Tisdag

Godmorgon mina kära! Jätteroligt att ni kommenterar, fortsätt så :) Fick ett önskemål om frågestund och det kommer att komma inom en snar framtid, så börja klura ut riktigt bra frågor redan nu vettja!

Jag har egentligen sovmorgon till tjugo i elva idag då baletten skulle ha börjat. Dock gick jag upp redan vid halv sju för att läsa ut Brott och Straff. Självdisciplin mina damer, självdisciplin. Nyss fick jag emellertid ett sms från VRG om att dansen är inställd. Jättetråkigt givetvis eftersom att det utan tvekan är favoritlektionen, men nu slipper jag stressa med boken och kan dessutom äta lunch hemma idag.

Hann för övrigt aldrig åka till Alex igår. Riktigt tråkigt faktiskt, men studierna måste gå först i alla lägen. Istället ska vi ta det idag innan och efter min dansträning ikväll. Den jäveln åker ju till Miami tidigt imorgon bitti. Det enda jag har i skolan idag är i alla fall ett 75 minuters boksamtal. Lite av ett förhör vill säga. Men det blir nog en intressant diskussion skulle jag tro. Tänkte även ta lite bilder i eftermiddag på lite av min nya shopping, så missa inte det! :) Kanske blir det en fika med fröken Lidman idag, har ju studiedag imorgon - finally!

Saknar för övrigt mitt gull Patrik som äntligen kommit hem från Brasilien hur mycket som helst. Vi måste ses i veckan älskling! Och Janne som jag inte träffat på evigheter.. känns inte helt okej :(

Tills i eftermiddag då shoppingbilder kommer upp tänkte jag bjuda på två bilder på mig och Alexander.





Båda bilderna är tagna på White room och bilderna är lånade från stureplan.se


Visst är vi fina? :)

Kommentarer
Postat av: Sarah - [ J u s t a n o t h e r o r d i n a r y g i r l ]

Han är lite lik Danne från Big Brother 2003 eller va de va ;) Hehe :)

2009-03-10 @ 11:54:46
URL: http://anewbeginning.webblogg.se/
Postat av: Shimmer.nu

Besök vår blogg och var med på vår tävling för att ha chansen att vinna vår hemliga present. Det enda du behöver göra är att svara på vad DU tycker är vårens/sommarens mode.



Glöm inte att besöka vår webbutik: http://www.shimmer.nu. (Där vinsten såklart kommer ifrån)







2009-03-10 @ 20:35:40
URL: http://shimmerbloggen.blogg.se/
Postat av: Andreas

Gud va kul! :)



Hoppas du får en underbar kväll nu! Ha det så bra :)

2009-03-10 @ 21:38:02
URL: http://andreasarzen.blogg.se/
Postat av: samantha

asså..jättesöta/fina bilder på er..

men måste faktistkt meddela att du inte är den enda för honom tyvärr..så ha inte förhoppning på att ni 2 är på G även om han redan fått ditt hjärta att slå i trehundra sextio grader..



Han är nämligen en jävla riktig player till max!!!!!

2009-03-11 @ 13:33:27
Postat av: Mandy

Samantha: Jag tror att det blir svårt för honom att ha något vid sidan om när vi ses konstant och pratar timmar i telefon de kvällar vi inte ses. Jag skulle inte ägna en sekund på någon som körde andra relationer vid sidan om. Något man dock inte får glömma är att vi inte är tillsammans ännu, och därmed har man teoretiskt sett inga skyldigheter gentemot varandra. Vi kör efter våra regler, och dem är ömsesidiga oss emellan :)

2009-03-11 @ 13:42:38
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0