Det här med fyllesms..(Egentligen vill jag bara dela med mig av den smickrande komplimangen ;D)

Det är nog inte bara jag som får lida på grund av dessa då det vankas helg och utgång. Vissa är ju sannerligen roligare och trevligare än andra. Sitter nu och pratar med Alex (aka Syllet) som är ganska flitig då det kommer till just detta. Faktum är att hans fyllesms faktiskt kan vara rätt smickrande vilket inte alltid är fallet då man mottager dessa sms där en och annan bokstav ofta fallit bort i students hetta.. eller förvirring..

Hur som helst pratar jag lite med honom nu och han slängde ur sig en rätt rolig kommentar gällande att hans sms somhan skickade i onsdags natt onekligen gick igenom eftersom jag hållit mig borta från Stureplan den här helgen. Jag fick nämligen det smickrande smset: För snygg för Stureplan. Därefter tog jag mitt pick och pack och drog till Söder istället..

Haha skämt åsido. Enligt mig finns de absolut snyggaste tjejerna på Stureplan så detta fick mig att dra lite på mungiporna. - Efter att jag konstaterat att det inte var ett mass-sms :) 

Hur som helst Alex har jag saknat dig och dina sk. fyllesms under tiden du var i Thailand. Nu kommer standarden på fyllesmsen i min inkorg stiga skyhögt..

.. och mitt självförtroende likaså :D


Apropå Stureplan..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: happ

så självupptaget

2009-06-07 @ 17:04:13
Postat av: Anonym

pinsamt. väx upp amanda

2009-06-07 @ 17:48:53
Postat av: Anonym

förstår att folk kommer lacka på det här, det gör öven jag till viss del. och det tror jag amanda är fullt medveten om också. men bloggvärlden handlar om ironi, och att ta saker med en nypa salt. detta inlägg är ett sånt exempel. sluta bli så pissed off för minsta lilla. bloggerskor är självupptagna, amanda är inte ett undantag, men hon är verkligen inte värst. Love your blog!

2009-06-07 @ 17:51:42
Postat av: Anonym

Är det inte jobbigt att alltid spela ett spel?

2009-06-07 @ 17:54:52
Postat av: Signe

Ingen som känner amanda skulle nånsin skriva såna kommentarer. Amanda är en av de mest godhjärtade, sympatiska och omtänksamma människan jag träffat! Hon bryr sig verkligen inte bara om sig själv, snarare tvärtom!

2009-06-07 @ 19:44:13
URL: http://solarflare.blogg.se/
Postat av: Anna

älskar bilden där det ser ut som du skulle kunna döda fotografen med din blick! =)=)=)

2009-06-07 @ 22:02:43
Postat av: a

men gud..jag fattar inte varför folk reagerar så konstigt på de här inlägget? inga konstigheter ju! får man inte hänga på stureplan eller, ses man som självupptagen eller pinsam då?

2009-06-07 @ 22:18:49
URL: http://alexiaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0