Gårdagen

Gårdagen var verkligen supermysig! Allsång på skansen i strålande sol och med underbart sällskap kan inte bli annat än perfekt. Måns och Tomas Ledin var utan tvekan höjdpunkten. Är så besviken då jag såg nu när jag loggade in på facebook att en bekant skrev att jag kunnat komma in backstage om jag hört av mig till honom. Lite quality time med Måns hade ju inte varit helt fel ;)

Hur som helst mötte jag sedan upp Alexander utanför Skansen/Grönan då han tillbringat sin dag och kväll på Grönalund med jobbet. Vi gick till Josefina där vi satte oss med alla hans supersköna arbetskollegor och drack rosé. Trots att jag var så gott som osminkad och väldigt ledigt klädd hade vi trevligt. Jag menar, det är inte alltid roligt att "gå ut" om man känner sig lite halvsunkig.

Sedan tog vi en promenad hem till Alex och somnade senare. Imorse åkte jag på en gång till min matte-elev för en lektion. Vi satt idag igen ute i solen och allt gick toppen. Nu är jag hemma, har ätit lunch och ska snart kila ner till bryggan med en bok och ipod och sola. En utgång är planerad med tjejerna ikväll, har dock inte helt bestämt mig för hur jag ska göra. Är i stort behov av att somna tidigt ikväll nämligen..

Bilder från gårdagen :)












Kommentarer
Postat av: Anonym

Du älskar verkligen att puta med rumpan.

2009-06-24 @ 16:51:30
Postat av: Mandy

Var putar jag med rumpan:)? Vad jag kan se är det bilder bakifrån där jag går fullt normalt. This is how I look babe :)

2009-06-24 @ 17:57:36
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Josefin

tror inte hon menar bilderna där du går utan de andra när du står framifrån, ser ju ut som du svankar lite för att få ut rumpan som resten av dina bilder men jag dömmer dig verkligen inte för det kan som sagt vara en naturlig svank och även om det inte är det så får ju du göra vad du vill, faktiskt, så det är ju bara onödigt med dessa negativa kommentarer (den ovan t e x)

Ha en skön sommar Amanda! tycker du är mer än värd det efter allt slit på skolan.

2009-06-24 @ 20:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0