Schyssta underklädesbutiker i Stockholm?

Hej mina vänner! Sitter för tillfället och äter god jordgubbsfil med cornflakes och jordgubbs- och hallonbitar i. Alexander har alltid det hemma när jag sover hos honom, en perfekt fukost för sådana som mig som inte har någon vidare aptit på morgonen. Nu har jag även kommit ihåg att påminna pappa att handla hem det. Jättegott!



Hjärnan går för övrigt på högvarv på grund av all religionsinlärning. Jag har hittills legat i sängen och pluggat, men nu börjar tröttheten göra sig påmind och då måste jag i samband med det ta mig upp ur sängen och byta pluggposition. Annars finns risken att jag vaknar med ett ryck tolv inatt.. och då skulle jag inte vara så glad. Gällande dessa 50-poängskurser gäller det att sätta första examinationen, så har man visat läraren vad man går för.

Efter skolan imorgon ska jag ge mig ut på en riktig shoppingrunda där underkläder står överst på listan. Jag beställer ofta hem underkläder från Victoria's secret, men imorgon blir det alltså underklädesshopping in real life, eller vad jag ska säga. Väskletandet fortsätter dessutom, även letandet efter en snygg guldklocka.

Har ni några schyssta underklädesbutiker att rekommendera? :)

Kommentarer
Postat av: ronja

snygg blogg! :)

2009-03-19 @ 17:52:37
URL: http://septembre.blogg.se/
Postat av: vesna

besök gärna min blogg om du vill ha fler besökare :)

2009-03-19 @ 17:53:43
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0