Kvällen avslutades på Collage

Nu är jag hemma igen! Jag och Annelie satte oss på en uteservering vid vattnet och pratade om allt mellan himmel och jord och vi hade det jättemysigt. Efter ett tag kom även hennes Nicolas samt hans tjejkompis och gjorde oss sällskap. Det var varmt och skönt ute rätt länge men efter ett par timmar var det dags att röra på sig. Det söta paret åkte tillsammans och för min del blev det en promenad med Jesper på Djurgården som kom förbi. Det blev en jättetrevlig långpromenad på kända och onekligen mer okända vägar som kunde ha slutat med ett besök på Grönalund men jag bangade, haha. Sedan drog jag till Collage för att hälsa på Sebbe, Victor med fler. Riktigt trevligt!

Nu är jag hemma och skall precis gå och lägga mig. Det är mycket som händer imorgon kväll och jag är säker på att det kommer att bli en grym kväll. Då måste jag vara pigg så nu blir det sängen. Puss och godnatt!




Ingen festoutfit här inte, men mysigt med en kofta på kvällen i och med att jag var ute i stort sett hela tiden.. :) Mina skor som jag invigde ikväll är förresten handgjorda och köpta i Milano. Riktigt fina (trots den lilla obefintliga klacken) om jag får säga det själv :)


Vi tre efter en god middag hemma hos oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0