Bloggen kommer inte att läggas ner!

Hej mina fina läsare!

Precis som rubriken säger
kommer jag alltså inte att sluta blogga, i alla fall inte ännu. Det som dock sker just nu är att jag lägger allt krut på skolan och mina träningar. Men såfort det lugnat ner sig lite nästa vecka kommer bloggen återgå till sitt normala med mycket uppdateringar och bilder varje dag.

Engagemanget för mitt privatliv växer bland många av er anonyma läsare. Jag klandrar er absolut inte då det alltid är komiskt med människor som tror sig veta mer än vad jag själv vet om mitt liv, och jag har själv valt att driva en offentlig blogg så jag har endast mig själv att skylla. De enda kommentarer jag dock inte accepterar är de som är negativt riktade mot någon i min närhet, vilket ni borde förstå.

På lördag är det Alla hjärtans dag och det ska bli intressant att se vad dagen har att erbjuda. Vem den skall tillbringas med är bestämt och jag är säker på att det kommer att bli riktigt mysigt. Fast av er läsare att döma lär jag ju få dela på Mr Valentine med minst en annan tjej, eller hur var det nu? :) Fast varför vara två när man kan vara tre? Det är ju den stora frågan mina vänner.

Nåväl. Hur spännande sagonumret 3 än må vara föredrar jag att spendera dagen med stort D i par så vi får väl hålla tummarna att jag inte finner något lik i garderoben, så att säga.

Nu ska jag ta en dusch innan jag återgår till matten.

På återseende mina kära.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0