Stress!

Hejsan!


Åh fy för alla dessa läxor, inlämningar och prov. 
Det finns nog ingenting som får en så stressad som det, det är tur att jag har en såpass bra planering som jag har, annars skulle jag gå under. Tror att det beror på att jag gör så mycket på min fritid, då måste jag ha en väl fungerande planering. Det som är aktuellt nu är i alla fall en stor jämförande analys mellan Rom och Aten som ska vara klar på fredag och så ska jag prata på engelska inför klassen om vilket ämne jag vill. Samt en tyska recension på en bok jag läst. Säger bara VRG VRG VRG...När det gäller engelskauppgiften så i och med att jag alltid väljer dans eller mode så känns det lite uttjatat, nu blir det någonting annat som betyder massor för mig och som jag verkligen älskar nämligen Italien! Hoppas att det går bra! :) Nog om skolan nu.


Igår hade jag i alla fall dans som vanligt hela kvällen, riktigt kul! Kändes jättebra efteråt då jag kände att jag tagit ut alla rörelser mer än vanligt så jag fick träningsvärk nästan på en gång. Det gick jättebra också så pluggandet efter gick mycket fortare än vad det annars skulle ha gjort. Kan verkligen rekommendera er att börja dansa, finns inget roligare, man får verkligen bort den stressade känslan i kroppen och känner sig som en ny människa efteråt! :) Efter dansen läste jag äntligen ut About a Boy, riktigt bra bok.


Idag hade vi en relativt enkel dag i skolan. Ganska korta lektioner och dagen gick väldigt fort så det var skönt. Så fort jag kom hem åkte jag och mamma och hämtade presenten som jag ska ge Jonathan på Fredag då han fyller år. Åh, hoppas han blir glad. Skriver efter helgen vad jag gav honom för något. Men jag har pratat med flera kompisar och alla tyckte att det var en jättebra present, så vi får hoppas:)
Nu ska jag fortsätta plugga, går faktiskt jättebra:D tar lite pauser då och då och pratar med Jonathan eller någon kompis, då överlever man:) Klockan nio är det dags för Top Model wiiie, dagens höjdpunkt! Det ska bli jätteroligt i alla fall, älskar det programmet!


Veckan kommer att fortsätta med mycket plugg, på fredag och lördag är jag ledig i alla fall, då ska jag bara ägna mig åt det som är roligt:D Jag ska fira Jonathan båda dagarna, på fredagen för kompisarna och på lördagen med hans familj och släkt - mys! Anna min sötnos vill hjälpa till att laga middagen innan och baka, så himla sööt!
Jonathan kommer alltså hem på fredag och är hemma i tolv dagar, som jag har längtat efter det! Nästa vecka kommer efter tisdagen att bli mycket lugnare, då får jag tid att träffa alla kompisar och umgås massor med Jonathan, längtar!


Btw, har mycket krav från mina föräldrar vad jag ska bli och ett av yrkena är läkare, men nu har jag kommit fram till vad som skulle passa mig, något som jag alltid ville bli när jag var liten (ja, veterinär var ett av dem också) Nämligen Advokat:D Vad tycker ni, det skulle väl passa mig? De små söta dressarna man har på sig, och man gör verkligen något viktigt. Mjaa, vi får se, vi får se, kanske :) betygen kommer jag nog ha i alla fall:D

Ciao/

Kommentarer
Postat av: Anonym

ledsen tjejen, det är fotboll så inget top modell idag ;) haha!

2006-10-11 @ 20:31:05
Postat av: Anonym

Åh nej jag såg det förut :(

2006-10-11 @ 20:49:29
Postat av: thowe

har också tänkt på advokat.. bura in alla snuskgubbar å få en fet lön, ja tack! :)

2006-10-12 @ 13:51:27
URL: http://www.toe.blogg.se
Postat av: Anonym

Tror inte att "dressarna" är en värdig anledning till att bli advokat..

2006-10-12 @ 22:05:29
Postat av: Maandyy

Haha nej, verkligen inte. Men skriver inte allt hundra procentigt seriöst i en blogg som alla kan läsa ;P Finns såklart en massa saker som gör att jag vill bli advokat, däremot står jag fast vid att dressarna är en söt detalj :)

2006-10-12 @ 22:54:13
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

vad hade du för poäng när du gick ut 9:an?

2006-10-15 @ 14:16:57
Postat av: Maandyy

Jag hade 300 poäng, inte speciellt nöjd med det, men det duger :)

2006-10-15 @ 19:32:34
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

vadå "bura in snuskgubbar" om man är advokat försvarar man ju dom eventuelle brottslingarna. det är åklagare som får dom inburade i fängelset. men annars tycker jag att det verkar vara en rolig ide av dig att bli advokat! har också tänkt på det förut men frågan är om jag vill försvara männsikor som eventuellt har begått mord, våldtekt och liknande.. ha det bäst!

2006-11-08 @ 17:57:19
Postat av: Mandy

Jag håller med dig helt, skulle nog inte klara av att försvara skyldiga människor, men det är tur att man själv får välja vilka man vill försvara. Dock får man oftast mer betalt när man försvarar en skyldig person i och med att han/hon oftast betalar en hög summa själv till sin advokat.Men pengar är inte allt och jag personligen skulle aldrig kunna försvara en skyldig!

2006-11-08 @ 18:06:38
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0