En härlig powerwalk längs vattnet

Hemma igen! Väl ute bestämde jag mig för att dubbla sträckan och köra en rask powerwalk istället. Vädret är så fint idag så jag ville passa på att njuta lite, vilket är mycket enklare då man promenerar. Men jag tinnade på ganska ordentligt vilket resulterade i att det tog mer än vad jag trodde att det skulle göra, vilket bara är positivt såklart. Det var för övrigt skönt att bara slänga på mig en tjocktröja och en halsduk, och skippa en tjockare jacka. Nu är ansiktet sådär härligt uppfriskat och kroppen känns liksom psyket pigg och vaken.

Nu känns det skönt att sätta igång med pluggandet då hjärnan är med på noterna. På schemat står projektplugg, matte och svenska. Men i och med att jag inte har någon ridning nu har jag en massa timmar på mig, toppen! Bredvid mig har jag ett stort glas vatten och en fruktsallad, nyttigt och bra.

Förresten åker jag till Göteborg på lördag morgon. Min moster ska ha sin femtioårsfest som jag har nämnt tidigare. Festen har planerats i flera månader så den lär säkerligen bli storslagen. Nu är frågan bara vilken klänning jag ska köra på. Jag kommer förmodligen att köpa en ny då man inte ska använda de klänningar man har mer än ett par gånger. Annars är klänningen till vänster ett alternativ, eller också klänningen med ryggurringningen som jag hade på min 18-årsdag. Vilka skor jag ska välja blir nog svårast. Hade jag bara haft ett fåtal skor att välja mellan hade det blivit så mycket enklare.. Men förmodligen tar jag något av de par som jag aldrig har använt, kanske ett par med skyhöga stilettklackar.

På återseende mina kära!

Kommentarer
Postat av: david

vill bara säga att du verkar fett rik!

2009-03-25 @ 16:39:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0