Skomissbruket fortsätter..

De som känner mig vet att det finns något som jag är oroväckande svag för. Vad är då det?

Skor, skor, skor. Klackarna blir bara högre och högre, och samlingen blir bara större. Jag har alltså skor som jag aldrig har använt, och då jag ska räkna dem behöver jag två händer för att de är så pass många. Hur mycket pengar jag än lägger på skor, ser jag det inte som något negativt. Skor är mitt intresse och det gör mig glad. Vissa skor lägger jag betydligt mer pengar på, och andra lite mindre. Hur som helst ser ni inte mig i platta skor. Jag går, och kommer så länge jag lever, att gå i klackar  - och enbart klackar.. Ju högre desto bättre.



Dessa skönheter köpte jag på Oasis på Biblioteksgatan.

Dansträning X 2

 

Godmorgon!

Först måste jag bara kommentera era frågor till frågestunden.. Riktigt roligt att se att ni har så pass mycket ni undrar över. Dock har det kommit vissa frågor nu som det inte finns på kartan att jag skulle svara på, på en offentlig blogg. Men jag tror att ni är fullt medvetna om vilka frågor som gått lite över gränsen. Hur som helst, fortsätt ställ de frågor ni vill ha svar på så kommer första delen på mina svar imorgon.

Visst blev designen fin förresten? Det är snälla Julie som har fixat designen denna gång också. Nu är det snart sommar och då ska bloggen vara ljus och rosa. Sedan älskar jag bilderna på headern så det kunde inte bli bättre. Dock vet jag inte var faktarutan som alltid brukar sitta till höger om inläggen har tagit vägen. Nu när det kommer så mycket nya läsare har de inte någon aning om vem jag är eller vad jag gör, och det är ju lite tråkigt. Någon som vet hur man får tillbaka den? Den försvann nämligen i samband med att M raderade bloggen.

Nu har vi även fått inbjudan till vår studentbal den 15e maj. Riktigt trevligt att den kommer att äga rum på Grand Hotel i Saltsjöbaden där jag och Alexander tillbringade Alla hjärtans dag :)

Dags för en rejäl frukost nu
då jag har en dansklass nu på morgonen. Därefter blir det lunch med Tessie, svenska, möte med min handledare inför hundrapoängsprojektet och därefter hem och råplugga. Nationellt prov i Svenska B imorgon ju. Någon av er som också ska sitta i 5 timmar och skriva? ;) Ikväll är det sedan kvällsträning, tur det. Imorgon när en stor del av plugget som ska vara klart innan påsklovet är över blr det nog en mycket roligare dag.

När jag kommer hem idag ska jag lägga upp bilder på ett par riktigt snygga skor som jag köpte för ett par veckor sedan. De kostade betydligt mer än vad jag vanligtvis betalar för skor, eftersom att jag köper skor så ofta, så därav ska det bli extra intressant att se vad ni tycker :)


Min nya investering!



Det blev en spontan shoppingrunda i lördags i Göteborg.
Det var strålande sol, en massa vårglada människor ute och uteserveringarna var fulla. Vi avnjöt dessutom en mycket god lunch med pappa och Sebastian. Hur som helst tog vi en runda till NK för att Sebbe skulle handla lite. Jag gick in på Burberry och fann väskmodellen jag varit ute efter så länge. Efter att ha sett en väns Furlaväska har jag letat med ljus och lykta efter den modellen. Hur som helst hittade jag den modellen i märket Burberry och efter lite övertalan tyckte pappa om den också :) Storleken är precis vad jag var ute efter. Jag har nämligen så mycket stora och lite klumpiga väskor, och nu vill jag till vår och sommar ha en klassisk och chic väska som är lite mindre.

 

  



Som ni förstår är det pappret som är kvar på handtagen ;)


Bilder från 50-årsfesten!

Hej på er mina fina läsare!

Riktigt roligt med så många frågor till frågestunden i inlägget nedan. Jag kommer att göra så att ni får fram till onsdag på er att fortsätta ställa frågor. Detta av den enkla anledningen att jag inte kommer ha tid att svara på frågorna förrän på onsdag och därmed vet jag med erfarenhet att läsare kommer att fortsätta ställa frågor fram till dess att jag börjar svara på dem. Som det ser ut nu, med de frågor ni har skrivit hittills, kommer jag att svara på alla frågor. Alltså ingen censur.

Göteborgsresan då. Festen var så lyckad den bara kunde bli och med det kommer jag att låta bilderna tala för sig själva. Över hundra bilder togs, men här får ni i alla fall ett smakprov.

 
Outfiten






Jag och födelsedagsbarnet :)


Jag och mami






Pinglorna!


Jag och pappa


<3




Männen i mitt liv


Älsklingskusinen Hannah befinner sig i Australien med sin pojkvän. Här skickar hon en hälsning till sin mamma :)

 
 
  

Frågestund

Då var det dags för en frågestund under de dagar jag är borta! Se också till att skriva alla de frågor som jag av någon anledning har glömt att svara på. Ni är många som vill köpa vissa klädesplagg av mig som jag ännu inte svarat på. Gör så att ni skriver de plagg ni är intresserade av att köpa/veta var de kommer ifrån här, så svarar jag på allt i nästa inlägg. Andra frågor är givetvis också välkomna :)



Jag godkänner alla kommentarer på söndag när jag är hemma igen!

Lovely Friday!

Godmorgon godmorgon!  Idag blir det skola, hem och packa och därefter Göteborg. Det lär nog inte bli någon uppdatering därifrån, dock kommer en massa bilder tas som ni förmodligen får se redan på söndag kväll. Hur som helst tänkte jag köra en frågestund under tiden jag är borta. Ni är flera som har haft önskemål om detta och därför känner jag att det är dags för en ny. Men mer om det senare. (Det är alltså ingen frågestund till det här inlägget.)

 

För övrigt är det riktigt skönt att det är fredag igen. Bara en vecka kvar till det efterlängtade påsklovet :)




When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too


Oproduktiv..

Usch usch.. det här var då ingen produktiv dag från min sida. Pluggandet går segt och motivationen sviker. Jag är inte van vid dessa känslor, så jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska agera eller reagera. Jag sätter mig alltid och pluggar vare sig jag känner för det eller inte. Dessutom brukar det ofta vara så att jag faktiskt känner för att plugga, hur obegripligt det än kan kännas nu. Men efter påsklovet har jag och Therese bestämt att det ska bli andra bullar. Då återgår vi till att vara ambitiösa och motiverade igen!



Göteborgresan håller definitivt humöret uppe. Utgång fredag och femtioårsfest på lördag där jag får träffa alla släktingar, vänner, bekanta och en massa nya människor. Inte minst talen ska bli väldigt underhållande att lyssna på, speciellt eftersom jag råkar veta en viss person som ska hålla tal.. haha! Under resorna dit blir det plugg!



Puss!

Dancing Queen

Hallå där mina gullrumpor!

Hemma från ridningen och skall nu hoppsa in i duschen. Därefter ska jag packa och plugga. Taggar till här hemma till en massa grym musik och längtar som vanligt till nästa dansträning. Jazzen var ju inställd idag så det blev bara ridning idag, som tyvärr inte gick jättebra, men så är det ibland. Det kan inte gå super jämt heller, då utvecklas man aldrig.

Hur som helst kommer det komma upp lite stretchbilder och liknande nu på bloggen. Bara för att trigga upp er läsare lite extra. Att vara vig ger klara fördelar även utanför danssalen.. det kan jag lova :) Här stretchar jag lite inför en dansträning. Förresten ser ni shortsen som Alex köpte till mig i Miami. Visst är de söta? :)

Vi får höras lite senare mina kära läsare. Tack förresten så hemskt mycket för de fina mail som jag har fått de senaste dagarna. Ni är underbara!

Dagdrömmeri

Det är mysigt att titta på sommarbilder där man är helt osminkad men ändå inte ser ut som ett levande lik. Såfort vårsolen blir lite starkare kommer nog allt fler göra som jag och minska smink-konsumtionen ytterligare. Enligt mig finns det inget sötare - inget vackrare,  än ett osminkat ansikte med färg på kinderna och en lyster i hyn som inte ens det bästa sminket kan framhäva.

I samband med att soltimmarna blir allt fler, blir håret sommarblekt och ögonen ljusare. Kroppen får en härlig gyllenbrun färg och det blir minst sagt smickrande med kläder som innefattar öppen rygg ner till svanken och kort-kort. Höga klackar, ett par schyssta solglasögon, välmanikerade naglar och ett somrigt lipgloss på det och du kan inte bli finare! Alla har sin egen outfitperiod under året som de trivs som bäst i, och min är utan tvekan under sommaren. Det är då jag trivs som bäst med mig själv och alla outfits som passar mig och min kropp finns på sommaren.

En annan favorit under de varmaste månaderna är ett par riktigt slitna ljusa jeansshorts, endast en bikiniöverdel upptill, långt vågigt hår av saltvattnet som hänger ner till midjan, en stor vit klocka på handleden och ett par stora kolsvarta solglasögon...

Just det, plugga var det ju jag skulle göra.

Frihet

Medan jag väntar på pappa som är och köper lunch till mig kan jag inte undgå att tänka på sommarens planer. Marabella, Italien, Ibiza och Franska Rivieran finns med i planeringen. Om allt blir som jag vill kommer jag mer eller mindre vara utomlands hela sommaren för att sedan se hur mitt sabbatsår kommer te sig. Antingen fortsätter utomlandsvistelsen, fast betydligt längre bort, eller så påbörjar jag något här hemma innan det blir dags för att söka in till Handels. Det skulle vara rätt skönt att ha lägenhet och allt sådant klart tills dess. Nåväl, hur mycket jag än planerar kommer det aldrig bli som man tänkt sig. Det är så härligt men också så frustrerande. Jag vill att så mycket ska bli perfekt, och att jag ska ha kontrollen om vad som skall ske och inte ske. Men det vet jag redan nu att det är så gott som omöjligt, då vägen efter gymnasiet kommer att vara allt annat än spikrak. Det kommer dyka upp en rad småvägar och erbjudanden som man aldrig hade kunnat förutspå skulle dyka upp. Hur skrämmande det än må låta kan jag inte undgå att känna det här pirret i maget om att vad som helst kan hända, man är ju för första gången i livet helt fri.


Franska rivieran 07

Göteborg redan imorgon!

Idag är jag hemma.. Då pressen blir för stor, tankarna för många och högen med plugg bara tycks växa brukar min kropp säga ifrån. På senare år har jag lärt mig att lyssna på det, i alla fall mer än vad jag gjorde förr, så därav stannade jag hemma från de två lektioner jag hade idag. Istället tillät jag mig att sova ut vilket bidrog till att jag mår mycket bättre nu. Nu ska jag sätta igång och få allt plugg gjort som jag inte kunnat ta itu med de senaste dagarna av en speciell anledning. Det inkommande påsklovet kan inte komma mer lägligt. Hur mycket jag än kommer behöva plugga då, släpper ändå en så stor del av den press man tvingas genomlida i vardagen.


Hur som helst känner jag på mig att det kommer att bli en bra dag idag. Mamma ringde precis och berättade att vi ska åka till Göteborg på dagen imorgon istället för på lördag. Då kommer jag hinna med shopping och utgång i Göteborg vilket känns toppen! I alla fall betyder detta att jag inte kommer hinna köpa någon ny klänning till festen (om jag inte hittar någon i Göteborg vill säga), utan med all sannolikhet blir det klänningen till vänster som har en öppen rygg. Men jag minns att ni läsare, liksom jag, tyckte väldigt mycket om den så det blir nog rätt bra i alla fall.

Planer för dagen, förutom plugget, är att jag ska ner och rida om några timmar. Nu har jag inte ridit på 2 veckor så jag bara längtar efter att få sitta på hästryggen igen! Där och i danssalen trivs jag som bäst :)


En härlig powerwalk längs vattnet

Hemma igen! Väl ute bestämde jag mig för att dubbla sträckan och köra en rask powerwalk istället. Vädret är så fint idag så jag ville passa på att njuta lite, vilket är mycket enklare då man promenerar. Men jag tinnade på ganska ordentligt vilket resulterade i att det tog mer än vad jag trodde att det skulle göra, vilket bara är positivt såklart. Det var för övrigt skönt att bara slänga på mig en tjocktröja och en halsduk, och skippa en tjockare jacka. Nu är ansiktet sådär härligt uppfriskat och kroppen känns liksom psyket pigg och vaken.

Nu känns det skönt att sätta igång med pluggandet då hjärnan är med på noterna. På schemat står projektplugg, matte och svenska. Men i och med att jag inte har någon ridning nu har jag en massa timmar på mig, toppen! Bredvid mig har jag ett stort glas vatten och en fruktsallad, nyttigt och bra.

Förresten åker jag till Göteborg på lördag morgon. Min moster ska ha sin femtioårsfest som jag har nämnt tidigare. Festen har planerats i flera månader så den lär säkerligen bli storslagen. Nu är frågan bara vilken klänning jag ska köra på. Jag kommer förmodligen att köpa en ny då man inte ska använda de klänningar man har mer än ett par gånger. Annars är klänningen till vänster ett alternativ, eller också klänningen med ryggurringningen som jag hade på min 18-årsdag. Vilka skor jag ska välja blir nog svårast. Hade jag bara haft ett fåtal skor att välja mellan hade det blivit så mycket enklare.. Men förmodligen tar jag något av de par som jag aldrig har använt, kanske ett par med skyhöga stilettklackar.

På återseende mina kära!

Betyg och ridolyckor

 Hallå där!

Satan i gatan
vilket fint väder vi har! Idag hade jag bara en lektion, trean är på så sätt rätt skön. Mycket eget arbete och rätt få lektioner. Sedan att arbetenas omfattning är förhållandevis hög är väl ett ganska tungt minus. Hur som helst ringde min ridinstruktör nyss och berättade att det är hoppning på schemat idag. För er hästintresserade slutade jag hoppa för några år sedan efter att jag var med om en rätt allvarlig ridolycka. Mina föräldrar ville egentligen inte fortsätta stötta min ridning, rent ekoomiskt främst dårå, men jag vägrade ge upp ridningen. Istället kom vi överens om att jag skulle satsa på dressyren där olyckor inte är i närheten av lika vanligt förekommande som i hoppning.

Hur som helst tänker jag inte låta detta bli en träningsfri dag, utan istället ska jag sätta på hög musik i öronen och ge mig ut och springa längs vattnet. Vädret triggar upp mig något helt enormt! Sedan blir det vila och plugg. Nu kommer för övrigt riktigt hårda veckor i skolan fram till studenten, och för att upprätthålla mitt snitt måste jag plugga på som vanligt. Är det någon gång risken finns att snittet sänks är det onekligen under den här perioden, men det kommer jag inte tillåta.


Dansen Är Mitt Liv.

Jag säger det nu och jag kommer att säga det igen: Dansen är mitt liv. Det spelar ingen roll vad som har hänt och hur dåligt jag än kan tänkas må innan träningen, men då jag får dansa är alla problem som bortblåsta. Det spelar inte heller någon roll om vi nöter teknik, koreografi eller kör slut på oss själva under styrkan; tankarna på annat hålls borta och psyket är fritt från ansträngning.

Träningen idag kändes således riktigt bra och den dansvänliga koreografin vi har är helt i min smak. Man ska showa, showa, showa och allt handlar om glimten i ögat och en grym utstrålning. Att vara med i Stora Elevshowen i maj kommer bli mäktigt. Temat kunde omöjigt bli bättre, men det avslöjar jag lite senare.

Nu har jag stretchat, fått i mig lite fruktsallad och pratat med världens bästa vänner. De finns där i vått och torrt och jag är medveten om hur lyckligt lottad jag är som har så fina vänner som alltid gör allt för att jag ska må bra. Ni går före allt.

Nu ska jag plugga lite och därefter blir det sängen. På återseende mina söta!


http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=related Kunde inte få upp denna på bloggen, men här har ni länken i alla fall. Jag får rysningar i hela kroppen av den här videon. Såhär ska jag dansa med min framtida pojkvän. Här kan man snacka passion mellan två individer.


Solen - en vän snarare än fiende.

Hej igen!

Jag har jättebråttom till träningen men kände att jag var tvungen att nämna något
om det som svenska forskare har kommit fram till: att fördelarna med att sola överväger riskerna. Att sola minskar nämligen risken för blodpropp bland annat. Givetvis ska man inte glömma riskerna med att sola, men jag tycker att det är tråkigt att något så livgivande som solen ständigt skall vara på tapeten som något som är bland det farligaste som finns. Människan mår bra av solen i en balanserad dos, både psykiskt och fysiskt, så därmed ska i alla fall jag sola med riktigt gott samvete i sommar.

Apropå värme och sol. Studenten kommer att förbli ett vanligt förekommande ord i den här bloggen under ett par månader framöver, vilket inte är så konstigt. Bland det viktigaste är att det är uppehåll den dagen. Helst klarblå himmel och sol, självklart. Men bara det inte regnar och/eller är kallt. Sedan säger ju de som tagit studenten att det är så magiskt att vädret knappt inte har någon betydelse eftersom att man är så uppe i varv. Det tevkar jag inte en sekund på, dock tror jag att upplevelsen blir even better med strålande sol och en blå himmel.

Nu måste jag springa till träningen, puss!




Hur kunde vi tillåta det att bli så fel?

Fan vilken skitdag det här är alltså.. Somnade ett par timmar och drömde självklart att allt var som vanligt, nämligen bland det bästa och finaste som har hänt mig. Det går inte att alltid vara stark, även om det kan klassas som det man ska sträva efter. Det värsta av allt? Jag är inte oskyldig. Det gör inte saken bättre att upplevelser som denna är något ytterst sällsynt, om ens överhuvudtaget förekommande. Man slussas mellan viljan av att spola tillbaka tiden och göra allt bra igen, och avskum. Vare sig jag vill eller inte vill jag bara en sak nu. Vill jag det tillräckligt mycket kanske det kommer att slå in. Och just nu hatar jag uttrycket Allt går om man vill. Men varför gick det inte den här gången då? Fan, livet är för kort för att inte ta vara på de få saker som står ut ur mängden, de eller det som utmärker sig.

Sker inget mirakel, vilket jag fortfarande har ett litet hopp om, ska jag börja titta på om jag ska flytta till Milano, USA eller Australien i ett år direkt efter studenten. Bara lämna allt här hemma och endast ha mig själv och en eventuell respartner att tänka på. Tanken är tillfredsställande och den kommer med all sannolikhet få mig att stå ut dessa två månader som är kvar.

Om en timme ska jag dansa så att kroppen skakar av ansträngning efteråt.





Nej, låten är inte sönderspelad.. <3

I'll never let you know

Hej mina älsklingar!

Är allt bra med er? Själv kom jag nyss hem från en långlunch och lite annat med Therese. Nu sitter jag och svarar på läsarmail från er, pratar med min prinsessa och lyssnar på den absolut bästa låten just nu, som ni kan lyssna på nedan. Man blir riktigt glad och taggad av den :) För övrigt är det ingen höjdardag idag, milt sagt, men hur skulle det se ut om alla dagar var en dans på rosor? För att bli av med den negativa energin ska jag gå ut och springa om ett litet tag och sedan är det en rolig dansträning ikväll, så senare ikväll är jag nog på lite bättre humör igen.


Gårdagens mysoutfit :)



 



På med de snyggaste underkläderna ni har tjejer och dansa runt i lägenheten till den bästa låten just nu.

Shopping!

Hello mina läsare!

Det blev inte riktigt som jag planerat efter skolan. Shoppingsuget var för stort och jag åkte istället för att shoppa då jag slutade. I fredags tog jag ju också en shoppingrunda helt själv, så jag kände för att fortsätta den idag. Nu har jag införskaffat linnen, en kjol, tröjor, byxor och en massa fina underkläder. Jag hittade en helt grym skinnjacka som jag ska fundera lite på om jag ska köpa eller ej. Det är egentligen inte alls min stil, men just därför blir kontrasten så cool. Jag får fundera lite till helt enkelt.. pappa tyckte att jag skulle köpa den i alla fall!

Därefter åkte jag och åt middag med mamma och nu ska jag hoppa in i duschen. På hemvägen hyrde jag även den, enligt mig, absolut bästa Beckfilmen Skarpt läge. Alexander har tydligen aldrig sett en enda Beckfilm vilket enligt mig är helt ofattbart. Vem vill missa Gunvald aka. Mikael Persbranth och Martin Beck aka. Peter Haber då de är som bäst? Hur som helst får vi hoppas att vi ägnar filmen lite uppmärksamhet i alla fall :)

Något av shoppingen åker säkert på ikväll så då får ni se bilder lite senare, hörs då!

PS! Fick ett par riktigt söta små South Beach shorts från Alexander från hans Miamiresa. Tänkte även ta en bild på dem.. på såklart ;) DS.


Måndag

Ny vecka och som vanligt en massa att göra. Precis som det ska vara. Just nu är jag hemma på min långa håltimme och har precis ätit lunch med pappa. Snart ska jag tillbaka till skolan för att ha matte och därefter blir det raka vägen hem igen för projektplugg. Senare ikväll ska jag hem till A.

För övrigt känns det som att jag ständigt går med träningsvärk. Så fort en träningsvärk börjar försvinna är det dags för en ny träning som orsakar samma "smärta" de kommande dagarna. Jag är enormt noga med att stretcha efter varje träning men trots det vaknar jag alltid morgonen därpå och tvingas gå som om jag varit med om en hård natt, snarare än ett hårt träningspass. 

Hur som helst är det ryggen som värker lite idag. Förhoppningsvis kan jag få en skön helkroppsmassage ikväll :) Värken kommer förmodligen från alla balettövningar där man ska böja bak ryggen vilket onekligen är något som jag är rätt bra på. Huvudet skall vara långt ner, en bit ifrån, ryggslutet. 

Nu måste jag åka till skolan. Vi hörs när jag kommer hem igen. Pussa! 

Outfit

Uppsatt eller inte var den stora frågan.. Hur som helst en rätt söt outfit som både passar till utgång och myskväll.  

 
 

Lyckad helg

Hej på er!

Vilken förbannat dålig uppdatering det är just nu. Hur som helst har helgen varit väldigt trevlig. Igår åkte jag och mötte Therese för att gå och se En shopaholics bekännelser. En film man helt klart ska se med bästa tjejkompisen. Den var lite udda, men helt klart sevärd och en film i min smak. Därefter slog vi klackarna i taket och begav oss mot Laroy för att hälsa på Erik med fler. Där träffade jag även Joakim som jag inte sett på evigheter, väldigt trevligt.

Senare mötte vi även Alexander där och då begav vi oss vidare till Magenta. Mycket bekanta ansikten vilket alltid är trevligt. Skippade white och åkte istället hem med Alexander. Vi somnade dock inte förrän sju imorse. Upp och jobba var nästa punkt på schemat och försov oss gjorde vi dessutom. Var dock i butiken en kvart senare efter att jag gått upp, mycket tack vare Alex som skjutsade mig så det var ingen fara alls. Det var sedan inte så tungt att jobba trots allt eftersom att han höll mig sällskap ett tag då det är som minst att göra.

Sedan var det dags för dansträning och det var länge sedan jag var så trött på en träning. Men det gick trots allt rätt bra. Planen var att åka hem till Alex efter träningen men vi är nog rätt slutkörda båda två efter så lite nattsömn så det får bli imorgon istället :) Nu blir det middag och lite plugg, därefter sova sova sova. Ska även ladda över outfitbilderna från helgen och se om någon blev tillräckligt bra för att lägga upp här :)


Jag och snuttan på Magenta :)

Utgång!

Hej mina vänner!

Jag har en massa bilder att lägga upp men dessvärre hinner jag inte göra det nu. Kvällen igår var jättemysig, och idag är det utgång som gäller! Jag och min älskling Therese ska dock börja med att gå på bio, shopaholic filmen ska vi se. Det är en film som känns som att den kommer att falla mig i smaken rätt bra. Undrar varför.. Sedan blir det i alla fall utgång och vi startar med Laroy/Magenta där vi har vänner som vi ska möta upp.

Imorgon blir för övrigt uppdateringen till en början dålig då jag jobbar på dagen och sedan dansar tre timmar på eftermiddagen/kvällen. Men senare har ni en massa bilder att vänta :)

Hoppas att ni får en trevlig lördag mina kära!

Thank God it's Friday!

Oj vad trött jag är! Jag vågar knappt tänka på hur många timmar totalt som jag har pluggat inför provet i religion som jag har idag. Jag satt uppe inatt då jag bestämde mig för att läsa bokens 60 sidor igen. Detta gjorde jag efter att jag somnat runt nio och sovit i en timma. Inte ens sömnen är viktigare än pluggandet inför ett prov.. ganska sjukt. Men jag känner mig über-religiös just nu och det är en fördel då man ska gå och skriva ett religionsprov, bara jag fortsätter att förhålla mig kritiskt till de olika religionerna.

Hur som helst är det äntligen fredag! Visserligen tycker jag att veckorna bara flyger förbi. Det blir måndag, tisdag.. och sedan är det redan fredag. Det beror nog på att man har sådant fullspäckat schema och hela tiden vill att dygnet ska ha fler timmar. Idag lär dagen börja som de flesta andra fredagar med två lektioner (visserligen är ett av dem en salskrivning) sedan lunch med Therese, därefter idrott och sedan blir det framför allt underklädesshopping. Ikväll ska jag träffa Alexander. Vi har lite roliga planer för kvällen :)



Vi hörs lite senare. Då kommer bilder på shoppingen!

Schyssta underklädesbutiker i Stockholm?

Hej mina vänner! Sitter för tillfället och äter god jordgubbsfil med cornflakes och jordgubbs- och hallonbitar i. Alexander har alltid det hemma när jag sover hos honom, en perfekt fukost för sådana som mig som inte har någon vidare aptit på morgonen. Nu har jag även kommit ihåg att påminna pappa att handla hem det. Jättegott!



Hjärnan går för övrigt på högvarv på grund av all religionsinlärning. Jag har hittills legat i sängen och pluggat, men nu börjar tröttheten göra sig påmind och då måste jag i samband med det ta mig upp ur sängen och byta pluggposition. Annars finns risken att jag vaknar med ett ryck tolv inatt.. och då skulle jag inte vara så glad. Gällande dessa 50-poängskurser gäller det att sätta första examinationen, så har man visat läraren vad man går för.

Efter skolan imorgon ska jag ge mig ut på en riktig shoppingrunda där underkläder står överst på listan. Jag beställer ofta hem underkläder från Victoria's secret, men imorgon blir det alltså underklädesshopping in real life, eller vad jag ska säga. Väskletandet fortsätter dessutom, även letandet efter en snygg guldklocka.

Har ni några schyssta underklädesbutiker att rekommendera? :)

Vårkänslor


Rom 08

Jag får nog ta tillbaka det jag skrev i föregående inlägg angående dagens väder. Jag sitter just nu inne och råpluggar och bara väntar på att få gå ut på en promenad längs vattnet och låta håret få årets första blekande solstrålar på sig. Tankarna dras till sommaren 09 som säkerligen kommer komma att bli den bästa sommaren någonsin. Frihet är huvudordet.

Hur som helst börjar min migrän bli aningen bättre och det känns inte längre som om huvudet väger mer än den övriga kroppen. Det bästa att göra är dock inte att varva religionsplugg med bloggande och därmed aldrig låta huvudet vila. Men å andra sidan avstår jag från att träna, i alla fall till viss del, och man kan ju inte ge upp allt för lite huvudvärks skull?

Torsdag

Hello bloggen!

Jag har redan hunnit vara i skolan för att sedan vända och åka hem igen 75 minuter senare. Jag hade en lektion i matte C och nu har jag en jäääättelång håltimme då jag ska passa på att sova, sova, sova och plugga! Migränen har fortfarande inte släppt och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Det är alltså en ihållande och nötande migrän som jag har nu. Jag klarar mer eller mindre av att sitta vid datorn kortare stunder, och jag behöver inte ligga i ett mörkt rum hela tiden. Istället är den här huvudvärken envis, ihållande och jag väntar bara på att det ska bryta ut ordentligt så att skiten försvinner sen.

Vad hände förresten med vädret? Sol och blå himmel imorse och sedan kom det något snöblandat regn helt plötsligt. Ingen höjdare alls, men what to do? Det är Sverige vi lever i och månaden är mars, så vi kan inte förvänta oss så mycket mer än det som är utanför fönstret nu. Men i slutet av april, början av maj - då brukar vi ha finfint väder!

Idag eller imorgon ska jag ta lite bilder på mina nyförvärv i skohyllan. Ett av paren är så fruktansvärt snygga att mailen av er om att få köpa dem kommer att strömma in. Men jag kan säga redan nu att: that's not gonna happen!

På återseende alla glada!


Drama, drama, drama!

Godkväll mina kära!..

Studierna går alldeles utmärkt.
Med regelbundna pauser och därmed inlärning i intervaller orkar hjärnan hålla igång och ta in ny information. I pauserna underhåller jag mig sedan med vänner och deras killproblem. All inside information är ju bättre än dokusåporna och reality showerna på TV.. Lite dramatik då man själv slipper vara inblandad är ju faktiskt ganska underhållande.  

Förresten är det härligt att se på statistiken att jag inte har förlorat några läsare då bloggen var raderad under några dagar. Jag har till och med hundratalet fler läsare nu. Om jag har mitt ex att tacka eller inte väljer jag att lämna därhän. Hur som helst, skönt att ni - liksom jag, är tillbaka!

Nu ska jag ge några sista råd till min tjejkompis innan jag ska återgå till min cell och alla studier. Jag vågar inte tänka på hur tungt det kommer bli att sitta inne och plugga då det börjar bli riktigt varmt ute. Men jag får väl göra som jag brukar: sätta på mig bikinin och lägga mig på bryggan här nere vid sjön och sola samtidigt som jag pluggar. Det är inte fy skam det.

Godnatt!


Idiot eller inte - vännerna finns alltid där.

Attans också.. kunde överhuvudtaget inte somna förut för att det kändes som om huvudet skulle sprängas i bitar. Men nu har jag tagit en värktablett och druckit en massa vatten så lite bättre känns det redan. Det är nog all press och stress som ligger och gnager.

Har i alla fall fördrivit tiden med plugg och samtal med mina älskade tjejer. Ju äldre jag blir, desto mer beroende blir jag av att prata med dem varje dag. De kommer ju alltid att finnas kvar i mitt liv och vet i stort sett allt om mig. Sådant värderar jag högt. Och framför allt kommer de alltid med sina stöttande kommentarer även om jag tabbar mig och betér mig som en idiot ibland. 

Back to study!  

 

Veterinärdrömmar

Hej på er!

Vilken dag det har varit idag! Ojoj.. är helt känslomässigt och fysiskt utmattad. Jag måste gå raka vägen till sängen efter det här inlägget för att den fruktansvärda migränen får ögonen att vattnas på grund av smärtan, trots att glädjen sprider sig i kroppen i samma veva. Våren är på intågande och ingen är gladare än jag. Äntligen! Nu behöver jag nog bara sova ett tag så försvinner säkert huvudvärken. Jag vågar dock inte rida idag utifall att migränen inte har försvunnit till kvart i fem då ridningen börjar. Det är ingen höjdare att rida då man inte orkar prestera och jag ska ju ändå rida imorgon igen. :)

Sedan blir det plugg för fulla muggar.. och en massa bloggande såklart. Vi har ju trots allt en del att ta igen. I alla fall blev det en lunch med Therese idag innan det var dags för lab och dissekering av grislunga, - hjärta och njure. Inte tror man att jag ska klara av sådant, men det gör jag minsann. Drömmen som liten var ju att bli veterinär. Ja, även i åttan ville jag det då jag praoade på Albano djursjukhus och var med om omkring 5 svåra operationer varje dag. Så det här med organ och blod är onekligen något jag tål, förvånansvärt kanske vissa av er tycker.

Vi hörs lite senare, puss!

What a wonderful morning!


Laroy

Godmorgon mina kära läsare!

Jag som förmodligen är den mest morgontrötta människa i min bekantskapskrets blev alldeles pigg av att vakna av strålande sol som lyste upp hela lägenheten. Tänk vad lite sol kan göra. Förstår inte de som får vårdepressioner. Det är ju nu livet börjar - i samband med att temperaturen successivt höjs och antalet soltimmar blir fler. Inte nog med det kan man ha så fruktansvärt snygga outfits (och skor!).

Idag är det en kort dag i skolan. Det blir nog en lunch med pappa då jag har slutat och därefter råplugg som gäller, idag igen. Sedan ska jag, som många av er vet, rida. Vad som sker senare får vi se, men jag blir inte förvånad om det slutar med plugg. Jag har ett prov på fredag som jag pluggar till för er som undrar.

Vi hörs när jag kommer hem igen!



Magenta - Jag och Jesper :)

Mandy is back on track! :)

Finally finally finally! Tusen tack för era kommentarer under tiden jag var borta - och ett speciellt tack riktar jag till Roland på blogg.se som har återställt bloggen och stått ut med mina dussintals mail angående detta. Ni är säkert nyfikna kring vad som hände och varför. Jag kan bara svara på det förstnämnda och det är att Roland berättade för mig att intrånget gjordes i Milano i det område där mitt ex bor. Jag väljer att överhuvudtaget inte ens kommentera det, då försvinner väl bloggen igen. Vad som dock känns skönt är att man alltså kan få reda på exakt var sådant sker och därmed vem som har gjort det. Där sprack mina planer på att låta ett par bloggar gå till tomma intet :)

Vi har i alla fall massor att ta igen! Ni har en massa bilder att få se och jag har världens blogglust. Det kan med andra ord inte bli bättre :)

Vad hände då i helgen? Jo, det blev utgångar båda dagarna. Riktigt grymma sådana till och med. Det kändes skönt att lämna all press rörande skolarbeten för en helg och bara roa sig med vännerna. Men allt för inte bara gott med sig utan er favoritbloggerska har satt sig i en situation som hon borde ha undvikit. Men jag tror att det finns en mening med allt som sker, och antingen kommer detta att leda till något väldigt positivt - eller också något som i dagsläget känns väldigt tungt, men då var det också meningen att det skulle bli så.

Mycket träning nu. Idag har jag haft två träningar och mellan dem var jag i skolan, och satt sedan fyra timmar på biblioteket och råpluggade. Sådana produktiva dagar tycker jag om!


Jag och sessan på White room i lördags :)


Jag stödjer inga svältdieter!

Pluggar på för fullt och har äntligen fått igång ett flyt, vad härligt det är att skriva då! Man väljer väl valda ord och uttryck och det känns stimulerande att skriva. Snart kommer nog min kära mor in med en skål fruktsallad som alltid då jag sitter uppe och pluggar för fullt. Nu när jag inte äter godis eller liknande längre är frukt en enormt bra ersättning. Jag får överhuvudtaget inget sötsug, utan goda frukter fungerar alldeles utmärkt. Man mår så mycket bättre och känner sig så mycket fräschare när man inte äter en massa sött och onyttigt. Då kan man istället unna sig en massa god mat. Eller unna sig, klart man ska äta, att sluta äta är bland det mest osunda du kan göra mot din kropp. Och inte kommer du se vidare fräsch ut heller, snarare tvärtom. Och träna kommer det inte finnas ork till. Nej, skippa det onyttiga och börja träna så kommer det att märkas både på utsidan och insidan. Jag stödjer inga svältdieter inte. It's all about exercise!

Snart ska jag ta tag i att svara på alla mail som kommer till min bloggmail. Jag tycker verkligen om mina läsare. Det märks att många av er har mycket vett och ambitioner. Andra mail som har kommit är, hör och häpna(!) företag som vill annonsera på min blogg. Vi får se vart det leder men kanske kommer det upp lite annonser inom kort.

Back to study!

28 mars

Halvligger i soffan och skriver på min projektrapport med ett stort glas vatten vid min sida. Jobbigast är det alltid att komma igång och sedan brukar det flyta på rätt bra. Känner att jag behöver komma ner til stallet och rida ett riktigt hårt ridpass så att hjärnan och kroppen vaknar till. Det är så mycket lättare att fokusera när man har rört på sig. En av de bästa sakerna med ridningen, förutom att det enligt mig är bland det mest fantastiska man kan göra, är att det inte finns någon tid över för att tänka på annat. Själva ridningen och hästen behöver all uppmärksamhet och det fungerar lite som terapi att lämna alla andra tankar, och problem om sådana finns, för en timme.

28 mars ska jag förresten ner till göteborg då min otroliga moster fyller 50 år. Det kommer att komma hur mycket folk som helst, tal skall hållas, liveband skall spela och champagnen ska flöda och jag kommer att träffa vänner, bekanta och släktingar som jag inte har träffat på länge. Ett stort födelsedagsfirande med snygga ungdomar, lekande barn och firande vuxna kan inte bli annat än grymt.

Studiedag

Hej på er mina vänner,

ledig idag!
Kvällen igår började med att jag åkte till Alexander innan min dansträning. Vi passade på att mysa massor eftersom han åkte till Miami tidigt imorse. Sedan skjutsade han mig till en av de roligaste dansträningarna jag har haft. Jag har blivit så mycket vigare nu på kort tid! Eftersom jag dansat i... 12 år nu och fem gånger i veckan i fem-sex år, tiden går så fruktansvärt fort alltså, så har jag alltid varit vig och atletisk av mig och det blir svårare att märka av ens förbättringar själv. Men nu har jag verkligen märkt hur benet bara flyger upp till huvudet utan vidare ansträngning. Vi dansar i alla fall till en grym koreografi nu där man ska showa till max!

Alex x2 hämtade mig sedan efter träningen och jag och Alexander åkte hem till honom. Tog en varm dusch och kramades massor. Blev bara ett par timmars sömn för A som skulle upp vid tre igen för att åka till Arlanda. Själv gick jag inte upp förrän vid halv tolv och jag åkte sedan direkt hem.

Dags för plugg nu och därefter ska jag rida! Sedan skall hela kvällen ägnas åt plugg. Skulle gärna vilja hinna med en träff med Patrik också.. Men jag har bestämt att studierna ska prioriteras till 100% denna vecka + helg. Det blev aningen hårt för mig i lördags och för att hålla uppe den goda form jag är i nu är utgångar och all alkoholkonsumtion inte det bästa.

På återseende mina söta!


Tisdag

Godmorgon mina kära! Jätteroligt att ni kommenterar, fortsätt så :) Fick ett önskemål om frågestund och det kommer att komma inom en snar framtid, så börja klura ut riktigt bra frågor redan nu vettja!

Jag har egentligen sovmorgon till tjugo i elva idag då baletten skulle ha börjat. Dock gick jag upp redan vid halv sju för att läsa ut Brott och Straff. Självdisciplin mina damer, självdisciplin. Nyss fick jag emellertid ett sms från VRG om att dansen är inställd. Jättetråkigt givetvis eftersom att det utan tvekan är favoritlektionen, men nu slipper jag stressa med boken och kan dessutom äta lunch hemma idag.

Hann för övrigt aldrig åka till Alex igår. Riktigt tråkigt faktiskt, men studierna måste gå först i alla lägen. Istället ska vi ta det idag innan och efter min dansträning ikväll. Den jäveln åker ju till Miami tidigt imorgon bitti. Det enda jag har i skolan idag är i alla fall ett 75 minuters boksamtal. Lite av ett förhör vill säga. Men det blir nog en intressant diskussion skulle jag tro. Tänkte även ta lite bilder i eftermiddag på lite av min nya shopping, så missa inte det! :) Kanske blir det en fika med fröken Lidman idag, har ju studiedag imorgon - finally!

Saknar för övrigt mitt gull Patrik som äntligen kommit hem från Brasilien hur mycket som helst. Vi måste ses i veckan älskling! Och Janne som jag inte träffat på evigheter.. känns inte helt okej :(

Tills i eftermiddag då shoppingbilder kommer upp tänkte jag bjuda på två bilder på mig och Alexander.





Båda bilderna är tagna på White room och bilderna är lånade från stureplan.se


Visst är vi fina? :)

Bild från i lördags!

Hej! Är mitt uppe i pluggandet men tänkte bara slänga upp en bild som Ebba skickade till mig nyss. Hon tog den på Cafét i lördags. Visst blev den fin? :)




Watching the stars

Godmorgon godmorgon!..

Låg uppe ett bra tag inatt och läste ur Brott och straff. Trots det känner jag mig rätt pigg idag. Sitter och lyssnar på en så fin låt att jag får rysningar i hela kroppen. Lyssnade alltid på denna förr, har även bloggat om den förut om jag inte minns fel, och jag tror nog att jag fått något av ett återfall nu. När jag hör denna får man bara ett lyckorus i hela kroppen och vill krama om någon länge och väl :) Perfekt låt att starta dagen med!

Nåväl idag har jag mycket att göra. Plugg givetvis - en massa på den fronten som vanligt. Sedan är det Alexanders stora dag idag så jag ska träffa honom senare. Får se till att han får världens bästa firande även idag. :)



Lyssna och njut

7 skolveckor kvar - skräckblandad förtjusning.

Läser för fullt ur Brott och straff som skall vara utläst på tisdag. En för övrigt mycket väl skriven bok av Dostojevskij. Therese berättade att vi har 7 skolveckor kvar till studenten. Då är alltså lov och våra projektveckor borträknade. Det är helt sjukt! Varje gång jag och T kommer in på studenten blir vi alldeles sentimentala och måste snabbast möjligen byta samtalsämne. Man vet liksom inte om tårarna är av glädje eller sorg. Förmodligen en kombination.

En sak jag har kommit fram till den senaste tiden är att jag ska sluta planera så himla mycket för framtiden. Skulle mitt liv ta slut inom några månader vill jag inte att min sista tid bestod av att planera en tid som jag aldrig ens fick chans att uppleva. Hellre vill jag i största möjliga mån verkligen leva i nuet som om varje dag vore den sista. Det som gör mig lycklig idag ska jag satsa på, istället för att lägga tid på det som kanske kommer göra mig lyckligare i framtiden. Jag kommer nog alltid planera och tänka mycket på hur jag vill att framtiden ser ut - sådan är jag. Men faktum är att tanken på att jag efter studenten kan göra precis vad jag vill är rätt storslagen. Jag kan omöjligt förvänta mig att min framtid är utstakad och att vägen kommer att vara förutsägbar. Det vore väl dessutom ganska tråkigt? Mål och ambitioner präglar en stor del av min person, och så vill jag att det ska förbli. Men jag måste bli bättre på att leva i nuet och uppskatta det jag har nu. Annars tror jag att det är lätt att hamna i fällan där man bara planerar inför nya projekt och händelser hela tiden, och sedan märker man vid livets slut att man aldrig riktigt njöt av det som faktiskt var.


Grym kväll

Vilken grym kväll det var igår. I varje fall var det Alexanders 24-årsdag, vilken är imorgon, som firades. Han visste ingenting så därav kunde jag inte skriva något om det i bloggen. Till en början tillbringades kvällen på wook house där hundratalet gäster befann sig. Själv kom jag dit med Ebba, Nathalie och Anna. Riktigt bra stämning och fullt av partyglada människor. Innan vi begav oss vidare till cafét fick vi en liten spelning av själva The Rolands. Videon som finns nedan är med dessa sötnosar också. 

Väl på cafét fortsatte firandet med en ännu högre växel, hur det nu kunde vara möjligt. Träffade en hel del intressanta människor och det blev mycket alkoholkonsumtion och dans med tjejerna. Mot slutet av kvällen åkte jag och Alexander hem till honom där vi avslutade en mycket bra kväll. :)

Trots den omfattande baksmällan idag begav jag mig iväg på min tretimmars dansträning och det var nog ingen som kunde förstå hur jag hade mått tidigare idag. Under själva träningen körde jag på och mådde förhållandevis bra, efter omständigheterna i alla fall. Så nu känner jag mig helt okej, riktigt skönt. Åter igen känns det väldigt bra att bara ta sig i kragen och träna stenhårt istället för att ligga hemma bakis och lägga på sig överflödiga kilon. Det kommer nog aldrig bli min grej.


Cafét


Födelsedagsbarnet som var så söt så i sin partyhatt! ;)

15 timmar sömn

Godmorgon mina kära!

Jag tillbringade en fantastisk fredag
i mina vänners sällskap igår. Efter skolan blev det en långlunch med mitt hjärta Therese. Därefter började den långa shoppingen som kom att bli ett träningspass utöver det vanliga. Ebba kom och gjorde oss sällskap efter någon timme. Då påsarna blev många och fötterna värkte åkte jag, onekligen utmattad, hem. Vid halv åtta lade jag mig i sängen för att sova en timme inför kvällen och dess planer. När tror ni att jag vaknade igen?

15 timmar senare, närmare bestämt halv elva imorse, med alldeles för många sms och missade samtal. Nog för att ha sömnbrist men att den var så omfattande visste jag inte. Det var i alla fall länge sedan jag kände mig så utvilad. Perfekt inför ikväll! Åker med Tessie till Ebba vid sex för vin och fixa iordning oss tillsammans. Vad som sker sen får ni veta imorgon. :)

Nu har jag massor att göra. Bilder utlovas senare!

Snowstorm - Sommarnatt



Sitter och tittar igenom lite bilder på datorn
och fastnade som vanligt för sommarbilderna. Franska rivieran 07 var ett resemål precis i min smak och jag tänker definitivt åka dit igen. Jag har nog aldrig längtat så mycket till en sommar som jag gör i år. Kanske har studenten något med saken att göra, det ska jag inte utesluta. ;)

I alla fall rider jag senare idag än vanligt. Kvart i åtta närmare bestämt. Det var ingen höjdare med tanke på att jag inte får något plugg gjort nu utan har sovit i ett par timmar istället och nu gör jag allt annat än att plugga. Jag är för övrigt fruktansvärt trött idag. Dessa sovtider håller inte. Förr var jag enormt duktig med att gå och lägga mig runt tio varje kväll och gud vad mycket piggare man var om dagarna då. Dags att sätta igång med det igen, för det håller inte att ta en tvåtimmars powernap efter varje skoldag.

 
Franska rivieran - Nice 07.

 


Torsdag

Hej på er mina söta!

Det gick hyffsat lätt att komma upp imorse trots att antalet timmars sömn inte var i närheten av det som rekommenderas. Nu när jag har en lång håltimme börjar dock tröttheten lägga sig som ett tjockt täcke över hela mig. En lektion kvar innan lunch och därefter ska jag äta med Therese. Mycket att planera nu.. Vår utlandsresa i sommar och helgens bravader. Men mer om det sistnämnda senare.

Jag får en massa kommentarer angående mitt civilstånd i dagsläget. Många kan jag överhuvudtaget inte ens publicera. Kommentarerna som präglas av stort intresse och nyfikenhet från er sida inkluderar ibland även negativa resonemang som att jag skulle utnyttja killar jag dejtar för att jag kallar mig för singel? Jag vet varken er ålder eller erfarenhet kring dejting och förhållanden, men sedan när blev man tillsammans på en gång innan man överhuvudtaget hunnit dejta ordentligt? Jag kommer att kalla mig för singel tills den dagen jag och personen jag dejtar väljer att bli tillsammans - om det sker. Och det, kan jag lova er, är ömsesidigt oss emellan.

Nog om det nu. Men det är intressant att se hur angelägna många av er är av att veta precis allt om mitt privatliv vad gäller just det här. Jag har själv valt att vara rätt öppen om det i bloggen (med det skrivet vet ni kanske en bråkdel av vad som sker) men fortsätter era hypoteser kring mina eller någon annans avsikter gällande mitt civilstånd så kommer jag inte nämna något mer om det. Risken att det kan förstöra är för stor helt enkelt.

Nu väntar plugg!
På återseende.

Biomys med Alexander

Precis kommit hem från bion Män som hatar kvinnor som jag såg med Alexander. Satan vilken grym film! Precis i min smak. Den var så oförutsägbar och lite lik Beck-filmerna som jag är smått beroende av. Dock saknade jag Mikael Persbranth, men man kan inte få allt, eller vad säger ni? Skådespelarna var för övrigt i särklass och detta var den bästa svenska film jag har sett.

Efter bion blev det lite mat innan jag åkte hem. Tidigt upp till matten imorgon så det blir till att sova hemma inatt. Inget vidare att sova ensam och inte ha någon som håller om en hela natten, men vad ska man göra? Det är ju inte direkt första gången matteboken prioriteras. Och vad får man tillbaka egentligen? Nåja, dags att sova.  

Godnatt!


Jag älskar att rida!

 Vad jag älskar att rida! Jag kom precis hem från min ridlektion och känner mig alldeles sprallig som alltid efter jag har ridit. Det var en lite halvgalen lektion idag med busiga hästar och det var väl lite av ett mirakel att ingen åkte av. En häst sparkar hårt i väggen för att den inte vill arbeta och en hundradels sekund senare sticker alla hästar okontrollerat åt alla håll. Men eftersom detta inte är så ovanligt gick det bra att få tillbaka kontrollen relativt snabbt igen. Lite värre är det dock när inte så vana ryttare sitter på dessa hästar. Då slutar det ofta med minst en avsittning vilket alltid är tråkigt. Då sätter sedan ridinstruktörerna alltid oss äldre ryttare på dessa hästar så att de får arbeta ordentligt. Själv satt jag på en krutburk idag, men trots det gick det väldigt bra. Grym träning blev det som vanligt. Men det är inget jag tänker på under tiden jag rider just för att det är sådan rolig träning. Det är när man hoppat av som magmusklerna värker och lår och rumpa likaså.

Tack och lov ska jag rida imorgon igen. Jag har ett danspass till klockan fyra och därefter är det raka vägen till stallet för ett ridpass. Precis så jag vill att mitt liv ska se ut! :)


Dags för dagens andra dansträning!



Efter timmar av plugg bär det nu av till dagens andra dansträning. Kvällsträningarna är grymma. Riktigt skönt att äntligen få träna om dagarna så att jag är trött när det är sovdags på kvällarna. Jag har för övrigt planer på att börja dansa mer balett. Jag som tränar så lite som det är liksom, hehe! Nej men det hade varit riktigt roligt. Ska söka in till balettakademien tror jag. Balett är coolt!

Men nu är det inte balett som står på schemat för kvällen, utan modernt. Nu börjar hårdträningen inför stora elevshowen i maj. Denna period som kommer nu är helt klart den roligaste för oss dansare. Inte så mycket teknikarbete längre utan bara en massa dans och nötande av ny koreografi.

Mycket träningsprat nu, men jag vet att det inspirerar och uppmanar många av er läsare att ta tag i träningen - vilket är jättebra. Det är svårt att dra ner på bloggandet om all träning då det är en så stor del av mitt liv.

Mysig måndag

Hej världens bästa läsare!

Lovet är nu slut och det känns faktiskt bra. Det här lovet förknippades mestadels med sängliggande på grund av en rejäl förkylning (alltså ingen träning) så därför känns det skönt att vara på banan igen. Bloggen kommer nu att uppdateras som vanligt med några inlägg per dag och bilder till det.

Det blev ingen utgång nu senaste helgen men en tjejkväll, en shoppingdag på stan med Alexander, Saga och Danne samt en myskväll blev det istället. Det känns bra nu när träningarna drar igång med dunder och brak. Idag har jag redan haft ett tufft balettpass (balett är för övrigt bland det bästa jag vet!) så mina ben skakar fortfarande. Jag har ju inte tränat på över en vecka nu när jag legat sjuk och på en som tränar minst sju gånger i veckan i vanliga fall märks det något otroligt när man sedan sätter igång igen. Å andra sidan har jag väldigt lätt för att bygga upp muskler, vighet och kondition igen så ge mig kvällsträningen ikväll också så är allt nog som vanligt igen. Annars får jag se till att det blir det.

Igår kväll valde jag att ta en måndag utan plugg och all press som bara blir mer och mer märkbar nu i samband med att tiden tickar på i all världens fart och studenten närmar sig med stormsteg. Jag åkte hem till underbara Alexander och vi åkte direkt och hyrde film och handlade lite. Jag valde film och en slutsats jag drog är att om jag väljer film så slutar det med att mascaran rinner och Alexander ligger sovandes på mitt bröst. Jag valde P.S. I love you, inte för att jag trodde att det var Alex förstahandsval men jag tänkte att den kunde vara mysig att se tillsammans. Men som sagt. Det slutade med att jag låg och smågrät i min ensamhet (ingen vattenfast mascara hade jag heller) och Alexander sussade sött bredvid mig. När han sedan vaknade efter ett tag fick jag av olika anledningar inte ens se klart filmen ;) Någon som vet hur den slutar?

Såhär såg jag ut igår:




RSS 2.0