Värdinna på White room igår!

Hej mina kära!

Ja, kvällen igår blev ju onekligen något utöver det vanliga. Festen på Karlbergs slott var faktiskt rätt trevlig. Sebastian som jag var ditbjuden av visade sig vara riktigt söt och trevlig. Vi dansade, drack champagne och stiftade en del nya bekantskaper.

Då vi var påväg mot staden och funderade på om vi skulle dra in på Magenta en sväng eller dra till White room direkt får jag ett sms från Mille som ber mig ta med en tjejkompis och vara värdinna på White room. Det hela gick rätt snabbt men helt plötsligt står jag och Ebba nere i deras omklädningsrum iklädda rosa pikétröjor och får direktiv om vad vi ska göra.

Innan vi skulle börja jobba var det den sk. fria baren som vi tog del av. Ingen dricka under arbetstid var det nämligen sagt. Hur som helst kom det fram många trevliga människor som ville prata och sådant är alltid trevligt. Efter "jobbet" ville jag festa vidare men det ville inte min kompanjon så jag var teoretiskt sett själv där i säkert en timmes tid, men jag hängde lite med Max, Erik och grabbarna. Det funkade det också!

Bilder på mig och Ebba i våra rosa pikéer kommer när jag får bilderna!


Såhär såg jag ut igår!









Kommentarer
Postat av: KaKAaan

vartifrån kommer skorna ?

2009-06-16 @ 00:35:02
URL: http://kkl.blogg.se/
Postat av: johanna

Vart har du köpt dina skor ? Dom är grymt snygga!

2009-06-22 @ 22:24:35
URL: http://johannabrunnberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0