Tisdag

Hej mina vänner!

Har bara tagit det lugnt hela förmiddagen, ätit en god lunch med pappa och pratat med Sofia. Nu är det dags att få saker och ting gjorda. Först på schemat står studentpresentsshopping till mina bästa vänner Ebba och Carro som båda tar studenten imorgon. Presenterna skall inhandlas med båda mina föräldrar då endast det bästa är bra nog till dessa tjejer.

Därefter ska jag hem och slänga på mig träningskläderna och gå ut och springa. Lovely! Sedan ska jag hem till Filippa i Bromma för middag och annat mys. Hade planerat att träffa Janne idag också, men ledig som man numera är på heltid tänkte jag inte på att han jobbar hela dagen. Vi får ta det en annan dag gubben!

Jag fick by the way nyss en personlig inbjudan till en fest som hålls på Karlbergs slott i helgen. Tänkte direkt på Ebba då han som bjöd mig förklarade vad för slags fest det är och vilka som kommer att vara där och jag hörde direkt av mig till henne med hans förklaring om festen. Som svar från Ebba fick jag: Hahah oh my eru skön eller!? Klart jag vill!! Detta kan inte bli annat än bra. Satan vad taggad jag blev nu! Vi hörs lite senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0