Dance like nobody is watching!

Heej!

Åh jag har gått och blivit sjuk :/ Kan det bli värre? Jag ska nämligen till Köpenhamn den här helgen till min pojkvän som pluggar där i veckorna! Förhoppningsvis blir jag väl bättre efter att ha varit hemma från skolan idag men man vet ju aldrig :(

I det här inlägget tänkte jag skriva en del om någonting som alltid har haft en stor del i mitt hjärta, nämligen dansen! Nuförtiden dansar jag på Lasse Kühlers tre åriga linje ( Oh I just love it!) Igårkväll hade jag som vanligt dans i över tre timmar, ganska tufft men åh så roligt det är! Först hade vi 80 minuters balett, can´t understand it, jag bara älskar att dansa balett! Har inte dansat det på säkert flera flera år men nu är det bara så gulligt! :) Vi har på oss supersöta kläder, trikåer (okej sötare kan det ju bli!) men sen små supersöta skjorts, jag har även rosa benvärmare och ett tajt linne :D Baletten är så bra för man tränar verkligen muskel för muskel och blir väl medveten om sin kropp vilket jag tycker är bra! Baletten känns också lite smått gammeldags när en äldre kvinna med finsk brytning kommer och klämmer på oss lite här och var, men skitsamma, allt kan inte vara på topp! ;) Men dansen gick jättebra i alla fall, gud man märker verkligen att de har haft en hård audition på hundratals elever som sökt till dansskolan, för alla är verkligen outstanding! Tycker om min grupp jättemycket :)

Därefter var det dags för jazz, okej jag vet, det låter sååå trist!  Men jag lovar, det är hur kul som helst!! Vi dansar en dans som man aldrig vill sluta dansa och det är så det ska vara, alla ens bekymmer försvinner och efteråt känner man sig som en helt ny människa. Ni som själva dansar känner säkert igen er :)
Även jazzen gick alltså jättebra, men omg, I almost forgot, på både baletten, jazzen och streetjazzen (som jag dansar på lördagar) så har vi ett rejält stryrkepass varje lektion! Magen tränar vi alltid, i form av massor av situps och andra magövningar, men den är ganska okej, min mage är ganska stark! ;)
Men,
när det gäller att träna armarna, oh jesus, det är verkligen inte min grej! Göra miljoner armhävningar från ena väggen, tvärs över golvet, till andra väggen, i en snabb takt till musik - Oh no! Men dne här gången klarade jag det utan att dunsa till golvet när det var några armhävningar kvar - det går framåt! :)

I alla fall när jag kom hem började jag känna hur dåligt jag mådde, man märker inte sånt när man dansar, inte jag i alla fall! :D För jag mådde dåligt både innan dansträningarna och efter, och i och med att vi idag bara skulle vandra i en skog med skolan (VRG, allt jag behöver säga) så tvingade min mamma mig att stanna hemma (Thank god!) Men som sagt, mår dåligt så då är det inte lika kul :( Sitter nu och väntar på att min underbara pappa ska komma hem med godis och nybakade baguetter till mig samt att min älskade pojkvän ska ringa såfort han får rast! Sen så ikväll, OH yes, TOP MODEL! Jag dör för det programmet, I just love it! Men det får mig att komma ihåg att jag måste skicka in bilderna till Mikas som jag lovade dem för typ en månad sen (panik!) Även fast de sa att jag skulle skicka in redan tagna bilder så vill jag ta några nya som jag kan skicka, så då kommer ni sen få reda på hur det går! De har visat ett starkt intresse i alla fall så vi får hoppas:) En tjej från Mikas kom alltså fram till mig i stan när jag var helt osminkad, jag avr typ sjuk, hade världens bad hairday och inte speciellt nice kläder på mig! Så vad som än händer kommer jag skicka in bilder där jag ser bättre ut än så!

Åh jag är så sur, skulle ha solat med Anja från min klass idag efter skolan så är jag sjuk! :( jag behöver verkligen sola innan helgen då jag ska för första gången till Köpenhamn där min älskling studerar tillfälligt!
Jag kommer förmodligen att försöka få tag på någon såndär rolig lista att skriva till lite senare idag, jag själv älskar nämligen att läsa andras såna :)

Nu ska jag fortsätta mysa här hemma med min rosa mysfilt och rosa myskläder, så skriver jag den roliga listan lite senare :)

Ska även lägga upp en söt bild på mig och min pojkvän då! :D

Ciao/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0