Shopping!

Hello mina läsare!

Det blev inte riktigt som jag planerat efter skolan. Shoppingsuget var för stort och jag åkte istället för att shoppa då jag slutade. I fredags tog jag ju också en shoppingrunda helt själv, så jag kände för att fortsätta den idag. Nu har jag införskaffat linnen, en kjol, tröjor, byxor och en massa fina underkläder. Jag hittade en helt grym skinnjacka som jag ska fundera lite på om jag ska köpa eller ej. Det är egentligen inte alls min stil, men just därför blir kontrasten så cool. Jag får fundera lite till helt enkelt.. pappa tyckte att jag skulle köpa den i alla fall!

Därefter åkte jag och åt middag med mamma och nu ska jag hoppa in i duschen. På hemvägen hyrde jag även den, enligt mig, absolut bästa Beckfilmen Skarpt läge. Alexander har tydligen aldrig sett en enda Beckfilm vilket enligt mig är helt ofattbart. Vem vill missa Gunvald aka. Mikael Persbranth och Martin Beck aka. Peter Haber då de är som bäst? Hur som helst får vi hoppas att vi ägnar filmen lite uppmärksamhet i alla fall :)

Något av shoppingen åker säkert på ikväll så då får ni se bilder lite senare, hörs då!

PS! Fick ett par riktigt söta små South Beach shorts från Alexander från hans Miamiresa. Tänkte även ta en bild på dem.. på såklart ;) DS.


Kommentarer
Postat av: emmy

Fin blogg :)

2009-03-23 @ 20:09:28
URL: http://blondicious.blogg.se/
Postat av: Anonym

vill se ALLA shoppingen jue:( kan du inte ladda utan att ha dem på dig först! o sen kommer vi ju få se dem på när du har på dem någon dag, men de kan ju dröja!:( ÄLSKAR din blogg!!! puss Fia

2009-03-23 @ 20:51:08
Postat av: Anonym

jag letar efer en fin skinnjacka vore jättesnällt om du tipsade om var du hittade den! :)

2009-03-23 @ 22:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0