En dag helt utan planer

Detta är en sådan dag jag inte kunnat uppleva på så länge att jag faktiskt inte minns när det var senast.. Jag har bestämt att skita i alla planer jag hade för dagen och bara stanna hemma och göra absolut ingenting. Visst kryper det i benen och känns långtråkigt emellanåt. Men är det något som jag verkligen varit i stort behov av så är det just en sådan här dag. Jag kopplar av och är i ett sådant harmoniskt tillstånd att det knappt går att förklara. Snart ska jag lägga mig i soffan och låta Sex and the city-avsnitten flöda.. Därtill ska jag äta god mat och bara njuta av ledigheten.. ja friheten.

Det är mycket som har hänt och händer nu. Mycket tankar som rör allt från stora frågor som vad jag vill ägna mitt sabbatsår åt till vad jag just i detta nu vill lägga min tid - min energi på. Men för en gångs skull har jag kontroll. Jag vet precis vad jag vill och det finns inte mycket som kan rubba det. Att få ha en sådan här dag och bara stanna upp och tänka borde alla människor ta sig tid till. Det är effektivt och framför allt väldigt välbehövligt.

Nu väntar Carrie och tjejerna på mig! Imorgon blir det förresten utgång med tjejerna. Nu kommer den sanna partyprinsessan fram så att det står härliga till. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anna

vad blev ditt betygssnitt? räcker det till handels? vilka ämnen fick du inte MVG i? =) njut av att få vara fri i ett år! =)

2009-06-02 @ 18:34:10
Postat av: Amanda

kan du inte skriva ett inlägg om vad dina planer för sommaren - å ditt sabbatsår är!

2009-06-02 @ 22:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0