Myskväll med Anna

Hejsan!

Åh vad det är underbart med lov, alla måsten
som man vanligtvis har existerar inte längre, så skönt!
Det som är jobbigt med det här vädret är att jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig, höstjackan börjar nästan bli för kall, medan vinterjackan känns alldeles för tidig att sätta på sig. Vinterjackan är något som jag personligen har väldigt lätt att tröttna på, därför vill jag vänta så länge som möjligt med att börja använda den. Just nu är det i alla fall min mocka - päls som ser ut som en sån där typisk jacka man hade till sin barbiedockor när man var liten som jag använder.


Igår, söndags, åkte jag och fikade med Jing, alltid lika underbart att få prata av sig och känna att man verkligen har någon som lyssnar. Även hon hade små dilemman som jag älskade att höra, mihi :D
Vi skulle först fika på Kofi, vi går alltid dit men den här gången var det alldeles för mycket folk så vi fick ta ett annat café istället så det blev Maddes. Varm choklad samtidigt som det är kallt ute och ha sällskap av söta Jing är bara fööör mysigt :)


Sedan kom Anna, Charlotte och Patrizia dit,  men Anna fick inte plats med sin otroligt fina men stora päls (tihi) så vi gick vidare till Alberts där Charlotte åt en räksallad, och vi andra.. mja vi pratade på, as usual. Efter ett mysigt samtal med mina sötnosar på Alberts så var det dags för mig och Anna att bege oss hemåt, för hemma hos mig hade de gjort en jättegod middag, och det var massor av tända ljus, åh:)
Därefter åt vi en god efterrätt och vi åkte och hyrde film och köpte 1 kg godis, mums!
Först ville vi hyra Beck, men den var uthyrd på två ställen så vi tog "When a stranger calls" istället, usch den var jätteläskig, fast det var bara jag och min mamma som tyckte det. Kanske berodde det på att jag är van vid att ligga i Jonathans trygga famn när jag tittar på skräckfilm, Annas famn var inte lika trygg, mihi;)
Men filmen var ganska bra tyckte jag, alltså den var läskig under hela filmen. Hela filmen var som att de hade dragit ut på en händelse, så den blev efter ett tag lite långtråkig tyckte några som såg den, men själv var jag rädd i stort sett under hela filmen:P
Därefter såg vi klart slutet av Ondskan, sååå bra film!


Så nu har vi vaknat och vi har bestämt att vi ska äta en riktigt lååång frukost, mums!
Därefter ska vi göra oss iordning och sedan Anna till stan och träffa Charlotte och jag ska träffa Patrizia:) Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir väl fika och planera lite inför min födelesedag skulle jag tro. Senare ska jag titta på presenter med mamma, wiie:)

Hoppas att ni alla har fått en bra start på ert lov, och försök att komma ihåg att loven också är till för att vila upp sig på, även om det är svårt, trust me - jag vet det.

Tschüs!



HÖSTLOOOV!!

Hejsan! :)

Åh jag är så glad, det är höstloooov!!
Äntligen, efter mycket slit i skolan så är det lov! Fast det har inte alls varit så mycket i skolan som jag trodde att det skulle vara, en positiv överraskning, helt klart!
Idag hade vi bara två lektioner, som alltid varannan Fredag. Först idrott som var väldigt roligt, olika former av konditionsträning, är nog bara jag som älskar det skulle jag tro :P
Därefter hade vi fyra timmars håltimme, då åkte vi och letade café i ösregnet, usch, höll ett tal om huuur myycket jag hatar maskar, hah :D Förresten, Liza, tack för allt stöd idag, betydde hur mycket som helst, om du läser det här; du fick mig verkligen att må mycket bättre, jag kommer att göra precis samma sak för dig när du behöver någon som finns där, tack!
Vill också passa på att säga tack till alla andra kompisar som stöttat mig något enormt nu när det varit lite jobbiga saker som hänt, men som nu är ordnade. Ni anar inte hur mycket det betyder. Jag har verkligen världens bästa vänner! Tror att ni alla vet vilka ni är <3


Efter sista lektionen skulle jag egentligen träffa min baby Patie, men hon, stackaren, var fortfarande sjuk, och jag kände att jag ville hem och vila så vi ska nog ta det på söndag istället, myys:)
Så nu idag ska jag snart med mamma och titta på presenter till min födelsedag som är den 8 November, wohoo, så snart kan Jonathan inte säga att han är som två år äldre än mig (Han fyllde ju 17 för ett tag sedan). Jag ska titta på skor, väskor, jeans, koftor, smycken och allt sådant som förgyller en flickas dag:)


Nu börjar jag även känna att det är dags för mig att börja planera min födelsedag. Även fast Anna sa att det inte är jag som ska sköta sånt så vill jag ändå ha ett finger med i spelet... okej, försöka i alla fall, jag älskar att planera :) Ikväll har jag bestämt att jag bara ska ha hemmakväll, titta på Idol och verkligen vila upp mig, för sedan kommer jag förmodligen ha fullt upp hela lovet. Kanske fest imorrn med Anna och tjejerna eller så blir det myskväll hos henne :)


Hoppas att ni alla får ett bra lov, det är vi värda nu efter nästan en termins skolgång efter det sköna sommarlovet. Jag kommer, om allt vill sig väl, åka till min pojkvän i Köpenhamn på onsdag eller torsdag, får hoppas att passet hinner komma tills dess så att jag hinner boka flygbiljett. Saknar honom såå!



Gammal bild från Älskling:)

Hittade en ganska gammal, men otroligt söt bild som Jonathan gjort åt oss,
åh jag undrar hur länge vi hade varit tillsammans när den här gjordes.
Den 6 November firar vi i alla fall 10 månader! <3

Mandy <3 Bollman, föralltid - so true!


Ciao :)




puuh, pause från pluggandet

Heej!

Har just nu så svårt att hinna med att blogga,
min lediga tid ägnar jag helst inte framför datorn, men jag ska börja blogga lite kortare inlägg och oftare istället för få och långa!
Sitter i alla fall och pluggar nu, skriver den oroväckande bokrapporten om Singoalla som jag valt att skjuta upp alldeles för många dagar. Men jag ångrar det inte, var ju med min underbara pojkvän istället:)

Tyvärr går det inte bättre att plugga, när jag känner att min kropp inte orkar vara upprätt och både huvud och mage värker och febern ökar, nej usch! Men jag är inte sjuk - sjuk, utan har världens sömnbrist helt enkelt, skönt med lov om två dagar!

Som tur är, är det dags för Top Model snart, ska unna mig en massa godsaker och titta på det om en timme, längtar! Tills dess är det bokrapporten som får min uppmärksamhet. Tur att man har alla underbara kompisar och en underbar pojkvän som stöttar mig och gör mig glad under tiden.


Förlåt för ett väldigt tråkigt och kort inlägg, men sådana behövs ibland. Men allt är absolut inte dåligt, det är hur bra som helst mellan mig och min pojkvän och i helgen ska jag festa och fika med alla kompisar, wiie :D Framför allt är det HÖSTLOOOOV snart!!

Nu ska jag äta choklad och fortsätta plugga:)

Tschüs!

En riktigt händelserik dag!

Hej allihopa :D

Hade egentligen inte tänkt blogga idag
men efter att både konstiga, underbara och allmänt pinsamma saker hände en efter en så tar jag mig tid här hemma hos Jonathan att dela med mig av min händelserika kväll:)

Dagen började med skola, inget speciellt underligt eller särskilt underbart med det. Första lektionen var idrott - innebandy. Jag bara älskar innebandy, speciellt efter dagens lektion! Är själv jättenöjd med min insats och mål gjorde jag :D Mer innebandy i skolidrotten! ;)
Därefter åkte jag med Liza, Ebba, Anja och Ella till skolan där vi bara skulle ha liv och studier och sedan klassråd. Dagen slutade ungefär halv ett. Då åkte jag hem till min prins som var det enda jag tänkte på under hela dagen :)

Efter mycket mysigt filmtittande efter en jobbig skolvecka, fick jag och Jonathan som vanligt jättesvårt att bestämma vad vi skulle göra. Bada skulle vi absolut göra, frågan var bara när. Sedan ringde Anna och frågade om vi skulle fika med henne. Men allt slutade med att jag somnade och Jonathan låg och pussade på mig :) Vid sju åt vi middag bara vi två, pappa köpte kinamat åt oss och vi hade tända ljus - mest mys :) Vid halv åtta fick vi skjuts till badhuset och till vår stora glädje var vi nästan helt ensamma i hela badhuset. I ungefär en kvart ägnade vi oss åt den roliga vattenrutschbanan, åh det var så härligt, samtidigt spelades romantiska låtar och allt kändes återigen som en lycklig kärleksfilm! Från klockan åtta hade vi bokat jacuzzin, så varmt och mysigt! Utanför var det mörkt och det ösregnade, och jag och min underbara pojkvän älskade varandra mer än någonsin. Sen kan man väl säga såhär, det som hände i jacuzzin stannar i jacuzzin ;) ;)

Vid nio skulle vi bege oss hem till Jonathan, fanns bara ett problem - regnet bara öste ner! Hade Jonathans pappa inte druckit vin hade han kunnat hämta oss, men det hade han såklart gjort :( Därefter började vi leta taxi, men det fanns såklart ingen taxi som kom och vi hade heller ingen mobil att ringa från. Vi blev blötare och blötare, vi båda förstörde våra skor. Efter ett tag började jag leta i min väska efter något roligt som vi kunde underhålla oss med, det fick bli en informationsbok om p-piller :P Till slut kom äntligen ett tåg och jag sprang före Jonathan för att försöka stoppa det från att åka ifrån oss, det lyckades :D Men när Jonathan kom fram så hade ena påsen med våra blöta handdukar och badkläder spruckit och allt åkte ur, samtidigt såg vi på tåget som vi stoppat att det var fel tåg, oh fuck!

I en av våra påsar fanns vår kändis Niinen,
som vissa av er förmodligen känner till ;) Henne höll jag i famnen för att hon inte fick plats någon annanstans, samtidigt höll jag boken om P-piller i andra handen, så gick jag till perrongen där andra människor också vistades, hrmf, har inget mer att tillägga om den saken, komiskt var det i alla fall.

När vi gått av tåget och började gå mot Jonathan, kände jag verkligen hur mycket jag hatar regn! Usch :/ Men vi skulle bara gå ett par hundra meter, så nån taxi var det bara onödigt att ringa, istället lunkade vi vidare. På vägen började Jonathan prata om spärren man har att inte säga vissa saker offentlig när det gäller det sexuella, ett ganska intressant samtalsämne. Tror dock inte att han tänkte på att en gubbe gick bakom oss då han skulle se om det var möjligt att inte tänka på spärren och öppet fråga om vi inte skulle gå hem och ha sex. Ganska kul faktiskt :) Okej, just då var det inte speciellt mycket som fick oss på bättre humör men det hade klart sin lilla charm tills...

.... oh my god, det finns absolut ingenting jag hatar så mycket som maskar. Alltså det är helt stört, jag är livrädd för ormar, spindlar och allt sådant. Men det är absolut ingenting om jag jämför med maskar, buhu!
Men det blev bara värre och värre, alltså jag skojar inte, jag har aldrig sett längre maskar i hela mitt liv och vi var som omgivna av maskar. Euuw :( Hela området tror säkert att jag skulle bli våldtagen eller något, mina skrik var inte nådiga ;P Det slutade med att min fina, vackra, underbara pojkvän bar mig hela vägen, han är världens bästa :)

Väl hemma hos Jonathan öppnade hans pappa och han välkomnade oss med att säga att han satt på brasan åt oss och att det fanns en massa godis till oss, åh då kände man verkligen för ett tag att det var värt att gå i det hemska ösregnet för det som kom efter, okej jag sa ett tag inte mer!

Så nu sitter vi här i den underbara värmen och vet inte riktigt vad vi ska göra, för tillfället planerar vi inför festen imorrn, åh det ska bli riktigt roligt :D Sedan ska vi antingen ta ett varmt härligt bad och därefter kura ihop oss med massor av filtar och titta på film och äta godis :) Eller så åker vi till en fest som Jonathans kompis var på. Blir nog det första alternativet i och med att det blir fest imorrn!

I fortsättningen ser jag till att hålla mig inne i regnväder, varför ska man gå omkring ute i ösregn och hata regnet när man lika gärna kan ligga i sängen och njuta av att regnet öser ner utomhus, det ska jag tänka på till nästa gång :)

Vill bara tillägga att jag älskar min underbara pojkvän något otroligt, finns ingen som får mig så lycklig som han gör, han är även den som jag har absolut roligast med.
Skriver mer efter helgen och berättar om allt :D

So long sweethearts :)


Jonathan 17 år och myshelg!

Hejsan!


Har inte hunnit skriva något om helgen än,
har haft väldigt mycket i skolan. Men nu lugnar det äntligen ner sig för ett tag, hade samhällskunskapsprov imorse vilket gick väldigt bra, det var tack vare min älskling som kom hit igår med godis och låg och höll om mig samtidigt som jag pluggade för fullt. Jag är jätteintresserad av samhällsfrågor så provet gick jättebra, helt otroligt med tanke på att hag bara sov fem timmar inatt :/


I Fredags fyllde Jonathan 17 år!! Efter att ha haft en jobbig dag med begravning (dock en otroligt vacker och mycket väl förberedd begravning) var det äntligen dags för att fira min prins som fyllde 17 år. Jag köpte ett jättefint silverarmband där mitt namn och ett hjärta var inristat, som ett kärlekstecken ungefär :) Jonathan blev jätteglad, puuh vilken tur!
I och med att jag var på begravning så kunde jag inte komma före alla Jonathans kompisar vilket vi först hade planerat, istället kom jag när ström, salan och kalle redan var där, men det var trevligt :) Jag och grabbarna åt en trevlig middag, mihi:D
Sedan började folket komma och som vanligt hemma hos Jonathan var det jätteroligt, stolt att mitt shotdrickande imponerade:D
Efter ett par timmar hos Jonathan där jag umgicks med mina sötnosar Anna och Ella och födelsedagsBarnet såklart ;) Så var det dags att dra vidare, det var till CJ som vi åkte. Efter mycket mys och en hel del trevliga stunder var dte dags att ta taxin tillbaka med en hickande pojkvän till Djurssan :) Då var klockan runt två, Kalle och Salan skulle dra vidare till en fest där, jag och Jonathan ville hellre gå hem och spendera resten av hans födelsedag tillsammans, underbart!

På lördagen vaknade Jonathan med världens baksmälla,
själv mådde jag prima :D Dagen bestod av en massa mysigt filmtittande och allt sådant som man gör när man har världens bästa förhållade! Vid sextiden var det dags för mig att åka på dans och samtidigt kom en del av Jonathans släktingar som skulle fira honom. Efter en jätterolig danslektion åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning, sedan åkte jag tillbaka till Jonathan och firade honom med hans släkt, supermysigt! Åh jag älskade att vara bland dem, så himla roliga människor!
Vid tolv tiden ville vi dock spendera resten av kvällen tillsammans och då tittade vi på det idolavsnittet vi missade i fredags, en film och sedan somnade jag i världens bästa pojkväns famn, i hans mysiga varma rum, samtidigt som kylan kommer krypande utanför, åh älskar!

På Söndagen sov vi ut, åt en jättegod lunch som min älskling gjorde åt oss, och därefter myste vi i sängen framför olika filmer hela dagen, love it love it love it!
Vid fyra åkte vi och solade solarium, vi båda blev jättebruna :) Vi bestämde att vi ska åka tillbaka dit och både bada och sola, mys! Vid sju var jag tvungen att åka hem och börja plugga på mitt samhällskunskap prov, blev inte så jättemycket plugg, mest prat med kompisar och Jonathan.

Idag, tisdags, slutade jag fyra och därefter gick jag till Odenplan där Jonathan väntade på mig, vi åkte och fikade och satt bara och kurade ihop oss och drack varm choklad, mums :) Sedan skulle jag egentligen gå på baletten och han skulle åka hem och äta middag, men vi kunde inte slita oss från varandra så eftersom att jag också var så trött så hoppade jag över baletten, Jonathan följde med mig hem och vi spenderade ytterligare tid med varandra och åt middag. Vid halv nio åkte jag till min andra danslektion.

Veckan består av massor av tid med Jonathan nu när han är hemma, imorrn kommer han till mig vid sju och då ska jag försöka ha nybakade bullar färdiga, sedan ska vi äta dem och titta på film och bara höstmysa:) Den natten sover han hos mig, sedan ska vi vara med varandra hela torsdagen, vi har massor av olika planer så som bio, äventyrsbad, shopping m.m. På Torsdagen sover han en natt till hos mig och sedan kommer helgen och då blir det fest och en massa mys! :D


Jonathan och Amanda

En bild från Jonathans fest hemma hos honom, världens bästa par :)

Ciao!

Stress!

Hejsan!


Åh fy för alla dessa läxor, inlämningar och prov. 
Det finns nog ingenting som får en så stressad som det, det är tur att jag har en såpass bra planering som jag har, annars skulle jag gå under. Tror att det beror på att jag gör så mycket på min fritid, då måste jag ha en väl fungerande planering. Det som är aktuellt nu är i alla fall en stor jämförande analys mellan Rom och Aten som ska vara klar på fredag och så ska jag prata på engelska inför klassen om vilket ämne jag vill. Samt en tyska recension på en bok jag läst. Säger bara VRG VRG VRG...När det gäller engelskauppgiften så i och med att jag alltid väljer dans eller mode så känns det lite uttjatat, nu blir det någonting annat som betyder massor för mig och som jag verkligen älskar nämligen Italien! Hoppas att det går bra! :) Nog om skolan nu.


Igår hade jag i alla fall dans som vanligt hela kvällen, riktigt kul! Kändes jättebra efteråt då jag kände att jag tagit ut alla rörelser mer än vanligt så jag fick träningsvärk nästan på en gång. Det gick jättebra också så pluggandet efter gick mycket fortare än vad det annars skulle ha gjort. Kan verkligen rekommendera er att börja dansa, finns inget roligare, man får verkligen bort den stressade känslan i kroppen och känner sig som en ny människa efteråt! :) Efter dansen läste jag äntligen ut About a Boy, riktigt bra bok.


Idag hade vi en relativt enkel dag i skolan. Ganska korta lektioner och dagen gick väldigt fort så det var skönt. Så fort jag kom hem åkte jag och mamma och hämtade presenten som jag ska ge Jonathan på Fredag då han fyller år. Åh, hoppas han blir glad. Skriver efter helgen vad jag gav honom för något. Men jag har pratat med flera kompisar och alla tyckte att det var en jättebra present, så vi får hoppas:)
Nu ska jag fortsätta plugga, går faktiskt jättebra:D tar lite pauser då och då och pratar med Jonathan eller någon kompis, då överlever man:) Klockan nio är det dags för Top Model wiiie, dagens höjdpunkt! Det ska bli jätteroligt i alla fall, älskar det programmet!


Veckan kommer att fortsätta med mycket plugg, på fredag och lördag är jag ledig i alla fall, då ska jag bara ägna mig åt det som är roligt:D Jag ska fira Jonathan båda dagarna, på fredagen för kompisarna och på lördagen med hans familj och släkt - mys! Anna min sötnos vill hjälpa till att laga middagen innan och baka, så himla sööt!
Jonathan kommer alltså hem på fredag och är hemma i tolv dagar, som jag har längtat efter det! Nästa vecka kommer efter tisdagen att bli mycket lugnare, då får jag tid att träffa alla kompisar och umgås massor med Jonathan, längtar!


Btw, har mycket krav från mina föräldrar vad jag ska bli och ett av yrkena är läkare, men nu har jag kommit fram till vad som skulle passa mig, något som jag alltid ville bli när jag var liten (ja, veterinär var ett av dem också) Nämligen Advokat:D Vad tycker ni, det skulle väl passa mig? De små söta dressarna man har på sig, och man gör verkligen något viktigt. Mjaa, vi får se, vi får se, kanske :) betygen kommer jag nog ha i alla fall:D

Ciao/

9 Månader, chillkrök och en massa mys!

Hejsan!

Måste bara påpeka det ämne som alltid är aktuellt  vid konversationer då det är brist på samtalsämnen, nämligen vädret. Gud vilket underbart väder det är idag, sådär riktigt typiskt höstväder med en klarblå himmel och sol, men ändå en frisk kall luft, oh I like! Det enda jobbiga är väl att man inte har någon aning om hur man ska klä sig, ska man fortsätta med sensommar kläderna eller är det dags att ta steget mot hösten? Jag föredrar det sista alternativet, höstmodet slår det mesta! Det gäller att njuta av höstkläderna riktigt ordentligt i och med att vintern kommer snabbare än man tror.


Nu till den underbara helgen.  I fredags firade ju jag och Jonathan våra underbara nio månader tillsammans. I och med att jag var sjuk och inte hade så mycket ork i kroppen så var vi bara hemma hos mig, hela min familj var hemma som älskar att träffa Jonathan, och vi låg och myste hela kvällen - tittade på film och åt en massa godis, mest mys! :)

I lördags gjorde vi massor av olika saker. Efter en mysig frukost var det dags för mig att rida, vilket var såå kul, det gick jättebra! Medans så var Jonathan kvar hemma hos mig, i och med att jag bara var borta i en timme ungefär. Sedan tog vi det lugnt hemma, åt middag med min familj och därefter var det dansdags! :D Jonathan träffade Salan under tiden och jag njöt av min roliga dans, Lasse Kühlers slår verkligen allt! Sedan tittade vi på Sverige - Spanien hemma hos Jonathan med hans pappa, syster och hennes pojkvän, Åh hans syster hade köpt godis åt oss, mums! :D Matchen slutade välförtjänt 2-0 och efter matchens slut fick jag och Jonathan väldigt svårt att bestämma oss för om vi skulle festa/chillkröka eller fortsätta ha myskväll. Men eftersom att vi struntat i att festa flera gånger i rad nu (står dock fortfarande fast vid att myskvällarna är oslagbara!) så kände vi att det var dags. Vi hittade ingen fest i Djursholm så vi åkte till CJ och Anna där vi tänkte föra innan vi åkte vidare, dock åkte vi inte hemifrån förrän halv tolv, så vi kom dit ganska sent. Hoppas ingen såg mig när jag sprang på mitt lite speciella sätt, efter Jonathan som sprang mycket snabbare, med en tuuung kasse som jag trodde att alla dess flaskor skulle gå sönder för varje steg jag tog, men det löste sig eftersom det bara tog fem minuter till tåget. När vi kom dit kom CJ ut i morgonrock och Anna i mjukiskläder (How sweet!) men inte riktigt vad vi förväntat oss i och med att vi var taggade för fest ;) Men det var jättemysigt, alltid lika kul att träffa Anna och Jonathan var så glad över att träffa sin Ström och CJ. Efter två timmar där var vi dock jättetrötta, vi hade väl inte planerat att vi skulle börja föra klockan tolv..så istället för att åka vidare tog vi en taxi hem till Jonathan, jag var jättehungrig och började känna mig sjuk igen. Vid halv tre somnade jag i hans famn, finns inget bättre.


Imorse, söndags, vaknade vi runt elva, ganska lagom. Jonathan vaknade lite gulligt bakis, själv mådde jag prima!:D Efter mysigt filmtittande, mycket mys och en jättegod lunch på sängen var vi tvugna att göra oss iordning, Jonathan och hans pappa skulle nämligen åka till Köpenhamn vid två. Åh vad jag älskar min Jonathan, och gud vad jag älskar när vi ligger i sängen och han bara pratar på om hur mycket han tycker om mig:$ jag tycker om honom ännu meeer:) Det var inte alls jobbigt att han skulle åka den här gången, alltså självklart så är det alltid ledsamt att skiljas från sin pojkvän i några dagar, men jag känner att det är så himla bra mellan oss nu och på fredag (då älsklingen fyller 17 år, woho! :D)  kommer han hem tidigt på dagen och så är han hemma i tolv dagar!! Sedan ska jag på mitt lov åka till honom så nu har vi en massa mys framför oss!
Senare idag kommer gäster hit, vi ska nämligen fira min bror som fyllde år i torsdags, det ska bli trevligt! Jag älskar tårta och allt därtill:) Hoppas han blir glad för min present bara!

Kommande vecka blir nog ganska fullspäckad när det gäller pluggandet, men det ska nog gå bra, känner mig väl förberedd. Är så glad att jag går på Viktor Rydberg, trivs hur bra som helst, visst det är mycket plugg men jag tycker fortfarande inte att det är mer än i nian. Btw, tror att jag får skolfotona på måndag, iih nervöst!

Nu ska jag dricka lite varm choklad och göra mig iordning inför ikväll! Hoppas att ni har haft en trevlig helg. :)

So long/

9 MÅNADER MED MITT ALLT!



Världens bästa par - miniatyr

Här är en underbar bild på mig och min älskling tagen i somras när vi är påväg till Venedig.


Åh nio underbara månader, mitt liv har verkligen
förändrats under de här nio månaderna! Jag har blivit mycket mognare och jag har lärt mig massor av nya saker om mig själv som jag inte ens visste fanns. Både jag och Jonathan är jättelyckliga med varandra och vårat förhållande har verkligen allt ett förhållande måste ha för att det ska hålla! Jonathan får mig verkligen att känna mig som en prinsessa, innan han gör saker så tänker han alltid på att jag är den som mår bäst av det han gör, han tar alltså mig i första hand - alltid. Han är en person som jag alltid, vad som än händer med oss i framtiden, kommer att komma ihåg som den underbaraste killen man kan tänka sig, han som gjorde allt för att jag skulle må bra och som har ett hjärta av guld , i alla fall mot mig, tihi;) Så som det ser ut idag mellan oss, då tror jag att vi skulle kunna vara tillsammans föralltid, vi har ett förhållande som på film, och vem vill inte ha det?
Jonathan hjärta Amanda.


Tidigt imorse åkte jag till frescatihallen
där vi har idrott för att titta på när de andra har orientering, i och med att jag är dunderförkyld. Sedan skulle jag och tjejerna jag umgås med åka till skolan på odenplan för att ha typ 50 minuters prat med kyratorn där vi lär oss hur man bygger upp ett inre rum. Njaa, känns ganska onödigt när jag egentligen behöver vara hemma och se till att bli frisk så att jag kan gå till skolan på måndag då vi har betydligt viktigare lektioner.
Så när min pappa varit så snäll att skjutsa mig dit så åkte han tillbaka hem, efter tjugo minuter ringde jag och bad honom att komma och hämta mig igen för att jag inte mådde bra, världens bästa pappa är det verkligen!
Väl hemma sätter jag direkt gång med pluggandet, vi har bland annat en stor jämförande analys som jag måste jobba med så att jag är helt ledig i helgen då jag ska vara med min pojkvän och fira våra nio månader. Efter säkert tre timmars effektivt plugg lägger jag mig i sängen för att läsa About a boy, då är klockan tolv ungefär.. Kvart över tre vaknar jag av att Jonathan ringer på min mobil. Varför ska jag alltid somna såfort jag lägger mig i en säng?  Så nu sitter jag här, vet inte riktigt vad jag ska göra, skulle träffa Jing idag och ta en snabbshopping och fika, men jag känner mig inte frisk nog att gå ut i det kalla vädret. Nu vill jag verkligen bara bli frisk, då ska jag inte göra om mina misstag och gå ut och bli kall och sen bli ännu sämre. Vid nio kommer Jonathan hem, vi ska vara hos mig ikväll. Tror att vi bara ska ligga hemma med massor av godis och titta på idol-avsnitten och film - mest mys!

Skriver mer efter helgen vad vi har gjort, trevlig helg!

Ciao:)

Allt möjligt!

Heej allihopa :D

Åh, vad det är hemskt att vara förkyld och bara bli sämre och sämre hela tiden :( Okej, nu har jag fått min röst tillbaka någorlunda men istället har jag börjat få världens hosta, och det är värst när man ska sova, usch och fy! Men jag vill inte vara hemma från skolan, känns som att jag var borta så mycket pga att jag var sjuk i nian och man kommer efter något fruktansvärt. Blir jag ännu sämre än vad jag är nu, då är det väl dags att stanna hemma.

Igår hade jag en ganska lätt dag i skolan. Började sent och slutade relativt tidigt, under dagen hade vi även bara korta lektioner så det var skönt! Efter skolan bestämde jag mig för att ha en hemmadag bara, vi hade inte så jättemycket läxor så jag var bara hemma med massor av filtar och godis, pratade i telefon och tittade på TV - Åh vad jag älskar Top Model, finns verkligen inget bättre underhållningsprogram!

Idag har jag en jättejobbig dag i skolan framför mig. Vi börjar inte förrän 10.05 så det är skönt, men vi slutar 16.00 och har tre 75 minuters lektioner och en rolig samhälsskunskap lektion. 75 minuter historia avslutar dagen. Då är det dags för ridning för min del, puuh, vet inte om jag orkar med det när jag är så här förkyld. Kanske kommer jag bara bli sämre? Men, men det ska krävas ganska mycket för att jag ska avstå från saker pga förkylning eller liknande! Vi har aldrig några läxor till fredagar vilket är såå skönt, men jag ska ändå ägna kvällen åt att försöka läsa ut About a Boy, en riktigt bra bok! Även börja läsa en tyska bok :D

Imorgon är det äntligen fredag! Skriver mer imorgon om vad jag ska göra osv, men en sak är att jag och min underbara pojkvän firar 9 månader tillsammans! Helt klart de bästa nio månaderna i mitt liv. Så imorgon kommer nog lite bilder upp på oss och sådär :)

Hoppas att ni får en underbar dag! 
 
Ciao/

Matteprov, förkylning och danslektioner!

Hejsan!

Idag var den stora dagen, nämligen terminens första matteprov! Gud vad jag har varit nervös inför denna mardröm. Matte är ett av de ämnen, liksom ett flertal ämnen till dock, där jag har väldigt höga krav på mig själv. Jag har inte alltid haft lätt för matte, jag har mer haft en språkbegåvning inom mig, men efter mycket plugg i sexan och sjuan är nu matte ett av de ämnen som jag känner mig starkast i - och faktiskt, det märktes på provet idag :D Hoppas jag!(a) Men, jag har ju verkligen lagt ner tid på att plugga inför provet, att inte få ett MVG i Matte A skulle för mig vara oförlåtligt! Nu väntar jag med spänning på mitt resultat! Tihi! :P

Inte heller blir den krävande skolgången och min krävande fritid bättre när jag har fått världens förkylning. Alltså hittills så känner jag mig inte sådär riktigt sjuk och hängig som man kan göra, jag har istället förlorat min röst ganska rejält (det är rent ut sagt pinsamt att öppna munnen!). Efter sista historialektionen då jag varit tyst i säkert minst en timme frågade jag glatt både Karoliina och Jing om jag inte hade fått tillbaka rösten, de bara skrattade och såg sådär ledsamt på mig samtidigt som de skakade på huvudet. Jaja, imorrn ska de få höra på någon som kan prata med normal röst minsann, hoppas jag (a) Jag har även ont i öronen, bara inte en öroninflammation är på ingång :'(

Efter skoldagen idag som bestod av matteprov, engelska och historia var det dags att åka hem och bara krypa ner i sängen och tycka synd om sig själv, åh sånt borde man göra oftare! :) Det blev alltså mycket godisätande och mysfiltar hit och dit. Därefter var det dansdags, jippi! :D Okej jag vet faktiskt inte ens själv om det där var sarkastiskt eller inte, jag älskar ju verkligen att dansa och längtar efter varje danslektion jättemycket, men när man knappt inte har någon röst och är jätteförkyld så känns det ganska segt tyvärr :/ Men efter många om och men åkte jag till dansen, var med på baletten och fick världens ångest efteråt när jag mådde mycket sämre då! Det gick inte heller så jättebra i början men som tur var blev det bättre och bättre! Förstår dock inte varför jag var med på styrkan, tema mage, tror det handlar om att jag inte vill visa mig som den som ger upp :P

Därefter var det dags för jazz men då mådde jag mycket sämre så jag avstod från allting förutom det roligaste de sista 20 minutrarna då vi dansar en jätterolig dans:) En typisk sak som verkligen visar att man är sjuk är när man egentligen har en väldigt bra kondition men ändå blir helt slut efter 20 minuters dans, vilket inte är nånting, och så blev det idag, puuuh :( Men kul var det i alla fall, speciellt när jag fick titta på då de skulle göra någon konstig övning där man lär sig att tajma rörelser.  Två perosner skulle komma från varsitt håll med världens fart, den ena skulle kasta sig ner på golvet och den andra skulle hoppa över, och allt skulle gå snabbare och snabbare, buhu, längtar inte till nästa vecka!


Så nu sitter jag här hemma med miljoner filtar och alla de saker som de säger att man ska äta/dricka för att bli frisk, allt ifrån frukt och stora glas vatten till varmt te. Ska skriva ut en dikt också som vi ska lämna in till svenskan imorrn, pinsamt värre, när jag läste den för Jonathan var det första han sa :"du ska inte lämna in den där va" åh dumma :( men jag tror att det handlar om att han tyckte att den var så poetisk och bra att de inte skulle tro att det var jag som skrivit den ;)

Se nu till att inte bli smittade av denna förkylning som sakta men säkert sprider sig till allt fler, var noga med hygienen och ät mycket frukt!

Ciao/


En underbar helg med min pojkvän i Köpenhamn

Heej :D

Den här helgen har jag spenderat i Köpenhamn hos min pojkvän som studerar där tillfälligt i veckorna. Pga många olika anledningar åkte jag buss dit, oh god, det gör jag aldrig om igen, trust me! Okej, det blir ju vad man gör det till, men allt kan verkligen inte vara på topp i en antingen alldeles för varm eller kall buss. Men med flertalet modemagasin, många samtal med mina kära vänner och Jonathan, två säten för mig själv, musik och stora mängder godis gjorde det hela mycket mycket bättre! :)

Strax efter åtta kom jag fram och möttes av min underbara Jonathan, åh det är så unikt att jag fortfarande - efter snart nio månader, blir alldeles pirrig i hela kroppen när jag träffar honom - det är verkligen riktig kärlek!
Kvällen bestod av att hälsa på Jonathans familj, hans faster (som jag bara tycker såå mycket om!) och hans systers pojkvän, mycket trevligt! :) Det var första gången jag såg deras lägenhet i Köpenhamn och jag måste säga att den var väldigt väldigt fin och otroligt hemtrevlig (pinsamt när jag gick vilse flera gånger bara:$) Men Jonathans rum var absolut mysigast, fast han hade ju också gjort den sådär supermysig, as usual! I en vas stod en jättestor vacker blombukett som min underbara Jonathan hade köpt till mig med flera olika sorters blommor, de var alla i olika nyanser av rosa, såklart :) Därefter var det en fullständigt underbar myskväll som gällde, finns inget bättre nu när hösten är här (btw jag bara älskar höstmodet!) Vi tittade på film och jag bara låg och njöt av att ligga i världens bästa pojkväns famn - finns verkligen inget bättre! Så somnade vi och vi spenderade en underbar natt tillsammans!

Morgonen därpå vaknade vi tidigt, 9.00 :O men hela morgonen låg vi bara och myste i sängen och njöt av varandras sällskap. Därefter tog vi en lång, varm dusch, riktigt riktigt nice (eller vad säger du hjärtat;) och sedan åt vi en god frukost (alltid lika gott!) och därefter begav vi oss ut för att ha en jättemysig dag i stan! Vädret var helt perfekt höstväder, en klarblå himmel och sol, men ändå en frisk kall luft - dvs helt perfekt! 
Vi tittade runt i alla affärer med det härliga höstmodet, sedan gick vi in i en jättesöt underklädesaffär där jag fick två supersöta hotpants av min älskling. De ena var i vacker spets, ganska småå:) och de andra var i jättefin rosa och lite spetsdetaljer och andra söta detaljer som en prinsesskrona och en gullig text. Vi båda dog för dem! Så söta! :) Tack igen älskling!
Därefter fick jag en jättestor mjukglass som var helt drängt av gott strössel, mums! Sedan gick vi och åt lunch och avslutade allt med ytterligare en fika.

Nu till det fullkomligt magiska ögonblicket.
Jag och Jonathan har massor av låtar som verkligen är våra låtar, men vi har en speciell låt som alltid får mig att tänka på mitt underbara förhållande och som har följt med oss från dagen då vi blev ett par (Den 6 Januari 2006!) Nämligen Titanic låten.
I somras då vi var i Venedig och befann oss på Markusplatsen fick vi uppleva något som jag kommer att komma ihåg för resten av mitt liv. Vi stod där i mitten av hela Markusplatsen, det var kväll och alldeles stjärnklart, bara det gjorde kvällen oförglömlig! När vi stod där och bara njöt av den underbara kvällen så börjar en levande orkester spela just Titanic låten. Det går inte att beskriva med ord hur vackert det var, det var som att de spelade den bara för oss. Jag blev alldeles tårögd och kyssen som varade genom hela låten var obeskrivlig. Vi ville leva i det ögonblicket för alltid!
I Köpenhamn fick vi uppleva ett lika romantiskt ögonblick, vi gick förbi ett jättefint torg mitt i Köpenhamn där det var tre indianer som jättevackert spelade på sina blåsinstrument. Man fick verkligen rysningar! Jag och jonathan gick längst fram och satte oss bland en massa andra människor som också lyssnade på indianernas underbara instrumentala musik. Efter att ha suttit där ett litet tag, jag i  hans knä, tror ni inte att de med sina vackra instrument börjar spela om inte Titanic låten! Åter igen är vårt förhållande precis som en romantisk film, vi sitter där och vi båda blir alldeles rörda och förstår att det här måste betyda någonting. Våra hjärtan slår som om de vore ett och jag känner mer än någonsin hur lycklig jag är som har Jonathan! Verkligen världens underbaraste pojkvän, finns nog ingen som vill mig så väl som han gör.

Efter vår underbara dag ute i det vackra höstvädret var det dags för en mysig middag med Jonathans familj. Åh så mysigt med tända ljus och trevligt umgänge! Maten var utsökt och under middagen bestämde jag och Jonathans mamma att jag skulle komma dit på mitt höstlov och gå på balett med henne(ska försöka tvinga med min prins då också!;P)
På kvällen valde vi mellan att antingen gå ut och ta en drink (Till och med jag kan göra det i Danmark!!) eller stanna hemma med Jonathans pappa och titta på film och äta massor av godis. Det blev det sista alternativet i och med att jag fortfarande var trött efter den långa bussresan och våra myskvällar verkligen slår allt!
Guuuud vad vi hade det mysigt, finns ingen som får mig att känna mig så älskvärd som min oooona :) Efter mycket filmtittande och kärlek somnade jag åter igen i min pojkväns famn och vi spenderade ytterligare en helt underbar natt tillsammans.

Dagen därpå, söndag, var vi tvugna att gå upp jättetidigt, min buss gick nämligen klockan nio redan :O Istället för att trött sova vidare gick Jonathan upp och gjorde iordning en stor matsäck som jag kunde ha med mig på bussen, åh vad jag älskar dig mitt allt
Självklart var det jobbigt att åka ifrån Jonathan och köpenhamn, men Jonathan får jag träffa på fredag igen (då firar vi 9 månader, längtar!) och Köpenhamn kommer jag defintivt återvända till sålänge Jonathan pluggar där!  Hemresan gick som vanligt snabbare än ditresan, som tur var! Men självklart blev vi stannade av tullen så vi blev 30 min försenade, suck! Orkar inte skriva allt om dessa tulltjänstemän, men lite trevligare kan de ju vara nästa gång innan de utnyttjar sina privilegier och frågar vad och var jag studerar plus vad jag har gjort med min pojkvän i Köpenhamn.. hrmf ändring på det! 

Nu sitter jag i alla fall här hemma och har tittat på film och bara myst:) 
Den kommande veckan består av matteprov (!!) på tisdag, solarium, shopping och mycket tid med mina kompisar!
 Anna och Jing mina pärlor : Har mycket att berätta för er :)

So Long!/

RSS 2.0