En liten catch-up.

Hej på er alla läsare!

Ja, jag lever. Men inspirationen till att blogga finns fortfarande inte. Jag hoppas innerligt att den infaller sig i takt med att våren är på intågande, för detta håller inte.

Så vad har jag gjort den senaste tiden? Förutom det vanliga i form av plugg och träningar var jag i tisdags med Alexander. Vi var på Radison och drack en smoothieliknande drink och sedan skulle han skjutsa mig till dansen. Men efter många om och men åkte vi hem till honom där det var planerat att baka. :)

Det är mycket plugg nu, väldigt mycket till och med. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp helgen och allt roligt som händer eftersom att skolan måste prioriteras. Min älskade kusin Sanna från Lund är uppe i Stockholm nu också. Henne kan jag inte missa.

Idag har jag precis legat och sovit ett par timmar då tröttheten var för stark. Det är lite konstigt med tanke på att jag har gått och lagt mig enormt tidigt varje kväll den här veckan. Runt halv tio, tio. Men nu funderar jag på att träffa Alex ikväll och i så fall grovplugga innan dess eller hur jag nu lägger upp det. Vi får se.

Jag ska försöka blogga på som vanligt nu. Har ni några frågor så har ni bloggmailen till höger som används flitigt av många av er. :)

Kommentarer
Postat av: Louise

Du har fortfarande inte lagt upp någon bild på din mobil som du lovade :(

2009-02-05 @ 17:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0