Bilder!

Vilken mysig dag jag har haft idag! Jag har varit med Therese hela dagen och vi har shoppat, ätit lunch, shoppat lite till och sedan avslutade vi dagen på Ett litet hak, såklart. Jag är ju på jakt efter den perfekta väskan och idag har jag hittat två mycket bra bidrag. Först en väska från Furla som jag klickade med i samband med att min blick mötte den. Därefter en annan skönhet från Karen Millen som såg rätt snarlik ut. Båda är ljusa skinnväskor, väldigt stilrena och feminina. Jakten fortsätter men det lutar starkt åt någon av dessa två. Sedan syndade jag. Jag har lovat mig själv att i alla fall låta en vecka gå utan någon skoshopping. Men vad tror ni att jag gjorde idag? Jo jag köpte de snyggaste high-heelsen ni kan tänka er. Ser väldigt vintage ut, bruna, 12-centimetersklack i trä - hur balla som helst! Skorna är från Oasis och bild kommer. Därefter köpte jag en übersöt topp från H&M som kommer bli perfekt till vår och sommar.

Nu ska jag göra mig iordning för att träffa Alex. Tills vidare bjuder jag på en massa av Amanda. Bilderna togs imorse då jag älskade ljuset som var ute. Lite tröttis och sjukis är jag på bilderna men annars blev de ganska fina. :)








6

Är man inte ute en torsdagkväll kan man ju alltid tillbringa kvällen i goda vänners sällskap... över msn (somliga verkar tro att jag är pestsmittad eller liknande - här hemma sitter jag så gott som i karantän). Flertalet konversationer är uppe och alla berör mer eller mindre ämnet sex. Det är få saker som har sådan påverkan på en som diskussioner kring sex har. Umgås man med mig får man nog räkna med att ämnet tas upp frekvent. Med sina bästa tjejkompisar kommer ämnet givetvis alltid på tal - det går liksom inte att undgå. Men att prata lite dirty med sina killkompisar kan ge mer än man tror. Man utbyter tankar och åsikter där jag i mitt fall ofta kan dra slutsatsen om att jag och grabbar tänker precis likadant.

Hur som helst. Imorgon blir det lunch och underklädesshopping (en och annan sko slinker nog också med) med Therese. Väskor ska jag också titta på. Jag mår bättre nu och det är sista dagarna på lovet så jag får helt enkelt se till att jag mår bättre. No offense Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte men jag behöver space. Vi har umgåtts väldigt intensivt nu och jag behöver komma ut i friska luften och leva lite. Inte bara titta på erat liv. Så från och med nu är jag officiellt frisk, den ni!

image393

Sex and the city är inte bara till nytta.

Under middagen idag pratade jag om min första egna lägenhet tillsammans med mina föräldrar. Jag menar; studenten är på intågande och om jag väljer att ta en lite annorlunda väg än planerat efter studenten är en egen lägenhet snart på tapeten. Jag ville verkligen ge dem ett intryck av att mognadsfrågan inte är ett problem och att det inte längre känns så förbaskat långt borta att jag ska flytta hemifrån (sedan om det blir till USA, Milano eller en kvart bort är i dagsläget inte det väsentliga). Det sprack ganska ordentligt i samband med att jag råkade nämna något om att ett kök med potential i lägenheten inte är det viktiga, utan snarare en stor walk in closet till alla mina hundratals skor. Jag fortsatte med att: äta kan jag ju alltid göra hemma hos mamma och pappa, eller ute. Så därför kommer jag att titta på utrymme för en walk in closet framför köksfrågan då jag tittar på min första lägenhet. Mina föräldrar skyller på min ålder och förbannar sig över hur de skämmer bort mig. Jag skyller på Sex and the city.


Detta är viktigare än köksfrågan!

En sjuklings dagbok.

Hello bloggen,

efter att ha vaknat upp hos A sämre igen så kunde jag höra en röst i mitt huvud som sa något i stil med vad var det jag sa?! Är man sjuk så ska man sova i sin egen säng och i många timmar. Inatt blev det ingetdera. Lite om kvällen då. Väl hemma hos Alexander hade han varit och köpt jättegod mat på wook house, tänt en massa ljus i lägenheten samt brasan så att det sprakar sådär mysigt i bakgrunden. Är det förresten någon annan tjej därute som har samma "problem" som mig gällande viss typ av mat, nämligen att man äter och äter (känns det som i alla fall) men ingenting försvinner från tallriken. Man får liksom nästan ursäkta sig till sin bordsherre att man faktiskt tycker om maten, men inte riktigt förstår varför mängden på tallriken inte blir mindre. Hur som helst, till efterätt åt vi glass med hallon, jättegott :)

Jag stod för övrigt för filmen. Mina tjejkompisar som läser detta kommer sucka och slita sig själva i håret för att jag aldrig lär mig. Men jag ville verkligen att Alexander skulle se Sex and the city-filmen. Har man själv valt att träffa någon så ultrafeminin får man faktiskt stå sitt kast! Jag tycker faktiskt att vi tjejer gör grabbarna en tjänst genom att vi tar på oss att välja sådana typiska tjejfilmer; för då blir det inte lika genant för dem att erkänna att filmen faktiskt föll dem i smaken.    

Jag sov i alla fall sedan kvar där. Man kan ju inte undgå kontrasten av att få sova bredvid någon man tycker så mycket om eller ensam i sin egen säng. Jag valde det första alternativet. Lite sympati fick jag faktiskt igår också. En kopp varm te och en massa närhet och jag kände mig som frisk igen. Nästan i alla fall. Hoppas bara att A inte blir sjuk nu.



Refrängen är guld. Fan vad jag vill bli frisk nu så att dansaren inom mig inte behäver ignoreras längre.


Det suger att vara sjuk och inte få någon sympati.

Likt det röda nagellacket på mina naglar som envist håller sig kvar då jag febrilt försöker få bort det med det annars så effektiva polish remover envisas mitt förbannade virus att hålla sig kvar i min kropp. Vatten dricks i mängder, frukter äts inte längre med måtta och vila är the main word för mina dagar. Trots det går den visserligen uppåtgående kurvan gällande min förbättring väldigt sakta men säkert uppåt. Därför ska jag idag trotsa detta virus och åka hem till Alexander i alla fall. Smittar gör jag onekligen inte längre, eller så beror det på att de jävlarna jag träffar har ett immunförsvar vilket jag inte kan säga att jag har i dagsläget.

Nu räcker inte längre egopicsen för att de matta ögonen och den bleka hyn ska få sig ett uppsving. Nu ska jag gå utanför dörren och då kan jag inte se sjuk ut. Det är ju trots allt inte läkaren jag ska till (då man gör det yttersta för att se så sjuk ut som möjligt så att man får en riktig mirakelkur). Alexander får jag ändå ingen sympati från; han säger att jag får skylla mig själv för att jag var ute i helgen då jag visste att jag bara skulle bli ännu sjukare. Så hur ynkligt jag än vrider och vänder på mig av hostattacker och huvudvärk får jag inte ens så mycket som en stöttande kram tillbaka. Har jag tur ber han mig sova på soffan istället för att åka hem. Snygg skulle jag också vara. Och frisk. Det är tur att jag trots allt har bra kontroll gällande en av de punkterna i alla fall. ;)

 

Egopicsen räddar en ytlig kris.

Som sjukling är det lätt att självförtroendet får sig en törn vid varje förbipasserande av spegeln. För oss narcissister kan situationen emellertid lösas på ett okomplicerat sätt; gå igenom dina hundratals bilder på dig själv och inse att skönheten finns där någonstans bakom de matta, flackande ögonen och det likbleka ansiktet med torra partier där näsdukarna lämnat sina spår. Ett annat tips? Titta inte dig själv i spegeln förrän du är frisk igen (läs: dig själv igen).



 

Jakten på den perfekta väskan kan börja.

Hej på er! Ett tecken på att jag i alla fall är på bättringsvägen är att jag idag kunde sova ut till två. Igår kunde jag nätt och jämnt sova till tio vilket inte är mycket att ropa hej för då man är sjuk och inte har mycket annat att göra än att just sova. En sak som klargjordes idag är att jag nu hädanefter inte kommer att rida på lördagförmiddagar utan torsdagseftermiddagar (sedan onsdagar som vanligt). Hur skönt som helst! Äntligen får jag mina välförtjänta lediga lördagar. Vad jag dock inte ska sticka under stol med är att jag kommer sakna den hurtiga känslan jag alltid fick av att ta mig ner till stallet och rida ett tufft dressyrpass efter en utekväll då övriga bundsförvanter fortfarande låg hemma bakis och latade sig.

Då man som jag ligger hemma sjuk och varvar Sex and the city-avsnitt med telefonsamtal och internetsurfande har man mycket tid över till att tänka. Vad jag tänker på nu är att jag ska köpa en ny väska. Jag är en riktig skotjej som mycket hellre köper ett par höga klackar än något annat. Och ska jag köpa något annat slutar det ändå alltid med att jag kommer hem med minst ett par skor. Men nu har jag för första gången på länge ett rejält sug efter att köpa en riktigt fin väska. Jag har en bild i huvudet om hur den ska se ut, vilket är livsfarligt - då kommer jag aldrig att hitta någon som är lik nog. Jag har inte köpt någon ny väska på evigheter, utan allt finansiellt har gått till mina hundratals skor. För att gottgöra - och upprätthålla - min stil behövs en chic väska - och det bästa av allt? Den ska kosta.

Nu gäller det bara att bli frisk så att jag kan hitta den perfekta väskan.

The Rolands

Här har vi de charmiga flickfavoriterna The Rolands (Alexander och Alexander) med låten Efter plugget. Enligt mig går det lite efter konceptet att tjejerna vill vara med dem och killarna vill vara som dem, och då kan det inte gå fel, eller vad säger ni? ;) Hur som helst, videon måste ni se. Fler människor borde bjuda på sig själva som dessa grabbar gör!


It's all about exercise!

Det mest ansträngande fysiskt sett som jag har gjort idag kan ha varit det 3 och en halv timmes långa telefonsamtalet som jag hade med en viss herre nu på kvällskvisten. Visst att det var lite påfrestande för min hesa röst och den inte speciellt attraktiva hostan at prata så länge, men att det är det mest ansträngande jag har gjort på en hel dag är lite skrämmande. Inte ur den aspekten att jag är sjuk, då ska man ligga hemma och vila, men en dag utan träning gör att jag börjar klättra på väggarna - bokstavligt talat.

Nu är det egentligen dags att sova, det skulle om inte annat vara bra för min hemska förkylning. Men faktum är att jag varit sådan soffpotatis idag (och satan vad det inte är något liv för mig) så jag har liksom inte gjort något som fått mig fysiskt trött. För att jag ska kunna somna ikväll skulle jag behöva ge mig ut och springa en mil. Då har jag ju i alla fall åstadkommit något och har sedan en konkret anledning att bli trött av.  

Annars funderar jag på att ge mig ut på en liten shoppingrunda imorgon. Om förkylningen tillåter vill säga. Men får jag köpa något par skor vet jag att jag genast kommer bli på bättre humör och känna mig piggare. Man blir omöjligt frisk av att endast ligga hemma i soffan och titta på Sex and the city, även om det hjälper på traven.

Nej men hur mycket jag än förstår att träningen betyder för mig då jag är frisk, blir det aldrig så uppenbart som då jag är sjuk och inte får träna. Träningen är en stor del av mig och utan den kan jag varken sova eller vara glad. Tänk på det ni som väljer att förbli soffpotatisar!

Realist eller optimist?

Fyfan för att vara sjuk! Hade jag inte mått lika dåligt som en stucken gris hade jag förmodligen varit påväg mot A nu. Innan han hörde min röst som klart och tydligt talade emot en kväll någon annanstans än i sängen lade han fram förslaget att vi skulle träna tillsammans ikväll. Visserligen har jag inget minne av vilken typ av träning, men det kvittar. Alla former av fysisk aktivitet är något att föredra. 

Förstår ni hur illa det är då inte ens Sex and the city lockar? Jag kan liksom inte fokusera på avsnitten tack vare den här fruktansvärda sjukdomen som sakta men säkert kväver mig. Mina föräldrar insisterar att jag ska till min öron-näsa-hals doktor imorgon för att få penicillin utskrivet. Dock har jag bestämt mig för att vara frisk imorgon. Vad är egentligen bäst; att vara realistisk eller optimistisk?

 
Härlig färg på min klänning och med en fin rygg. Bild tagen på Infinity i lördags! Jag som i stort sett bara har svart på mig numera ville vara lite färgglad. Och lyckades gjorde jag onekligen.

Sjuk, sjukare, Amanda.



Hej mina vänner! Jag får nog ta tillbaka att jag skulle ha haft en bra början på mitt lov. Jag ligger nämligen sjuk i något som med största sannolikhet är bihålsinflammation. Förutom att konstant vara på vippen att hosta upp lungorna, kallsvettas i alldeles för hög grad samt att mina kära bihålor ska sprängas sönder av smärta tittar jag på Sex and the city. Men den hemska värken i tänder och bihålor är för stark för att ens Samanthas lesbiska period med Maria ska få tankarna på annat håll än mina hemska bihålor och hostan som bara blir värre.

Jag får skylla mig själv. Utgångar både fredag och lördag satte sina spår och det får jag sota för nu. Inte ens ett par skor är jag värd. Det jobbiga med att vara så sjuk som jag är nu är att jag inte ens kan njuta av att äntligen få tid till att bara ligga hemma och vila upp mig - samt att verkligen ha en anledning att göra det. Ligga ner kan jag inte göra för då hostar jag ännu mer. En filt kan jag inte heller ha på mig för då stiger väl temperaturen från 39 grader till en bit över 40. Men helst av allt vill jag bara få träna!! Det är vad jag utan tvekan saknar mest av allt.

På återseende mina kära. Nu väntar Carrie och brudarna!


Do it all night

Hej mina söta!

Kvällen igår tillbringades på Infinity. Kvällen blev bättre och bättre i takt med att folk strömmade in, så efter ett tag hade vi väldigt roligt. En sak både jag och Therese lade märke till var den stora majoritet som killar utgjorde. Inte för att vi klagade, det fanns en del fint att titta på :) Oturligt nog började jag rätt snabbt må fruktansvärt dåligt, hostade som en idiot och tappade mer eller mindre rösten. Jag var så hes så grabbar som kom fram och ville prata gick igång på den hesa rösten. Eller så var det klänningen, vad vet jag.

Trots väldigt roliga erbjudanden, efter Infinity, från några killkompisar gick jag och Tessie istället och handlade mat för att sedan åka hem och titta på Sex and the city. Jag låg för övrigt och hostade och kallsvettades hela natten för att sedan gå upp och jobba idag, inte alls roligt.. Men jag får skylla mig själv. Eller jag skyller på alla gratis shottar som sveptes under kvällen. Jag tänkte att det starka kanske skulle hjälpa halsen en aning, men det fick istället motsatt effekt. I alla fall hade mina favoritpojkar ordnat kvällen till det bästa. 

Bilder kommer från igår, men tills dess får ni outfitbilder från i fredags.

  


Och här är en grym partylåt..


Bra start på lovet!

Hej på er!

Mycket bilder nu, det tycker ni väl om? :) Kvällen igår var i alla fall lyckad. Först åkte jag hem till Alexander innan det bar av ut till första hållplats Grodan där Fredrik och resterande höll hus. Efter en kort visit där gick vi vidare till ICE för att kolla in lokalen inför ikväll där Infinity har premiär. Sedan gick vi till Magenta och kvällen avslutades sedan på White room där jag mötte upp Alexander och åkte hem till honom. Efter ett par timmars mysigt nattprat somnade vi.

Vi har haft en enormt mysig dag idag med mycket närhet, gitarrspel och sång (från Alexanders sida givetvis; jag kan varken sjunga eller spela gitarr). Vi var sedan och handlade på Fältöversten där vi bland annat kom hem med pannkakor och sedan laxmiddag inför imorgon kväll. Pannkakorna med sylt och grädde åt vi i sängen framför Love Actually.

Nu kom jag precis hem från honom och Therese är här. Vi startar kvällen med drinkbjudning på Infinity och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Dock blir det jobb imorgon vilket innebär att jag behöver komma hem i någorlunda tid i alla fall. Men nu ska vi dricka lite vin och äta ost med kex. På återseende mina kära!

Amanda Bergman & Mimmi Broberg
Jag och Mimmi på Magenta!

Sportlov

Hejsan! Äntligen sportlov, hur skönt är inte det? Igårkväll träffade jag mitt hjärta Caroline för lite kvalitetstid tillsammans. Idag var jag sjukskriven från skolan. Anledningen är att jag legat hela morgonen i sprängande migrän så att jag knappt kunde se klart på sex and the city. Då är det ganska illa. Jag blödde även näsblod igår, vilket var förvånande då jag har bränt i näsan för att inte kunna blöda näsblod. Anledningen till denna migrän och näsblod grundar sig i en otroligt påfrestande vecka med sena pluggnätter och mycket press. Alltså blev jag inte särskilt förvånad då det här hände. Sedan var treorna iväg på hundradagarskryssning igår vilket innebar att endast 5% av eleverna skulle vara i skolan idag och lärarna skulle ändå inte kunna hålla någon normal lektion, så jag missade ingenting.

Då jag började må bättre vid tre åkte jag och mötte Nathalie för en tripp på Nathalie Schuterman och sedan gick vi till stammisstället (med världens trevligaste personal) Ett litet hak. Då det var dags att åka hem gick jag förbi en skobutik, hittade de perfekta vårheelsen och ringde mami som kom dit. Hon hade lovat mig ett par skor för att jag klarat proven så bra denna vecka så nu är jag glad över mina nyförvärv. Bild på mina skönheter kommer! För övrigt måste jag göra ytterligare en hylla ledig nu i bokhyllan för alla nya skor. Skor skor skor, finns inget bättre!

Ikväll ska jag först träffa Alexander och ta en drink innan det blir utgång tillsammans med min vän Fredrik. Det blir nog en toppenkväll. Dock ska jag ta det lugnt då kroppen inte är på topp för tillfället. En större utgång väntas imorgon!

 
Såhär såg jag ut idag!

Spikade historiaprovet!



Såhär såg jag ut igår kväll när jag träffade Alexander. Det var en väldigt mysig kväll, som vanligt, och vi satt på Radison rätt länge där vi drack jordgubbssmoothies och myste :)

Vill ni veta en helt fantastisk sak? Historiaprovet som jag pluggade in över en natt i tisdags fick jag tillbaka idag och jag fick mvg! Hur klockrent är det inte att plugga in en hel efterkrigsperiod med alla olika konflikter under en natt och sedan gå och spika provet med två timmars sömn på nacken? Det är i alla fall skönt att veta att betygen och kunskapen sitter där trots att jag inte pluggat vidare mycket innan.

Nu ska jag iväg och rida! Puss så länge.





Lycka

Hej mina älskade läsare!

Två tuffa prov som jag gått och våndats en del över är färdigskrivna och jag kan inte med ord förklara vilken lycka jag känner nu. När jag skrev matteprovet igår hade jag sådan grym inställning att det bara inte kunde gå dåligt. Det gjorde det inte heller utan jag visade verkligen vad jag går för. Matte är min grej!

Sedan kommer vi då till nästa prov. Jag som pluggar väldigt mycket brukar alltid ta för vana att unna mig en pluggfri dag då jag har haft prov. Men igår var fallet inte så, utan jag hade ett dygn på mig att lära mig allt om Kalla kriget och alla konflikter som rådde under kriget. Jag bet i det sura äpplet och imponerade faktiskt på mig själv ordentligt då jag till råga på allt lärde mig allt på ett dygn. Jag tar ofta för givet att jag ska klara allt, det finns liksom inget annat alternativ. Men inatt gjorde jag något jag aldrig skulle ana att jag skulle ha självdisciplin nog att göra. Jag pluggade fram till två på natten, sov två timmar från två till fyra, då jag ställt klockan för att gå upp och plugga fram till halv åtta på morgonen för att sedan åka och skriva provet. Hur trött jag än var, och vilken tortyr jag än genomled då klockan ringde så tvingade jag mig själv att vakna och läsa de ca 60 sidor vi skulle kunna. Hur bra är inte det?

Detta är, som ni förstår, ingen studieteknik jag kan rekommendera. Men den här gången prioriterade jag matteprovet och det är jag oerhört glad över då det är en svårare kurs än Historia B. Och på det här historieprovet gjorde jag emellertid så pass bra ifrån mig att det inte kommer att påverka mitt mvg. Nu har jag haft två rena pluggnätter med bara ett par timmars sömn på en veckas tid. Frågan jag borde ställa mig lite oftare är Hur långt ska man egentligen gå för skolans skull? Den frågan har visserligen ignorerats den senaste veckan och jag måste tillägga att det känns förjävla bra såhär i efterhand. Skolan är min grej.

Så idag då. Turen var med mig även efter provet då lektionerna efteråt lyckligtvis var inställda av diverse anledningar. Jag hade aldrig klarat att vara kvar i skolan och gå på resterande lektioner. Det kändes som att jag var uppe mitt i natten och skrev ett prov. Istället kom pappa och hämtade mig och så somnade jag i samband med att huvudet lades på kudden. Sov gjorde jag till halv fyra då jag vaknade av ett samtal att jag ska rida imorgon istället för idag, passar ganska bra då jag fortfarande är trött av tortyren jag utsatte mig för inatt. Jag har i alla fall tittat lite på SATC och kan inte undgå den konstiga känslan av att inte ha något akut jag måste plugga. Klart jag har arbeten som ska in innan lovet, men ingenting alarmerande utan jag kan bara glida runt här hemma i myskläder och göra ingenting. Känner jag mig själv rätt kommer jag njuta ett tag till och sedan lär jag sitta med svensk-essän i alla fall. Sådan är jag antar jag. Framför allt nu när det inte blir någon ridning idag. Pappa tar alltid för givet att mvg:na rullar in på löpande band, så han var inte förvånad att jag satt uppe inatt och pluggade (han var nog till och med glad att jag gjorde det så att han kan vara säker på att jag fortfarande presterar) men min mamma är lite mer human och ringde och berättade hur duktig hon tycker att jag är och att jag ska få ett par skor som beröm. Ni känner ju mig och min stora kärlek till skor.. det gör mamma också. =)

Ikväll föreslog Alexander att vi ska gå ut och äta tillsammans och det var jag inte sen att tacka ja till. Jag menar, två stora prov på två dagar - ikväll ska det firas! Nu har jag förresten all tid i världen att fota outfiten ikväll och så tänkte jag även fota en alla hjärtans dag present från Alexander som på ett eller annat sätt slog de flesta alla hjärtans dag presenter jag fått. Om det är bra eller dåligt vet jag dock inte ännu. Haha! :)

Allt handlar om inställning.

Hej på er mina fina läsare!

Jag har redan
hunnit förvarna er angående den bristfälliga uppdateringen såhär sista veckan innan det efterlängtade sportlovet. Imorgon har jag matteprov vilket enligt mig är det mest psykiskt påfrestande provet man kan göra. Men vet ni vad? Jag sitter här och pumpar partymusik och är på otroligt bra humör, ingen sista-minuten-ångest här inte. Som vanligt vet jag inte riktigt varför jag har sådant lyckorus, men vad jag vet är att allt blir så mycket lättare om man gör det med ett leende på läpparna. Varför sitta och ha ångest över ett prov när jag innerst inne vet att matte är min grej, att jag är duktig på det - så därför ska jag komma med ett leende på läpparna till test hour imorgon bitti och spika provet!

Ser ni förresten vad ljust och fint håret blev? :) Jag slingar alltid utväxten hos min frisör och blir alltid lika nöjd. Och här på bilden är det ändå helt nyslingat - då det är vanligt att det är så mycket färg som fortfarande "sitter kvar i" håret att det ofta ser lite gult ut.
 
Nåväl. Nu ska jag repetera lite matte innan läggdags om bara ett par timmar. Sömn är det allra viktigaste inför prov. Dock blir det förutom provet en enormt påfrestande dag imorgon också. På onsdag har jag nämligen ett stort historiaprov. Tror ni att jag klarar att plugga inför provet på en dag? Jag ser det som en utmaning och bara för det ska jag klara det. Det finns liksom inget annat. Om jag så får sitta uppe hela natten ska jag släpa mig till skolan och sätta provet. Allt handlar om inställning.


En perfekt alla hjärtans dag!



Hej mina sockertoppar! Jag och Alexander har tillbringat en underbar Alla hjärtans dag tillsammans. Jag visste alltså ingenting om vad han planerat utan han hämtade upp mig runt fyra igår varpå vi åkte till Grand hotel i Saltsjöbaden där Alexander bokat sviten till oss. Välkomnade blev vi av en flaska nerkyld champagne och jordgubbar doppade i mörk choklad. På kvällen avnjöt vi sedan en utsökt tre rätters middag med lamm till huvudrätt som är min favorit. Dygnet med Alexander har även inkluderat massage, ett varmt bad med tända ljus och en stor frukostbuffé. Jag brukar inte använda mig av ordet perfekt, men det är emellertid precis det som det här dygnet har varit. Jag hoppas att ni hade en dag ni är nöjda med också. 


Min nya klänning, vi bara klickade!


En innehållsrik fredag den trettonde.

Det har varit en bra dag idag. Vid lunch gick jag och solade med Therese, var en månad sedan sist och det kändes litegrann faktiskt. I alla fall tills jag kom ut ur solariet där tre tonårstjejer stod och gapade när de såg mig. Nix, inte var det för att de läser min blogg (chansen finns ju faktiskt, hur liten den än må vara) utan de frågade hur mycket jag solat egentligen och varför jag solar med smink så fin som hyn var. Tänka sig, två komplimanger på en och samma gång. Vem vill inte vara både brun och ha fin hy utan smink? Det gjorde lite av min dag faktiskt. :)

Sedan blev det lunch och därefter badminton. Ni behöver inte kommentera detta är ni snälla, men jag är sjukling igen. Inte sjuk i den bemärkelsen att jag ligger nerbäddad och hängig. Men jag har enormt ont i halsen och hostar som en idiot. Måtte det försvinna till imorgon!

I alla fall åkte jag sedan med Therese till min snygga frisör. Jag klippte ingenting eftersom att jag bara vill att det ska bli längre och längre nu. Men jag blev väldigt ljus, som om jag varit utomlands i solen, vilket alltid är fint. Därefter åkte vi för att hitta den perfekta klänningen till Alla hjärtans dag. Jag ville ha en söt, romantisk men sexig klänning. En ganska svår blandning faktiskt. Jag hittade absolut ingenting tills tio minuter innan stängdags. Jag hade bara sett en massa skit och började förtvivlat gå igenom i huvudet vad i min garderob jag kunde tänkas använda - tills jag såg den. Den är helt perfekt. Möjligtvis aningen somrig, men den är så söt.. så romantisk... och så porrig, fast på ett elegant sätt. Ni kommer att få se en massa bilder då jag har den på mig imorgon, men jag kan avslöja att den har samma färg som mina ögon ungefär, visar mycket hud och är fruktansvärt söt.

Kvällen till ära ska jag bara plugga matte, äta gott med lite gäster samt förbereda morgondagen genom att färga ögonbrynen, fixa naglar et cetera. A har en överraskning för hur morgondagen ska tillbringas och jag är så entusiastisk och nyfiken på en och samma gång. Hur som helst vet jag att det kommer att bli en toppendag. Det är svårt att uppleva annat i hans närhet. Och med det avslutar jag detta inlägg.

En massa bilder kommer upp imorgon. Kärlek till er!

Bloggen kommer inte att läggas ner!

Hej mina fina läsare!

Precis som rubriken säger
kommer jag alltså inte att sluta blogga, i alla fall inte ännu. Det som dock sker just nu är att jag lägger allt krut på skolan och mina träningar. Men såfort det lugnat ner sig lite nästa vecka kommer bloggen återgå till sitt normala med mycket uppdateringar och bilder varje dag.

Engagemanget för mitt privatliv växer bland många av er anonyma läsare. Jag klandrar er absolut inte då det alltid är komiskt med människor som tror sig veta mer än vad jag själv vet om mitt liv, och jag har själv valt att driva en offentlig blogg så jag har endast mig själv att skylla. De enda kommentarer jag dock inte accepterar är de som är negativt riktade mot någon i min närhet, vilket ni borde förstå.

På lördag är det Alla hjärtans dag och det ska bli intressant att se vad dagen har att erbjuda. Vem den skall tillbringas med är bestämt och jag är säker på att det kommer att bli riktigt mysigt. Fast av er läsare att döma lär jag ju få dela på Mr Valentine med minst en annan tjej, eller hur var det nu? :) Fast varför vara två när man kan vara tre? Det är ju den stora frågan mina vänner.

Nåväl. Hur spännande sagonumret 3 än må vara föredrar jag att spendera dagen med stort D i par så vi får väl hålla tummarna att jag inte finner något lik i garderoben, så att säga.

Nu ska jag ta en dusch innan jag återgår till matten.

På återseende mina kära.

Lite updates..

Hej mina vänner!

Det känns som att den här bloggen börjar bli lite till åren just nu.. Jag har ingen lust alls att överhuvudtaget uppdatera. Er läsare har jag ändå kontakt med via min bloggmail men här på bloggen blir det dåligt med både inlägg från min sida och kommentarer från er. Men jag gör inget förhastat ännu, får se hur allt fortskrider bara.

Så vad har jag gjort då? Igår var jag bjuden på en biopremiär av Alexander på filmen The Wrestler. En väldigt rå film som jag nog aldrig skulle ha gått och sett själv, men faktiskt rätt gripande. Efteråt åkte vi och handlade alla ingredienser man behöver till tacos som vi lagade tillsammans hemma hos honom. Delade på en flaska vin och tände ljus, väldigt mysigt. :) Sov sedan kvar där eftersom att vi båda kunde sova lite längre imorse.

Första lektionen idag var dans, kan inte bli så mycket bättre än så. Dock började jag må dåligt efter lektionen men åkte ändå och lunchade med Therese. Efter lunchen mådde jag sämre så jag åkte hem och har sovit tills nu - det var vad som behövdes. Jag har ju fortfarande inte sovit igen de timmar som försvann då jag satt uppe hela natten med naturkunskapen.

Nu ska jag plugga matte innan det är dags för dagens andra dansträning!


En gammal goding :)


General science - uppesittarnatt!

Punnett square, independent assortment, polypeptides, codominance.. ja listan kan göras lång..

Jag funderar på om det överhuvudtaget är värt att gå och lägga sig. Jag tror nog att alla VRGare har förbannat sig över denna hemtenta i naturkunskap B denna kväll. På facebook, msn och till och med sms har man kunnat läsa frustrerade tankar om hemtentan som det är deadline på imorgon. Jag känner en gemenskap i typisk VRG-anda. Inte är jag den enda som sitter uppe i alla fall, det är en sak som är säker.

Imorgon väntar en rolig kväll och inte vill jag se ut som ett halvdött vrak då. Jag vet inte riktigt hur jag skall undvika det men på något sätt ska det väl funka antar jag.

Back to general science! Hoppas att ni sover skönt era lyckliga jävlar..

.. Eller nej förresten det hoppas jag inte alls. Jag är bitter. I alla fall litegrann.

För den som vill korrekturläsa är det fritt fram. Jag har viktigare saker för mig.

Update 05.00 Nu ska jag äntligen få ett par timmars sömn.

Gårdagen.

Hej babies! Allt bra med er?
Det blev en rätt konstig kväll igår. Först firade jag världens bästa barndomskompis som fyller år idag. Grattis älskling! Det var jättemysigt att få träffa den tjej som jag alltid kommer att lita på till 100% igen, men själva firandet tog mig tillbaka ett par år i utveckligen kändes det som. Trots att det bara skiljer tre månader mellan oss två så kändes det som två helt olika världar igår. Det var länge sedan jag var på ett liknande förkrök där tjejgänget var riktiga bitchar, (fula sådana också om man får tillägga det) och en av grabbarna efter en halvtimme spyr ner golvet och kan inte stå på benen. Jag och en kille som jag fann för kvällen ville helst bara fly illa kvickt. Födelsedagsbarnet som är den finaste människa jag känner var inte värd dramat.

Jag åkte sedan mot Laroy där jag faktiskt stannade hela kvällen. Efter den annorlunda starten på kvällen var jag inte längre lika taggad men det blev en trevlig kväll i alla fall med Jing, Kalle med fler. Vi stod mest vid DJ-båset och önskade låtar. Det är trevligt när ens killkompis önskar låtar av Westlife och Robbie, jag menar, då slipper jag vara den ultrafeminina av oss som förväntas göra de valen. Men allt som allt var det en trevlig kväll, kan dock inte riktigt ignorera skolångesten om att en pluggkväll inte hade varit förgäves.. Nu väntar plugg och sedan tre timmar dans!





Puss!

Up in the blue

Hej på er! Jag bestämde mig ganska snabbt igår för att det skulle bli en lugn fredag utan utgång. Vid sju åkte jag till Bromma där Filippa bor för att tillbringa en lugn fredagkväll tillsammans. Vi gick och köpte kinamat och tittade sedan på En djävulsk romans.

Nu ska jag äta lunch framför Sex and the city, sedan ska jag ner och rida och därefter blir det plugg. Sedan ska jag iväg till en lokal i tekniska för att fira min barndomskompis som fyller 18 imorgon. Därefter blir det utgång med ett par andra sötnosar. Men mer om det senare.

Tills vidare bjuder jag på en riktigt bra låt: Up in the blue.



Happy!

Hej alla glada!

Idag är jag på topphumör. Jag vet inte riktigt vad det beror på men det spelar inte alltid så stor roll. Mycket har säkert att göra med ett mail som jag precis fick. Ett mail som utan tvekan räddar min helg. I alla fall åkte jag till Alexander igår. Vi gick och köpte meloner, oboy och annat gott att ha till skräckfilmerna som vi hyrde. Han hade gjort det så mysigt med tända ljus, och sådant vardagsmys är alltid trevligt då man ofta är så uppe i varv en torsdagkväll med plugg, träningar och allt vad det är. Sov kvar där och dessvärre försov vi oss så jag missade min enda teoretiska lektion jag hade idag, men det är inte mycket att göra. Nu är jag i alla fall hemma och ska dränka mig själv i matteplugg. Jag har tvättat av mig allt smink, satt upp håret i en tofs och satt på mig de mjukaste kläderna jag kunde hitta - helt ljuvligt! Nu ser jag, tro det eller ej, fram emot en dag full av matteplugg. Jag längtar efter känslan efteråt då man har uträttat något och inte bara låtit tiden gå då man borde ha hunnit med så mycket.



Våren är det enda som saknas.

Nu ska jag boka tid hos min frisör så att jag blir blondare igen, ungefär som på bilden ovan. :)

En liten catch-up.

Hej på er alla läsare!

Ja, jag lever. Men inspirationen till att blogga finns fortfarande inte. Jag hoppas innerligt att den infaller sig i takt med att våren är på intågande, för detta håller inte.

Så vad har jag gjort den senaste tiden? Förutom det vanliga i form av plugg och träningar var jag i tisdags med Alexander. Vi var på Radison och drack en smoothieliknande drink och sedan skulle han skjutsa mig till dansen. Men efter många om och men åkte vi hem till honom där det var planerat att baka. :)

Det är mycket plugg nu, väldigt mycket till och med. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp helgen och allt roligt som händer eftersom att skolan måste prioriteras. Min älskade kusin Sanna från Lund är uppe i Stockholm nu också. Henne kan jag inte missa.

Idag har jag precis legat och sovit ett par timmar då tröttheten var för stark. Det är lite konstigt med tanke på att jag har gått och lagt mig enormt tidigt varje kväll den här veckan. Runt halv tio, tio. Men nu funderar jag på att träffa Alex ikväll och i så fall grovplugga innan dess eller hur jag nu lägger upp det. Vi får se.

Jag ska försöka blogga på som vanligt nu. Har ni några frågor så har ni bloggmailen till höger som används flitigt av många av er. :)

Plugghästen is back!

Idag är jag ambitiös. Väldigt ambitiös till och med. Det känns som att plugghästen inom mig har haft en liten trögstart i skolan sedan jullovet men nu har den vaknat. Jag tror att det beror på att skolan nu har kommit igång ordentligt, med allt vad det innebär. Jag är dock inte bitter. Alla ämnena flyter på bra och ett fint avgångsbetyg är inom räckhåll. Snart i alla fall.

Idag är det matte som gäller. Som alltid på måndagar. Jag har redan pluggat matte i över fyra timmar, och jag är definitivt inte klar än. Nu tar jag dock en liten paus och skall titta på lite Sex and the city innan tacosen här hemma är klar.

Annars blir det garanterat en bra vecka. Visserligen en massa plugg, men ljuset är påväg och det märks att de härliga vårkänslorna sakta men säkert börjar sprudla i min omgivning. Jag tänkte även beställa tid hos min frisör i veckan. Nu är ljuset påväg och det skall även få synas i mitt hår. Ljust ska det bli igen!

För övrigt satt jag och svarade på alla era mail tidigare idag. Det är jättebra frågor ni ställer och jag blir alltid lika varm i kroppen av era fina kommentarer. Det är så lätt att läsare får en felaktig bild av en bloggare, ofta genom hennes sätt att skriva och uttrycka sig, men enligt de flesta av er behöver jag definitivt inte oroa mig på det planet och det är alltid skönt.

Nu ropar de här att maten är klar. På återseende mina vänner!

Dåliga filmer och en massa dans!

Hej på er!..

Söndagar som borde vara den
ultimata dagen för bloggande. Om det ändå vore så väl.. I alla fall kom jag nyss hem från dansträningen. Träningsvärken kommer inte vara nådig imorgon. Jag ska sätta igång med pluggandet på en gång så att jag kan gå och lägga mig sen.

Gårdagen då. Jag och min bror och hans flickvän var och såg Revolutionary road vilken vi hade skyhöga förväntningar på. Jag ska inte avslöja för mycket men jag har nog aldrig sett en film som har gjort mig så deprimerad. Inte var den upplyftande i alla fall. Men å andra sidan så uppskattar man sitt eget liv något otroligt då man ser en sådan film och det är väl alltid något antar jag.

Därefter mötte jag upp Alexander och vi tillbringade en mysig kväll hos honom framför brasan med filtar, jordgubbar och glass. Jag behöver nog inte skriva så mycket mer. En väldigt trevlig kväll var det. :)

Dags för Deutsch!
På återseende mina söta.


RSS 2.0