Göteborg redan imorgon!

Idag är jag hemma.. Då pressen blir för stor, tankarna för många och högen med plugg bara tycks växa brukar min kropp säga ifrån. På senare år har jag lärt mig att lyssna på det, i alla fall mer än vad jag gjorde förr, så därav stannade jag hemma från de två lektioner jag hade idag. Istället tillät jag mig att sova ut vilket bidrog till att jag mår mycket bättre nu. Nu ska jag sätta igång och få allt plugg gjort som jag inte kunnat ta itu med de senaste dagarna av en speciell anledning. Det inkommande påsklovet kan inte komma mer lägligt. Hur mycket jag än kommer behöva plugga då, släpper ändå en så stor del av den press man tvingas genomlida i vardagen.


Hur som helst känner jag på mig att det kommer att bli en bra dag idag. Mamma ringde precis och berättade att vi ska åka till Göteborg på dagen imorgon istället för på lördag. Då kommer jag hinna med shopping och utgång i Göteborg vilket känns toppen! I alla fall betyder detta att jag inte kommer hinna köpa någon ny klänning till festen (om jag inte hittar någon i Göteborg vill säga), utan med all sannolikhet blir det klänningen till vänster som har en öppen rygg. Men jag minns att ni läsare, liksom jag, tyckte väldigt mycket om den så det blir nog rätt bra i alla fall.

Planer för dagen, förutom plugget, är att jag ska ner och rida om några timmar. Nu har jag inte ridit på 2 veckor så jag bara längtar efter att få sitta på hästryggen igen! Där och i danssalen trivs jag som bäst :)


Kommentarer
Postat av: Vici

Du med dina hästar! :D Du har alltid älskat dem!

Haha, saknar tiderna i skolan!

2009-03-26 @ 12:48:52
URL: http://vicifagan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0