Ni som har åldern inne: Glöm inte att rösta idag!

Hej allihopa!

Jag är tillbaka, bloggen är tillbaka och alla roliga inlägg kommer att efterträda varandra i ett rasande tempo! Hur som helst var jag i ett stort behov av en rehabiliteringshelg utan mobil och utan dator. Mina vänner som inte har kunnat nå mig, nu vet ni alltså varför.

Detta var verkligen behövligt och jag känner mig som en ny människa nu. Fräschare och gladare än någonsin. För sådan är jag. Händer något som gör att jag blir deppig och nere, kan jag inte bara bita ihop och fejka att allt är bra. Istället brukar jag göra som jag gjort nu. Ta några dagar, tillåta mig själv att vara nere och deppa. Men sedan när jag gjort det tills jag inte har några nya tankar att tänka gällande det som hänt är det dags att gå vidare. Och det kan jag då göra med äkta glädje och ny energi.

Detta var även välbehövligt efter studenten och allt vad det innebar. Det är viktigt att landa ordentligt och ta in allt som har hänt. Annars är risken att livet bara tuffar på och helt plötsligt har det gått år utan att du riktigt förstått var den där studentdagen tog vägen.

Jag har en riktigt härlig vecka framför mig dessutom. Höjdpunkten är mina två bästa vänners student som dessvärre infaller samma dag. Även min bästa killkompis tar studenten den dagen. Synd att man inte kan dela på sig. Men nu har jag bestämt vems mottagning, flak et cetera jag ska näravara på. Det blir mycket åkandes den dagen hur som helst.

Idag ska jag liksom alla som har åldern inne (hoppas jag!) rösta. Jag är helt på det klara med vad jag ska rösta, men det är ingenting jag delar med mig av i bloggen. Faktiskt inte till någon om jag ska vara ärlig.. Därefter ska jag hem till Filippa på middag vilket kommer att bli jättetrevligt.

Matchen igår som ägde rum hos min bror efter att vi alla grillat på takterassen vill jag inte prata om. Ett mål som gavs bort samt en missad straff. Avgå sosse-Lagerbäck skreks det en del igår.. Dock hade vi trevligt innan. Men jag var inte alls sugen på att dra vidare ut efter ett sådant fiasko. Dessutom är jag inne på min rehabilitering nu som innefattar en massa träning, vatten, bra mat och mycket sömn. Man ser nya resultat för varje dag som går och jag har aldrig känt mig fräschare. Beauty here I come! :)

 

Kommentarer
Postat av: Malin

Förstod inte riktigt vad ni ville få fram när ni skrek "Avgå sosse-Lagerbäck"? Sen när blev politik en del av fotboll? Jävligt onödigt att ens nämna i bloggen tycker jag. Men vad vet jag, jag är ju bara en liten fis i rymden. Ciao

2009-06-07 @ 15:11:35
URL: http://kalasbraa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0