Torsdag

Hello bloggen!

Jag har redan hunnit vara i skolan för att sedan vända och åka hem igen 75 minuter senare. Jag hade en lektion i matte C och nu har jag en jäääättelång håltimme då jag ska passa på att sova, sova, sova och plugga! Migränen har fortfarande inte släppt och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Det är alltså en ihållande och nötande migrän som jag har nu. Jag klarar mer eller mindre av att sitta vid datorn kortare stunder, och jag behöver inte ligga i ett mörkt rum hela tiden. Istället är den här huvudvärken envis, ihållande och jag väntar bara på att det ska bryta ut ordentligt så att skiten försvinner sen.

Vad hände förresten med vädret? Sol och blå himmel imorse och sedan kom det något snöblandat regn helt plötsligt. Ingen höjdare alls, men what to do? Det är Sverige vi lever i och månaden är mars, så vi kan inte förvänta oss så mycket mer än det som är utanför fönstret nu. Men i slutet av april, början av maj - då brukar vi ha finfint väder!

Idag eller imorgon ska jag ta lite bilder på mina nyförvärv i skohyllan. Ett av paren är så fruktansvärt snygga att mailen av er om att få köpa dem kommer att strömma in. Men jag kan säga redan nu att: that's not gonna happen!

På återseende alla glada!


Kommentarer
Postat av: JENNIE - modeblogg

du får ha en fin dag! Kramar:)

2009-03-19 @ 14:25:24
URL: http://mrsjenni.blogg.se/
Postat av: MissCM

Åh, vart har du köpt skorna? Riktigt snygga!

2009-03-19 @ 20:30:53
URL: http://misscm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0