massa känsloproblem och allt annat som följer en seriös relation. Jag tror helt enkelt att jag har tappat den syn på förhållanden som jag en gång haft.



Krök på Karlaplan slutade med hemmamys!

Hej mina vänner!

Då jag var påväg in mot stan för ett par timmar sedan för att möta Hanna och de andra tjejerna och dra på chillkrök hos en killkompis på Karlaplan kände jag bara hur min kropp ville lägga sig ner och dö för ett tag och jag kände mig verkligen inte taggad på att kröka längre. Dessutom ska jag med Janne hyffsat tidigt imorgon och fixa en massa inför dagen med stort D - Fredag, och då måste jag ju vara pigg och allert!

För övrigt har jag riktigt jäkla mysigt här hemma nu. Ligger på mitt golv, haha låter lagom mysigt, men för er som känner mig så vet ni att jag mer än gärna ligger på mitt kära golv och sussar skönt eller dylikt (; I alla fall pratar jag med Anna samtidigt som jag har färgat ögonbrynen och pratat med Hanna i andra telefonen. Samtidigt planerar jag lite saker inför morgondagen med käre Janne och strax ska jag gå och skära mig lite ananas för att vänta på att Hanna ska röra sig hemåt och ringa mig. Min lilla dotter... haha!

Saga skickade precis en mapp med bilder från chillkröket vi var på häromdagen. Man var inte lite sliten där inte..

    

Fasiken det där var nog sista gången man hade den klänningen. Här tränar man sönder magen dagligen så att den blir platt som en tvättbräda. Så sätter jag frivilligt på mig en klänning där det ser ut som om jag har en hel del mjukdelar att dölja där under. Nej jag förstår mig inte på oss tjejer. Haha, nog har det framgått efter dagens inlägg ;)

Ingen lägger ner tid på att prata om - och vilja förstöra för en förlorare.

image366Hej igen sockertoppar!

Ni har väl inte glömt att det är vår traditionella våffeldag idag? Våffeldagen till ära sitter jag här och äter nygräddade våfflor med sylt och grädde. 

De senaste dagarna har jag tjaffsat en del med en killkompis på grund av saker som jag tänkte skulle få bli huvudämnet för det här inlägget. Nämligen ett alldeles snarlikt ämne till det jag skrev om häromdagen om tjejkompisar som snackar skit. Det här inlägget kommer att handla om tjejer i allmänhet och hur fruktansvärt vidriga tjejer kan vara.

Jag tänker absolut inte gå in mer djupgående på tjaffset som jag hade med min killkompis i och med att det är totalt oväsentligt för er. Men det som i det stora hela gjorde att vi började tjaffsa bygger på en idiottjej som hittar på falska saker i hopp om att själv tjäna något på det. För visst älskar många tjejer att se andra tjejer, sina rivaler, bli illa omtyckta!?

Jag är bara så otroligt less på det här beteendet om att förstöra för andra för att själv må bättre. Det är helt sjukt hur man kan vara så osäker och så missnöjd med sig själv att man måste hitta på saker om andra för att man tror att man själv ska tjäna på att andra blir illa omtyckta. För visst är det något som vi alla vet: är man nöjd med sig själv så behöver man inte hitta på falska saker och snacka skit om andra för att de ska bli illa omtyckt av någon och därmed må bättre själv.

Tjejer som räcker mig till magen och skulle kunna vara en lillasyster sitter och hittar på än det ena än det andra och hävdar saker som är tagna från ingenstans. Inte sätter man sig och hittar på saker om andra för inget syfte, självklart är det något man vill uppnå. Och tjejer väljer ut sina offer väl. Man lägger ju onekligen inte tid på att förstöra för personer som man finner ointressanta och utan funktion som hot. Nej, har det blivit en vana att andra avundsjuka jävlar till tjejer sitter och hittar på saker om dig eller dina tjejkompisar så ska ni bara ha is i magen och ta det med ett leende. Ingen lägger ner tid på att prata om - och vilja förstöra för en förlorare.

Jag vill inte hitta en sämre kopia av mig själv i en annan blogg.

Hello!

Kvällen hos min älskling igår var jättetrevlig. Väl hos Hanna var vi taggade på att dra till Oskar, men då vi sedan pratade med Oskar hade allt skitit sig vilket var lagom kul. Vi hade dock så mycket att uppdatera varandra om så klockan bara gick och vi satt där och pratade på som aldrig förr. När vi trodde att det gått ungefär en timme var klockan helt plötsligt ett - två någon gång och då bestämde vi oss för att stanna hos Hanna och möjligen träffa hennes killkompisar som såå gärna ville träffa oss, hahaha! Somnade gjorde vi imorse någon gång och sedan har vi bara myst hela dagen. Jag kom nyligen hem och har fått i mig mat och tagit en skön dusch. Så nu sitter man här med påskägget och planerna för kvällen som ännu är oklara. Men festa ska vi göra! Om något händer vill säga...

Sedan en annan grej jag har övervägt att ta upp. Något som jag verkligen tycker om med att blogga är att många av er ser mig som en inspiriation till en mängd saker, inte minst när det gäller skola och träning. Sedan är ni många som ser mig som inspiration när det gäller både kläder och ämnen jag bloggar om. Missförstå mig inte nu. Jag tycker verkligen om att fungera som inspiration till många av er. Men då jag går in på bloggar, eller hör mina vänner som gått in på bloggar, och ni skriver inlägg som hade kunnat vara skrivna av mig, alltså inlägget är så gott som taget från min blogg bara att ni skrivit det med lite egna ord och uttryck här och var... alltså en sådan sak skulle kunna få mig att lägga ner den här bloggen på ett och samma ögonblick.

Sedan när det gäller kläder. Er som jag inte känner eller umgås i samma bekantskapskrets som skiter jag fullkomligt i om ni köper de kläder som jag har fotograferat efter jag har köpt dem eller ej. Det är för er jag faktiskt visar vad jag köper för kläder för att för några av er kanske fungera som inspirationskälla. Men när jag går in på bloggar som ägs av människor som jag på ett eller annat vis är bekant med, och det har blivit en vana att personen ifråga köper minst ett av de plagg jag precis har köpt och visat i bloggen... alltså då blir jag nästan lite rädd. Självklart förstår väl jag också att man blir inspirerad någon gång ibland och köper likadant. Men då inte bara jag uppmärksammar detta utan flera som jag inte ens känner kommenterar att jag har personer som både tar mina inlägg och även köper samma kläder som mig, då vill jag helst bara lägga ner bloggen och låta dessa personer få hitta sig själva istället för att bli någon sämre kopia av någon annan.  

Destination Bromma

Nu ska jag iväg och köpa krök av en killkompis och därefter åker jag direkt till min älskling Hanna (bilden till vänster). Vi ska börja kröka hos henne i Bromma och därefter åker vi vidare till Oskar som har en liten tillställning hos sig. Hinner inte skriva mer men jag hoppas att ni får en trevlig kväll.

Pussar/ Mandy














Solariedags med Emma!

Hej igen!

Alldeles strax ska jag möta Emma så ska vi sola och ta en fika eller något. Jag har bara legat och myst i sängen med lapen och mitt stora påskägg i knät hela dagen, riktigt skönt och välbehövligt. Men nu är det dags att röra sig utåt. Ikväll ska jag träffa Hanna och de andra tjejerna. Vi har inte riktigt bestämt oss för vart vi ska än men det löser sig nog senare! Klockan är bara barnet ännu.. Förmodligen blir det Bromma.

image365

söta emma <3


1 %

Jag tror att blogg.se inte vill att jag ska blogga. Hela förmiddagen (det där lät inte lite tragiskt...) har jag försökt komma in på bloggen med hopp om att kunna delge er små bitar ur mitt liv. För inte tror ni väl att bara för att ni läser bloggen vet ni allt om mig? Det vi bloggare (måste vara ett av de orden jag ogillar mest..) ofta får skit för är att vi bara väljer att skriva om hur bra våra liv är. Men då bara fler och fler människor läser om ens liv varje dag är det väl hur naturligt som helst att vi väljer att bara skriva om sådant som vi känner att ni faktiskt kan ta del av utan att det blir någon större skada för oss som bloggar. 

Jag förstår att majoriteten av er som är übergulliga och verkligen verkar tycka om att läsa den här bloggen och följa mitt liv inte riktigt förstår varför jag inte kan delge mer om negativa saker som händer i mitt liv. Då vill jag bara att ni ska vara medvetna om den minoritet som läser den här bloggen och som inte delar ert intresse utan vill att jag ska må dåligt. Genom att låta dem veta vad som får mig ledsen och dylikt så utmanar jag ödet och får räkna med att få det som får mig ledsen kastat i ansiktet mer än en gång.  

Ett störningsmoment i den annars så idylliska bloggatmosfären är att många av er läsare väldigt ofta tror att ni vet så mycket mer om oss som bloggar än ni faktiskt gör. Personligen har jag visserligen som mål att vara så öppen som möjligt här i bloggen och låta er ta del av så mycket som möjligt i mitt liv. Det jag bara vill att ni ska veta är att det ni vet om mig är ungefär 1 % av allt som finns att veta. Den procenten innehåller både ytliga och betydligt mer djupgående saker som jag finner intressanta - precis så som jag vill att det ska vara.

Lite nya favoriter :)

Hej!

Jag åkte in till stan ett tag för att fixa lite ärenden. Förutom det kom jag hem med två små klänningar och en jacka. Nu ska jag äta och därefter göra mig iordning för kvällen. Lyckligtvis finns det en massa alternativ så det blir nog en bra kväll!

Nedan bjuder jag på lite bilder med mina nya älsklingar =)

image357 image358

 image360

image361 image362

image363 image364

Kommer bli så otroligt mycket snyggare i dagsljus där min riktiga bränna syns och mitt hår inte ser fuckat ut (bad hair day!?). Sedan lite troskanter och annat som syns hoppas jag att ni kan leva med (;

Welcome to the dark side

image356 image355

image352 

Grattis älskling!



Hello!

Hela 3 inlägg igår skrev jag som raderades på grund av blogg.se som krånglade mer än någonsin. Den här gången kan ni alltså inte skylla på mig vad gäller den dåliga uppdateringen. Jag som hade så mycket att berätta :(

Jag har i varje fall precis ätit våfflor till frukost och pratat med alla tjejerna om planerna inför ikväll. Charlotte Nordlinder fyller nämligen år idag! Jävlar vad hon ska firas, aouch det blir farligt!

 

Planerna för dagen är ännu oklara. Sliten är bara förnamnet på det adjektiv som passar bäst in på mig dagen till ära. Förmodligen är det också därför min annars så skärpta hjärna tänker lite i ultrarapid... ;) I alla fall är det en massa som ska fixas inför kvällen och nu väntar jag bara på ett par samtal från några vänner. Sedan är det bara att köra! Det blir bra det här.

Pussar/ Mandy

Kvällen igår


Godmorgon!

Kvällen igår var trevlig. Vi tjejer började hos Saga där vi drack vin och lyssnade på alla mina favoritpartylåtar :) Runt tio åkte vi till Bromma. Snabbt blev jag välkommen av en kille som jag inte minns namnet på som började köra båten med mig. Ett roligt och kanske totalt meningslöst spel som jag körde för första gången. Att jag förlorade hela tiden och fick börja om - vilket resulterade i fler och fler klunkar jag var tvungen att dricka, ja det fick tjejerna jag var med lida för senare.

Stoff var väl den enda personen jag kände igen sedan innan som var där, trevligt att träffa honom igen. Pratade även jättelänge med min älsklingshanna som ringde då hon var påväg hem från krogen. Såhär i efterhand känns det som om vi pratade i ett antal timmar, haha, sedan att alla där jag var frustrerat började leta efter mig då jag var borta förklarar ju en del. Jaja, det tog väldigt lång tid att ta sig därifrån sedan, men vi hade roligt på vägen så det var ingen fara. 

Strax efter fyra var vi hemma hos Saga, sedan valde jag att åka hem till mig och sova. Det känns alltid så mycket bättre att sova hemma då man inte mår sådär jättebra. Vid halv fem var jag äntligen hemma och somnade som en stock. Jag som var beredd på att både sova bort hela dagen idag och samtidigt må skit fick mig en positiv överraskning då jag vaknade hyffsat tidigt, är pigg och mår helt oklanderligt. Och det var ju en himla tur - idag ska det ju målas ägg och ätas påskmat! Det enda som bekymrar mig är ifall jag får känna den idag så härliga vindoften. Trots att jag mår efter omständigheterna bra så får det sig att vändas i magen bara tanken på rödvin.

image347 image348 

Sedan är det bara kvar att önska er en trevlig påskafton. Bilderna från igår finns i Sagas kamera och lär komma upp senare under dagen!

Utgång på ingång

Godkväll!

Nu har jag fixat mig iordning här hemma och ska åka till Saga där vi och några tjejer ska föra innan vi drar vidare. Haha nedan bjuder jag på some egopics. Ett måste eller vad säger ni? ;) Hoppas att ni får en trevlig kväll världens bästa läsare. Det är helt otroligt hur många helt underbara mail ni skickar. Jag är helt förbluffad. Hjärta er.

image341 

image343

image346

image345

Fika med Anna

image337 image339

Tjaaa!

Nyligen hemkommen från en mysig fika och en liten promenad genom stan. Jag mötte Anna vid Stureplan så gick vi mot NK där vi tog en lång fika. Sedan tog vi en runda där, jag hittade en jättesöt liten bolero och Anna en sagolik klänning som satt som om den var gjord för henne. Sedan kom Saga dit med sina två kompisar. Nathalie kom även hon senare. På bilderna ser ni hur jag ser ut idag.  

Snart ska jag äta middag med familjen och därefter ska partyoutfiten på och det blir utgång med tjejerna! Kameran ska med så bilder lär ni få se om allt vill sig väl (;

image340

14 timmar sömn

Godmorgon!

Hemligheterna igår kväll blev inte riktigt som planerat. Klockan nio då jag skulle befinna mig en rätt bra bit härifrån låg jag i sängen och sov som en stock. Vaknade? Ja det gjorde jag imorse strax efter elva. Hur pigg och fräsch som helst känner jag mig, behövde verkligen de där timmarna. Men speciellt roligt kan jag väl inte direkt medge att det var.

Med ett leende på läpparna klev jag upp ur sängen då jag ännu inte förstått att vårsolen och värmen som fanns så skönt i min dröm hade bytts ut mot ett vinterland likt en dag i december månad. Alla planer på att ta en långpromenad längs Djurgårn i vårsolen med Anna försvann i samma ögonblick som jag tittade ut genom fönstret. Vi får se vad vi ska hitta på istället, inte är det mycket som har öppet såhär en Långfredag heller.

Sedan behöver vi även snarast möjligen köpa present till Janne som fyller 20 år och ska firas stort på fredag. Den festen ska jag vara värdinna på så det blir even more important att jag  hittar den perfekta outfiten! Jag är taggad till hundra! Men först, har vi flera kvällar innan som skall överlevas. Det blir bra det här.

Ut med er i det fina vårvädret nu! Det är väl härligt att kunna ha snöbollskrig och göra snögubbar såhär på våren ;D
Jag ska äta våfflor till frukost och sedan måste jag skynda mig, ska möta Annsi.

Våfflor

image335Godkväll!

Har precis ätit alldeles för många våfflor här hemma. Men jag måste medge att det var utsökt. Det var även väldigt länge sedan man gjorde sig besväret att ha både grädde, sylt och socker till.

Jag fick rida idag! Då jag kom ner till stallet bara för att se om jag kanske fått plats att rida samt hälsa på tjejerna så stod mitt namn där på listan. Det gick jättebra, men kunde ha gått illa i början av lektionen. Min häst gick nämligen omkull på knäna och jag hamnade i farten långt framme på halsen. Lyckligtvis ramlade jag inte av, men eftersom jag ramlade av för två år sedan då hästen gick omkull, visserligen utomhus, men i alla fall ungefär på samma sätt då det slutade med ambulansfärd och veckor av sängliggandes hemma, blir det alltid jobbigt då hästen man rider råkar snubbla. Det är synd att en sådan sak ska sätta sig i psyket och vägra försvinna. Å andra sidan fick jag idag verkligen bevisat att olyckor kan ske utan att utgången behöver bli det minsta smärtsam. Lektionen fortsatte sedan som vanligt och allt gick jättebra, är lite imponerad över mig själv med tanke på allt som hände på jullovet.

Nu ska Pinky Winky fixa med hemligheter!





















Keep talking shit..

Mitt uppe i ett effektivt skrivande om mina planer på de förändringar jag har tänkt göra rent utseendemässigt, de flesta inom de närmsta veckorna, tappade jag tråden och kom in på ett helt annat ämne. Ett ämne som utan tvekan kan kopplas till allt som har med utseende och ytlighet att göra. Ett ämne som fick mig att radera mitt inlägg och påbörja detta.

Har ni någonsin varit med om att ni står i valet och kvalet mellan vilka kläder ni ska välja inför en fest? Eller om ni ska ta steget och klippa den nya frisyren som innebär en stor förändring eller inte? Förmodligen. Och jag tror att majoriteten av er har varit med om att ni har haft vänner vid er sida som ni förr eller senare har förstått att de tipsade om det som uppenbart var fulare, lite mindre attraktivt eller bara det alternativet som inte passade just Dig lika bra som ditt andra alternativ.

Man pratar ofta om att vi inte ska klä oss för andras skull, för killars skull - utan för oss själva. Det komiska är bara, att de enda som verkligen svarar ärligt vad de tycker är snyggast på dig är de killar man har omkring sig. Ska vi ta mitt hår som ett exempel. Som många av er vet har jag länge varit enormt kluven ifall jag ska ha lite kortare hår och inte riktigt lika blont, eller betydligt blondare hår och längre. Vilket tror ni att majoriteten av mina tjejkompisar har sagt att jag ska ha? Och vilket tror ni att killarna har sagt? (Jag vill pointera att jag vet att många av mina vänner faktiskt tycker att jag passar bättre i kortare, dock är det en minoritet..) Det handlar inte om att killarna vill ha något som ser mer billigt ut, för det är absolut inte en sådan frisyr jag menar i det här fallet. Det handlar om att majoriteten av alla killar är uppriktigt ärliga då man frågar om exempelvis en ny frisyr man är nyfiken på. Ens "tjejkompisar" å andra sidan; antingen ger de rådet som innebär en sämre förändring - eller så ger de rådet att tjejkompisen ska prova den nya frisyren för att de själva inte vågar testa. Istället för att följa killarnas simpla spår och helt enkelt bara svara det som de faktiskt tycker skulle vara finast. Inga konstigheter.

Med risk att jag låter way too egenkär så har jag, liksom många andra tjejer, haft en väldig otur med "tjejkompisar" som både snackat skit såfort man inte är närvarande för att sedan vara jättegullig då man själv är där. För att inte tala om snack vad gäller tjejer som har spenderat långa fikastunder med att komma på saker med ens utseende som faktiskt inte är fint. Allt kommer alltid fram tjejer! Och glöm aldrig att det farligaste ni kan göra är att prata om någon annan tjejs utseende på det sättet då någon kille är närvarande. För det första säger min egna erfarenhet att de flesta killar på något sätt framför detta budskap till tjejen ifråga. För det andra så har killar en förmåga att se svartsjuka i många fler fall än vad vi tjejer gör. Det komiska är bara, att när det kommer till utseende så sitter man inte och pratar i många timmar om en person som man finner ointressant och oattraktiv. Vi tjejer älskar att prata skit om de tjejer vi ser som våra rivaler, konkurrenter - kalla det vad ni vill. Helt seriöst, inte fan lägger man ner timmar på att prata om en person som man faktiskt tycker är "så ful" eller vad man nu får för sig att hävda.

Så tjejer, ska ni prata illa om era tjejkompisar då de inte är närvarande - var då också medvetna om att desto mer skit ni faktiskt säger om personen ifrågas utseende - desto högre krav kommer automatiskt att ställas på ditt eget utseende och därmed kommer du att uppfattas som så otroligt mycket fulare än vad du i själva verket är. För hur bra vän du än är med dina åhörare så finns alltid risken att många ställer sig frågan vem du är att klanka ner på personen ifrågas utseende. 

Ofta har man tagit sig för mycket luft och har inte mycket att komma med själv. Trivs man med sig själv och sitt egna utseende så behöver man inte få andra att framställas i sämre dager för att själv må bättre.

Skärtorsdag

image334Hej mina vänner!

Nu är det efterlängtade lovet här och för en gångs skull är jag inte totalt slutkörd och känner att jag behöver fyra dagars vila för att känna mig mänsklig igen. Förmodligen beror det på att det inte var allt för länge sedan man hade lov. I varje fall blir det grymt, nu kan man bara börja köra på en gång. Det är bara att veva! som brodern min brukar säga. Sitter för tillfället och pumpar lite grym partymusik. Satan vad taggad jag är på det här lovet, det blir grymt. Ni kommer få så mycket bilder under det här lovet så att ni kommer dränkas i dem. Är det inte underbart ?

Jag har precis varit och lunchat med pappa och nu är jag fri! Härlig känsla att inte ha några måsten överhuvudtaget. Dags att vila och fixa ögonbrynen och lite annat inför kvällen! :) Hoppas att jag kan rida lite senare idag, men det beror på huruvida gruppen är full eller inte. Torsdagar är ju egentligen inte en dag jag har betald ridlektion på, men jag brukar rida vissa torsdagar i alla fall.

Pussar från Pinky Winky

För att ni också ska bli taggade ska ni få remixen av min absoluta favoritlåt Your love - topmodelz. Jag kan säga som så att alla blir fullkomligt galna på mig när min mobil ringer hela tiden och jag vägrar byta ringsignal. Jag tröttnar aldrig! Låten är som gjord för mig. Här får ni i alla fall remixen på låten. Oh fatta hur grym den här låten är i slutet av natten - på morgonkvisten, då allt bara är i en enda dimma och du bara kör.



Jag säger det nu och jag kommer säga det igen..

J A G  V I L L  H A  S O M M A R  N U  N U  N U U U U ! !



Hej mina flickor och pojkar!

Era gulliga jäklar, har precis läst igenom lite läsarmail, jag vill ju bara pussa er allihopa! Men satan vad ni ska vara intresserade av mitt sexliv helt plötsligt. Nog för att jag är emot allt detta hyschande om just sex. Fasiken människan älskar sex och vill ha det så ofta som möjligt och så enkelt är det med det, sedan att somliga förväntar sig att få reda på vem min sexpartner är, vilka mina favoritställningar är, hur man lär (?) sig att tända på hårt sex eller allt annat ni tycks vilja veta... det är ingenting som angår er =) Surprise? Naa skulle inte tro det va. ;)

Ikväll blir det en efterlängtad Amandakväll! Jag ska fixa allt sådant vi tjejer bara älskar att göra så som lägga ansiktsmask, bada fotbad, fixa naglarna och så vidare - listan kan göras lång. Detta kommer att göras till top model samt en stor fruktsallad made by me!

Men först, städa lite... mitt rum ser efter dagens bravader med Mr Wåhlin ut som ett bombnedsslag. Då tänkte jag främst på allt spelande av monopol, TP och allt vad det nu var. Verkar som att det gick vilt till, men så vann ju jag allt också (; ......

Ändrade planer i nattetid

Hallå där mina vänner!

Ja, varken kvällen igår eller dagen idag blev som planerat. David ringde vid elva igårkväll och ville komma hit så det slutade med att han kom hit en timme senare då jag övertalat pappa så sov vi här. Imorse skulle jag åkt till skolan men efter att ha övervägt situationen och att jag inte kan minnas när jag senast var hemma från skolan även fast jag inte var sjuk, så insåg jag att det är ett rätt stort problem i sig att jag inte ens minns det. Självfallet ska man inte skolka och göra det till en vana att vara hemma från skolan utan anledning. Men jag är 17 år, och det är uppriktigt farligt att ta skolan så seriöst att man rent ut sagt får ont i magen om man är hemma från ett par lektioner utan egentlig anledning. Varför jag skriver detta är för att ni annars skulle fråga om jag inte går i skolan idag så där har ni svaret. =) Även jag kan vara mänsklig.

Trots att det blev rätt sent jag och David somnade så vaknade vi sjukt tidigt imorse, tror att klockan var runt sexsnåret, riktigt pigga. Vi låg kvar länge i den varma sköna sängen men sedan satte vi igång med att spela alla olika sällskapsspel ni kan tänka er, allt från TP till monopol. Haha det var riktigt roligt att äntligen ha någon som vill spela monopol trots att det är ett evighetsspel. Fast evighetsspel kan jag väl inte kalla det för idag... David torskade stort och det gick snabbt att besegra honom :D Om det ändå hade varit så väl... Jag förlorade så hårt och Davids imperium blev bara större och större. Trots att han ändå var snäll och hjälpte mig i vissa lägen så blev jag the biggest looser :(


I alla fall åkte han härifrån för ett tag sedan, klädd i mina VRG mjukisbyxor till sin stora jacka, haha! Snart är det dags för mig att plugga lite matte. Därefter?

Rida! =)

Vi hörs senare <3



Hjälp till att utveckla bloggen!

image332Hej mina turtorduvor!

Jag är lika ambitiös som alltid () och har åstadkommit en massa ikväll. Därav den bristfälliga uppdateringen. Psykologin är inlärd och alla andra måsten är gjorda. Imorgon måste jag bara komma ihåg att skicka in anmälan, givetvis som dansare, till audition för den kända VRG-musikalen som går varje år. Jag överväger att ha det som mitt hundrapoängsprojekt. Det skulle vara så nice att bara få dansa istället för att i flera månader sitta och skriva världens projekt på trettiotalet sidor. Och att få chansen att vara med i en så grym musikal lär ju inte inträffa allt för många gånger i ens liv. Mitt alternativ är att åka till Venedig eller Milano och skriva en reseguide, vilket också skulle vara enormt roligt.

Men det är inte därför jag tar mig tid nu och skriver. I och med att jag vet att ni är så många som dagligen läser mina visdomsord så tänkte jag låta er vara aktiva här då jag inte kan hålla i ställningarna i samma utsträckning som jag brukar. Imorgon har jag nämligen en massa att fixa också vilket kommer att innebära att jag förmodligen bara lär hinna gå in på bloggen sent på kvällen efter alla dansträningar.

Därför kom jag på den utmärkta idén som jag inte vågat mig på tidigare. Vågat och vågat... tanken har aldrig slagit mig. Jag vill, som ni redan vet, ha så mycket kontakt som möjligt med er läsare, inte minst för att ni är så många som dagligen genom mail och andra kommentarer visar er uppskattning till att jag bloggar. Därför är det nu dags för er att få säga ert. Jag vill nämnligen veta lite mer om just Dig som läser, givetvis relaterat till den här bloggen. Det jag skulle vilja veta är:

1. Hur hittade du min blogg?

2. Vad finner du intressant med att läsa min blogg?

3. Vad skulle du vilja se/läsa mer om?

Update: Tyvärr har en del kommentarer jag fick på det här inlägget raderats. Blogg.se har krånglat rejält för mig, därav att jag väntat med att godkänna kommentarerna. Jag trodde nämligen att det skulle återställas. Men icke. Jag har i alla fall läst igenom alla kommentarer, alltså även de som råkat raderats. Vill ni skriva igen är det bara att göra det, men bara så att ni vet har jag läst vad ni har skrivit! :)


Världen blir bara sjukare.

Av någon idiotisk anledning lyckades jag precis innan jag skulle stänga av datorn komma in på en ännu mer idiotisk blogg som fängslade mig. Jag övervägde att länka bloggen så att ni själva skulle få se, men jag vill inte vara någon som ger PR åt en sådan blogg. Det är en 25årig amerikansk tjej som skriver om sitt liv gällande att hon kommer att ta livet av sig om 52 dagar. Hon började skriva då det var 90 dagar kvar. Bloggen verkar vara ytterst seriös och tjejen är läskigt deprimerad. Det hon skriver om är hennes sista dagar i livet och allt kan relateras till hennes kommande självmord. Jag har en skitjobbig känsla för tillfället och ångrar ihjäl mig att jag hittade bloggen. Jag är så upprörd över att en sådan idiotisk idé nu har spridits och jag hatar att jag vill fortsätta läsa.

:)



Hej igen!

Nu har jag suttit med pappa och pluggat psykologi. Nuförtiden pluggar man ju enbart på egen hand så det är härligt att få lite hjälp någon gång ibland. Han var i alla fall jätteimponerad av allt jag kunde så jag ska nog sova snart.

Nu i pluggpausen har Susanna fått mig att skratta så jag gråtit här hemma. Haha knasboll! <3 Samtidigt har jag den här underbara låten på repeat. Ja, ni vet väl vid det här laget att jag verkligen är för många av de gamla klassikerna. De är så härliga och jag bara sitter här och ler, haha vilket retard tänker ni! Ni får ursäkta, men Susannas galenskaper gör att jag inte riktigt kan vara helt seriös. Därför, bäst att inte skriva något mer. Lyssna på låten och var glada - suckers!

Ni vet att jag tycker om er. :)

Långt eller kort?

image331Tjena era små gullisar!

Jag är überambitiös kvällen till ära och har suttit nu i en och en halv timme och riktigt effektivt pluggat psykologi. Efter att ha haft ett av de jobbigaste prov jag skrivit förra veckan i geografi så är det en ren fröjd att äntligen få plugga ett riktigt samhällsvetenskapligt ämne. Kan inte förstå hur jag i hela mitt liv velat plugga natur och bli läkare. Verkligen inte min grej. Pappas dröm snarare. Men han har inte speciellt mycket emot att jag ska gå Handels eller juridikum på Uppsala heller, förståeligt nog. =)

Sov medvetet väldigt länge imorse så att jag kan sitta uppe en bra stund inatt och plugga. Jag vet att det inte är en bra studieteknik men så blir det ibland när planeringen inte har varit den bästa. Men jag måste erkänna att det var riktigt skönt att inte plugga något den här helgen. Dessutom känner jag mig väldigt pigg så jag lär få in massor ikväll. Sedan har jag morgondagen på mig också.

När jag ser den här bilden kan jag inte få nog av att längta tills mitt hår växer ut igen. Och på den här bilden är det ändå inte that long. Jag har aldrig varit rädd för att göra förändringar vilket jag den här gången har fått ångra en aning. Absolut, jag trivs hur bra som helst i längden jag har nu. Dessutom har jag tyckt att det är mycket mer unikt att vara blond och ha lite kortare hår och det ger mig även ett mer seriöst intryck. Men långt hår är verkligen det jag trivs bäst i och nu till sommaren vill jag ha jättelångt igen! Som tur är växer mitt hår jättefort så det ska nog inte ta allt för lång tid.

Vad säger ni, långt eller kort?
(tillfällen som dessa ser jag i alla fall gärna att ni kommenterar för nu har jag till och med bett om att få höra er åsikt...)

Min ögonsten <3

image330

snuufffe  min lilla prinsessa :)

Middag i Vasastan och kvällsfika med Carro

Godmorgon!

Efter ridningen igår som gick jättebra gjorde jag mig snabbt, i mina mått..., iordning för att åka till Vasastan där min bror nyligen har köpt en lägenhet. Lägenheten var hur mysig som helst. Inredningen var enormt stilren och jag tror att jag ska flytta in faktiskt. I alla fall lagade han en god middag till oss, det blev oxfilé. Tänka sig att lillen blivit så stor att han lagar middag åt oss. Haha <3 Sedan tittade vi på Melodifestivalen där. Jag ringde som en galning på det absolut bästa bidraget: Charlotte Perelli. Lyckligtvis vann hon!

Sedan bestämde jag och Carro att vi skulle ta en fika efteråt så vi möttes vid Stureplan klockan elva. Det blev en lika mysig fika som alltid med Carro. Fan vad vi pratar alltså. Alltid lika mycket att berätta. I alla fall ringde Calle lite senare som hade fest hemma hos sig i Bromma och ville att vi skulle komma dit. I samma veva ringde min Alexander som hade fest hemma hos sig bara några kvartér ifrån där vi befann oss. Först bestämde vi oss för att åka till Alex men ganska snart bestämde vi oss dock för att fortsätta vår mysiga kvällsfika. Vi hade det bättre själva ;) höhö..

Idag har jag en del att plugga. Jag vaknade nyss så efter en stor frukost ska jag och mamma ta en långpromenad längs vattnet. Vädret ser underbart ut.

Vi hörs senare!

image329

me and carro

egoism rocks

När kameran ändå var framtagen passade jag på att ta lite egopics. Fasiken ni klagar ju alltid på att jag allt för sällan lägger upp nya bilder. Haha tredje bilden har mamma mobbat mig för i fem minuter nu, I look like a retard :(

   

Beroende av skor.

Det blev en hemmakväll :) Ska alldeles snart titta på film med mamma och bara mysa. Jag var påväg ut när min kropp bara skrek att den ville koppla av ikväll. Trots att jag är jättepigg psykiskt och taggad för en massa olika saker så fick min lilla kropp bestämma idag. Man får tänka på att den ska orka med ett helt liv också.

Jag har lovat er bilder på de nya björnborgpumpsen. Här har ni massor av bilder på mina konstverk. Dessvärre har bilderna jag tog på dessa skor för ett par veckor sedan raderats så dessa bilder tog jag alltså för en sisådär tio minuter sedan. Ni får ha överseende, att se pigg och fräsch ut en fredagkväll då man bara är hemma efter timmar av dansträningar är näst intill omöjligt. Men jag gjorde mitt bästa så att ni äntligen får se skorna :) För övrigt börjar jag bli rädd för mig själv gällande mitt beroende av pumps. Jag ska nog åka och köpa ett par imorgon igen.. Suget börjar bli outhärdligt.

   

image322

Jag tog även en bild på de fyra par favoritpumps jag har för tillfället. Dessa två nya par ni nu fick se från Björnborg tillhör självfallet mina favoriter.

 

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll! Det har jag i alla fall. Hur skönt som helst!

Oh Mickey att du inte fattar vad du får

image317 

Haha den här låten körde vi loss till på danslektionen idag. Helt galna var vi ;P Och inte nog med det tvingade vi trettiotalet elever att göra våra vilda rörelser. Alla bara skrattade till de grät samtidigt som de försökte hinna med. Haha det var härligt! :)

Dans, dans och åter dans!

Nämen tjaa!

Sorry för dålig uppdatering. Jag har inte haft tid för er idag. Ni har blivit bortprioriterade av dansträningar. Idag hade jag som många av er vid det här laget vet min danslektion. Det var helt seriöst bland det roligaste jag har gjort på länge. Alla moment blev så bra som det bara kunde och jag önskar verkligen att jag hade filmat lektionen. Chanel som måste vara världens härligaste och grymmaste tjej på den här jorden satte efter vår introduktion av olika dansstilar osv igång med uppvärmningen för att få upp pulsen. Den var till låten "Mickey" med Carola och jag skrattade så att jag grät när en helt vild Chanel står och leder en grym dans. Sedan var det dags för min balettinspirerade uppvärmning och därefter.... styrka!

Caroline höll i styrkan men jag som fullkomligt älskar styrka fick i alla fall ha hand om två moment. Först körde jag en av mina favoritarmövningar som ger världens finaste dansarmuskler. Man sitter i skräddarställning och har armarna utsträckta åt varsitt håll och snurrar dem fram, bak och gör en massa andra saker. Armarna får alltså aldrig nudda golvet.

Det var så otroligt roligt att se majoriteten av eleverna som såg så självsäkra ut då vi satte igång och man riktigt såg hur de inte trodde att det skulle vara jobbigt överhvudtaget. Det var nääästan så att jag mumlade för mig själv: vänta ni bara... om bara någon minut blir det jag som kommer få skratta åt er. Och självklart hade jag rätt. Jag personligen gör ändå den här övningen i 7 minuter (!) varje danslektion. Idag körde vi i fyra minuter och det var inte en enda som klarade att hålla ut utan att nudda golvet längre än 3 minuter. Jag fick höra att jag sett lite smått satanistisk ut där jag satt framför alla och tydligen sett helt oberörd ut. Jag har mina tränare att tacka som kör slut på oss varje danslektion.

Sedan var det diagonaler och därefter en grym koreografi som jag och Chanel har gjort som är väldigt Moulin Rouge inspirerad och verkligen showig. Den spelar på sexighet och är mycket mer avancerad än vad elever är vana vid på skolidrotten då det är dans. Men vi valde att chansa, det fick bära eller brista liksom och vårt mål var att ge eleverna en ny syn på dans: att det faktiskt är enormt roligt och att den här dansglädjen man ofta pratar om faktiskt kan komma även om man inte är en erfaren dansare och sätter alla steg.

Eleverna var grymma och lyckligtvis lärde de sig hela den koreografi som vi koreograferat. Efter lektionen fick vi världens lovord från hårda Niel, vår idrottslärare. Han var helt fascinerad över att vi har gjort koreografin helt själva och mig gick han till efter vårt gruppmöte och sa att han och en annan idrottslärare var helt imponerad över hur duktig jag är på att dansa. Jag blev helt överlycklig! När man kommer upp i nivåer så är man inte längre van vid att få höra att man faktiskt är duktig. Tränarna tar det som en självklarhet, att man liksom redan vet det - vilket jag tycker är synd. Hur duktig man än är så behöver man uppmuntran!

Efter lektionen fick jag så otroligt mycket beröm av alla elever. Jättemånga kom fram och sa att de alltid har hatat att dansa men idag kännt att det var hur roligt som helst. De tyckte att min styrka var näst intill dödande, vilket var mitt mål ;) Och som skrivet ovan, de älskade vår härliga smått vulgära men vädligt showiga koreografi. Jag är fortfarande helt överumplad av allt beröm och positiv respons!

Efter skolan hade jag bestämt att träffa en massa vänner. Jag hade dock helt glömt bort att min dansträning börjar redan klockan fem så det var bara till att åka hem, fixa nya danskläder och sedan åka till dansträningen. Nu är jag helt slut och min kropp har nog inte varit såhär tränad på väldigt länge. Nedan har jag lite bilder tagna innan jag bytte om för min andra dansträning. Ikväll lägger jag upp bilder med mina fina pumps! Jag har inte bestämt mig än om jag ska ut eller inte. Eller så går jag på bio med lite tjejer. Eller så åker jag hem till en killkompis. Eller så åker jag och kvällsfikar med en annan killkompis. Alternativen är många men Manda är trött :( I och med att det är lov redan nästa vecka så kommer jag festa så mycket då att det känns rätt lockande att bara vara hemma ikväll med lite tjejer här. Vi får se hur kvällen utvecklas. =)

    


Jag vill även passa på att gratta världens bästa föräldrar till deras bröllopsdag. Idag har de varit gifta i 30 år. De får mig att tro på evig kärlek. Jag älskar er.

 

Godnatt!

image309Godkväll!

Nu är dansförberedelserna klara och jag ska alldeles strax sova så att jag är pigg imorgon. Om inte annat lär jag bli det när vår danslektion sätter igång. Fungerar allt som det ska lär det bli hur roligt som helst! Synd att jag inte kan filma..

Nu innan det är sovdags har jag och mamma suttit och tittat på programmet Debatt och lilla Bella som blivit så stor. Haha nu låter det som om det är min dotter :P. Men jag blev föga imponerad över hennes svar på de andras frågor som de trodde skulle sätta dit henne. Jävla idioter som nedvärderar oss ungdomar så otroligt. Jag kan lova dem att många av oss har bra mycket mer att komma med än vad de någonsin haft. Jag måste erkänna att jag faktiskt saknar henne.

De två som står mig närmast.

Nämen tjenare mina sockertoppar!

Jag vet inte om ni minns när jag skrev för ganska länge sedan om bråket med min bror som jag tog väldigt hårt vid mig. Det handlade mycket om min framtid som han ville ha en del att säga till om. För att förklara det väldigt kort var det inga positiva saker jag fick höra. I alla fall verkar det som om han har haft oerhört dåligt samvete sedan dess. Bara ikväll har han berömt mig för än det ena än det andra.  För att nämna något så berömde han mig för vilken hög nivå jag ligger på gällande allt från vokabulär och medvetenhet till mål, intelligens och färdighet. Då denne ung man inte är den som berömmer andra för att han sällan imponeras av andra tar jag faktiskt åt mig av det han säger. Och jag är inte den som brukar ta åt mig av beröm då det kommer till saker som kan relateras till skolgång och dylikt. Det känns mycket bra måste jag erkänna! :D Det leende jag har på läpparna at this point kan knappast inte bli större.

I alla fall pratade vi om skolor och han påpekade att den statusfyllde Handelshögskolan absolut måste bli mitt alternativ då det är dags för mig att plugga vidare. Hans argument var såklart att den är väldigt framtidssäkrande och just statusfylld vilket man inte ska sticka under stol med är lockande. Hans sista argument som han riktigt ville gömma bland de övriga var nog det som för honom var det viktigaste. Nämligen, att jag genom att gå på Handels är nära honom och därmed kan träffa honom ofta. Han är för gullig han den lilla vanten =)

By the way bor han inte hemma längre. Han bodde ju hemma i ett par månader efter att han blivit klar civilekonom, tagit magisterexamen och allt vad det var. Nu har han i alla fall flyttat till en lägenhet i Vasastan. Dit ska jag på lördag! =) Jag är så stolt över honom, han kommer gå långt. Han är rankad som den bäste på sitt företaget där han jobbar och chefen har sagt att det bästa han gjort under sin karriär var att anställa Sebastian. Låter inte helt fel med kapitalförvaltning om jag ska vara ärlig. Fast det passar nog män bättre.

Varför jag inte nämner min andra bror har en sådan enkel förklaring som att den jäveln har det fullkomligt underbart nere i Asien där han bara reser runt med sin flickvän och inte har några måsten överhuvudtaget. Han behöver inga hyllningsinlägg. Inte än. Jag måste bara erkänna... att jag faktiskt saknar honom. Men jag vill inte tänka på hur brun han är vid det här laget, och hur brun han kommer att vara då han kommer hem. Den tanken väljer jag att lämna utan närmare eftertanke.

image308


Och ännu mera träning...

Hej alla läsare!

Slutade som vanligt tidigt idag. Jag gick och solade i 25 minuter direkt efter skolan. Jag hade helt glömt bort hur otroligt skönt det är att sola. Jag är inte van vid att sola såhär sällan. Nu är man i alla fall brun igen. Eller ännu brunare kanske jag ska säga, annars lär jag få en del skit från mina vänner. De vill nämligen aldrig stå på samma bild som mig för att jag tydligen ska få dem att se ut som lik i jämförelse.. Jag håller då inte med, men vad har jag att säga till om. Anyway, på väg hem upptäckte jag till min förtvivlan att jag hade glömt mina hemmanyklar hemma då jag gick hemifrån imorse vilket innebar att jag fick åka till mammas jobb och låna hennes nyklar då pappa var fullt upptagen med en föreläsning han höll på Karolinska Institutet.

Nu har jag varit hemma i en timme ungefär och förbereder danslektionen till imorgon. Direkt när jag skrivit det här inlägget ska jag göra alla de övningar jag skrivit om här i bloggen tusentals gånger. Jag ska träna mage, armar, rumpa och lår. Nu när man är ensam hemma kan jag pumpa grym träningsmusik så får vi se var detta slutar. Jag pressar alltid mig själv så hårt, så har jag inte uppdaterat innan kvällen är slut så gick jag över gränsen den här gången.. 


Förresten. Jag har haft så mycket att göra den senaste tiden så att jag helt glömt bort att lägga upp nytagna bilder jag har från en massa olika tillfällen. De som legat längst och skräpat på datan är mina nyinhandlade pumps som har blivit mina nya favoriter av alla pumps jag äger... Hela mitt rum är för tillfället inrett med alla pumps jag har. Ser rätt roligt ut faktiskt. Förhoppningsvis kommer bilderna upp ikväll!

By the way, kommer ni ihåg italienskaprovet jag gjorde förra veckan? Trots alldeles för lite pluggande så gjorde jag uppenbarligen rätt i att lita på mina kunskaper. Jag fick ett fel på hela provet. Inte illa! Jag fick till och med en blomma vid resultatet i slutet av provet. Ni vet sådana man fick då man gick på mellanstadiet. Det var gulligt tycker jag. :) Mer blommor och guldstjärnor!

Sätt igång och träna med er nu! Det ska i alla fall jag göra =)


Ni är då bara för söta.

Haha åh vad gulliga ni är. Skrev i mitt förra inlägg att det är tråkigt att ni inte kommenterar längre. Vilket jag bara måste pointera är så konstigt för varje dag stiger min läsarstatistik. I alla fall, så på bara några minuter får jag både läsarmail och flera kommentarer från massor av läsare på både gamla och nya inlägg. Ni är bara för söta.

Liksom en läsare skrev här som kommentar, och som en tjej även skrev i ett mail så behöver ni självklart inte kommentera varje inlägg. Ni har helt rätt i att det bara blir krystat om ni inte har något speciellt att skriva. Det är mer jag som drar slutsatsen att ingen läser då ingen kommenterar men då är det ju faktiskt bara upp till mig att checka statistiken och se att ni är ganska många hundra som läser bloggen varje dag.

Det hela beror på att man vill ha bekräftelse på det man gör. Dålig som bra. Det är så vi människor fungerar. Men absolut, jag vill inte att ni ska sitta och kommentera varje inlägg bara för att ni är rädda att jag ska sluta blogga annars. Utan kommentera då ni känner för det. Men glöm då inte heller att göra det. Trots att jag bloggar väldigt mycket för min egen skull så är ni läsare en lika stor del av den här bloggen som jag är.

Jag har den unika förmågan att i nödsituationer låtsas att jag förstår italienska och i sin tur faktiskt gör det också.


image306Godkväll mina vänner!

Idag har det varit en massa prat om sommaren i skolan mellan oss tjejer och satan vad jag längtar! Innan jag somnar ikväll ska jag ligga och tänka på en massa härliga sommarminnen så att jag får drömma om dem. I drömmar får man ju tänja på alla gränser också, ellerhur?

Jag har suttit och pluggat italienska hela kvällen. Det komiska, tragiska(?) är att en liten fjuttig läxa tagit hela kvällen att göra känns det som. Det hela började med att jag hörde av mig till en gammal "vän" som jag träffar varje sommar i Italien som brukar få hjälpa mig med mina italienskaläxor då det krisar sig. Alltså, en italienskaläxa som skulle vara en sådan du gör på tio minuter och sedan är det klart, utvecklades till en tävling mellan mig och honom. Han menade att min italienska låter försvenskad och på låg skolnivå. Men hallå? Bara för att jag otroligt nog faktiskt kan prata italienska på sommaren och då även förstår det mesta som sägs betyder inte det att jag kan skriva helt grammatiskt korrekta meningar som ser ut att vara skrivna av ett fullfjädrat italienskaproffs. Dessutom är det skillnad på somrarna. Är man två eller tre tjejer tillsammans med ett femtontal kåtbockar till italienare så måste jag helt enkelt förstå vad de säger. Jag är mina tjejers enda hopp. Missförstå mig inte.

Här ovan bjuder jag på en bild då jag tar en välförtjänt paus från timmar av skoshopping i Italia. Då jag shoppar skor ser man att människan är släkt med apan. Det är okej att ni får bilder i huvudet, jag är rädd att de är rätt sanningsenliga. Ja, ni ser också rätt. Det är någon grej som sitter på solglasögonen. De är nyligen införskaffade på bilden och klart även de skulle vara med då jag så härligt snygg och osminkad dagen till ära skulle posa med colan i högsta hugg!

Imorgon ska jag faktiskt sola efter skolan! Jag som lidit av solariemissbruk sedan barnsben känns det som, har blivit en riktig svikare de senaste månaderna. Är det så hemskt att jag inte hinner sola längre? Eller snarare det mer imponerande att alla hälsorisker faktiskt har påverkat mig? Jag hoppas då innerligt på det sista alternativet. Men jag är inte säker.

Glömde jag berätta att ni fullkomligt suger på att vara delaktiga i den här bloggen? Jag är rädd att ni har bytt ut kommenterarfältet mot min bloggemail där era läsarbrev med rådfrågor i alla dess sorter bara har strömmat in den senaste veckan medan kommentarerna i sin tur sviktar något otroligt. Vi kommer att gå en bloggdöd till mötes snabbare än ni tror om det inte blir ändring.

Förberedelse inför danslektion

Hej igen!

Oh jag är så effektiv idag. Eftersom att vi ska köra slut på alla som går på vår idrottslektion på fredag måste ju vi som håller i lektionen orka mer än de som vi håller lektionen för. Därför har jag, träningsnarkoman som jag är dessutom, kört för fullt här hemma med sit-ups i alla dess former, alla olika armövningar, rump- och lårträningar ni kan tänka er. Så nu sitter man här nyduschad för andra gången! ;) Det blir nog inga problem på fredag. Jag är i toppform ;D


Jag <3 Hero

Hi guys!

Jag är helt slut! Efter att jag slutade skolan halv tre mötte jag upp Chanel för att göra koreografin till Rhythm of the night - en av danserna vi ska lära ut på vår idrottslektion på fredag. Vi har inspirerats av Moulin Rouge och i sin tur koreografin jag dansar med min dansgrupp. Dock har vi såklart fått lägga den på en mycket lägre nivå så att alla hänger med! Men det blir grymt! Satan vad hårt vi ska köra med dem. (;

I alla fall dansade vi som galningar i en och en halv timme och det var som världens danspass. Som det ser ut nu ska jag få en del plugg gjort ikväll så blir det Top model efter det. Älska Top Model!

Och vem har vi här nedan då? Jo vem är det om inte min stora barndomsidol. Tjejen som sjöng Tusen och en natt och var min stora idol efter det, i alla fall ett tag framöver ;) Men vad har vi här? Jo en låt jag bara älskar. Jag tycker att den blir grymmare och grymmare för varje gång jag hör den och jag vill bara börja dansa i samma sekund som refrängen börjar. Måtte den vinna på lördag.


Mörbultad och förbjudna tankar

image302Godkväll!
 
Lyckligtvis känns allt bättre nu efter flera timmar dansträning. Den dagen inte ens dansträningar kan få mig glad kommer det bli dags att hälsa hem. Under de 12 år jag har dansat har jag aldrig gått på en dansträning- hur förbannad, trött eller ledsen jag än var innan - och kommit hem utan ett stort leende på läpparna och detta härliga pirr i kroppen av att ha gjort det jag är ämnad för att göra - nämligen dansa.

Danne som vi dansade för var lika grym som alla säger och jag är beredd att hålla med om en oerhörd sex appeal denna kille utstrålar. Nästa pojkvän jag skaffar mig ska fasiken vara dansare. Tänk er för guds skull då inga bögpojkar som ser ut att dansa balett dagarna i ända. (Inget ont om dem... men jag är inte och har aldrig varit speciellt för det mjuka..) Utan tänk er mer åt streethållet fast ingen hiphopare heller... äsch ni lär aldrig förstå vad jag menar i alla fall. Jag och mina jäkla tankar alltså. Jag kunde inte låta bli att tänka hur grymma dansare måste vara i sängen. De är ju så sjukligt snabba på att inta ny position och kropparna.. ja de ska vi inte tala om, inte deras rörerlser heller. Jag måste erkänna att det blev lite svårt att koncentera sig om man lät tankarna glida åt fel håll. Dans var det. Ellerhur?

Anyway. Vi tränade hårt idag. Danne tränade hårt med oss. Kanske tyckte han att vi skulle bli lite tightare, komma i lite bättre form eftersom att magträningarna vi gjorde inte var nådiga. Men det var skönt. Skön smärta. Det komiska var då denne unge herrn, som också gjort koreografin, i slutet av dansen visar oss rörerlser där vi ska knyta upp tröjan så att man ser både bröst och mage. Jag vet inte om ni förstår hur jag menar men i varje fall trodde alla att han drev. Men det gjorde inte det busfröt. Det gäller att ta vara på tillfällena man får eller vad säger ni? ;)

Nu ska jag gå och lägga mig. Tröttheten smyger sig sakta tillbaka och lägger sig som ett täcke över hela mig. Vi dansade mycket nere på golvet idag. Körde många rörelser på baletten där man i ett väldigt snabbt tempo kastar bak hela ryggen och nacken så att man nästan viker sig "åt fel håll" (tänk Moulin Rouge och feminint!) Detta har resulterat i att min kropp redan nu är extremt mörbultad och från streetträningen med Danne har jag blåmärken över hela benen. Sådär lagom attraktivt.


En dag skrivet med rött i almanackan.

Nämen hallå där suckers!

Jag har verkligen haft en toppendag idag. Jag ger er därmed fria tyglar att låta min sarkasm riktigt flöda. Allt som har kunnat gått fel har gått fel fel fel. Jag tänker inte gå in mer djupgående på dessa faktorer som gjort min dag till en hjärtedag värd att minnas. Det känns helt enkelt inte som att det är värt att utmana ödet. För mina föräldrars skull. För er skull. För min skull.

Att jag just i detta nu genomgår kanske de värsta tre veckorna någonsin i min skolgång, om man ska lyssna på mina lärare, och jag misstror dem inte en sekund, kan ni tänka er hur underbart allt känns nu. Jag pluggar, äter och sover. Thats it. Idag ska jag dessutom dansa hela kvällen. Det borde vara något jag ser fram emot men med min härliga tur idag känns det rätt surrealistiskt. 

Vi ska tydligen få en helt ny koreografi ikväll av en "oemotståndligt het"  danstränare som riktigt ska utstråla en sådan sex-appeal, som bara killar som kan dansa - röra sig har förmågan att göra. Som sagt, hade jag inte genomgått en sådan hemsk dag idag hade jag både bytt ut min regular dansoutfit; mer konkret, danstrikåer med ett par hotpants över till ett par tighta... lackiga.. utan hotpants. Och varför inte anstränga mig så att jag såg ut som om jag i alla fall sovit någon timme de närmsta dygnen?

Men icke. Det får bli mina jävla trikåer med de jävla hotpantsen över. Sömn? Nej jag sover inte längre.

Losing my religion

 



Majoriteten av er sover säkerligen nu. Själv är jag uppe och pluggar... men nu gör jag det med sällskap av datorn, annars skulle jag aldrig kunna hålla mig vaken. Men tre timmars effektivt plugg i köket hann jag med i alla fall. Inte illa va? (; I varje fall får ni en av mina absoluta favoritlåtar här, jo jag har en del men den här tillhör definitivt en av de som ligger mig absolut närmast om hjärtat. Jag bara ryser varje gång jag hör den.

Hoppas ni sover sött era lyckliga jävlar!

Dålig uppdatering pga extremt mycket att göra

Hej! Det är urusel uppdatering för tillfället, jag vet. Jag måste dessvärre göra er besvikna och berätta att det kommer att fortsätta vara så ett par dagar. Självklart kommer jag att uppdatera men jag kommer inte att ha möjlighet att vara den här aktiva bloggerskan jag vet att ni vill att jag ska vara. Men försvinn inte, jag kommer som skrivet ovan att fortsätta uppdatera. Det är bara idag och imorgon som jag verkligen inte har tid att sitta och skriva något kreativt här. Idag har jag nämligen tävlat i KM dressyr hela dagen. Det gick jättebra! Nu ska jag plugga till mitt geografiprov hela kvällen. Då menar jag inte slappt plugg där man kan sitta framför datorn samtidigt utan jag måste sitta rakt upp och ner på en stol, lite som att jag har en kniv mot strupen och kämpakämpakämpa med att få in all geografi vi ska ha till det stora provet på tisdag! Wish me luck. Att få lite upplyftande kommentarer att titta på i de små korta pauserna från pluggandet vore ju inte helt fel! (:


Bild tagen innan utgång igår

image301

Kaotisk fredag

Hej alla läsare!

Förlåt för dålig uppdatering. Tyvärr hinner jag inte skriva speciellt mycket nu heller för jag har massor att fixa inför dagens dressyrlektion för en dressyrmästarinna. I alla fall blev dagen igår inte som någon hade tänkt tror jag... än mindre kvällen.

I alla fall började den med prov i tyska, gick riktigt bra. Idrott på Frescati där jag och Linn frivilligt sprang 5 km. Vi ville inte spela handboll.. (; Sedan åkte jag och Tessie fort som attan till skolan, pluggade lite och åt sedan lunch. Därefter hade vi engelska och gjorde sedan klart planeringen till danslektionen jag ska hålla på fredag.

Sedan åkte jag och dansade och hon åkte hem till mig så länge. Efter det kom mina föräldrar och hon och hämtade mig så åkte vi till en hästbutik och köpte matchande benlindor med schabrak som lilla Linnea ska ha. Ni ska få se bilder senare!

Middag hemma sedan, därefter kom min älskling Saga hit och joinade oss så gjorde vi oss iordning inför Patriks födelsedagsfest tillsammans. Tog ett par bilder som jag ska lägga upp senare! Väl hos Patrik var det i stort sett bara bekanta ansikten. Men vi hann inte mer än hälsa på några förrän vi hör galna skrik, saker som kastas i golvet och sedan ser blod på golvet. Jag hinner inte skriva vad som hände men det blev minst sagt kaotiskt och många inblandade som försökte ingripa.

Nästan alla drog och det röjdes upp. Inte allt för lång tid senare börjar alla kröka, musiken sätts på och alla som dragit plus rätt många till kommer tillbaka och fesen fortsätter. Det var rätt sjukt måste jag medge men tur att allt "löste sig". Det var jättemysigt att träffa alla i alla fall.

Sedan åkte Jag och Saga och åt innan vi åkte hem. Idag kunde man väl mått bättre men så farligt är det ändå inte. Nu måste jag fortsätta med allt fix här hemma så får jag skriva lite mer utfröligt om allt senare...

Wish me luck!

Fredag

image300Godmorgon!

Sitter för tillfället och tittar på Nanny. Jag har sett alla avsnitt säkerligen tre gånger vardera, haha! Men de är fortfarande lika bra. Tessie kom aldrig igår, vi var båda trötta efter allt pluggande. Men från och med  idag och ett par nätter framåt kommer hon att bo här så det blir mysigt med sällskap :)

Först ska jag ha ett oförberett prov i tyska, lagom kul... Men det är bara att bita i det sura äpplet och få bra på det. Finns inget alternativ. Sedan ska vi åka till Frescati och ha idrott. Idag ska bland annat Jing ha hand om idrotten och det blir kampsport!

Idag slutar jag runt tre och då åker jag och Tessie direkt hem till mig för att plugga, ja vi har så mycket nu... Sedan har jag min dansträning och sedan ska vi fira Patrik ikväll! Berättar mer om det senare!

Hoppas att ni får en trevlig fredag i det fina vädret!














Min dressyrprinsessa Linnea och lite nostalgi

    

Visst är hon söt min lilla dressyrprinsessa? =) Dessa bilder är tagna för ungefär ett år sedan.

image296

Och sedan hittade jag en bild från då jag var med i Fritidskommittén för en två-tre år sedan. Här rider vi på julavslutningen en kadrilj. Jag är en mus eller något sådant :P

image297

Horsegirl90 var mitt namn på lunarstorm en gång i tiden...

image289Tjollahej!

Ridningen idag gick suuuuper! Jag är så lycklig nu för både ridningen och dansen ger mig sådant pirr i hela kroppen som man hade som nybörjare inför varje ny lektion. Ridningen framför allt, det har knappt aldrig varit roligare :D Och jag älskar att bonusen är en sådan snygg kropp man får! Rumpa, mage och lår säger jag bara, rauwr!

Jag har suttit och tittat på bilder på mig och min lilla prinsessa Linnea som är den lilla polle jag rider jämt nu. Som min egna lilla häst =) Jag har hittat en hel mapp pappa har tagit. Hon är så fotogenisk den lilla pärlan. Dessvärre har det inte fungerat att föra över bilderna till min dator så jag fick ta bilder med min kamera från skärmen. Kvalitén blir inte jättebra men då får ni se hur hon ser ut. Pappa ska få ta nya bilder på oss i helgen så får ni se. =)

Jag har, hör och häpna, inte pluggat speciellt mycket idag. Jag och mamma (a) har en gammal regel att har jag haft ett större prov så ska jag inte behöva anstränga hjärnan ytterligare med plugg på kvällen samma dag. Jag har hållit det hittills men nu måste jag helt enkelt ta tag i allt. Jag kommer omöjligt hinna annars. Det är inte mycket att göra men jag ligger trots allt här i soffan med filtar och kuddar, har sällskap av världens bästa föräldrar, har underbara personer som skriver på msn samt era söta kommentarer att läsa då och då... då ska man inte klaga =)

Bilder kommer upp senare som ni inte får missa!

Blackout

Hej!

Idag upplevde jag något på mitt italienskaprov som jag aldrig har upplevt tidigare. Jag fick provet mitt framför ögonen och förstod inte ett skit av vad som stod där. Det var som ett helt främmande språk och mitt i allt började jag skaka och fick skriva om mitt namn flertalet gånger så att det skulle vara läsbart. Jag hade drabbats av en blackout.

Paniken spred sig i hela kroppen och gråten var inte långt borta. Men som från ingenstans klarnade allt på en och samma sekund, och sekunden efter skrev jag som aldrig förr. Provet var knepigt här och där måste jag erkänna. Italienska på nybörjarnivå ska det vara, det är det inte. Vilket är bra. Men det är mindre bra om man varken pluggat eller sovit. Snarare försökt göra något mellanting. Därav den oerhört höga slitfaktorn på mina bilder nedan.

Provet kunde knappt ha gått bättre vilket jag är otroligt lättad över såhär då jag upplevt min livs första blackout. Direkt efter provet tog jag en promenad med Amanda tillbaka till Odenplan där jag åt lunch med Tessie. Efter lunchen träffade jag Chanel och planerade vår danslektion vi ska ha på idrottslektionen nästa vecka. Kommer bli grymt! Be there or be screwed, säger jag bara.

Nu är jag hemma, lite senare än vanligt och ska få lite läxor gjorda. Lyckligtvis ska jag rida idag igen och därefter kommer Tessisen hit. Jag har haft en sådan träningsvärk hela dagen idag att jag inte kunnat gå normalt. Fasiken snart börjar väl folk tro att jag inte kan gå normalt. Jag tränar ju så ofta så att jag har träningsvärk i stort sett varje dag.


  

Såhär har jag sett ut idag. Sliten. Hade i varje fall stilrent svart på mig, från topp till tå.



Första lektionen inställd

Godmorgon!

För ungefär tio minuter sedan stressade jag som bara den för att hinna till psykologin som börjar halv nio. Precis när jag gick utanför dörren fick jag ett aningens försenat sms om att lektionen ställdes in för att Fredrik fortfarande är sjuk och vi skulle arbeta vidare på egen hand. På VRG har vi inga vikarier då lärare är sjuka. Att en lärare är sjuk och inte kan hålla i lektionen är väl dock inte det vanligast förekommande.  

Alltså har jag bara en lektion idag - mitt italienskaprov. Nu tänkte jag skriva lite glosor så att jag kommer in i det italienska tänket så behöver jag inte åka till skolan förrän om över en timme. Planerna för dagen är en massa plugg samt förmodligen ridning. Tessie lunchar jag nog med för att sedan ta en fika, förbereda danslektionen jag skall hålla nästa vecka.


Grattis igen till världens bästa Patrik som fyller år idag!
                  

Den som lever får se.

Godkväll!

Efter ett alltid lika underhållande avsnitt av top model ska jag läsa igenom det sista i italienskan och sedan gå och lägga mig. Helt plötsligt blev jag dunderförkyld och sitter här och nyser, men förhoppningsvis är det bara något tillfälligt. Sjuk tänker jag inte bli... även om den ena personen i min skola är mer sjuk än den andre. Man hinner inte vara hemma och bara vara sjuk som man kunde på mellanstadiet. Det suger!

Imorgon fyller mitt lilla hjärtegull Patrik år. Han ska hålla någon liten tillställning hos sig på fredag innehållande middag och fest. Det ska bli trevligt att få träffa min lille Patrikbobo. Det blir nog till att skynda för att hitta en ny partyoutfit dessförinnan, när jag nu ska hinna det... Som skrivet tidigare har jag fullt upp fram till påsklovet. Som tur är åker jag och Tessie hem till mig direkt efter skolan imorgon (vi slutar redan 11.20!!) och lär bo hos mig flera dagar fram. Det ska pluggas och det ska pluggas och hon ska vara mitt personliga stöd inför helgen. Jag har KM dressyr det ska tävlas i, en ridlektion ska ridas för ett fullfjädrat dressyrproffs, danslektion ska förberedas, Patrik ska firas, i almanackan har jag ett par tillställningar med tjocka utropstecken efter jag ska gå på(?) och så vidare och så vidare och så vidare... Inte nog med det har jag mina vanliga dansträningar och ridningar att hinna med också. Vi får se om jag fortfarande ser mänsklig ut då dessa hektiska veckor är över. Den som lever får se.


Italienskaplugg

image284Hey guys!

Sitter för tillfället och pluggar italienska. Eller jag tog rättare sagt en paus precis och såg ett par übersöta kommentarer jag fått på en bild (inte den ni ser till vänster) jag har på facebook. De är så söta så mina pojkar :)

Som ni lär veta vid det här laget har jag italienskaprov imorgon och jag har som alltid då det är dags för språkprov förlitat mig på mina kunskaper och pluggat minimalt. Det går vägen varje gång men jag bara väntar på att jag ska få ett bakslag någon gång. Inte ett ig alltså utan något i stil med ett mvg -. eller värsta scenariot ett vg+. Visst resonerar jag vidrigt? Jag vet, men jag kan inte göra något åt det. Ett tankesätt man har haft sedan man fick betyg är inte det lättaste att förändra. Well well, förhoppningsvis går det vägen även den här gången.

Om drygt en timme ska jag rida! Tar en promenad ner idag också så får vi se vilken liten polle jag ska rida på. Jo, liten är den garanterat.. :P Har som jag förstod världens träningsvärk idag, men visst är det härligt! =) Strax ska jag framkalla ännu mer.

Annars tänkte jag och pappa gå till Handelshögskolans öppet hus idag. Dock känner jag att mitt italienskaprov måste prioriteras. Jag går ju trots allt bara i tvåan och det är inte jätteaktuellt ännu.

Ikväll blir det alltså italienska och top model! Låter inte så himla fel måste jag säga.


Buona notte bambini miei <3

Sitter fortfarande uppe... får hjälp av mina vänner nere i Milano med saker jag ska kunna till italienskaprovet på torsdag. Grammatik framför allt. Haha de bara skrattar när jag frågar om saker - saker som för dem är hur simpla som helst men för mig bara rör till allt. Men nu har jag ett bra grepp om allt så ska jag bara repetera allt imorgon. Hade det visserligen innan också. Språk är så härligt eftersom att man egentligen inte behöver plugga inför proven mer än om det är glosor som kanske inte alltid sitter hundra... men för övrigt lär man sig verkligen allt på lektionerna och sedan sitter det! Nu är jag taggad på att prata flytande om inte allt för länge, woho! Tror ni att jag klarar det?

Annars vill jag igen berätta hur otroligt mycket jag uppskattar de fina kommentarer jag får överallt från er läsare. Framförallt kommentarerna här i bloggen och alla mail. Bara en kommentar från någon av er läsare gör hela min dag. Jag menar det verkligen. Ni ger mig så mycket och jag får väl hoppas att ni får något tillbaka. Fast realistiskt nog borde ni ju finna något intresse av att besöka den här sidan i alla fall så där får ni ju något. Annars vet ni att det bara är att skicka mail eller skriva kommentarer om ni har något ni vill att jag ska skriva om, inte skriva om eller vad det nu kan vara. Det är inte säkert att jag gör det ni ber om eftersom att jag vill göra det som intresserar mig och skriva om det som jag är bra på eller tycker är roligt. Det finns bloggar för alla intressen och jag hoppas och tror att ni som läser min blogg läser den för att ni på något sätt finner den givande eller intressant. Men som sagt, ju mer kontakt med er läsare - desto roligare!

Jag bara ääääälskar att dansa!

Nu är jag hemma igen! Pigg och taggad till hundra. Satan vad vi tränade rumpa och lår på baletten idag... inte ovanligt men ack vad det kändes idag. Jag vet då en som kommer vakna med en enorm träningsvärk imorgon. Dansen var annars grym som vanligt, vi var grymma som vanligt och jag är liksom de andra tjejerna i min grupp helt slut nu. Alltså ni skulle bara se våra träningar... aah blir taggad bara jag tänker på det! Vi kör tills vi inte kan stå på benen längre och det är en så grym känsla! Fan ni måste börja dansa alltså, finns inte mycket som slår det.

Vi ska ju bland annat köra ett långt Moulin Rouge medley på showen och vår tränare tvingar oss att gå ut och jogga ett par gånger i veckan nu så att vår kondition blir ännu bättre, annars kommer vi aldrig orka. Alltså ni förstår inte adrenalinkicken man får av så snabba danser, så feminina danser, till så galet bra musik.

Idag fick vi lära oss en bit av näst sista dansen på medleyt om jag inte misstar mig. Jag som tyckte att de andra utstrålade en enorm sexighet och allt vad dansglädje heter. Den här dansen överskred alla gränser som någonsin funnits. Den är galen, vulgär och porr på ett oerhört professionellt sätt. Jag tror att ni förstår hur mycket jag älskar att dansa vid det här laget... Jag säger bara en avslutande sak: Ni måste se Kühlers mellanshow i maj!


Beach 08 !


image282Hello there!

Skolan idag rullade på relativt smärtfritt. Dagen började med en härlig sovmorgon vilket vi inte blir speciellt bortskämda med. Dagen började sedan ännu bättre med ett mvg på matteprovet vi skrev innan lovet. Nu börjar fasiken matten bli lite knepigare så det var med ett leende på läpparna jag såg mitt resultat, även fast jag var rätt säker på att det gått bra. Tror nästan matten är ett av de roligare ämnena nu måste jag säga, med risk att få ytterligare pluggisstämpel av er läsare (; Det är så roligt eftersom att matte är det enda ämne jag inte haft lätt för från början utan fått kämpa mig till mina kunskaper i sexan-sjuan där någon gång. Och nu sitter man här som ett mattegeni... eller något däråt hehe... fem år senare. Så ge inte upp, alla kan bli grymma på matte! Vill man kan man... ett tankesätt som dyker upp i mina tankar ungefär fem gånger varje dag skulle jag tro.

Idag är det tisdag. Tisdag = dansträningar hela kvällen lång! Woho! Jag har ätit så mycket onyttigt den senaste tiden (värre än vanligt...) så det har satt sig en bild i mitt huvud som beskriver hur jag kommer se ut om jag fortsätter äta såhär... nej ni vill inte veta hur den bilden ser ut. Okej, risken är inte speciellt stor med tanke på mina gener gällande förbränning och sådant är de bästa möjliga (tacktacktack för det!!) och all träning jag ägnar mig åt. Men bara för att det inte syns utanpå så betyder inte det att det inte syns inuti kroppen och det är illa nog.

Jag tror att jag tog skolsysters kommentar i fyran på lite för blodigt allvar... "ät vispgrädde varje dag" Yeah right!

Nu kör vi tjejer, beach 08 kommer snabbare än vi tror och då ska vi minsann inte gå omkring med kroppar som ser ut att inte veta vad träning är. Men kom ihåg, man vill inte gå omkring med överskottshud heller. Att banta ger dig ingen attraktiv kropp, du förlorar både muskler och allt kommer bara att hänga - hur smal du än blir. Träna är roligt, nyttigt för både kropp och själ och det ger fina resultat snabbare än man tror!

Och nu, dags för danskläderna att komma på! Hör senare!


Då man tror sig veta lite för mycket..

Godmorgon!

Vet ni vad jag gjorde igår direkt efter jag bloggat? "Skulle bara lägga mig i sängen för att vila"... och sedan var det kört. Vaknade av pappa som väckte mig klockan nio imorse vilket betyder att jag har sovit i tolv timmar. Inte illa. Men det var sjukt, jag kan inte minnas när jag var så trött senast. Inlägget jag skrev igår kommer jag knappt ihåg att jag skrivit, som om jag var väldigt väldigt onykter.. Det enda jag kommer ihåg var att det tog väldigt lång tid att skriva.

Idag börjar jag inte förrän 11.20, skönt! Men jag har som vanligt på tisdagar en lång dag att se fram emot med dansträningar hela kvällen och en lång dag i skolan. Känner mig dock väldigt pigg idag så det går nog finfint! Hann inte göra geografiläxan igår innan jag somnade men som tur är hinner jag göra den nu. Verkar inte vara så svårt. Vi håller på med The Transnational Corporation Debate. Rätt intressant faktiskt.

Haha ni är så roliga ibland måste jag säga. Det är jätteroligt att ni kommenterar och sådär, men att somliga av er tror att ni känner mig bättre än vad jag själv gör blir det bara skrattretande. Jag är inte dum, klart jag förstår att många av er som kommenterar faktiskt är bekanta till mig eller så kallade "föredetta vänner". Men bara för att det råkar vara så att ni känner mig eller i varje fall har gjort det så hoppas jag innerligen att jag både känner mig själv och min släkt bättre än vad ni gör.

Dags att äta frukost, pussi!

Så vidrigt trött

Hello!

Satan vad lång tid det tog att svara på era frågor.. och ändå tog jag inte med alla. Hoppas att ni är nöjda med svaren i alla fall! Nu får det dröja ett tag till nästa frågestund :P

Nog om det. Idag har jag varit hur trött som helst. Ingen aning om varför, sov som en stock inatt. Nu ska jag bara göra en geografiläxa och sedan sova, ska bli så skönt. Haha märker ni hur jag skriver :P Jag är så trött att jag glömt allt vad meningsuppbyggnad heter. 

Aja jag ville bara skriva något konkret så att ni vet att jag lever.. men det gick inte så bra. De nyinhandlade pumpsen får ni förresten se såfort jag får tid över. Jag har nämligen tre fullspäckade veckor framför mig innehållande ALLT ni kan tänka er. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Satt ambitiöst idag och försökte skriva ett treveckorsschema för allt... - gick sådär.

Gotta go, ciao!

Svar på era frågor, enjoy!

Har du något jobb för tillfället och isf var?
Nej jag har inget jobb. Jag skulle aldrig hinna med det med all tid jag lägger på skolan, dansträningar samt ridning... fast jag hade gärna velat!

Hur mycket shoppar du för i måndaden?
Väldigt olika! Generellt sett omkring 5000 kr i månaden.

Vilken modell agentur är du med i?
En agentur i Milano som jag började samarbeta med i höstras/vintras som jag kan länka till om ni vill. Är ännu inte med i någon svensk agentur men det är en massa nya planer på g där som jag delar med mig av så fort jag vet mer! ;)

Är ditt hår naturligt ljust eller har du blekt det?
Det är såhär ljust naturligt men jag slingade det för några månader sedan för att få samma färg på hela håret.

 Har sett dig på stan några gånger. Jag blir nästan avundsjuk på ditt tillsynes felfria yttre. Jag skulle gissa att du får mycket uppmärksamhet just pga. ditt utséende?
Det leder mig in på frågan- Är du en sådan tjej som flirtar med många killar men aldrig blir seriös eller är du en förhållande typ?
Haha ojojoj det var inte dåligt, man tackar! Jag skulle nog säga att jag kan vara både förhållandetjej och en riktig singeltjej, och jag har varit de båda helhjärtat också. Det beror på timing, på vilket stadie jag befinner mig i mitt liv och vad jag väljer att prioritera. Just nu skulle jag aldrig vilja eller ha tid att prioritera en kille i mitt liv så därför trivs jag mycket bra med att vara singel och slippa allt känsloskit men ändå inte vara helt ensam.. Att vara singel betyder inte att man inte kan få närhet av en annan kille. Just nu tar jag bara det goda av en relation skulle man kunna säga, vilket självklart är ömsesidigt.

Och slutligen, vilken gick du innan VRG?
Förmodligen ingen ni hört talats om, Tallbackaskolan.

 brukar du äta kvällsmat? dvs mat SENARE på kvällen. eller är du en såndär tjej som inte äter efter kl sex? om du inte är sån, vad är det senaste du brukar äta isåfall? /elin.
Jag äter alltid kvällsmat. Vad jag äter är dock olika. Men äter gör jag alltid på kvällen, annars skulle jag aldrig kunna somna. Jag brukar äta strax innan jag ska sova (inget bra vet jag.. men jag blir hungrig så fort så därför måste jag äta sent för att kunna sova hela natten utan att vakna med en hungrig mage klockan fyra på natten) Mellan klockan nio och elva på kvällen brukar jag äta.


Kanske en för personlig fråga men vid vilken ålder förlorade du oskulden?

Jag tror att jag har nämnt det någon gång förut men trots det känns det lite för personligt att skiva det så här svart på vitt.

vad gör dina bröder?
Min äldsta bror är för tillfället ute och reser i Asien med sin flickvän. De kommer att vara borta i fyra månader. Min andra bror arbetar som finansiell rådgivare - kapitalförvaltning och sådant.

hur länge har du dansat på kühlers?
I två år. Dansade på en annan dansskola i drygt tio år.


solar du, isåfall använder du någon produkt när du solar :) och hur många gånger i veckan
Jag solar, men använder dock ingen produkt då. Jag solar en gång i månaden ungefär, annars blir jag för brun. (....och man åldras i förtid av för mycket solariesolande!)


Kul med frågestund :) här kommer några jag hoppas få svar på...
Vem är din bästa/närmaste kompis?
Jag kan inte välja bara en, men några av mina närmsta kompisar är Tessie, Charlotte, Anna, Caroline, Janne, Saga och Patrik.

Vad jobbar dina föräldrar med?
Mamma är förskolelärare och pappa är författare.

Vilken är din favorit klädaffär?
Louise Edman.

Har du något tips hur man går vidare efter att ha sagt upp bekantskapen med en nära vän?
Bara fokusera på det som är viktigt i ditt liv och de andra personer som finns där och förgyller din dag. Se det fina i dem och försök dra lärdom av det som gick snett i relationen med din vän.


Sedan undrar jag en grej till. Hur lång är du & hur mycket väger du? :)
172 cm och 50kg.


Du och Isabella sa ju att ni var varandras "systrar" för inte alls så länge sen och igår skrev hon i sin frågestund att ni inte umgås längre för att ni har växt ifrån varandra. Hur går det ihop?

Kan tänka mig att den här frågan är för personlig, men inget illa menat :)
Det är absolut ingenting speciellt som har hänt mellan mig och Bella. Vi är inte ovänner och vi har inte heller bråkat. Vi har bara ingen kontakt med varandra längre och det beror, skulle jag tro, på att vi inte har samma värderingar längre och är inte så lika varandra längre. Man är med dem som man har något gemensamt med helt enkelt.


Hej jag undrar vart din jacka kmr ifrån? Skitsnygg! (den med stor krage, som finns på bild nedan) Vart kan man köpa den , pris?

:)
Jackan är från Zara, kostade drygt 1000 kr om jag inte minns fel. Jag älskar den! :)

 vilket land kommer din föreldrar i från?
Mina föräldrar är svenska men det finns utländskt i blodet.


Har du utlänskt ursprung? Eller bara något utlänskt i blodet? =)
Japp, det fick jag reda på för inte så jättelänge sedan. Det är ganska långt söderut ifrån men mycket mer än så vet jag inte. Det är en släkting som släktforskar och inte kommit mer specifikt än. Italien har jag ju självklart släkt i, hur stor del av mig som är därifrån vet jag dock inte. Men det ska bli roligt att se vilka länder min släkt är ifrån då min bror inte ser speciellt svensk ut och min pappa var jättemörk som ung, och även jag som inte ser helsvensk ut. Vi är alla väldigt mörka i huden i vår familj och har många drag som inte är svenska. Men jag får väl uppdatera er då jag vet mer om min gamla släkt (;

Vilka länder har du vart i under hela ditt liv? =)
Faktiskt inte så värst många. Då vi har haft vår lägenhet i Italien sedan jag föddes har det blivit att vi har spenderat alla somrar och många andra lov där sedan jag föddes. Det är där jag har säkert hälften av alla mina kompisar som finns i mitt liv och eftersom de bor där nere så har det blivit att jag inte har velat sluta åka dit. Likadant gäller mina föräldrar, och mina bröder då de var yngre. Men de flesta länder i Europa har jag varit i. Ska dock ta några månader och resa runt utanför Europa innan min utbildning i framtiden.
 

ditt hår är alltid så perfekt! vad gör du med det? använder du glansspray? volymspray? hårspray? hårmusse? hårinpackningar? osv. och HUR OFTA tvättar du ditt hår för att det alltid ska se så perfekt ut?! jag vill ha ditt hååår! /karin.
Tack så mycket! :) Jag använder ingenting av det du nämnde i mitt hår. Hårinpackningar på sommaren givetvis men mer avancerad än så är jag inte... Mitt knep gällande bra hårvård är att tvätta det betydligt mer sällan än vad man gör. Duscha ska man självklart göra varje dag men håret klarar inte att tvättas varje dag. Det slits ner så otroligt mycket och förlorar sin naturliga glans. Jag tvättar bara håret ett partre gånger i veckan och det vänjer sig rätt fort med det.. blir nästan aldrig smutsigt och verkligen inte flottigt och håret är gudomligt efter varje hårtvätt.


vilka är dina favoritbloggar? :)
Jag har ingen favoritblogg tyvärr. Har försökt mig på att läsa några ett flertal gånger men jag tröttnar på en gång.. Jag faller inte för storbloggarna utan skulle vilja hitta en person som på något sätt ger mig något genom att läsa om dennes tankar eller vad det kan vara. Då man läser en blogg vill man ju undermedvetet eller medvetet att personen ska vara intressantare än sig själv annars tröttnar man, och ännu har jag inte hittat någon... ;) Bellas blogg skulle garanterat vara min favoritblogg om jag inte kände henne. Jag har aldrig läst hennes blogg regelbundet och kommer nog aldrig göra, just för att hon har stått mig så nära och jag hellre behåller de åsikter jag har om henne som jag själv skapat i verkligheten än de som 20000 andra människor också kan se.


Är jazzdans det som man brukar se på musikvideos?
Nja, egentligen inte. Självklart förekommer det, men jazzdans är egentligen riktig hundraprocentig show! Tänk dig glitter, riktigt snabb musik och dansglädje!


Varför gör du inte en mer personlig design?
Jag vet inte hur man gör och det blir helt enkelt inte av att jag får hjälp av de som erbjudit mig hjälp. Någon vänlig själ därute som är sugen? =)

Vad tycker du om Blondinbella?
Jag kommer alltid tycka bra om henne för allt hon har gjort för mig. Jag ändrar inte uppfattning om någon och hänger på folks skitsnack bara för att vi inte umgås längre. Man kan inte bara glömma all hjälp man fått av någon som då man fick det betydde världen för en.

varför började du blogga :)
Jag kommer inte ihåg, haha! Men vad gäller i stort sett alla som bloggar så vill man få sin dos uppmärksamhet och sina åsikter och tankar hörda. Det ska man inte sticka under stol med. Sedan har jag alltid varit väldigt öppen och tyckt om att berätta om saker som händer i mitt liv. Jag vill inte att tiden bara ska gå och ingenting speciellt händer. Att ha en blogg är ett utmärkt sätt att få lite perspektiv på ens liv, planera för framtiden samtidigt som man blir triggad av att klara av nyuppsatta mål då man vet att andra läser om det.


RSS 2.0