Allt handlar om inställning.

Hej på er mina fina läsare!

Jag har redan
hunnit förvarna er angående den bristfälliga uppdateringen såhär sista veckan innan det efterlängtade sportlovet. Imorgon har jag matteprov vilket enligt mig är det mest psykiskt påfrestande provet man kan göra. Men vet ni vad? Jag sitter här och pumpar partymusik och är på otroligt bra humör, ingen sista-minuten-ångest här inte. Som vanligt vet jag inte riktigt varför jag har sådant lyckorus, men vad jag vet är att allt blir så mycket lättare om man gör det med ett leende på läpparna. Varför sitta och ha ångest över ett prov när jag innerst inne vet att matte är min grej, att jag är duktig på det - så därför ska jag komma med ett leende på läpparna till test hour imorgon bitti och spika provet!

Ser ni förresten vad ljust och fint håret blev? :) Jag slingar alltid utväxten hos min frisör och blir alltid lika nöjd. Och här på bilden är det ändå helt nyslingat - då det är vanligt att det är så mycket färg som fortfarande "sitter kvar i" håret att det ofta ser lite gult ut.
 
Nåväl. Nu ska jag repetera lite matte innan läggdags om bara ett par timmar. Sömn är det allra viktigaste inför prov. Dock blir det förutom provet en enormt påfrestande dag imorgon också. På onsdag har jag nämligen ett stort historiaprov. Tror ni att jag klarar att plugga inför provet på en dag? Jag ser det som en utmaning och bara för det ska jag klara det. Det finns liksom inget annat. Om jag så får sitta uppe hela natten ska jag släpa mig till skolan och sätta provet. Allt handlar om inställning.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Nu pratar du om matten igen! Du svarade aldrig på min fråga, om du nu gillar matte så mycket (som jag!) hur kan du vara så säker på att Handels är den rätta högskoleutbildningen för dig och inte Industriell Ekonomi??? Jag tycker det är sååå svårt att välja, hur tänker du? =) kram

2009-02-16 @ 22:20:21
Postat av: Mandy

Alltså Handels är ju Handelshögskolan här i Stockholm som enligt mig har den bästa ekonomiutbildningen i Sverige. Det baserar jag på vänner och bekanta som gått ekonomutbildningen på olika universitet i Sverige. Genom att gå Handels får man chansen att knyta många viktiga kontakter och det är en skola med väldigt bra rykte både i Sverige och internationellt. Jag vet inte var du tänkt läsa industriell ekonomi, men det är civilekonomutbildningen på Handels som jag är intresserad av då intagningen är 20.0 och man får läsa mycket matte!

2009-02-17 @ 11:12:44
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ahaa, jag menar Industriell Ekonomi på KTH, den populäraste civil-ingenjörsutbildningen i landet. Jag tror de har lika bra rykte och allt så det är därför det är så himla svårt att välja! Men eftersom jag gillar matte lutar det åt den... tror intagningen i höstat låg på 19.7. Menmen, man har lite mer tid på sig att bestämma sig!

2009-02-17 @ 15:59:08
Postat av: Anonym

Skulle du kunna ge lite tips på bra böcker? Läste förut att du tipsade om "Vi måste prata om Kevin" och har hört att den ska vara väldigt bra, så den ska absolut inhandlas! Men undrar om du har några andra tips på bra böcker du har läst? :)

2009-02-18 @ 15:40:08
Postat av: Anonym

varför går du inte natur om du gillar matte så mycket?:)

2009-02-18 @ 19:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0