Min älskling är här!

Efter skolan idag åkte jag snabbt som attan hem till Anna som väntade på mig hemma. Vi åt en snabb lunch och begav oss sedan ut på Milanos gator. Vi var överallt och ingenstans, så som det alltid känns när man ska försöka visa Milano ur sin bästa sida. Efter lite shopping lade vi oss i Parco sempione och tittade på när mina favoritgrabbar spelade volleyboll.

Nu är vi hemma och ska göra oss iordning för kvällen. Ikväll ska jag ta med Anna på vanliga rundan. Sushi, Cavalli och Hollywood. Och OM jag är taggad! Känns som att kvällen kommer bli grym. Så, Let's fuck Milan tonight. Dags att visa milaneserna lite gediget valborgsfirande..

Lite bilder från dagen..

 














finest.se/pascal

En av de i särklass duktigaste och mest begåvade skribenterna jag kontinuerligt blir blown away av gång på gång är tveklöst min killkompis Pascal. Det är få människor som kan leka med det svenska språket så som han kan. Han är sådär lagom brutal som bara ett fåtal lyckas vara utan att det blir för mycket.

Hur som helst blev jag förbannat smickrad när han för ett tag sedan skrev till mig av alla och bad mig att läsa igenom hans krönika som ska in. Kom med kritik. Är den rolig. Skrattar man? Bara den meningen får mig att dra på smilbanden. Och ska ni bara följa en blogg om dagen (min exkluderad ofc.) är det http://finest.se/pascal För er som känner att ni faktiskt vill få ut något av att läsa en blogg.



Värme!

Hade en väldigt trevlig kväll igår med god mat och dryck. Idag efter skolan har jag bara legat och stekt i solen med Dafnito. Över 30 grader även idag, riktigt skönt. Sen sprang vi hur som helst iväg och handlade eftersom vi får sällskap av min baby Anna ikväll som stannar till på måndag. Tog lite bilder påväg till affären..





 




Just det. De ringde från en agentur här nere idag, en modellscout därifrån kom nämligen fram till mig på stan för flera veckor sedan och tog ett par bilder och sådär. Så ringde de idag och sa att de var intresserade. Så jag ska dit på måndag! Jag räknar dock inte med någonting alls innan jag varit där. Folk från agenturer och diverse modelljobb kommer fram till en i princip varje dag här nere. Men det här var en agentur som är inriktade på beauty så vi får se vad det är för något.

Och angående Abercrombie&Fitch för er som undrade så ville de att jag skulle skriva på ett kontrakt för flera månader, vilket jag omöjligt kan göra eftersom jag som det ser ut nu ska börja plugga efter sommaren. Så som det ser ut nu blir det inget med dem vilket är lite tråkigt då jag i princip fick jobbet i januari. Men men... what to do what to do..



Sprungit 90 min i 32-gradig värme!

Temperaturen runt om på Milanos gator står idag på 32 grader. Jag som dragit igång min konditionsträning nu varje dag, hade inget val utan fick snöra på mig joggingskorna för att gå ut och springa 90 min. OM det rann om mig! Dafne tycker inte att jag är riktigt klok.. men vad gör man inte. Bikinisäsongen närmar sig med stormsteg!

Nu ligger jag och steker på balkongen, men ska snart ta mig ett bad och göra mig iordning lite smått. Är bjuden på middag ikväll så jag lär nog behöva lägga på ett kål redan nu. Jag och tider går inte ihop. Men det var väl ingen nyhet.



Update: iiih vad glad jag blev nu! Min älsklingsAnna kommer ju hit nu, och jag var säker på att hon kommer på fredag. Men så nu när hon började ställa diverse frågor om väder, kläder och dylikt så var jag tvungen att få bekräftat att "visst är det på fredag du kommer" Vilken koll man har! Imorgon kväll kommer alltså en av mina bästa vänner hit och stannar till på måndag. Love love love!

Bilder från igår

Igår var vi som ni vet på aperitivo i vackra porta genova. Där ligger uteserveringarna på rad en efter en, precis vid en flod. Väldigt mycket "utomlands-feeling" på den. Hur som helst beställde vi in cosmopolitans som liksom alla drinkar här var starka som in i.. Men jag som är svensk fick såklart ner den ändå. Det märker man (skrämmande nog) här. Satan vad vi är vana vid att dricka stora mängder (och starkt!) hemma i Sverige, även om drinkarna här är starkare så klarar svenskarna dem bättre - alltid. Det är en helt annan drink-kultur, eller vad jag ska kalla det, för oss. Mina italienska vänner kör alltid den: "Nu ska vi shotta, men ge två till Amanda så hon också börjar känna något någon gång." Och tro mig, detta skulle gälla nästan vilken svensk som helst som är ute relativt mycket. Vi är riktiga vikingar, bara att inse ;)

Nåja, lite bilder från kvällen kommer nedan. Vi fick ganska snabbt sällskap av Federico som kom förbi för att säga hej till mig. Vi gick sedan allihopa till en bar, men jag bestmde mig ganska snart för att inte följa med tjejerna vidare så jag begav mig hemåt runt elva.









PS! Jag har äntligen fixat min facebook nu, wiie!

Min trygghet har rubbats

Min trygghet, min kontakt med mitt hem, min uppdatering fran saval narstaende alsklingar som bortkomna sjalar har rubbats. Jag kommer inte in pa min facebook.

Nu pratar vi inte om ett tillfalligt anslutningsfel (tror jag) utan jag har inte kommit in pa hela garkvallen eller morgonen idag. Det star bara att jag har fel losenord. Har detta hant er nagon gang? Ar det enda alternativet att nagon hackat sig in pa den eller kan det bli sahar ibland?

Likval nar jag ska logga in pa min mail (som ar min facebookmail ocksa) star det att det ar fel losenord.

Det kanns som att inte fa komma in i sitt egna hem, att nagon bytt las till ens liv bokstavligt talat. Jag ma overreagera men jag far panik nar jag inte vet vad som orsakat detta. Jag har ju inte direkt haft tur pa internetbiten sedan jag kom hit alltsa. Jakla skit.

Om ni vet nagot som kan vara till hjalp, snalla ni, kommentera. Har nere ar jag mer beroende av facebook an jag nagonsin varit eller kommer vara.

Tack pa forhand!

Hemsk natt

Jag har varit skonad från mardrömmar sedan jag kom hit. Veckorna innan jag åkte till Milano hade jag mardrömmar i princip varje natt hemma, garanterat på grund av den kommande flytten som var påväg. Men så inatt hade jag min första riktigt hemska mardröm här.

Inatt hände dock något som faktiskt aldrig hänt mig tidigare. Jag vaknade nämligen upp kallsvettig och med hjärtat i halsgropen efter att ha drömt att det kom ett hemskt oväder till Milano (vilket det ofta gör här, i norra Italien, i alla fall) en massa hemskheter hände och jag förlorade mycket på grund av det jäkla ovädret. Så när jag äntligen vaknat upp ur skiten, försöker lugna ner mig och inse att det "bara var en dröm" vet jag inte riktigt hur länge det dröjer förrän årets oväder faktiskt drar in över Milano, på riktigt den här gången.

Det blixtrar så att precis hela rummet lyses upp, åskan är precis precis över en och man hör hur alla vaknar och undrar vad fasiken som händer i lägenheterna bredvid. (Det är ganska lyhört här.) Som en bomb lät åskan. Och jag som redan är rädd för åska, förstår ni hur förbannat rädd jag var efter den fruktansvärda mardrömmen jag precis genomlidit.

Det här låter säkert inget märkvärdigt för er men när jag vaknade imorse efter ett par timmars sömn kände jag mig både svag och väldigt ynklig. Jag var verkligen livrädd inatt, mestadels beroende på att min mardröm blev som en varning för vad som komma skulle. Men det blev dock inte i närheten så illa, såklart. Hela situationen var hur som helst väldigt skrämmande, men jag är glad att det är över nu.

Nu ska jag släppa det, göra mig iordning och åka på aperitivo med min lilla Dafne och ett par svenska flickor. Andrea är sjukling idag så jag får försöka klara mig utan hennes sällskap.. Krya på dig babe!

Detta kan jag leva på!

Äntligen kan jag genuint mena det: Åh vad det är underbart att bo i ett land med så fantastiska råvaror! Skillnaden när jag handlar här nu, mot när jag precis kom hit, är att jag aldrig längre handlar "färdig" mat som tillagas i micro. Nej, nu är det tomater, mozzarella, parma, olivolja, krämig balsamico och dylikt som alltid följer med i min korg.

Nedan kan ni se en bild från dagens lunch som nästan satt bättre än all övrig lunch jag ätit här tillsammans. Jag räknade snabbt ut att jag ätit lunch ute varje dag sedan jag kom hit för snart två månader sedan. Visst är det väldigt bekvämt. Men av så få och billiga grejer, kan man själv göra något så gott. Detta kommer defintivit bli min lunch hädanefter!


Mozzarella, tomater, parma, krämig balsamico och bröd att doppa i olivolja.

Tröttmössa

Bjuder på några bilder från igår kväll..

 

Jag är just nu riktigt kluven. Är bjuden på middag ikväll, men det enda mina ögon vill göra är att blunda och inte behöva öppna sig på alldeles för många timmar. Här äter man middag, som ni kanske vet, übersent. Från klockan tio och framåt. Detta har medfört att jag som går i skolan varje morgon får alldeles för lite sömn. Så som det ser ut nu bangar jag middagen ikväll och kryper snart ner i sängen istället.


Temperaturen stiger..

Hej mina prinsar och prinsessor!

Ojoj vilken dag det blev!.. Mötte upp lilla Andrea för lunch efter skolan. Sen åkte jag hem och sov en timme för jag var helt förstörd bokstavligt talat. Bilderna nedan är för övrigt tagna på pricken typ då jag precis vaknat. Var tvungen att lägga upp dem då man minst sagt ser hur nyvaken jag är, haha.

Hur som helst skyndade vi ut i den 30-gradiga (!) värmen för en lång deffwalk i stora parco sempione. Efter en timme lade vi oss i gräset för att sola lite varpå, ni vet när man känner sig så svettig och äcklig så man verkligen inte vill träffa någon man känner, får vi syn på en av Andreas killkompisar som är påväg emot oss. Så vi slog oss ner och tittade på när han och hans vänner spelade volleyboll..

Innan vi vet ordet av kommer min modellkompis Federico till grabbarna. Alla känner verkligen alla här. Och inom kort ser jag Carlos som jag i dagsläget inte har superbra kontakt med komma.. Allt på samma gång! Tydligen är det en samlingsplats för de manliga modellerna här nere. Så nu vet ni det tjejer. Det var en fin syn vill jag lova. Riktigt synd att jag glömde kameran..

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, men först lite övningar här hemma. Dafne som har lite tjejkompisar över kommer tro att jag är galen, haha. Hur som helst är jag bjuden på middag senare. Blir mysigt!

Här får ni lite bilder på en nyvaken Amanda innan deffwalken idag..



Är typ dubbelt så brun mot de här bilderna ovan nu. Så sjukt stark sol här nu. Dafne skrek ut "my god Amanda, you are a negro" på sin söta dialekt när jag kom hem nyss. Det är onekligen ett superpigment jag fötts med. Men jag gillar't!

Söndagsdrink

Hej på er!

Kom nyss hem från en drink med Federico jag lärde känna i helgen. Supertrevlig kille som faktiskt hade en del innanför pannbenet (sin modellkarriär till trots..) Jag som älskar att träffa nya människor trivs verkligen som fisken här, för det känns som att man lär känna nya människor precis hela tiden. Självklart blir alla inte direkt ens bästa vän, men då och då hittar man lite guldkorn.

Nu är jag trött, tröttare, tröttast och ska således sova. Hoppas på fint väder även imorgon! Nu börjar jag ny nivå på skolan än en gång, men den här gången ska jag skära ner på mina lektioner från 4 om dagen till 2 om dagen. Detta på grund av lite olika anledningar men jag ska känna efter om det funkar. Blir defintivt svårare att klara tentorna framöver så bra som jag gjort innan, men jag vill ha mer tid över till annat nu.

Bjuder på ett par bilder på mitt trötta anlete för tillfället. Puss och godnatt!


Trötta jag just nu.. *gäsp*

29 grader och sol

Idag har det varit sommarväder här. 29 grader, blå himmel och strålande sol. Således har vi legat och stekt i parken hela dagen. Därefter satte vi oss på stammisuteserveringen för lite mat.





 








Jag fick en ros, yeey :)




Bildregn från fredagens utgång!

Här får ni ett bildregn från den lyckade fredagen. Med start på Fabios nyöppnade ställe för sushi, sedan blev det Just cavalli och Hollywood. En helkväll med andra ord. Riktigt lyckat!




Andrea med amerikanska Adam, en modell för bl a Dolce&Gabbana som gjort jobb tillsammans med bl a Alessandra Ambrosio från Victoria's Secret fashion show. Sjukt snygga bilder!






Fabio, pr för Just cavalli och Hollywood, tillsammans med hans söta flickvän!










Jag och Federico, en söt modell som jag lärde känna den kvällen.


Hemmakväll hos Andrea!

Hej på er!

Sitter för tillfället hos Andrea. Hon är ute och handlar lite mat och jag passar på att tillbringa lite tid med er. Gårdagen var lyckad. Vi startade med supergod sushi på vår vän Fabios nyöppnade ställe. Blev även lite drinkar och mingel. Sedan åkte vi mot Just cavalli där vi körde bord. Hollywood efter det där jag stiftade lite nya bekantskaper, mycket trevligt :)

Blev lite shots, lite drinkar och lite champagne igår ändå så idag har jag varit lite seg. Sov hos Andrea inatt ju så vi låg och drog oss läänge imorse. Men det har varit fint väder så vi begav oss till slut ut för att äta en sen lunch och så la vi oss därefter i parken i gräset ett tag. Riktigt skönt.

Nu ringde precis fröken Filling och frågade vad vi ska äta för smaskigheter ikväll. Vi ska nämligen ha myskväll här hemma hos henne. Finner inga ord för hur skönt det ska bli! Alla bilder får ni således imorgon när jag är hemma igen. Ha nu en trevlig lördag fina ni!

TGIF!

Jag somnade självklart till under tiden jag väntat på världens bästa Andrea som skulle vila lite. Ytterligare en timmes sömn med andra ord. Nice! Hur som helst ska jag nu börja fixa mig direkt och sen åka hem till min sötnos med lite kläder. Ikväll väntar sushi (OM jag blev glad när jag hörde det, har blivit min nya favorit!) sedan Cavalli och Hollywood om vi orkar köra hela banan ikväll ;)

Så nu ska jag find out
vad man ska ha på sig ikväll. Är lite frusen nu så jag tar nog på mig långärmat och byxor. Sedan packa väskan då jag sussar hos Andrea ikväll. Blir det fint väder imorgon ska vi upp till marknaden, annars hittar vi på något annat mysigt.

Tar giiiivetvis med mig kameran. Pusspusspuss på er, hoppas att ni får en grym fredag!

Ho preso il voto più alto all'esame :)

Hej hej!..

Idag är jag mycket gladare igen. Ni får inte missförstå mig. Jag älskar att vara här och har milt sagt aldrig varit så lycklig som under den här perioden i mitt liv. Men det är samtidigt så mycket nytt som händer hela tiden, man lär sig så mycket nytt om sig själv och så fort du får lite tid över till att tänka är man på bristningsgränsen till att gråta hysteriskt och skratta av lycka på samma gång. En sjuk känsla.

Hur som helst väntade en trevlig överraskning när jag kom till skolan idag. Tentorna var rättade och till min stora glädje såg jag att jag var den enda som fått högsta betyg på alla delar. Sedan var det många som tyvärr inte ens fick godkänt vilket alltid är skittråkigt för då måste de gå om en nivå och man går således inte i samma klass längre.

Sedan blev det lunch med Dafne, Lisa och Anna. Åkte därefter hem och sov ett bra tag då det inte blev så mycket sömn inatt. Dock blev det inte så farligt som jag trodde att det skulle bli inatt, utan efter ett samtal med min gamla flamma Alexander som ringde samt en annan väldigt fin människa mådde jag betydligt bättre.

Nu väntar jag på att Andrea ska känna att hon också mår bättre (fysiskt i det fallet dock) så vi kan planera kvällen. Jag är, ganska förståeligt, inte sugen på att stanna inne ikväll. Jag och mina tankar. Nej, ikväll vill jag dansa dansa dansa och dricka vatten ute. Bara ha en jävligt rolig, nykter kväll. De som är de roligaste! Alltid.

Puss på er så länge!

Och gäst ikväll är jesus Han har kickat heroin

Jag känner på mig att jag kommer gråta mig till sömns inatt. Det här är den första kvällen på mycket länge som jag inte har några planer alls för kvällen. Jag har inte ens något plugg som jag måste ta itu med. Det skrämmer mig att jag inte klarar av det. Att bara vara. Jag och mina tankar. Trots att jag har Dafne här i rummet bredvid och en mobil som piper med jämna mellanrum känner jag mig ensammast i världen ikväll.

Man kommer onekligen underfund med mycket boendes ensam i ett nytt, främmande land. Men något som jag verkligen insett är hur singellivet inte tilltalar mig för fem öre. Allt flirtande, alla gratis drinkar och komplimanger är så fruktansvärt betydelselöst. Man får uppskattning för något så ytligt, något så banalt. Allt av personer som ofta inte ens vet vad du heter. Desperation. Människor som flyr in mellan nattklubbarnas fyra väggar för att för några timmar glömma bort hur ensamma de egentligen är. Hur gärna de skulle vilja ha någon att faktiskt dela livet med. Om så bara för några veckor, några timmar.

Jag har kommit underfund med hur viktigt det är att alltid, varenda dag, jobba för en sund relation till såväl vänner som familj. För det finns ingen som kan få dig att känna dig så värdefull igen, så dyrbar, som efter en utekväll där du blivit bjuden på precis allt - varesig du ville det eller ej, får skjuts hem som du så naivt tror sker av välvilja, varpå killen du precis fått skjuts av slänger sig över dig och försöker kyssa dig våldsamt. Det var alltså inte av välvilja du fick skjuts hem, utan för att förväntningar fanns på att han skulle få något tillbaka.

Eller som den dagen man tog på sig den där klänningen som egentligen var lite för kort, men man kunde ju alltid se minst 3 tjejer på en och samma utekväll i Stockholm ha valt att klä sig i just denna. Då måste du ju kunna ha den även här? Så fel man kan ha. Du tas på, du förnedras, kladdiga och blöta kyssar träffar motvilligt din hy som nu förvandlas till smuts, du kläs av med blicken och framför allt försvinner lite av din värdighet för varje ny man som låter dig veta att han fått ett nytt runkobjekt för natten. För det är såklart det enda de kan få. De svinen.

Jag saknar att ha någon i mitt liv som ber mig att ta på mig mer kläder, istället för att ta av mig. Som vill hålla mig i handen, mer än någon annanstans. Någon som ber mig vara osminkad, istället för att dölja vem jag är med smink. Någon som faktiskt lyssnar på vad jag har att säga, och inte underskattar mig. Jag saknar någon som drar ner min klänning, istället för att dra upp den. Framför allt saknar jag någon som drar ner de svinen som tar lite av ens värdighet för varje gång de tar sig friheten att behandla ens kropp som om den vore till salu, med avsaknad av såväl känslor som värde.

Hemmakväll!

Vet ni vad? Vi ska stanna hemma ikväll *kors i taket*. Haha, skämt åsido. Men det ska vi faktiskt. Avbokade middagen och det blir ingen utgång ikväll. Både jag och Andrea kände oss lite dåliga, och även min lilla Dafne ligger här och är lite trött. Ville för övrigt ha bilder på oss till det här inlägget men vi såg så slitna ut så hennes solbrillor fick åka på, haha!

Vi ska snart gå och göra ordning lite toast, sen ska jag försöka komma i säng tidigt trots att jag somnade efter skolan idag. Men först sex and the city, wiho det var länge sen!



Io e la mia principessaaa :)

Lyckad onsdag!

Precis som jag trodde var gårdagen jättelyckad! Jag var som alltid supertaggad, är numera officiellt partypinglan här nere. Det är i alla fall vad de kallar mig. Vi startade på en väldigt trevlig lounge med supergod plockmat och drinkar. Underbart att det bara var jag och Andrea som åt i princip.. Med andra ord ingen myt att många modeller inte äter ordentligt.

Det dröjde inte länge innan bartendrarna drog in mig och Andrea i baren så gjordes det shotar! Andrea var så duktig så ;) Sedan begav vi oss alla vidare till Cavalli där vi nu kände oss som i en familj då alla vid bordet är med varje gång. Vi dansade och hade kul.

Nåja, lite bilder från kvällen.



Andrea aka. bartendern!






Jag och Cavallis pr Fabio.






Träffade på Dafne, min klasskompis Anna samt Lisa på Cavalli också :)




Jag tillsammans med Cavalli&Hollywoods pr Riccardo




Me love you!

Hemlängtan

För första gången sedan jag kom ner hit för 46 dagar sedan har jag en rejäl hemlängtan. Det är ingenting speciellt alls som orsakat denna känsla utan jag älskar kanhända Milano mer och mer för varje dag som går, och detta kommer defintivit vara en av mina största utmaningar i mitt liv. Men för det första saknar jag mina föräldrar så att det gör ont, men sen är det sjuka att jag saknar saker som jag aldrig i mitt liv trodde att jag skulle sakna. Helt betydelselösa saker egentligen, småsaker, men som orsakar ett litet hål inom mig just nu.

Faktum är att jag är otroligt glad över att känna den här känslan. För om sanningen ska fram har jag nästan varit lite orolig för att jag varit för lycklig här nere och känt för mycket att jag vill stanna här.. länge.. Så den här känslan för mig är någonstans ett tecken på att allt är som det ska. Jag älskar att vara här och att åka hem känns väldigt, väldigt långt borta. Men jag har ett liv hemma som fortfarande tilltalar mig.

Här är det en helt annan värld mot den vi är vana vid hemma. Man tror att man ska vara immun mot ytligheter och dylikt från att ha hängt på Stureplan kontinuerligt. Pfft! Det går knappt att jämföra. Här går de endast och åter endast på ditt utseende då det kommer till sociala sammanhang. Standardfrasen då man hälsar är att fråga vilken agentur den andra tillhör, och att vara trevlig mot nya tjejer man träffar som befinner sig i den branschen existerar i princip inte. De gånger jag varit trevlig får man sig mer eller mindre en känga tillbaka, inte att rekommendera med andra ord. De har taggarna utåt och tror att alla tjejer ska vara som dem.

Har man börjat hänga med en viss grupp av prkillar så finns det inte att man någon kväll skulle gå ut med några andra killar, utan då är man deras och får inte "konvertera" som de kallar det. Det låter helt sjukt och som ni förstår blir man lite hjärntvättad av hela grejen. Det är som en dokusåpa fast in real life. Exempelvis igår då jag blev upphämtad av en av pr-killarna och sedan plockade vi upp 2 andra modeller som jag aldrig träffat, visste den ena precis vad jag hette och att jag&Andrea minsann egentligen skulle gått på middag med en annan kille (den som skulle vara på D&G) varpå jag får onda blicken, ställs till svars och får neka till hela grejen, för allas bästa.

Men hur som helst vet jag att ni vet hur mycket jag älskar att vara här, hur mycket det här har gjort för mig som person, hur lycklig jag är precis varje sekund tack vare att jag är här och att livet i Italien har slagit alla mina enormt höga förväntningar jag hade. Det är helt enkelt en resa jag gjort med de mest extrema ytliga företeelser jag kanhända någonsin kommer få gå igenom, men samtidigt de mest djupa tankar och funderingar man som människa kastas in i. Och vet ni? Det är en kombination som sätter allt jag har att komma med på sin spets. Och jag gillar det!

Nu sticker jag ut!

Det blir middag med lite modeller och prgrabbarna, Just cavalli och eventuellt Hollywood efteråt skulle jag gissa. Hoppas att ni får en trevlig kväll mina små turturduvor!


<3 mina nya skinnbyxor!

En läsare bad om en ordentlig bild på dem, så här kommer det! De är köpta här i Milano från en italiensk butik jag inte minns namnet på. Grymma!


Changing plans!

Här i Milano kan man aldrig riktigt veta vad som händer förrän man verkligen är där. Tanken var att vi skulle till D&G café ikväll, men så ringde en PR-kille för bland annat Just cavalli till mig för en stund sedan och frågade om vi inte ville på middag med det gänget igen istället samt sedan dra oss mot det fantastiska Just cavalli. Trots att vi hade planer sa vi att vi kör på det, så fick det bli en vit lögn gällande det andra som var planerat. D&G blir det imorgon kväll istället. Tror att det här blir minst lika roligt som sist.

Jag ska fira att provet är gjort och ikväll kan vi verkligen slå klackarna i taket då jag inte börjar förrän halv två imorgon.. om jag nu ska gå överhuvudtaget. Dagen efter tentan brukar vara väääldigt soft. Hur som helst ska jag lägga mig i ett varmt bad nu, sen blir jag upphämtad om ett par timmar. Tar som vanligt med kameran!

PUSS!


Soliga hälsningar från Milano!

Värmen håller milt sagt i sig, tentan idag gick huur bra som helst (blev till och med klar mer än en timme tidigare) och ikväll väntar middag på inget mindre än Dolce&Gabbana café. Jag är så gott som ledig fram till måndag och det väntar fint väder hela veckan. Ligger för tillfället och solar på balkongen medan jag väntar på Andrea. Ska göra ordning lite mat nu som jag ska äta ute i värmen. Puss från ett soligt Milano!


 
Här ligger jag nu!


Happy birthday Carlos!

Min fina vän Carlos fyller år idag och jag vill bara passa på att önska honom grattis. Jag har världens sämsta samvete just nu för att jag lovade honom att fira med skumpa och jordgubbar i sempione idag men istället låg jag hemma och sov (mådde verkligen kasst idag på dagen). Han skulle egentligen åkt till Grekland på sin födelsedag som han länge frågat om han fick bjuda med mig på, men alla vet vi ju varför han inte kunnat åka dit. Nåja, hoppas han fått en fin dag i alla fall så får jag fira honom vid något annat tillfälle.


Carlos aka. my little dooog :)


Svar på kommentarer!


Jag hittade till din blogg genom en sökning på google Milano + blogg :)
Du är jätttesöt och det är kul att följa ditt liv där nere. Jag undrar hur du bor? Har du lyckats få tag i lägenhet? Är det lätt att få lägenhet i Milano? Eller är det skolan som ordnat boende? Uppskattar svar då jag funderar att flytta dit jag med.

Tack så mycket! Jag bor i en lägenhet på 90 kvadrat 10 minuter från center (Duomo). Jag fick lägenheten via skolan jag pluggar på. Att på egen hand hitta en hyreslägenhet i Milano brukar inte vara enkelt, men det är givetvis ingen omöjlighet. Börjar man plugga på någon skola kan man få hyra lägenhet via dem, men då måste man ofta flytta ut i samband med att man slutar på skolan.


Kan du inte ta en bild bakifrån på skinnbyxorna (på dig asså);)

Absolut! Kommer imorgon.

hej du! kul att folja din blogg, jag bor ocksa i milano. :) vilken stadsdel bor du i? hur som helst, de var inte min fraga.. men jag ar valdigt nyfiken vart du har kopt dina otroligt lackra capri skinnbyxor och aven de fina skorna du har till? jattesnyggt.

Jag har av privata skäl blivit väldigt försiktig med vad jag skriver ut på internet, därav vill jag inte ens svara på i vilken stadsdel jag bor. Men 10 min från Duomo med tunnelbana. Skinnbyxorna är köpta i en butik jag dessvärre inte minns namnet på, men den ligger en bit ner på Via Torino. Är helt kär i dem! Skorna är köpta i någon random butik i Milano jag inte ens minns var den låg. Men kika i butiker som inte ser så mycket ut för världen utanpå, de har ofta de snyggaste heelsen för sjukt bra priser.

Ska du fortsätta träffa V? Du skriver ingenting om honom?:)

Det är för komplicerat att svara på i dagsläget för jag vet knappt själv vad jag vill just nu. Mycket som händer och mycket som rör om. Mer än så vill jag inte riktigt gå in på frågan.

Bor andrea oxå i milano nu alltså? råkade ni bara ha samma dröm? :P e hon lika gammal som dig?
Och daphne/dafne, hur lärde ni känna varandra och hur gammal e hon?
Känner andrea och dafne varandra nu genom dig?

Japp det gör hon, och jag är världens lyckligaste för att hon nu beslutat sig för att stanna ett tag till. Andrea är ett år äldre än mig och Dafne är 4 år äldre än mig. Dafne och jag bor tillsammans, vilket var slumpmässigt bestämt redan innan jag kom. Är väldigt glad över att jag fick bo med en tjej jag klickat så bra med. Nja, de känner inte varandra, men har väl träffats ett par gånger när jag varit med dem båda.

Vilken storlek har du i den modellen? :) Kul att du svarar på kommentarer! :D En bra bloggare ;)

Det är en 34a.


Jag och Andrea!

Parco Sempione

Nu när värmen har kommit till Milano slår jag två flugor i en smäll om dagarna. Plugg och solande om vartannat. Allt går verkligen så otroligt mycket lättare bara det är lite sol och blå himmel. Man kräver inte mycket som svensk egentligen. Nåja, nu ska jag plugga vidare.



Vill skänka en liten kärlektanke till min bror och Emelie som just nu sitter på en buss 30 timmar framöver (med start imorse) hem till Sverige igen. Jag hoppas att de inte lider allt för mycket. Av min brors sms att döma verkar det dock gå väldigt bra. :)

Btw!
My goood vilka turturduvor som låg bredvid mig och Andrea i parken idag. Jag kan säga såhär. De hade milt sagt sex med kläderna på helt öppet. Jag blir alltid lite generad i sådana situationer för man vill liksom inte titta men ändå går blicken dit automatiskt typ, och så känns det som att man är där och stör när man i själva verket är på en public area. Sjukt jobbigt!


Lördagens outfit


Klackar, blommor, skinnbyxor med fickor på rumpan (nya!) samt linne är allt införskaffat här i Milano. Skinnbyxorna är helt amazing. Ska ta en ordentlig bild så förstår ni vad jag menar.


SOL

Hej på er!

Idag är det helt fantastiskt väder i Milano. Riktigt synd då min bror och Emelie åkte hem idag (med buss till Sverige, stackarna..) och det har inte varit något toppenväder när de varit här. Så ser jag nu att det ska vara 25 grader och sol hela veckan. Hur som helst har jag legat och solat/pluggat i en park med Andrea. Satan vilken färg man får! Helt underbart.

Nu kom jag precis hem, ligger och solar lite på balkongen men ska snart sätta igång med pluggandet inför onsdagens exam. Kommer vara så skönt på onsdag och hela helgen för då är jag någorlunda ledig från skolan i och med att vi precis haft tentan då = en massa tid till att ligga och mysa i solen.

Andrea tog lite pics idag som ni får senare. Puss på er!

Flower power Ibiza party!

Igår blev vi upphämtade av en svensk killkompis som bor här nere som vi åkte hem till för lite champagne och taggning inför kvällen. Där var även hans italienska vän som var väldigt trevlig. Senare begav vi oss till årets Flower Power Ibiza Party som höll hus i Milano igår. Jag fick höra av en italiensk vän att stora delar av Italien pratat om den här festen i en månads tid så det var riktigt kul att få uppleva den även om det var jäävligt mycket folk.

Killarna här i Milano har gjort mig lite besviken måste jag medge, men OJ vad mycket sötnosar det fanns på plats igår. Var håller de hus annars? Träffade en hel del från Rom så jag antar att de var här över en helg bara, synd..

Då vårt sällskap begav sig vidare mot Hollywood senare gick jag och mina två blondiner till ett pizzaställe där det var smockat men vi stod i kö till de gudomliga pizzorna. Aldrig har mat smakat så bra. Blev en taxi hem därefter..

Lite av mina bilder från kvällen..
































Crazy crazy Milan

Igår blev vi upphämtade av en pr-kille som jobbar för Just cavalli och Hollywood samt hans ryska modellflickvän som inte riktigt hade alla hästar i stallet. Standardfrågan jag får här nere av precis alla jag träffar är liksom inte en hälsningsfras följd av var man kommer ifrån exempelvis, utan det är alltid "vilken agentur tillhör du?" Sådan konkurrens att det är helt sjukt.

Hur som helst körde han oss till en sk. "modellmiddag" där Milanos pr-killar bjuder in modeller som de sedan tar med till diverse nattklubbar här för att det ska "se bra ut". Det är Milano det mina vänner. Maten var dock utsökt: sushi!! Och Just cavalli var precis lika bra som alltid. Hollywood kändes rätt överflödigt så vi åkte hem efter en snabbvisit där. Men var mycket nöjda med kvällen!

Jag träffade för övrigt en läskigt snygg Eros look alike kille som är skådespelare. Jag var tvungen att gå fram och säga att han var sjukt lik min idol Eros Ramazzotti vilket följdes av världens leende från hans sida. Han får tydligen höra det vart han än går. Numera heter han Eros i min mobil, för er nyfikna.



































Blod är tjockare än vatten

Nu mår jag hur bra som helst. Har pratat med min fina bror nu och alla missförstånd har retts ut och allt känns mycket, mycket bättre nu - för oss alla. Det kommer bli en trevlig kväll med sushi, just cavalli och Hollywood med tjejerna. Ikväll ska vi vara glada! :)

Hej!

HEJ HOPP!

Nyss vaknat upp från en alldeles fantastisk powernap. Känner mig pigg piggare piggast nu igen. Superskönt. Vi blev inte så länge på stan idag då det blev blåsigt och lite kallt rätt snabbt. Men Andrea och Linn mötte upp oss så en liten runda blev det. Fick med mig ett par linnen hem.

Ikväll vankas det sushi, Cavalli.. och kanske kanske Hollywood. Borde inte, men det är alltid svårt att runda av tidigt när man är igång. Men imorgon väntar en stor marknad här tidigt tidigt så upp måste vi. Vi åker mot Andrea till halv tio så blir vi strax därpå upphämtade. Blir nog mycket trevligt!

Lite bilder från dagen..






Underbara vänner

Igår hade vi planerat att äta i mysiga Brera. Väl vid restaurangen var det som vanligt fullt men vi stod och väntade på ett bord för 3 personer i nästan en timme. Vi gick ju självklart omkring i gränderna under tiden. Sen ringde min vän Alessandro och frågade om han, Francesko och Eugenio kunde joina så då fick vi vänta på ett bord för 6 personer istället. Maten fick vi nog inte förrän vid halv tolv men oj vad gott det var. Tog bruschetta till förrätt och risotto med skaldjur till huvudrätt. Alltså dessa grabbar är de roligaste människorna jag någonsin träffat. Helt underbara. Man vill bara krama dem hela tiden. Riktigt kul också att de självklart klickade med min brorsa. Blev mycket prat om italiensk fotboll där joakim i vanlig ordning imponerade stort med allt han kan. Vi var nog inte hemma förrän vid två men jag har ändå varit pigg och glad idag.

Jaja nu ska vi ut och äta lunch. Vi hörs sen!








Jävla öra! :(

Igar hande nagot riktigt onice precis innan vi skulle lamna lagenheten for att ga ut och ata. Jag har valdigt kansliga oron som ni vet, har haft otaliga oroninflammationer som barn. Ett par veckor innan jag akte till Milano varkte ju min vanstra trumhinna hal, som ni kanske minns, sa jag fick ata antibiotika i 2 veckor. Halet ar fortfarande kvar och jag far inte fa in nagot vatten i orat pa ett helt ar eftersom det inte far komma in smuts och dylikt.

Sa igar heeelt plotsligt borjade mitt andra ora varka som faan, bara sadar. Innan jag visste ordet av det hade det varkt hal och en massa otrevligheter rann ut. Panik!! Gar jag till lakaren har kommer de val skjutsa mig till operationsbordet direkt som min lakare i Sverige egentligen ville. Sa sen igar kvall hade jag sa in i helsikes ont, medan jag idag inte kanner nagonting. Mycket markligt.

Naval, ska borja rora mig tillbaka till lektionen som borjar om en kvart. Sa varmt och soligt har idag igen, lovely! Det blir en heldag pa stan idag igen sa jag tar sjalvklart med mig kameran. Puss!

Ps! Ni som fragar om min skinnjacka: den har jag kopt pa HM (!!) har i Milano. I love love love it. Har dock inte sett den hemma men ni far leta :)

Brera

Ska sticka iväg till skolan nu, men innan tänkte jag bara ge er framtida Milanobesökare ett hett tips. Brera (ligger en tiominuters promenad från Duomo eller vid tunnelbanestationen Lanza) är världens mysigaste område med uteserveringar efter uteserveringar. Det är jättevarmt där för gränderna är så smala och husen så höga. Så alldeles vindstilla. Och restaurangerna är både mysiga och bra. Inte så mycket turister hittar dit heller. Igår var vi och åt där, men bilder på det kommer senare för nu måste jag sticka! Slänger in några bilder vi tog i början av kvällen. Puss!






Panik

Innan jag lägger upp bilder från en fantastiskt mysig gårdag tänkte jag kommentera vulkanen på Island som orsakat att vi just nu bor 4 pers hos mig. Brorsan skulle egentligen åkt hem idag och det känns jävligt jobbigt för oss alla att han inte kan göra det, i och med att jag har planer för den här helgen där han inte kan följa med vilket resulterar i att han inte har någon större lust att vara kvar heller.

Vi alla får nästan panik av att inte veta när eller hur man kommer komma härifrån. Det här kommer låta så fel men jag tror att ni förstår mig när jag skriver att jag älskar att få besök från Stockholm hit, exempelvis när brorsan nu är här. Men 3 nätter räcker liksom. Sen går man varandra på nerverna, jag blir otrevlig och han känner sig inte riktigt medräknad i och med att planerna varit annorlunda för den här helgen. Dessutom vill jag återgå till mitt liv här sen med de människor jag lärt känna här. Det fanns ju flera olika anledningar till att jag stack till Milano och just nu känns det bara som att allt är som förut igen, bara det att jag befinner mig här. Min tillflyktsort bort från allt: Milano, har just nu invaderats, hårt förklarat. Förstår ni? Ingen är riktigt tillfreds med situationen helt enkelt. Så nu vill jag att planen ska börja gå så kan jag se tillbaka på de här dagarna med ett leende, utan att vi hunnit ha ihjäl varandra innan. Skämt åsido.

Personligen har jag inte läst på
om detta överhuvudtaget utan det enda jag vet är det jag hört från de där hemma. När Andrea ringde och berättade detta igår var jag säker på att hon skämtade. Vad är oddsen liksom? Det här hade gärna fått hända när man har någon liten sötnos här över helgen som gärna får stanna några nätter till, men inte när någon kommit spontant på en blixtvisit där 3 nätter är mer än lagom, för oss alla.

Någon som är någorlunda insatt som vet hur lång tid detta kan ta?

Lovely day

Hej mina fina!

Trots att dagen startade piss har den blivit väldigt bra. Fick besök imorse från Stockholm så jag som inte under några som helst omständigheter orkade ta mig till skolan idag åkte till centralen och mötte Emelie. Vi har gått runt på stan, shoppat och suttit på uteserveringar.

Nu kom vi precis hem så ska vi byta om och göra oss iordning för en middag ikväll med min tjejkompis Andrea som också ska joina. Blir risotto med skaldjur, mums! Tar med mig kameran så får ni bilderna senare. Puss på er!










Barhäng, The Club, Hollywood

Hej på er!

Jag hade kanhända en av de värsta kvällarna jag varit med om igår, rent känslomässigt. Det mesta var/är skit och jag var otroligt ledsen bara. Jag behöver börja om lite på ny bana nu känner jag. På flera olika plan.

Hur som helst hade jag lovat bror min att visa honom ett par uteställen här. Hollywood för att vara exakt. Så efter vår middag åkte vi till en bar och mötte upp skönheterna Andrea och Linn som är här i ett par veckor nu för jobb. Det blev shotrundor efter shotrundor och därefter styrde vi kosan mot The Club. Blev dock en rätt kort visit innan vi fortsatte mot Hollywood. Där stannade vi dock betydligt längre så var inte hemma förrän strax fem imorse.. Blev således ingen skola idag, men det kan jag ju unna mig, även om det någonstans känns rätt ovärt.

Lite bilder från kvällen..


















hahahaha, trötta tjejer!




Mysig dag med mio fratello!

Jag och Jocke kom precis hem från en låång dag på stan. Imorse var han så duktig så och följde med mig till skolan redan till kl 9, i och med att vår städerska skulle komma tidigt imorse. Efter skolan lunchade vi och sedan började hans shoppingrunda. Jag brukar kalla mig för shopaholic men det är ingenting mot vad denna karl är. Det är bara de mest fancy butiker som gäller och där inhandlas den ena designervaran efter den andra. Således behandlas han som världens prins i varje butik. Riktigt kul att se och kul för honom, hehe.

Nu ska vi vila lite. Ikväll har vi en rad alternativ framför oss men i dagsläget vet vi inte riktigt vad som lockar mest. Upp tidigt imorgon dessutom då jag får lite kvinnligt besök från Stoccolma. Nåväl. Vi får se vad som sker. Men antingen Armani, Nombra de vin eller ett nyöppnat ställe som skulle ha premiär ikväll om jag förstod det hela rätt. Vi får se, vi får se.

Tills vidare bjuder jag på lite härliga bilder från dagen.


























Buona notte!

Har haft en helt underbar dag med min bror. Vi har sprungit runt på stan, ätit gott och gjort en massa annat skoj! Blir en lång dag imorgon med en självklar utgång som avslut på en förhoppningsvis perfekt onsdag så nu ska vi sussa gott!


RÖSTA PÅ DIN FAVORIT!

Alltid lika kul att höra vilken outfit ni tycker att jag klär bäst i. Denna gång får ni endast rösta på en. Så, vilken outfit föredrar Du? 1-4


Relax

Nu ska jag lägga mig i ett bubbelbad med jordgubbar som jag ska doppa i choklad. Mums!



Är för övrigt så himla glad då ännu en liten älskling bokat biljett hit nu, min Anna! Känns helt underbart att man inte blir bortglömd av sina nära och kära bara för att man flyttar utomlands ett tag, utan snarare tvärtom! Jag har älsklingar som kommer nu varje helg plus lite till. Känns hur kul som helst!

Lördagens bilder

Sätter på en av mina absoluta favoitlåtar Love love kiss kiss när jag ska se på dem här bilderna. Vilken stämning! Haha. Nej men superfin låt till fina bilder. Älskar att låten är åt det rockiga hållet också. Nu ska jag sätta mig och svara på intervjufrågor till en gullig läsare som skriver sitt projektarbete om bla. mig och min blogg. Kul!
































Bilder från förra onsdagen!





 

Fredagens bilder!

Här får ni en del av fredagens bilder då V var här. En del av dessa bilder ligger redan på min facebook för er nära och kära. Men som alltid på bloggen lägger jag även upp lite bilder som jag inte orkar/vill lägga upp på facebook.



































Lycklig

Sitter och lyssnar på fantastiska Kent och laddar upp bilder från dagarna med V på facebook. Känner mig alldeles varm i hela kroppen. Det har varit en väldigt fin helg på alla sätt och vis. Ni får se alla bilder imorgon. Nu behöver jag bara vara "ensam" tills på tisdag (har ju underbara Dafne här så ensam är jag ju dock inte) men på tisdag kommer hur som helst min bror Joakim hit. Ska bli superkul och jag kan nog räkna med en hel del shoppingrundor och långa middagar.

Jag har nog inte berättat om hela helgen med V ännu. Igår var vi på stan (29 grader här hela helgen) hela dagen. Vi strosade runt, åt glass, myste i parco sempione och en massa annat. På kvällen tog vi en aperitivo och sedan åkte vi hem vid elva, där var Dafne med en massa tjejkompisar på förkrök eftersom hon fyller år idag. Vi drack vin med dem ett tag men sen när de drog ut hade vi redan planerat att stanna hemma och få lite kvalitétstid med varandra eftersom vi var ute på fredagen. V ordnade ett varmt bubbebad med tända ljus, Kent i bakgrunden och en flaska bubbel. Behöver nog inte förklara hur underbart det var..


Världens mysigaste helg.


Perfekt helg

Hej mina älsklingar!

Det blir inte så mycket bloggande nu när V är här. Men jag tänkte passa på att skriva några rader medan den sömntutan ligger här bredvid och har lite svårt att vakna. Han kom i torsdags kväll vid 22 och då begav vi oss till det mysiga området Brera där det finns en massa mysiga uteserveringar. Vi beställde in lasagne och en flaska röt på ett mysigt ställe där jag varit förutt.

Igår gick vi upp tidigt och åkte direkt mot city. Vi åt supergott, shoppdet lite och sen var det bara gå, gå och gå som gällde. Samt så har vi suttit på uteserveringar i solen. Nu är det varmare än det har varit någon gång här sen jag kom. En bra bit över 20 grader och lika varmt på eftermiddagen/tidig kväll. Helt fantastiskt.

Igår åt vi en helt galet god middag på en uteservering i Brera. Vi beställde in parma med melon, mozzarella med tomater och balsamico, otroligt god vedugnspizza, risotto med skaldjur, en flaska vitt på det samt två shotar fernet efteråt. :)

Därefter drog vi till det fantastiska Nombra de vin som är otroligt populärt här. Alltid världens kö utanför. Jag har varit där tidigare med Andrea och våra italienska vänner. Hur som helst är det som att du sitter i en stor vinkällare med flera tusen viner. Så vi drog dit för att umgås med Andrea, hennes syster, Edoardo, Alessandro, Francesco och flera andra. Riktigt trevligt.

Därefter drog vi alla, cirka tio pers,  till en klubb jag inte minns namnet på. Har aldrig varit där tidigare. Själva klubben kändes väldigt mycket 80tal med droger och hela den baletten. Men vi körde bord och höll oss till varandra hehe och sällskapet gjorde att vi hade sjukt kul. Bilder togs samt filmer spelades in som jag lägger upp här inom kort.

Jag och V fick sen skjuts ända hem av min snälla vän Edoardo. Idag ska vi njuta av det ännu varmare vädret. Imorgon ska vi ha picnic på en filt i parco sempione med alla goda italienska specialiteter. Mums!

Nu ska jag pussa lite på prinsen här bredvid och försöka få upp honom ur sängen. :)

Bill och Bull!

Alltså niskulle bara veta hur ofta folk frågar om jag och Andrea är systrar här. Nu har till och med våra svenska vänner där hemma börjat kommentera detta. Ganska kul att spela på det här nere hur som helst.. haha. Dock var det inte vad jag ville komma med i det här inlägget utan jag vill bara skriva hur glad jag är att jag har Andrea här nere. Vi har verkligen klickat och hon är en fantastisk tjej på alla sätt och vis.




Bilder lanade fran Andrea!

Hej babes! Sitter nu i skolan, eller ja jag har rast nu fram till elva. Vi har varldens underbaraste vikarie idag. Jag har haft henne som vikarie forut och man alskar henne redan fran forsta stund. Sa levande och sjukt positiv. Svart att beskriva men en sadan jag far lite moderskanslor for nu nar min egen mami ar ett par hundra mil bort.

Vi borjade prata om skor pa lektionen och varfor tjejer/kvinnor ar sa galna i skor. Tjejerna i min nuvarande klass sa dock att de inte ager sa manga par skor trots allt. Sedan fragade lararen mig och jag kunde bara skratta.. Dar satt jag i mina high heels pa en italienska lektion och hade inte mage att erkanna hur manga par skor jag ager. Nu boende i Milano ar det varre an nagonsin. Fast jag skulle kalla det battre an nagonsin :)

Hur som, jag har en lektion kvar och sedan aker jag nog hem igen, trots det fina vadret. Ikvall kommer namligen V hit och ska stanna har 3 natter. Ska bli helt underbart! Alltsa har jag lite att fixa nar jag kommer hem, sa som stada lite och sa. Haller dock valdigt rent och fint har hela tiden. Blir val sa med ens egna lagenhet :)

Bjuder pa lite bilder fran Andreas kamera. Blandad kompott fran da mami var har, en powerwalk i vackra Parco sempione samt mys pa uteservering. Notera att klockan ar runt atta da bilderna tas och vi sitter i linne och solar. Lovely!













Thank god for skype!

Har precis skypat med V som för övrigt kommer hit imorgon, yeey :) Han tyckte att jag såg så brun ut. Och vet ni? Det är inge slarium här inte. Utan det är så varmt här nu så efter en timme på balkongen blir man alldeles gyllenbrun. Tog bilderna för en liten stund sedan och nu ska jag skynda hem till Andrea för lite vin innan det blir aperitivo med några vänner. Puss från en glad Amanda!


Solglasögon

Ni är flera som frågat om mina solglasögon och var de kommer ifrån. Faktum är, som många av er redan vet då läsare frågat samma fråga tidigare, är att jag köpt dem på någon liten random butik i Italien för flera år sedan. Med andra ord inget speciellt märke eller så. Men jag älskar dem och det är alltid folk som frågar var jag köpt dem. Riktigt kul då jag själv tycker om dem väldigt mycket. :)

 

 


Lovely pics!

Mami åkte hem imorse efter att ha varit här fem nätter. Vi har haft det helt fantastiskt. Nedan bjuder jag på en hel del bilder från igår, som var hennes sista dag här. Enjoy! ;)






































haha servitören är lite kär i mig så han bjuder alltid mig och mitt sällskap på minst en shot när vi ätit klart, nice!


Solande på balkongen, sen träning. What a lovely life!

Känns som att det kommer bli en galet varm dag idag :)

Jag var och handlade med mamma innan tio imorse för att fylla mitt kylskåp. Temperaturen stod då på 17 grader och nu blir det bara varmare och varmare ju mer klockan blir. Himlen är klarblå och solen stark. Helt underbart. Vi ska åka och sätta oss på en uteservering för en massa gott, sen blir det shopping och en runda på stan. Ikväll ska vi äta middag med Andrea. Jag tar en massa bilder så hörs vi senare. Puss!

PS! Ligger och solar på balkongen då mamma kommenterar min utsikt som jag pinsamt nog inte lagt någon större möda på att skåda. Tror ni inte jag ser såhär i dagsljus att hela min utsikt består av italienska Alperna bara en bit bort. Riktigt, riktigt ballt!

Beställt hempizza!

Söndagar här är = döden. I alla fall då det är dåligt väder. Precis allt är stängt, och har du då ingen mat hemma.. KUL. Hur som helst fick jag för någon timme sedan numret till delivery pizza. Nice! Så nu blir det pizza, tända ljus och rött vin med mamsen. Imorgon är jag ledig från skolan så vi ska upp tidigt tidigt för att shoppa och mysa i solen hela dagen. Puss på er!


Camar med mig själv när man inte har mycket annat för sig.. (;

Bildregn från mysiga dagar med mami!































Fantastiska dagar bestående av strålande sol och solande på uteserveringar. Utsökt italiensk mat så som risotto med skaldjur. Gott rött vin. Fantastisk cappuccino. Shopping med avslut på Marc by marc jacobs, såklart. Aperitivo. Ännu mer shopping. Och en massa tid i solen, bara jag och min bästa vän. Kan knappt minnas när jag var såhär lycklig.


Mami is here, och våren likaså!

Med råge kanske jag ska tillägga. Har varit supervarmt idag. Vi har ätit så himla gott, shoppat aaaalldeles för mycket och suttit på uteservering i bara linne. Hur underbart som helst. Kan knappt minnas när jag var såhär lycklig senast :) Nu har jag både internet och kamera igen. Vi tar en massa bilder hela tiden som jag ska lägga upp ikväll eller imorgon. Tills vidare får ni ett par bilder jag snott från Dafnisen.







Nu kom vi hur som helst precis hem. Fortfarande jättevarmt, soligt och klarblå himmel. Lite senare ska vi bege oss ut igen för en aperitivo och en massa gott rött vin. Vi träffade på min vän Edoardo utanför Abercrombie idag och han vill så gärna ha med mig till en stor fest vid comosjön som har premiär ikväll. När han såg att jag har mami här försökte han således få med oss båda, haha. Men jag får helt enkelt åka dit nästa fredag. Lär vara helt magiskt!

RSS 2.0