Dansen Är Mitt Liv.

Jag säger det nu och jag kommer att säga det igen: Dansen är mitt liv. Det spelar ingen roll vad som har hänt och hur dåligt jag än kan tänkas må innan träningen, men då jag får dansa är alla problem som bortblåsta. Det spelar inte heller någon roll om vi nöter teknik, koreografi eller kör slut på oss själva under styrkan; tankarna på annat hålls borta och psyket är fritt från ansträngning.

Träningen idag kändes således riktigt bra och den dansvänliga koreografin vi har är helt i min smak. Man ska showa, showa, showa och allt handlar om glimten i ögat och en grym utstrålning. Att vara med i Stora Elevshowen i maj kommer bli mäktigt. Temat kunde omöjigt bli bättre, men det avslöjar jag lite senare.

Nu har jag stretchat, fått i mig lite fruktsallad och pratat med världens bästa vänner. De finns där i vått och torrt och jag är medveten om hur lyckligt lottad jag är som har så fina vänner som alltid gör allt för att jag ska må bra. Ni går före allt.

Nu ska jag plugga lite och därefter blir det sängen. På återseende mina söta!


http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=related Kunde inte få upp denna på bloggen, men här har ni länken i alla fall. Jag får rysningar i hela kroppen av den här videon. Såhär ska jag dansa med min framtida pojkvän. Här kan man snacka passion mellan två individer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0