En helt vanlig vardag!

Heej!


Efter en ganska lång dag i skolan
träffade jag Bella, vi sa Hej då nu när hon åker till Spanien imorgon, kommer verkligen sakna hennes goda råd under den kommande veckan, som tur är ska hon skicka ett vykort därifrån :) Följde med henne när hon köpte lite saker inför resan, sedan stannade vi till och pratade om allt möjligt, gav varandra råd som vanligt.<3


Nu har jag precis ätit 3 av mina stora lussebullar som jag bakade igår, det är så roligt att baka när det blir så lyckat. Åt även lussebullar till frukost imorse, haha gott var det. :D Om tio minuter är det dags att åka och dansa, måste dessvärre hoppa över en av dansträningarna som jag har ikväll, känner att jag behöver plugga istället. Men baletten ska jag gå på i alla fall, det ser jag fram emot. :)


Imorgon har jag en ganska kort dag i skolan, har dock en del att plugga efter men ska nog passa på att träffa någon kompis i alla fall. Till helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Jonathan kommer tyvärr inte hem den här helgen så jag ska helt spendera den med kompisar. Kanske någon fest en av dagarna och myskväll med någon kompis den andra, mys :)


Hoppas ni får en mysig kväll:) /Mandy<3

Mysig helg!

Heej :)


Sitter här hemma, har precis
ätit en mysig middag med hela familjen med tända ljus. Väldigt mysigt. Idag var jag först med min Jonathan, sov ju hos honom igår så vi spenderade en mysig morgon tillsammans. Vi åt frukost på sängen, tog sedan en lång varm dusch och myste extra innan det var dags för honom att åka. Då åkte jag in till stan och träffade Bella, vi gick i affärer och hon köpte en jättesöt rosa tröja. Vi satt och pratade massor också, intressant :)


I fredags kom Jonathan till mig på kvällen, vi hade en jättemysig kväll tillsammans som vanligt. Vi kunde inte hålla händerna ifrån varandra och vi var som det där nyförälskade paret som alla vill ha, åååh! Natten var jättemysig som alltid, somnade i världens bästa pojkväns famn och vaknade likadant, då känner man sig verkligen älskad och det är den bästa känslan som finns.


Vid tretiden skulle jag som vanligt rida, men den här gången var det lite mer nervöst i och med att vi skulle rida för en framgångsrik ryttare. Men efter massor av underbara lovord från Jonathan som "Kom ihåg att du är bäst älskling, visa det nu bara" så gick det jättebra, jag är väldigt nöjd!
Efter ridningen åt vi en mysig middag med min familj och vi började planera kvällen. Vi båda var fest sugna så vi började kolla med våra kompisar om de visste någon fest, men konstigt nog hade ingen sin mobil på så vi började planera annat. Bio eller hyra film? I och med att jag dansade till åtta så fick det bli hyra film den här gången. Dansen gick jättebra, måste bara berätta vad underbara Jonathan gjorde. Det ösregnade ju verkligen igår, men istället för att bara åka med mig till dansen och sedan åka hem igen så följde Jonathan mig till dansen, från Odenplan till Tegnérlunden. Han gick och höll om mig och sa de kärleksfulla saker som bara han kan.. var säkert därför dansen gick så bra! Därefter gick han tillbaka hela vägen i ösregnet till odenplan. Under tiden som jag dansade träffade Jonathan en kompis, köpte godis och hyrde film åt oss, <3! Vi hade bestämt Beck, skarpt läge, och gud den var ju så himla himla bra men gud vad dåligt jag mådde efter jag sett den. Men till er som inte sett den så rekommenderar jag den starkt! Jag har dock aldrig varit med om att en film påverkat mig så starkt, jag kände mig helt konstig efter jag sett den men som tur var hade jag någon som kunde ta hand om mig! :) Då det var som mest obehagligt var det en underbar person som satt och pussade på mig, så borde alla få ha det. Därefter åt vi lite sen mat och andra godheter och somnade i varandras famn. En helt underbar kväll med den person som betyder absolut mest för mig!


Det blev väldigt mycket skrivet om Jonathan idag,
beror på att jag känner mig så otroligt kär nu, som förälskad på nytt, och vi har det så himla bra tillsammans! Tyvärr känner jag mig lite smått förkyld nu men det behöver nog inte bli något. Nu ska jag ringa Jonathan, plugga och äta godis! Söndagsmys!

Love/ Mandy

Helg! :D

Heej!

Åh vad skönt med helg,
äntligen! Den här veckan har varit minst sagt dödande, har ingen lust att gå in på detaljer men det har varit mycket i skolan och en del saker utanför har också varit krävande. Men nu är allt äntligen bra igen och jag ser fram emot en mysig helg!


I skolan var allt jättebra, första lektionen var idrott, vi hade tennis idag och jag måste säga att jag och Liza var grymma, haha i alla fall med tanke på hur vi började lektionen. Det var i alla fall jätteroligt och vi vann ett flertal matcher :D Själv har jag aldrig spelat tennis seriöst så det var kul när jag fick höra lovord från Liza ;) Därefter hade vi "Liv och Studier" där vi jobbar på att varva ner och inte stressa upp oss för mycket, ganska bra i en skola där det förekommer mycket krav och prestationsångest måste jag säga! En i gruppen hade bakat jättegoda Lussebulllar, är det någon mer än jag som älskar lussebullar och dess ljuvliga doft? Mums! När alla hade fått varsin och de som ville kunde ta fler så var jag snabb upp ;)
Till nästa lektion som var "Mentorstid" hade några andra bakat, det är tradion på de lektionerna med fika alltså. Behövde inte ens äta någon lunch efteråt, blev jättemätt av allt fika :D På den lektionen diskuterade vi projektarbetet som vi ska ha de två sista veckorna innan jul, själv har man sett fram emot en tid med inga läxor och inget schema. Det ångrar jag nu... tydligen är projektperioden bland det värsta under hela skolåret och det blir inte bättre av att allt är på engelska; handledningen, redovisningen, ja allt! Vi får se hur det går, jag håller tummarna för att jag hamnar i en bra grupp!!


Direkt efter skolan skyndade jag mig för att köpa ny foundation, problemet var bara att jag inte hade någon aning om vilken jag skulle köpa så jag frågade några tjejer i klassen vad de tyckte. Det enda svar jag fick var att jag med min hy inte behöver någon foundation, woho :D Dagens glädje, mihi!
Köpte till slut i alla fall den jag har haft innan, dessutom ett jättegulligt hårspänne med vita pärlor och ännu  ett läppglans, ingenting jag har ont av kan tilläggas.


När jag kom hem var jag tvungen att skriva ut en hel del viktiga skolpapper och sedan ringde Jonathan och vi bestämde om kvällen. Därefter ringde Bella och hörde om jag skulle träffa henne men i och med att jag trodde att vi skulle ses senare så kunde jag tyvärr inte komma in, vi ska ses på söndag istället. Vi har bestämt att vi ska göra något extra mysigt :)


Så nu är jag alltså hemma, supermysigt. Har egentligen inte så mycket att göra, vilket aldrig händer mig så jag ska passa på och njuta. Vet dock inte om det går, jag är en sådan person som alltid vill ha en massa saker att göra så jag kanske åker in och fikar med Paulina, eller så möter jag Anna och Patie, vi får se:) Mamma ringde också, hon ville ha myskväll tills min pojkvän kommer till oss senare, det var ett tag sen så det får nog bli det. Nu ska jag i alla fall ta en lång varm ducsh, fixa manikyr och göra mig i ordning. Vid halv nio kommer Jonathan och då blir det myskväll! Troligtvis fest imorgon!


Trevlig helg! //Mandy


Mysig helg men mycket plugg!

Heej alla där ute! :D


Förlåt för mitt sega uppdaterande,
just nu är det enormt mycket i skolan och krafterna räcker inte riktigt till för ett regelbundet bloggande, men det ska det absolut bli ändring på! :)
I det här inlägget tänkte jag skriva lite om helgen som varit, tar för tillfället en paus från mattepluggandet. Har nämligen ett stort matteprov imorgon, men det ska nog gå bra, älskar matte :) Dessutom har jag writing assignment på engelskan imorgon, skriver råd till föräldrar när det gäller huruvida barn påverkas av allt våld i filmer. Vad tycker ni om den saken? Blir barn mer våldsamma pga allt våld de ser på film? Kan säkert få en hel del tips till imorgon då jag ska skriva uppsatsen. :)


Nu till helgen, i Fredags var jag hemma från skolan, vi hade bara en lektion den dagen så jag missade inte speciellt mycket som tur var. Jag hade en hemsk migrän hela natten och hela förmiddagen på fredagen, den började vid sjutiden på torsdagen och vid åtta somnade jag helt utmattad och kallsvettig. usch! Men vid sju på fredagen skulle jag med min drama grupp i skolan (har valt drama som estetiskt val, grymt roligt) gå på teater. I och med att jag förväntat mig att sitta där i 90 minuter och bara vilja gå därifrån så var det en glad överraskning att det inte riktigt var så illa, okej det finns roligare saker att göra på en fredag kväll men tiden gick snabbare än vad jag trodde.
Efter teatern var Karoliina och Liza så snälla och väntade med mig på Jonathan som skulle hämta mig för att vi skulle åka hem till honom som var ensam hemma (Ingen fest blev det den här gången, vi har ju haft en del nu när han ofta är ensam hemma på helgerna och det kommer nog fler snart, både jag och Jonathan älskar att festa!) Men myskvällar är det bästa som finns så när vi kom hem vi åt en sen middag för att sedan titta på film och mysa natten lång! :)


I lördags sov vi ut, så underbart att sova med Jonathan, jag somnar i hans armar och vaknar likadant. Mys mys mys :) Direkt började vi planera dagen och kvällen, vi har planerat att gå på bio flera helger i rad så nu var det verkligen dags för en biokväll:D Vi bestämde oss till slut för Saw 3, och ja jag ångrar det, har haft två mardröms nätter i rad. Men ett råd måste jag ge er som inte sett filmen, gå inte med någon rädd kompis, jag är livrädd för skräckfilmer men jag är glad att jag gick med min pojkvän. Kunde nämligen under hela filmen kura ihop mig i hans famn och han var så himla söt när han vid ett flertal tillfällen höll för mina ögon när han tyckte att jag inte skulle se det som visades. På så sätt var det jättemysigt att se en läskig film, kände mig jättetrygg i hans famn! En dum sak, jag hade självklart envisat mig till att vi skulle köpa allt för mycket popcorn, läsk, chips och allt vad det var. Den största storleken av allt dessutom, jag brukar faktiskt orka äta allt själv, men det trodde inte Jonathan på, jag ska minsann visa honom tänkte jag. Men jag åt knappt ingenting, kan ju inte driekt påstå att matlusten blir så stor när man får se på massor av blod och diverse hemskheter, ja ni som sett den förstår vad jag pratar om, euuw!


Tidigare på dagen så red jag, gick väldigt bra! Därefter kom Jonathan till mig och vi åt middag med min familj. Vid sjutiden hade jag som vanligt dans, Lasse Kühlers dansskola, love it! Fick veta att vi troligtvis ska bli filmade nästa dansslektion för att vi ska vänja oss vid att dansa inför en kamera, kul:) Efter dansen åkte jag till Sergel där Jonathan stod och väntade, han hade under tiden träffat en kompis. Väl där såg vi lite roliga människor som vi kanske inte hade såå stor lust att träffa, själv gick jag nästan in i en av personerna, smart som jag är ;) Så typiskt, när man är på den biografen så träffar man alltid på massor av människor man känner, och det är väl inte riktigt alltid man har stor lust att träffa dem.. En som vi träffade som var mycket trevligt var i alla fall Jonathans kompis Kalle, som btw alltid är närvarande vid festerna hemma hos Jonathan. Han och hans kompisar skulle se samma film som oss så vi hängde med dem ett tag på Mc Donalds, haha coolingar vi var ;P Även där såg man flera ansikten man kände igen. För övrigt satt jag och Jonathan och diggade "----- dunk", haha, vet inte vad jag ska kalla det, du vet vad jag menar gubben.


Efter filmen åkte vi hem till mig, där övervägde vi om vi skulle se Beckfilmen som mina föräldrar hade hyrt eller kanske ha chillkrök hos Jonathan men det fick bli en mysig natt i mitt rum istället, mysigt det också!
På söndagen sov vi också ut, tittade på Idol avsnittet som vi missade i fredags, jag är faktiskt inte en sån Idol fanatiker som jag verkar, lovar! Tycker ärligt talat att det börjar bli tråkigare och tråkigare för varje avsnitt, men det är ett måste att se på, speciellt när man har pojkvän känns det som. Senare skulle Jonathan åka till Köpenhamn, tråkigt :( Men om några dagar ses vi igen:) Skulle egentligen träffat Bella i fredags och sen i söndags men det krockade för oss båda så jag hoppas att vi hinner ses någon annan dag, Saknar dig <3


Nu måste jag iväg och plugga, Jonathan ringer nog snart också. Var och åt lunch med pappa efter skolan, jag slutade vid två redan, hade ett oförberett tyska prov som gick väldigt bra. Tidigare hade vi även uppspelning av grupparbeten på dramalektionen, haha det gick ganska bra faktiskt, kan kommentera det i någon annat inlägg :P Nu vet jag inte riktigt vad jag skriver för jag känner mig så stressad inför mitt prov imorgon så det är bäst att ta upp matteböckerna på en gång. Ska försöka hinna blogga snart igen.

Love// Mandy


Amanda Hjärta Jonathan Föralltid!

  Hos JonathanVi i Italien
Amanda + JonathanÄlskling och jag

Vi<3Puss

  På strandenMandy <3 Bollman föralltid

Gud vad jag älskar dig Jonathan, här är bara ett fåtal av alla bilder vi har på oss som är tagna på platser där vi har haft det helt underbart. De band som finns mellan oss kommer aldrig nångonsin kunna klippas, vi har gått igenom alldeles för mycket tillsammans. Du är det bästa som hänt mig, min skatt jag aldrig kommer att lämna ifrån mig. Tack för all kärlek du ger mig hela tiden, du gör mig till världens lyckligaste. Det finns inget bättre än att ligga i din trygga famn, känna din hand som varsamt stryker mitt hår samtidigt som du viskar kärleksfulla saker. Jag håller med alla mina kompisar; vi är verkligen världens bästa par, och jag tror också att vår kärlek kommer hålla för all framtid. Nu ser jag fram emot vintern vi kommer att spendera tillsammans, bara du och jag, inne i värmen medan kylan finns utanför.. 
                                                Tack för att du är min Jonathan. Jag älskar dig!

Här är en av våra låtar, texten är underbar, den är till dig Älskling.

Baby, you're all that I want
When you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven

We're in heaven

Oh, thinking about all our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free

Now nothing can take you away from me
We've been down that road before
But that's over now
You keep me coming back for more

Baby, you're all that I want
When you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven

And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

We're in heaven

Now nothing could change what you mean to me
Oh, there's a lot that I could say
But just hold me now
'Cause our love will light the way

Baby you're all that I want
When you're lying here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven

And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven
Heaven

Now our dreams are coming true
Through the good times and the bad
I'll be standing there by you

We're in heaven

And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven, oh

Oh
We're in heaven


Jonathan hjärta Amanda föralltid, Jag Älskar Dig!


Dans, dans och åter dans!

Heej :)

Kvällen har bestått av dans, dans och åter dans,
bland det bästa jag vet! På Baletten skulle vi inte ha någon vanlig lektion, utan idag var det bara styrka som gällde, min första tanke var bara: Yes! Vet inte riktigt varför men min kropp orkar med träning ganska så bra och man ser ofta resultat så nu var det bara att köra! Vi körde alla övningar man kan tänka sig från topp till tå, rumpövningarna var hyffsat porriga måste jag säga.. de ger också ofta mest resultat ihop med magövningarna. Det gick väldigt väldigt bra, är man så envis som jag är så klarar man ofta övningarna tills man är som jag är nu - totalt slutkörd!


Andra lektionen bestod självklart också av en massa styrkeövningar! Så då kommer man alltså från en sååå jobbig balettlektion till en ny lektion som bara skriker: Träningsvärk dagen efter! Jaja, det var bara att köra, riktigt roligt var det i alla fall och bra gick det! :) I slutet av lektionen fick vi äntligen dansa, jag var inte med förra lektionen då vi gick igenom dansen men det gick väldigt bra ändå! :)


Så nu sitter man här hemma, träningsvärken kommer krypande mer och mer, okej det är faktiskt värre än så, jag kan inte ens sitta ordentligt.. Men det var det värt, imorgon kommer jag att se ut som en helt annan människa - or not!  Ska snart sova, först ska min Jonathan bara ringa och säga godnatt <3 Btw, igår fick jag tillbaka ett grammatiksprov och en uppsats på tyskan, inte ett enda fel på någon av dem, ganska bra måste jag faktiskt säga :) Min lärare var riktigt imponerad, wiie :)


Och imorgon... då fyller jag år!!! :) Tyvärr så fyller jag år på en vardag, det suger verkligen! Men samtidigt så kommer nära och kära fira mig hela helgen så då drar man ut på det lite :) Men imorgon är det ju först skola, sedan ska jag träffa min Bella. Till helgen så vet jag inte riktigt vad mina sötnosar har planerat, jag har funderat en del själv också så vi får se hur det blir:)


// Mandy <3


Världens bästa par tillsammans i Köpenhamn!


Hejsan! :)

Åh vilket underbart lov jag har haft, framför allt andra delen av lovet då jag har varit hos min pojkvän i Köpenhamn. Jag skrev ett jättelångt inlägg i torsdags om både det ena och det andra men allt försvann innan det hann publiceras, suck så irriterande!


Efter ett långt samtal med Bella på telefon och ett samtal på Espresso så har jag både fått och gett massor av goda råd när det gäller förhållanden, vi båda har längre seriösa förhållanden alltså. Vi har kommit överrens om massor av smarta saker som vi ska stötta varandra med, ser fram emot att se hur det kommer att fungera :) <3


Har varit i Köpenhamn sen i Onsdags, på fredagen gick Jonathan aldrig till skolan så då behövde vi inte säga hejdå på morgonen som vi fick göra på torsdagen. Dagarna i Köpenhamn har i alla fall varit helt helt helt underbara, vi har ätit goda middagar med Jonathans familj och hans småkusiner och deras familj, gått runt i Köpenhamn och framför allt bara visat varandra hur otroligt lyckliga vi är i varandras sällskap. I lördags fick vi ansvaret över Jonathans småkusiner när vi var ute och gick i centrala Köpenhamn, då fick vi öva på våra mamma- och pappa roller, barnen sa att vi lyckades väldigt bra, trevligt att höra inför framtiden :) Måste säga att Jonathan har väldigt bra hand med barn, ryser bara jag tänker på det! :)
Under resan hem åt jag matsäcken som min omtänksamma prins gjort till mig, tittade på film på Jonathans ipod, pratade med min älskling som ringde regelbundet (underbaraste!) , pratade även med kompisar samt läste mina modetidningar. En sak är i alla fall säker, vi har nog aldrig varit kärare i varandra än vad vi är nu, love love love!


När jag kom hem så möttes jag av mina underbara föräldrar som, som vanligt när jag är borta mer än en natt, verkade ha saknat mig fööör mycket, ganska sött ändå :) Samtidigt som jag tittade på det Top-model avsnittet som jag missade i veckan så satt mamma under hela programmet och killade mig på ryggen och strök mig över håret, som både hon och även Jonathan vet att jag ääälskar! Mys mys mys!


Nu är det dags att öva på "kursen"
som jag ska hålla inför klassen imorgon, en svenskauppgift. Jag har som vanligt om dans så det ska nog gå bra! :)

På Onsdag fyller jag äntligen 16 år, så helgen kommer att bestå av mycket firande och presenter, det ser jag fram emot :)



Amanda + Jonathan

En bild som är tagen på vår terass i Italien.
Åh sån lust man får att gå och sola, grrr;)
Anyway, världens bästa par! Love you<3




// Mandy <3






RSS 2.0