Lyckad helg

Hej på er!

Vilken förbannat dålig uppdatering det är just nu. Hur som helst har helgen varit väldigt trevlig. Igår åkte jag och mötte Therese för att gå och se En shopaholics bekännelser. En film man helt klart ska se med bästa tjejkompisen. Den var lite udda, men helt klart sevärd och en film i min smak. Därefter slog vi klackarna i taket och begav oss mot Laroy för att hälsa på Erik med fler. Där träffade jag även Joakim som jag inte sett på evigheter, väldigt trevligt.

Senare mötte vi även Alexander där och då begav vi oss vidare till Magenta. Mycket bekanta ansikten vilket alltid är trevligt. Skippade white och åkte istället hem med Alexander. Vi somnade dock inte förrän sju imorse. Upp och jobba var nästa punkt på schemat och försov oss gjorde vi dessutom. Var dock i butiken en kvart senare efter att jag gått upp, mycket tack vare Alex som skjutsade mig så det var ingen fara alls. Det var sedan inte så tungt att jobba trots allt eftersom att han höll mig sällskap ett tag då det är som minst att göra.

Sedan var det dags för dansträning och det var länge sedan jag var så trött på en träning. Men det gick trots allt rätt bra. Planen var att åka hem till Alex efter träningen men vi är nog rätt slutkörda båda två efter så lite nattsömn så det får bli imorgon istället :) Nu blir det middag och lite plugg, därefter sova sova sova. Ska även ladda över outfitbilderna från helgen och se om någon blev tillräckligt bra för att lägga upp här :)


Jag och snuttan på Magenta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0