Sportlov

Hejsan! Äntligen sportlov, hur skönt är inte det? Igårkväll träffade jag mitt hjärta Caroline för lite kvalitetstid tillsammans. Idag var jag sjukskriven från skolan. Anledningen är att jag legat hela morgonen i sprängande migrän så att jag knappt kunde se klart på sex and the city. Då är det ganska illa. Jag blödde även näsblod igår, vilket var förvånande då jag har bränt i näsan för att inte kunna blöda näsblod. Anledningen till denna migrän och näsblod grundar sig i en otroligt påfrestande vecka med sena pluggnätter och mycket press. Alltså blev jag inte särskilt förvånad då det här hände. Sedan var treorna iväg på hundradagarskryssning igår vilket innebar att endast 5% av eleverna skulle vara i skolan idag och lärarna skulle ändå inte kunna hålla någon normal lektion, så jag missade ingenting.

Då jag började må bättre vid tre åkte jag och mötte Nathalie för en tripp på Nathalie Schuterman och sedan gick vi till stammisstället (med världens trevligaste personal) Ett litet hak. Då det var dags att åka hem gick jag förbi en skobutik, hittade de perfekta vårheelsen och ringde mami som kom dit. Hon hade lovat mig ett par skor för att jag klarat proven så bra denna vecka så nu är jag glad över mina nyförvärv. Bild på mina skönheter kommer! För övrigt måste jag göra ytterligare en hylla ledig nu i bokhyllan för alla nya skor. Skor skor skor, finns inget bättre!

Ikväll ska jag först träffa Alexander och ta en drink innan det blir utgång tillsammans med min vän Fredrik. Det blir nog en toppenkväll. Dock ska jag ta det lugnt då kroppen inte är på topp för tillfället. En större utgång väntas imorgon!

 
Såhär såg jag ut idag!

Kommentarer
Postat av: Sandra

vilket sött diadem du har, har letat efter sån hur länge som helst, snälla var har du köpt den? :)

2009-02-20 @ 20:21:31
Postat av: Anna

gud vilket sött diadem!

2009-02-20 @ 20:51:16
URL: http://smashmydreamoflove.blogg.se/
Postat av: Anonym

den högra bilden var den bästa jag någonsin sätt på dig.

2009-02-21 @ 11:56:27
Postat av: Mandy

Diademet är från Åhlens! =)

2009-02-22 @ 17:52:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0