Grym kväll

Vilken grym kväll det var igår. I varje fall var det Alexanders 24-årsdag, vilken är imorgon, som firades. Han visste ingenting så därav kunde jag inte skriva något om det i bloggen. Till en början tillbringades kvällen på wook house där hundratalet gäster befann sig. Själv kom jag dit med Ebba, Nathalie och Anna. Riktigt bra stämning och fullt av partyglada människor. Innan vi begav oss vidare till cafét fick vi en liten spelning av själva The Rolands. Videon som finns nedan är med dessa sötnosar också. 

Väl på cafét fortsatte firandet med en ännu högre växel, hur det nu kunde vara möjligt. Träffade en hel del intressanta människor och det blev mycket alkoholkonsumtion och dans med tjejerna. Mot slutet av kvällen åkte jag och Alexander hem till honom där vi avslutade en mycket bra kväll. :)

Trots den omfattande baksmällan idag begav jag mig iväg på min tretimmars dansträning och det var nog ingen som kunde förstå hur jag hade mått tidigare idag. Under själva träningen körde jag på och mådde förhållandevis bra, efter omständigheterna i alla fall. Så nu känner jag mig helt okej, riktigt skönt. Åter igen känns det väldigt bra att bara ta sig i kragen och träna stenhårt istället för att ligga hemma bakis och lägga på sig överflödiga kilon. Det kommer nog aldrig bli min grej.


Cafét


Födelsedagsbarnet som var så söt så i sin partyhatt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0