Some questions ;)

Favoritcafé: Oh god, byter hela tiden!
Favorittidning: Elle, Cosmo
Bästa saken som hände i sommar:  Var med min älskling i Italien
Favoritplagg i garderoben just nu: Kan verkligen inte välja av allt ;)
Längd: 169 cm.
Byter gärna garderob med: Victoria Beckham, sometimes Paris Hilton & Kate Moss
Vanligaste färgen på mina kläder: Rosa och basfärgerna!
I höst kommer jag att gå klädd i: Koftor!!
Men absolut inte i: tant shorts, uääh!
Byxa eller kjol: Kjol - sommar,vår | Byxa - höst,vinter
Sminktips till allmänheten: Jag föredrar osminkat!
Senast utlästa bok: Carolina Gynning (Jag skäms!)
Mitt rum kan beskrivas som: Rosa - feminimt!!
Mig själv med tre ord: Social omtänksam och söööt ;D
Jag tränar: Dansar 3 ggr i veckan och rider två ggr i veckan! Ohyes:D
Jag ville bli när jag var liten: Veterinär
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite av varje..:P
Är det nåt du absolut inte äter: Ganska mycket, är kräsen!
Kläder just nu: Rosa myskläder, är sjuk :(
Vad sa du senast: Jag älskar dig (pratade med min pojkvän)
Fisk eller badkruka: Fisk ! !
Hur många kuddar sover du med: Massooor av rosa myskuddar :D
Morgon- eller nattmänniska: Natt, of course ;)
Sparare eller slösare: Slösare, vad annars?
Bästa film: Legally blonde (what else;P) och titanic med älskling!
Har du några homosexuella vänner: Hmm..inte vad jag vet..
Tror du på mirakel: Ibland!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller 3, eller vad säger du älskling?:)
Bio eller promenad: Bio, mys!
Är du kittlig: Det vet alla som känner mig - OHYES!
Snarkar du? Neeej!
Stjärntecken? Skorpion
Rädd för insekter? Jaaa, alla!
Äckligaste insekten: Omöjligt att välja
Största svaghet: Alldeles för utseendefixerad!
Det här är jag bra på: Det jag ägnar min tid åt faktiskt :)
Bästa bok? Confessions of an heiress, I taket lyser stjärnorna
Vad vill du jobba som? Inte klart än, pappa vill läkare!
Chips, morötter eller godis? Allt allt allt! Love it!
Pizza eller hamburgare? Pizzan i Italien!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Piercad i naveln nu, mer blir det inte!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Välstädat!
Gungar du på stolen? Nej, aldrig.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Kan hålla i båda?!
Gillar du att sjunga? Haha ja, men de som lyssnar uppskattar det inte alltid ;)
Anser du att du är stark? Neej inte alls faktiskt:P
Använder du knark? Ehm, vilken fråga - Nej!
Kaffe, te eller inget? Tycker om båda! :)
Har du en besatthet? Kläder, skor, väskor och framför allt min pojkvän!


Dance like nobody is watching!

Heej!

Åh jag har gått och blivit sjuk :/ Kan det bli värre? Jag ska nämligen till Köpenhamn den här helgen till min pojkvän som pluggar där i veckorna! Förhoppningsvis blir jag väl bättre efter att ha varit hemma från skolan idag men man vet ju aldrig :(

I det här inlägget tänkte jag skriva en del om någonting som alltid har haft en stor del i mitt hjärta, nämligen dansen! Nuförtiden dansar jag på Lasse Kühlers tre åriga linje ( Oh I just love it!) Igårkväll hade jag som vanligt dans i över tre timmar, ganska tufft men åh så roligt det är! Först hade vi 80 minuters balett, can´t understand it, jag bara älskar att dansa balett! Har inte dansat det på säkert flera flera år men nu är det bara så gulligt! :) Vi har på oss supersöta kläder, trikåer (okej sötare kan det ju bli!) men sen små supersöta skjorts, jag har även rosa benvärmare och ett tajt linne :D Baletten är så bra för man tränar verkligen muskel för muskel och blir väl medveten om sin kropp vilket jag tycker är bra! Baletten känns också lite smått gammeldags när en äldre kvinna med finsk brytning kommer och klämmer på oss lite här och var, men skitsamma, allt kan inte vara på topp! ;) Men dansen gick jättebra i alla fall, gud man märker verkligen att de har haft en hård audition på hundratals elever som sökt till dansskolan, för alla är verkligen outstanding! Tycker om min grupp jättemycket :)

Därefter var det dags för jazz, okej jag vet, det låter sååå trist!  Men jag lovar, det är hur kul som helst!! Vi dansar en dans som man aldrig vill sluta dansa och det är så det ska vara, alla ens bekymmer försvinner och efteråt känner man sig som en helt ny människa. Ni som själva dansar känner säkert igen er :)
Även jazzen gick alltså jättebra, men omg, I almost forgot, på både baletten, jazzen och streetjazzen (som jag dansar på lördagar) så har vi ett rejält stryrkepass varje lektion! Magen tränar vi alltid, i form av massor av situps och andra magövningar, men den är ganska okej, min mage är ganska stark! ;)
Men,
när det gäller att träna armarna, oh jesus, det är verkligen inte min grej! Göra miljoner armhävningar från ena väggen, tvärs över golvet, till andra väggen, i en snabb takt till musik - Oh no! Men dne här gången klarade jag det utan att dunsa till golvet när det var några armhävningar kvar - det går framåt! :)

I alla fall när jag kom hem började jag känna hur dåligt jag mådde, man märker inte sånt när man dansar, inte jag i alla fall! :D För jag mådde dåligt både innan dansträningarna och efter, och i och med att vi idag bara skulle vandra i en skog med skolan (VRG, allt jag behöver säga) så tvingade min mamma mig att stanna hemma (Thank god!) Men som sagt, mår dåligt så då är det inte lika kul :( Sitter nu och väntar på att min underbara pappa ska komma hem med godis och nybakade baguetter till mig samt att min älskade pojkvän ska ringa såfort han får rast! Sen så ikväll, OH yes, TOP MODEL! Jag dör för det programmet, I just love it! Men det får mig att komma ihåg att jag måste skicka in bilderna till Mikas som jag lovade dem för typ en månad sen (panik!) Även fast de sa att jag skulle skicka in redan tagna bilder så vill jag ta några nya som jag kan skicka, så då kommer ni sen få reda på hur det går! De har visat ett starkt intresse i alla fall så vi får hoppas:) En tjej från Mikas kom alltså fram till mig i stan när jag var helt osminkad, jag avr typ sjuk, hade världens bad hairday och inte speciellt nice kläder på mig! Så vad som än händer kommer jag skicka in bilder där jag ser bättre ut än så!

Åh jag är så sur, skulle ha solat med Anja från min klass idag efter skolan så är jag sjuk! :( jag behöver verkligen sola innan helgen då jag ska för första gången till Köpenhamn där min älskling studerar tillfälligt!
Jag kommer förmodligen att försöka få tag på någon såndär rolig lista att skriva till lite senare idag, jag själv älskar nämligen att läsa andras såna :)

Nu ska jag fortsätta mysa här hemma med min rosa mysfilt och rosa myskläder, så skriver jag den roliga listan lite senare :)

Ska även lägga upp en söt bild på mig och min pojkvän då! :D

Ciao/

Min underbara helg med mitt allt<3

Hejsan!

Nu ska jag alltså börja blogga här i stället, här kommer lite om min underbara helg :)


Då var helgen över och vi har en ny skolvecka framför oss, mm nice ;D (Har lärt mig att positivt tänkande lönar sig i längden!) Den kommande veckan kommer att bli en aning annorlunda än vad den brukar vara. Måndag och tisdag kommer att se ungefär likadana ut som de brukar göra, onsdag så har vi resursdag i skolan, vet inte riktigt vad det innebär men inga lektioner i alla fall! :D Sen kommer det nog bli så att jag bara går i skolan på torsdag och så åker jag till Köpenhamn till min älskling på Fredag, mys ska det bli :D Vet inte än hur jag ska åka men det står mellan buss och flyg, blir kanske flyg dit och buss hem. Jag har nämligen matteprov på tisdagen efter helgen och då är det bra om jag åker buss en av resorna för då kommer jag förhoppningsvis få mycket plugg gjort! :)

Nu lite om helgen, Fredagen bestod alltså först av mycket vila, när jag kom hem från skolan så somnade jag nästan på en gång och sov i två timmar, åh myyys :) Sen ägnade jag mig bara åt mig själv, läste en hel del modemagasin och på kvällen hade jag jättemysigt med min familj, vi åt en massa godis och tittade på Idol :D Sedan var det dags för mig att göra mig i ordning och åka till min underbara pojkvän som hade kommit hem precis :)
Han var inte hemma förrän vid tio så jag var där vid halv elva och den kvällen myste vi till 100 % hela tiden, finns inget bättre! Vi tittade på hela veckans idolavsnitt som jag spelat in åt oss och sedan somnade vi som världens lyckligaste, jag i hans trygga famn. Vi vaknade jättetidigt på lördags morgonen, men vi låg kvar i sängen och bara myste! :) Sedan åt vi underbar frukost på sängen, myste ytterligare och gjorde oss i ordning för en mysig dag i stan:D
Vi tittade runt lite i affärer, åt lunch och fikade, finns verkligen inget bättre än att umgås med min älskade prins, han behandlar mig alltid som sin lilla prinsessa:$
Sedan var det dags för min dans, återigen fick jag höra underbara ord från min älskling innan som fick mig att prestera bättre än någonsin :)
Efter min dans hämtade jag och min pappa upp Jonathan som under tiden varit och fikat med en kompis och vi började planera helgen. Vi båda var lite sugna på att festa så Jonathan kollade upp om det fanns någon fest i Djursholm så vi kunde gå dit och komma hem sen snabbt igen.
Väl hemma hos honom åt vi en jättemysig middag med hans trevliga pappa (åh vad gott det var:D) sen gick vi till Jonathans rum och där fanns massor av tända ljus. Åh jag har verkligen världens bästa bästa bästa pojkvän!! Tända ljus kan man aaaldrig tröttna på, ser fram emot en mysig höst och vinter full av tända ljus överallt! :) Den mysiga stämningen fick oss att stänga av våra mobiler, strunta i festerna och bara ägna oss åt varandra. Det gjorde vi verkligen, vi spenderade en helt underbar kväll och natt tillsammans. Jonathan gav mig allt jag ville ha vilket resulterade i bl.a. mycket godis :):)

Imorse, söndags, vaknade vi vid två tiden :O Gud vad konstigt vi sov på morgonen, jag vaknade av att jag låg tvärs över sängen på Jonathans huvud bland annat, haha vi brukar faktiskt i vanliga fall sova väldigt romantiskt, men det här var ju sött på sitt sätt måste jag säga ;)
Man märkte snabbt att vi båda var jättetrötta när jag skulle hålla i vattenglaset när Jonathan skulle dricka samtidigt som han låg ner då jag taskigt nog (dumma mig:( ) hällde allt vatten över hela honom och sängen. Men kul var det verkligen, det resulterade i ett supergulligt vattenkrig vilket vi dock fick ångra när vi sen fick ligga i en blöt säng och titta på film. Men det var underbart som vanligt i alla fall! :) Vi låg hela dagen och bara myste och Jonathan lagade jättegod lunch till mig som vi åt i sängen :) Därefter tog vi en lång varm dusch (omg mysigare saker finns inte!!) och sen var det dags för min älskling att åka till Köpenhamn, var jobbigt att skiljas men inte så farligt alls ändå, vi ses om 4 dagar då jag kommer till honom, sen om bara två-tre veckor kommer vi att ha tre veckor då vi ses varje dag, åh läängtar! :)

Jag är så otroligt lycklig i mitt förhållande, vi har aldrig uppsakattat tiden vi är med varandra så mycket som vi gör nu och jag tror att vi aldrig har varit kärare i varandra än vad vi är nu, helt underbart! Kärlek är det absolut viktigaste i mitt liv just nu!

Jonathan är verkligen det bästa som någonsin hänt mig. Den 6 januari 2006 är den bästa dagen i mitt liv!


So long /


RSS 2.0