Lycka

Hej mina älskade läsare!

Två tuffa prov som jag gått och våndats en del över är färdigskrivna och jag kan inte med ord förklara vilken lycka jag känner nu. När jag skrev matteprovet igår hade jag sådan grym inställning att det bara inte kunde gå dåligt. Det gjorde det inte heller utan jag visade verkligen vad jag går för. Matte är min grej!

Sedan kommer vi då till nästa prov. Jag som pluggar väldigt mycket brukar alltid ta för vana att unna mig en pluggfri dag då jag har haft prov. Men igår var fallet inte så, utan jag hade ett dygn på mig att lära mig allt om Kalla kriget och alla konflikter som rådde under kriget. Jag bet i det sura äpplet och imponerade faktiskt på mig själv ordentligt då jag till råga på allt lärde mig allt på ett dygn. Jag tar ofta för givet att jag ska klara allt, det finns liksom inget annat alternativ. Men inatt gjorde jag något jag aldrig skulle ana att jag skulle ha självdisciplin nog att göra. Jag pluggade fram till två på natten, sov två timmar från två till fyra, då jag ställt klockan för att gå upp och plugga fram till halv åtta på morgonen för att sedan åka och skriva provet. Hur trött jag än var, och vilken tortyr jag än genomled då klockan ringde så tvingade jag mig själv att vakna och läsa de ca 60 sidor vi skulle kunna. Hur bra är inte det?

Detta är, som ni förstår, ingen studieteknik jag kan rekommendera. Men den här gången prioriterade jag matteprovet och det är jag oerhört glad över då det är en svårare kurs än Historia B. Och på det här historieprovet gjorde jag emellertid så pass bra ifrån mig att det inte kommer att påverka mitt mvg. Nu har jag haft två rena pluggnätter med bara ett par timmars sömn på en veckas tid. Frågan jag borde ställa mig lite oftare är Hur långt ska man egentligen gå för skolans skull? Den frågan har visserligen ignorerats den senaste veckan och jag måste tillägga att det känns förjävla bra såhär i efterhand. Skolan är min grej.

Så idag då. Turen var med mig även efter provet då lektionerna efteråt lyckligtvis var inställda av diverse anledningar. Jag hade aldrig klarat att vara kvar i skolan och gå på resterande lektioner. Det kändes som att jag var uppe mitt i natten och skrev ett prov. Istället kom pappa och hämtade mig och så somnade jag i samband med att huvudet lades på kudden. Sov gjorde jag till halv fyra då jag vaknade av ett samtal att jag ska rida imorgon istället för idag, passar ganska bra då jag fortfarande är trött av tortyren jag utsatte mig för inatt. Jag har i alla fall tittat lite på SATC och kan inte undgå den konstiga känslan av att inte ha något akut jag måste plugga. Klart jag har arbeten som ska in innan lovet, men ingenting alarmerande utan jag kan bara glida runt här hemma i myskläder och göra ingenting. Känner jag mig själv rätt kommer jag njuta ett tag till och sedan lär jag sitta med svensk-essän i alla fall. Sådan är jag antar jag. Framför allt nu när det inte blir någon ridning idag. Pappa tar alltid för givet att mvg:na rullar in på löpande band, så han var inte förvånad att jag satt uppe inatt och pluggade (han var nog till och med glad att jag gjorde det så att han kan vara säker på att jag fortfarande presterar) men min mamma är lite mer human och ringde och berättade hur duktig hon tycker att jag är och att jag ska få ett par skor som beröm. Ni känner ju mig och min stora kärlek till skor.. det gör mamma också. =)

Ikväll föreslog Alexander att vi ska gå ut och äta tillsammans och det var jag inte sen att tacka ja till. Jag menar, två stora prov på två dagar - ikväll ska det firas! Nu har jag förresten all tid i världen att fota outfiten ikväll och så tänkte jag även fota en alla hjärtans dag present från Alexander som på ett eller annat sätt slog de flesta alla hjärtans dag presenter jag fått. Om det är bra eller dåligt vet jag dock inte ännu. Haha! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är jättesnygg, verkligen! synd bara att du är så brun i ansiktet och blek på kroppen, det förstör lite.. :/

2009-02-18 @ 19:39:03
Postat av: lisa w

se på helkroppsbilden nedan , där ser du att mandy är lika brun på kropp som ansikte =) go girl!

2009-02-19 @ 01:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0