Studenttider!

Hej på er!

Jag kom hem från Ebbas studentmottagning för ett litet tag sedan.. och yes, det blir ingen vidare utgång för mig ikväll. Dels är jag helt slut efter allt åkande (läs: stress) hit och dit idag. Dels var jag inte vidare sugen på att först dra till Jensens slutskiva för att därefter dra vidare till Village. Jag ville ju egentligen helst av allt bara dra till Laroy för att fira min vän Thengill. Dessutom ska jag springa en mil på förmiddagen imorgon och då ska jag vara i min allra bästa form. Min träning är grym just nu och så ska den förbli. Man ska alltid tänka att det bara kan bli bättre och det är således vad jag kämpar för. Bra väder tror jag att det ska bli dessutom.. Men eftersom Ebbson ska övningsköra hela dagen så kan jag inte ockupera hennes pool. Eller det kan jag i och för sig; jag är van vid att halvt bo hos henne och hon har följt med min familj utomlands och diverse annat.. Men hur som helst, träning för fulla muggar får det bli imorgon istället!

Jag har varit på två fantastiska studentmottagningar hos två alldeles fantastiska tjejer idag. Det har skålats i champagne, ätits väldigt god mat, lyssnat på fina tal där jag självklart är den första som sitter med ögon fulla av tårar (känslig jävel jag är alltså..). Jag är jättestolt över mina tjejer och önskar dem alla lycka. Tyvärr har jag ingen bild på min Ebbson från idag. Men så fort det läggs upp på facebook (I hope..) ska den upp här. Sådetså! Det togs inte så mycket bilder idag, men så blir det när man har trevligt. Då tänker man liksom inte på att ta fram kameran. Det var i alla fall jättetrevligt att umgås med mina föräldrar tillsammans med Ebbas släkt och vänner. Trevligt att träffa Erika som också tar studenten idag samt Joanna som var där också. Och så var det trevligt att träffa alla på Carros mottagning och framför allt hennes gulliga föräldrar som jag träffade för första gången. Tack mina älsklingstjejer för en jättetrevlig dag!


 
Min vackra student. Jag är så stolt över dig. Vi klarade det!


På Ebbas mottagning. Vid poolen, som ni ser i bakgrunden, brukar jag och Ebba ligga och sola till vår favoritmusik och iförda endast string på sommaren. Kan inte bli bättre med min älskling!


Jag och älskade mamsi!

Kommentarer
Postat av: Magnus

finns det inga bilder på er från solandet där vid poolen?

2009-06-11 @ 16:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0