Polisen ringde på inatt..

Godmorgon mina kära!

Är hemma hos Alex för tillfället, men ska snart börja bege mig hemåt och till att börja med sova ordenligt. Inatt blev det nämligen inte mycket sömn.. Runt ett på natten ringer det på dörren varpå både jag och Alex greps av lite lätt panik. Hur vanligt är det att någon ringer på vid den tiden på dygnet liksom? Det komiska i det hela var de tankarna som jag och Alex fick i samband med att det ringde på. Jag var helt säker på att det var min mamma som fått någon knäpp och åkt dit. Därmed säger jag upprepade gånger till Alex att han absolut inte ska öppna, haha.. När han sedan såg i nyckelhålet att det var en eller om det var två poliser utanför trodde han ett tag att det skulle vara jag som varit i farten på ett eller annat sätt.. haha det tycker jag var roligt! Men när han såg att polisen hade ett bildäck med sig som tillhör Alex bil samt fick höra att någon försökt stjäla bilen föll bitarna på plats..

Det blev alltså inte så mycket sömn inatt med andra ord, men kvällen och resterande delen av natten var som vanligt jättemysig på alla sätt och vis. Jag hade dock superont i magen under ett par timmar, förmodligen för att jag var väldigt hungrig, men då sötnosen var så snäll och ställde sig och lagade mat till oss elva,halv tolv på kvällen blev allt snart mycket bättre.

Idag ska jag ta en långpromenad i solen med Emelie. Prata jobb med en butik där butiksägaren är intreserad av att jag ska jobba litegrann framöver samt senare eventuellt ta en kvällsfika med Bella.

Mina vänner som förmodligen försökt få tag på mig sedan igår eftermiddag: Jag glömde mobilen hemma och har därav inte kunnat svara då ni försökt nå mig.

Alla midsommarbilder kommer upp lite senare idag!


Jag och Alex för knappt en vecka sen på Laroy :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0