En innehållsrik fredag den trettonde.

Det har varit en bra dag idag. Vid lunch gick jag och solade med Therese, var en månad sedan sist och det kändes litegrann faktiskt. I alla fall tills jag kom ut ur solariet där tre tonårstjejer stod och gapade när de såg mig. Nix, inte var det för att de läser min blogg (chansen finns ju faktiskt, hur liten den än må vara) utan de frågade hur mycket jag solat egentligen och varför jag solar med smink så fin som hyn var. Tänka sig, två komplimanger på en och samma gång. Vem vill inte vara både brun och ha fin hy utan smink? Det gjorde lite av min dag faktiskt. :)

Sedan blev det lunch och därefter badminton. Ni behöver inte kommentera detta är ni snälla, men jag är sjukling igen. Inte sjuk i den bemärkelsen att jag ligger nerbäddad och hängig. Men jag har enormt ont i halsen och hostar som en idiot. Måtte det försvinna till imorgon!

I alla fall åkte jag sedan med Therese till min snygga frisör. Jag klippte ingenting eftersom att jag bara vill att det ska bli längre och längre nu. Men jag blev väldigt ljus, som om jag varit utomlands i solen, vilket alltid är fint. Därefter åkte vi för att hitta den perfekta klänningen till Alla hjärtans dag. Jag ville ha en söt, romantisk men sexig klänning. En ganska svår blandning faktiskt. Jag hittade absolut ingenting tills tio minuter innan stängdags. Jag hade bara sett en massa skit och började förtvivlat gå igenom i huvudet vad i min garderob jag kunde tänkas använda - tills jag såg den. Den är helt perfekt. Möjligtvis aningen somrig, men den är så söt.. så romantisk... och så porrig, fast på ett elegant sätt. Ni kommer att få se en massa bilder då jag har den på mig imorgon, men jag kan avslöja att den har samma färg som mina ögon ungefär, visar mycket hud och är fruktansvärt söt.

Kvällen till ära ska jag bara plugga matte, äta gott med lite gäster samt förbereda morgondagen genom att färga ögonbrynen, fixa naglar et cetera. A har en överraskning för hur morgondagen ska tillbringas och jag är så entusiastisk och nyfiken på en och samma gång. Hur som helst vet jag att det kommer att bli en toppendag. Det är svårt att uppleva annat i hans närhet. Och med det avslutar jag detta inlägg.

En massa bilder kommer upp imorgon. Kärlek till er!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jättekul att du är tillbaka! :) Var köpte du klänningen?

2009-02-13 @ 20:09:32
Postat av: Anonym

åh jag kan knappt bärja mig tills jag får se klänningen!!:D <3

2009-02-13 @ 20:12:38
Postat av: Amanda

färgade du utväxten eller slingade du den?

2009-02-15 @ 17:16:04
Postat av: Mandy

Amanda: Jag slingar bara mitt hår :)

2009-02-15 @ 17:25:02
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0