Torsdag

Hej alla glada!

Vet inte om det ar vadret eller vad det ar,
men gud sa trott jag ar! Redan i skolan sa kandes det som om jag skulle somna staende bara av att blunda i nagra sekunder. Det far bli att lagga sig tidigt ikvall sa att jag orkar med den valplanderade helgen som ar pa ingang!

Efter skolan begav jag mig mot Sturegallerian for att vanta pa Bella som inte slutat an. For att ha nagot att gora sa blev det lite trostshopping, en jattesot svart bolero bland annat:) Sedan ringde Anna som var hos frisoren vid Odenplan med Emma sa jag akte tillbaka till Odenplan och berattade mitt livs historia for en lyssnande Emma, haha:) Vad gor man inte for att tiden ska ga snabbare? ;) Vid fem kom Bella dit, da akte vi till gallerian och kopte Brownie med mjukglass, mums! Dar planerade vi aven helgen, den kommer bli grym! Muf forkrok, "Pistolen" med fler och en riktigt nice pafyllning av batterierna konstant, vad mer kan man begara? Haha!

Nu ska jag fortsatta att bara ta det lugnt har hemma, det ar nog den forsta pluggfria vardagen sen jag borjade pa VRG kanns det som, ska verkligen passa pa att njuta! Sedan ska jag ringa Charlotte och jag och Bella ska ha vart regelbundna kvallsamtal:) Imorgon fyller min snygging aaaar :D Grattis i forskott Charlotte, hjartat!<3

Ta hand om er! :) /M

La nostra vita

Ho raccontato la mia storia, ora mi fermerò un po'
metto il passato in memoria, il mio futuro vivrò
lo custodirò, con la forza che sento in me
è un sogno che
non morirà mai
la nostra vita va, la nostra vita che
in cerca di un sorriso, di amore condiviso
in un mondo che fa schifo
la nostra vita va, la nostra vita che
è inferno e paradiso è il sogno mai finito
di un mondo più pulito
in questo tempo imperfetto, ormai malato da un po'
immaginare un difetto ma una speranza ce l'ho
vedere te crescere nella verità
sarà un sogno che
che non morirà... mai
la nostra vita va, la nostra vita che
è inferno e paradiso è il sogno mai finito
di un mondo più pulito
chissà che sarà per noi...
la nostra vita va, la nostra vita che
in cerca di un sorriso di amore condiviso
in un mondo più pulito
la nostra vita va la nostra vita che
in cerca di un sorriso di amore condiviso
in un mondo più pulito

Texten förklarar allt, ni som förstår den har tur! :)


Isabella, Ebba, Anna, Patrik och Paulina: Ni förgyller min dag<3 Utan er skulle ingenting fungera!

Party party

En grym kvall, med grymt sallskap.
Att dansa pa bord med varldens basta tjejer slar mycket.

Jag och nagra av mina favorittjejer spenderade natten efter en vild festnatt hos Patrik, supermysigt.

Det var val allt, antar jag :)

Sen en grej till.. tjugoaringar ar sa mycket battre an de flesta smapojkar, nagot att tanka pa :D vilket vi tjejer kunde sla fast igar!

<3

Muffin med mjukglass

Hej!

Idag har det varit en rolig
dag! Under lunchen traffade jag min Bella och vi gick till Vasaparken och at lunch i solskenet, jattemysigt! Efter skolan satt Anna utanfor och vantade pa mig, da akte vi till Stureplan och tog en runda dar for att sedan ta en promenad upp mot Gallerian. Pa vagen motte vi LP Pojkarna Fredrik och Piotr, det var lange sen! Ater igen fick jag hora hur liten jag ar, tydligen for liten for att kopa underklader enligt Fredrik, hmm ;P

Darefter kopte vi stora chokladmuffins med mjukglass pa och  sa gick vi och satte oss i solen, dar vi pratade om allt mellan himmel och jord <3 Efter lite besok i underkladesaffarer och andra affarer kom Linus och Patrik och motte oss. Da vi var inne i en affar i Sturegallerian sa fick jag hora av BigBrother Anton att jag hade jattesnygga jeans, riktigt coolt, haha! Or not... ;) Sedan gick vi till Zansibar och fikade. Dar filmade de en film pa mig som de hotade med ska upp pa Youtube, det hoppas jag verkligen inte att den ska... Jag och Anna kan i alla fall vara grejer nar det galler att porra sig med tva flator i haret, haha! Sedan skulle Anna till CJ och Patrik och Linus foljde mig en bit. Pa vagen hem ringde Olof - imorgon blir det fest fest fest!

Skriver mer imorgon! <3

Aktivitetsdag

Hejsan :)

Maste bara borja skriva om det underbara vadret vi har,
som jag har langtat efter stralande sol och klarbla himmel. Hoppas solen ar har for att stanna!

Gud vilken aktivitetsdag jag har haft idag! Vi har nagot i skolan som kallas for aktivitetsdag som jag tror att vi har nagon gang per termin da vi har en massa olika aktiviteter att valja mellan, allt fran skridskor och skidor till cybertown och bowling. Jag valde att dansa pa formiddagen och kora ett friskis och svettis pass pa eftermiddagen. Mellan halv tio och halv tolv sa var vi 13 tjejer fran VRG Odenplan, jarlaplan och Djursholm som dansade. Trots att jag har dansat mellan tre och fem dagar i veckan i hela mitt liv sa var jag helt slut efter det passet. Vi dansade afrikansk dans med mycket skaka rumpa, som Ebba skulle ha sagt, sant tycker jag om :) Eftersom att vi dansade sapass lange som tva timmar utan paus sa hade vi aven ett langt styrka pass, viktigt med platt mage nu infor beach 07, sa det var inte manga som gav upp ;) Efter dansen hade vi en timmes lunch, sedan var det dags for ett aerobics pass, weei ;D Som tur var sa var jag inte ensam om att vara helt slut infor det passet sa jag planerade att ta det ganska lugnt, haha vad tankte jag med? Safort musiken kommer igang sa kommer all energi tillbaka till kroppen och jag korde pa som bara den, harligt! Kanns mycket skont nu efterat :)

Inte nog med de aktiviteterna sa ska jag aven rida om en timme, ni som sjalva rider vet att det tar grymt mycket pa krafterna och ater igen blir magen tranad, alltid bra! Sa det ska bli roligt, vagar dock inte tanka pa traningsvarken jag kommer att fa imorgon. Visst, jag ror alltid mycket pa mig eftersom att jag tycker att det ar viktigt med en kropp som mar bra, men tre anstrangande pass pa en dag hander inte lika ofta. Nu nar varen har kommit sa startar aven min regelbundna traning da jag springer runt tva sjoar ett par ganger i veckan, da springer jag mellan 5 km till en mil. Kanslan efterat ar sa underbar sa bara for att fa kanna den kan jag springa hur langt som helst!

Sen tankte jag aven kort beratta om gardagen. Dagen startade med ett stort prov i Media och kommunikation vilket gick mycket bra, jag foredrar prov dar man far analysera och skriva mycket, haha! Efter provet fick jag stressa till Loreal huset, jag var redan en timme forsenad pga provet jag gjorde, men de visste att jag skulle komma senare. Safort jag kom dit sa fick jag presentera mig for tre frisorer som skulle vara mina resten av dagen. Jag fick en stol som var min dar jag satt i tre timmar da de fixade mitt har. Sedan gick vi modeller ut och at safort det blev tid over. Sedan akte vi till Rival, dar visningen skulle vara. Dar fick vi middag, alla blev sminkade utom jag som skulle fa min make pa scenen. Vi fick aven ova catwalken vi skulle ga och sist satta pa oss vara fina klader, mina prada skor var adorable! Catwalken gick valdigt bra och likasa sminkningen pa scenen, jag hade helt svartsotade ogon, ett tjockt guldlager runt ogonen och fraknar i guld. Bilder kommer!

Dagens Ebbacitat: Det ar sa kul nar man stoter pa vissa manniskor och forstar att de ocksa firar jul och har en mormor och morfar.

That's my girl! ;) <3

Auf  Wiedersehen!

Cara mia

Hejsan,

helgen har varit battre an pa lange,
fredagen bestod av storfika med Sanna, Kajsa, Hanna de Ron och hennes pojkvan, Anna, Bella, Robban, Nathalie x2, mycket trevligt med sa manga sotnosar<3 Sedan akte jag och Anna och solade och akte darefter hem till mig och gjorde oss iordning infor kvallen. Jag kopte aven tidigare under dagen en vit liten sidenklanning, som for ovrigt syns pa min playahead.

Vid halv nio akte vi och motte Bella, for att sedan aka till Patrik pa fodelsedagsmiddag. Middagen var jattemysig med god mat och framfor allt chokladen, haha! Dit kom aven sen Ebba, rauwr:D Vid elva akte vi till Valhallavagen dar det var muf fest, dar var det trevliga manniskor och god dricka sa kvallen blev riktigt rolig! Pavag till Valhallavagen fran Patrik hade jag, Bella och Anna riktigt porriga diskussioner pa tunnelbanan, ja, alla har vi olika erfarenheter, sen om en hel tunnelbanevagn brukar fa ta del av saker eller inte ar en annan fraga, den har kvallen hade de tur. Tack till er som hjalpte mig med min bh och klanning som kranglade med jamna mellanrum, dock tror jag snarare att nojet var pa er sida, haha, mer an sa har jag ingen lust att ga in pa, ni som var dar hade val aven ni tur ;) Pinsamt fick det istallet bli idag i skolan, jag var inte direkt beredd pa att stota pa nan VRGare kan jag erkanna, jaja nog om det. Efter muf akte i alla fall jag, Ebba, patrik och Richis till mc donalds och at lite for att sedan aka hem till Patrik och sova. Jag har nog aldrig skrattat sa mycket i hela mitt liv, ni ar underbara :)

I lordags red jag i ett inte alltfor trevligt tillstand, men da blev jag i alla fall en erfarenhet rikare, vilken jag dock inte vill uppleva igen. Vid sex tiden kom min prinsessa Bella till mig och vi at en god middag med min familj for att sedan aka och kopa en massa godis (brukar bli sa om jag far bestamma:D). Darefter var det dags for melodifestivalen, vi bada hejade pa hetingen Mans, som tyvarr inte vann. Men The Ark var ganska bra dem ocksa, men jag hade saklart helst sett att Mans som till och med tillhor min slakt hade vunnit, det ar respekt ;D haha!
Sedan lag vi och tittade pa film och korde lite traningspass, haha, skulle aldrig klara mig utan Isabella, det ar dock redan nagot som vi har fastslagit: vi klarar oss inte utan varandra<3

Efter att ha pratat lange med Ebba inatt sa fick jag hennes godkannande att borja med Dagens Ebbacitat, sa det kan jag rekommendera er att folja, den tjejen har riktigt skona kommentarer, vanta bara! :) 

Nu ska jag fortsatta plugga pa mitt Media och Kommunikation prov som jag ska ha imorgon, det blir intressant. Det lar inte bli sa mycket plugg ikvall med tanke pa att jag ska mota Bella vid sextiden for att aka till Rival och forbereda infor Loreal visningen som vi ska ga imorgon, om de inte skulle vilja forandra mitt har drastiskt, da tackar jag for mig.

Ocensurerat!
Dagens Ebbacitat: Killar ska stanna i sangen eller mojligtvis koket, dar ska de agna sig at det som de ar bra pa: att knulla. Shoppingturer ska de fan inte folja med pa.

Detta citat kom passande nog da vi var pa shoppingtur och hade vilda diskussioner om amnet.


Skot om er :)

Heeeeelg = fest !

God förmiddag alla glada!


Nu sitter jag i skolan,
väntar på att min historialektion ska börja. Efter den lektionen slutar jag, då ska jag möta Sanna och Ellinor för en mysig fika skulle jag tro att det blir. Därefter ska jag möta Anna och Nathalie för lite porrig underklädesshopping, som Bella sa så behövs det nu när man är singel mer än någonsin :) Bella ska också möta mig när hon slutar. <3

Sedan ska jag och Anna besöka solariumet som de solarietorskar vi är. Skulle ha solat igår men pga min infektion i naveln som för övrigt har läkt nu så kunde jag inte sola igår, så det får bli idag istället, härligt! Jag ska även köpa en jättefin topp som jag såg igår när jag letade efter nya piercingar. Den är svart och har helt öppen rygg, vilket jag älskar. Det enda som håller ihop allt där bak är ett svart band som man knyter till en rosett, så sött! Då blir det jättefint att ha den när man är brun och utan bh såklart :)

Ikväll är vi flera som ska på middag hos Patrik som fyllde år i veckan. Det blir jättemysigt :) Då ska jag äntligen få träffa min Ebbson också <3 Efter middagen kommer det även mer folk dit så då blir det fest. Senare ska jag och några andra åka och möta min Bella och hennes kompisar för då är det dags för muf fest, där vi har en liten sötnos som ska supas under bordet ;)

Trevlig helg gott folk!

Onsdag

Heej!

Imorse var det riktigt segt att ga upp,
nar ska jag lara mig att man ska passa pa att prata i telefon tidigt pa kvallen istallet for att borja gora det klockan ett pa natten? Men det ar ju sa himla mysigt att ligga och prata precis innan man somnar, sen blir det ju latt sa att man pratar en aning langre an vad man hade planerat. Jaja, jag och Ebba har alltid en hel del att prata om, riktigt smart tjej maste jag saga. Jag har trottnat pa att umgas med manniskor som inte har nagonting innanfor pannbenet..

Skolan var lugn, inget speciellt hande. Det enda jag tankte pa var den oerhorda smarta som mitt minimala hal i naveln gav mig. Det hela borjade pa dansen igar som for ovrigt vara lika roligt som alltid. Dock borjade jag helt plotsligt fa grymt ont i min piercing, nu pratar jag inte om att det sved lite utan jag fick avbryta allt mitt i baletten. Jag kan inte med ord forklara hur ont det gjorde, medan jag satt dar pa golvet och sag pa medan de proffsiga tjejer i min dansgrupp dansade sa forsokte jag hitta stallningar sa att det inte skulle gora sa fruktansvart ont. Sedan var lektionen slut och vi tog oss till Tegnerlunden dar vi skulle ha var roliga jazz. Trots att tjejerna i min grupp tyckte att jag skulle vila sa tog min envishet over och jag dansade hela lektionen. Vilket jag inte skulle ha gjort..

Da jag vaknade imorse sa var hela halet en stor blodblasa och det gjorde sa fruktansvart ont sa att jag inte visste vart jag skulle ta vagen. Min pappa som aldrig velat att jag skulle pierca mig, vilket dock var snart tva ar sedan, vagade jag inte beratta for vad som hant. Men jag ringde mamma som sa att jag skulle ta ut piercingen och tvatta rent, vilket jag gjorde. Men utan resultat.. da var det enda alternativet att ta ut piercingen och lata det laka utan piercing. Men ater igen tog min envishet over, aldrig att jag tar ut min piercing for att riskera att jag inte kan satta tillbaka den sen! Istallet sa har jag satt ett plaster pa naveln sa att piercingskulan inte ror blasan, funkar faktiskt mycket bra! :) Forsattning foljer... antar jag..

Idag ar det i alla fall plugg som galler, mer specifikt; samhallskunskap. Det ar riktigt intressant faktiskt sa det ar inte sa hemskt att plugga den har gangen. Egentligen rider jag pa onsdagar men det ar installt idag, vilket ar tur med tanke pa omstandigheterna. Ikvall ska jag se pa mitt favoritprogram Top Model och bara ta det lugnt med mina foraldrar som for ovrigt kopt ett armband med jattefina berlocker till mig for att det ar sa stolta over mig och mina studier. Det ar vid sana tillfallen man kanner att det ar vart att sitta hemma en hel dag bara for att plugga...tror jag ;D

Nu nar jag borjar blogga igen sa har jag borjat planera lite hur bloggen ska se ut. Jag har bestamt att jag ska forsoka ha en bild med i varje inlagg som hor till det jag skriver om, samt ett s.k. Ebbacitat. Blir det sa att jag fullfoljer mina tankar om Ebbacitaten sa kommer ni sa smaningom marka att det ar en tjej med riktigt skona kommentarer som gor att man inte kan annat an att alska henne! <3 Tihi! ;)

Helgen har jag redan borjat planera lite: Underkladesshopping med Anna, middag hos fodelsedagsbarnet Patrik samt fest, fest och ater fest! :) Innan detta ska jag aven ha hunnit med ett solariebesok och en storshopping. :)



Take care/ Mandy

75 min Deutsch

Hejsan,

då är lovet förbi och likaså den första skoldagen.
Skoldagen idag har varit väldigt skön. Dagen började med 75 minuter matte vilket inte var någon höjdare, tills vi fick tillbaka vårt stora matteprov som jag trodde hade gått dåligt (på VRG innebär ett VG att det har gått dåligt). Men den nya pluggmetoden som min lärare tyckte att jag skulle testa för att inte stressa upp mig funkade onekligen. Jag fick ett MVG på ett faktiskt ganska svårt matteprov, OCH jag satt inte uppe hela natten dagen innan och pluggade, nej, jag tittade på film med en tjejkompis och åt godis och tog det lugnt. Halleluja vilken underbar pluggmetod!

Därefter var min 75 minuter natural science inställd, okej, vi fick självklart uppgifter vi skulle göra, som alltid då en lärare äntligen är bortrest. Men de ser jag till att göra hemma, idag var det dags att starta letandet efter den perfekta vårjackan. Jag har en bild i huvudet på en vit, kort vårjacka som ska ha pälsdetaljer på kragen, hrmf, att ha en bild i huvudet som visar exakt hur man vill ha ett plagg är aldrig bra, det är nämligen näst intill omöjligt att hitta. Den lycklige som fick följa med mig var Patrik, stackarn som låg och sov när jag ringde. Men vem kan inte motstå lite härlig vårshopping istället för att sova? Ärligt talat vet jag inte vad jag hade valt, jag prioriterar nämligen båda två högt i mitt liv. I alla fall halvsprang vi från Sturegallerian till NK för att sedan springa tillbaka till Sturegallerian igen, och allt jag hittade var två superchica partytoppar! Nåja, letandet fortsätter imorgon..

Nu sitter jag i datasalen och min tyskalektion slutade precis, då ska jag väl passa på att skryta lite till om att vi fick tillbaka en hörförståelse, läsförståelse och uppsats som gick mycket bra, woho! Om tio minuter ska jag gå och ha samtal med min mentor om vilka individuella val jag ska välja, efter många om och men blir det: dans (inte speciellt överraskande) ännu roligare är att det är en av mina danslärare på Kühlers som har kursen, Italienska (inte heller speciellt överraskande) rättskunskap, matte C, rethorics samt företagsekonomi, weei!

Vad har jag då gjort på lovet? Bloggat vet jag att jag i alla fall inte har gjort, det har inte funnits til till det. Det var i alla fall en kanonbörjan med middag och fest hos Robban. Komiskt var att jag och Kajsa missade huvudrätten pga att vi stod utanför huset och pratade väldigt länge så vi glömde bort tiden, well vi hade mycket att prata om antar jag :) Det var i alla fall en riktigt rolig kväll. Jag, Kajsa och Patrik sov kvar hos Robban. Dagen efter gjorde Robban jättegod frukost till mig och det var inte alltför roligt då jag skumpade runt på hästen en timme senare, nej fy, komiskt nog märkte min ridlärare att jag inte haft en helt vit kväll ;) Sedan gjorde jag allt från att ha pulkaåkning en natt i Hammarbybacken med David, PC, Patrik, Frankie, Linus och Moa vilket var sjukt kul, jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.. (inte frusit heller för den delen!) till att lära Bella hur man klunkar vin på bästa sätt (riktigt söt syn måste jag tillägga!). Shoppingdagar, fikastunder och myskvällar (med Paulina bland annat) har lovet också bestått av. I torsdags åkte jag med min underbara mamma till Småland, finns nog ingen jag har så roligt med som med min mamma <3 I småland bodde vi hos min mormor där vi tog det lugnt, åt goda middagar med mina kusiner och hade spakvällar. Jag måste tacka er (Anna, Bella, Patrik, Paulina, Ebba osv.) som hela tiden ringde mig för att jag inte skulle bli uttråkad, gullungar! Roligast var det då jag i ett par timmar pratade med först Patrik, men sedan skulle jag prata med Frankie i "några minuter" medan Patrik skulle fixa lite saker, men de några minutrarna blev en timme! Roligt var det i alla fall! :)Samtidigt skickade Linus en massa roliga mms till mig, haha!

Nu ska jag bege mig hemåt för att plugga lite, därefter ska jag möta Paulina, vi får se vad vi hittar på! :)

// Mandy

RSS 2.0