Realist eller optimist?

Fyfan för att vara sjuk! Hade jag inte mått lika dåligt som en stucken gris hade jag förmodligen varit påväg mot A nu. Innan han hörde min röst som klart och tydligt talade emot en kväll någon annanstans än i sängen lade han fram förslaget att vi skulle träna tillsammans ikväll. Visserligen har jag inget minne av vilken typ av träning, men det kvittar. Alla former av fysisk aktivitet är något att föredra. 

Förstår ni hur illa det är då inte ens Sex and the city lockar? Jag kan liksom inte fokusera på avsnitten tack vare den här fruktansvärda sjukdomen som sakta men säkert kväver mig. Mina föräldrar insisterar att jag ska till min öron-näsa-hals doktor imorgon för att få penicillin utskrivet. Dock har jag bestämt mig för att vara frisk imorgon. Vad är egentligen bäst; att vara realistisk eller optimistisk?

 
Härlig färg på min klänning och med en fin rygg. Bild tagen på Infinity i lördags! Jag som i stort sett bara har svart på mig numera ville vara lite färgglad. Och lyckades gjorde jag onekligen.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej!



Ett tips att skydda sig från att bli sjuk hela tiden är att tvätta händerna lite överdrivet mycket nu i dessa förkylningstider. Det är det första jag gör när jag kommer hem, har åkt buss, varit på stan osv, jag har inte varit sjuk på 3 år. Tror det hjälper!

2009-02-23 @ 22:11:05
Postat av: ida

synd att du hade "bikini" under linnet eller vad det är. är så fult när sånt syns! du skulle använt en freebra eller gått utan!

2009-02-23 @ 23:29:40
Postat av: Mandy

Marie: Det där är ett jättebra tips! Men jag har redan lite tvångstankar angående just det som gör att jag redan tvättar händerna överdrivet mycket, så det hjälpte tyvärr inte denna gång.



Ida: Jag håller med dig, en öppen rygg ska vara öppen utan något annat som syns. Men å andra sidan är det fortfarande vinter och då tycker jag att det är lite osmakligt att gå så lättklädd som det blir med en sådan sommarklänning och sedan ingen bh på. Freebra hade varit ett bättre alternativ men jag äger dessvärre ingen sådan i dagsläget.

2009-02-23 @ 23:41:27
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

varför har du bh/bikini under? :O

2009-02-24 @ 08:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0