Dags att inhandla minimala bikinitrosor!

Tjaa!

Ebba ringde precis så nu måste jag sticka på en gång. Men jag tar med kameran så får ni följa med under dagen om ni har tur :) För övrigt är det ju lite solglimtar utanför fönstret även om det inte är vidare varmt. Men snart kommer värmen! Att vara positiv i livet är a och o.

På bilden till vänster ser ni mig i skinnbyxor vilket en av mina läsare ville se bild på. Dock vet jag att jag lagt upp en massa bilder redan när jag har dem på mig eftersom det trots allt är ett plagg som jag använder rätt ofta. På den här bilden ska jag by the way iväg och dansa.

Nej nu måste jag gå. Jag hoppas att jag hittar en sverigebikini idag, haha, har länge velat ha en sådan. Jag skulle även vilja ha en med amerikanska flaggan. Men vi får se vad vi hittar, finns så många snygga bikinisar där ute. Mitt största krav är dock att trosorna skall vara minimala. De ska inte vara string, men så nära string det går att komma så att rumpan blir riktigt brun. Bikinitrosorna från Brasilien är bäst. Små söta bikinitrosor för små putande rumpor är finast, mihi!

Vi hörs när jag kommer hem. Puss så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0