Hoppas att ni får en trevlig fredagkväll!

Nu är Ebba påväg hit och vi ska göra oss iordning och dricka lite vin tillsammans. Sedan bär det av mot Karlbergs slott, närmare bestämt militärhögskolan där, där kadetterna bjuder på en "legendarisk tillställning" med Bond-tema. Det är tydligen grymma priser i baren och ett par hundra gäster är inbjudna så det kan nog bli en rolig kväll. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska förvänta mig av kvällen så det kommer garanterat bli intressant.. Spännande!

Därefter drar vi nog direkt till White room där det är pre-Ibiza ikväll. Skulle även vilja dra förbi Magenta eftersom det är sista helgen innan sommaruppehåll. Men det är å andra sidan en dag imorgon också :) ..

Nu ska jag gå och välja kläder för kvällen! Hoppas att ni alla får en trevlig kväll så hörs vi snart igen.

Kommentarer
Postat av: Ellen igen

Kom på att min kommentar kunde tolkas lite fel: jag menade bara positivt. Du är en söt tjej och det är roligt att läsa din inlägg! :) Ha det bra!

2009-06-12 @ 20:48:51
Postat av: Miss Julie

hej där snygging! Jag gillar dig skarpt och dina kommentarer. Men ärligt.. hur överklassig är du egentligen? du framstår som en riktig snobb men ser ju inte så mycket märkesskor tex... så vem är du egentligen?



kram

2009-06-13 @ 09:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0