Summer of '10

Vi kan väl enas om att sommaren minst sagt börjar lida mot sitt slut. Jag har utan tvekan haft den bästa sommaren i mitt liv. Utomlands har jag varit precis hela tiden, med allt vad det innebär. Sol, bad, hög sommarvärme, långa sommarnätter, galna upptgåg, yacht-turer, kärlek och mycket, mycket mer. Här delar jag med mig av sommarens absoluta höjdpunkter. Alla resor avgick från min bas Milano som bara det gjorde sommaren oslagbar.

Först ut är Toscana där jag var 2 gånger i juni månad. En vän har sommarhus här så det blev mycket häng på stranden, god mat och framför allt avkoppling från Milanos hektiska vardag.






Under juni var det en himla massa castings att springa runt på. Allt var väldigt nytt, men väldigt roligt och lärorikt.
Jag gjorde det ofta i outfits likt denna.





Efter att jag lärt känna en väldigt intressant person på en casting, A, avlöstes det med picnics, utflykter till Como och andra mysiga aktiviteter.



Sedan var det dags för Milano Marittima, ca 3 timmars bilfärd från Milano till havet. Där lärde jag känna en kille, Diogo, som kom att betyda massor för mig under hela min återstående Milanovistelse. Vi festade, badade och åt fantastiskt gott.







Endast en vecka senare blev jag medbjuden av en riktig hunk till St Tropez och en resa som jag aldrig någonsin kommer glömma så länge jag lever. Lyx lyx lyx, paparazzis dagligen, prinsens hus, Nikki beach, egen betjänt, kock + chaufför, livvakter 24 timmar om dygnet, Vip Room, Kate Hudson och mycket annat..










Bara en dag efter att jag kom hem från St Tropez, kom mina föräldrar på 10 dagars besök. Det blev många besök vid vackra Comosjön och sedan spontanbokade vi även ett alldeles ljuvligt hotell vid ännu vackrare Gardasjön där vi badade, solade, åt fantastiskt god mat och shoppade.













Sedan bara 3 dagar senare bar det av till gudomligt vackra Sardinien 2 veckor. En resa som inte direkt blev min favoritresa, av många olika anledningar, men trots det fanns det absolut många höjdpunkter från denna paradisö.


(Visserligen inte en av höjdpunkterna, men såhär sov jag på den 12-timmar långa färjan. Aldrig igen!)

























Efter Sardinien åkte jag hem till Milano och vände nästan på direkten. 3 dagar av min favoritstad, sedan åkte jag till Timisoara 8 dagar, där en viss baby väntade. Sommarens höjdpunkt. Världens mest perfekta vecka, på alla sätt och vis.




















Den 26e augusti landade jag sedan på svensk mark, efter ett halvår utomlands. Stockholm befinner jag mig nu i en dryg månad cirka, sedan är det dags för mig att flytta utomlands igen. Tills dess njuter jag av Stockholm, och mina underbara minnen från en perfekt sommar - innehållande precis allt man kan önska sig.




Kommentarer
Postat av: Michaela

skulle inte du kunna skriva ett inlägg om vad du brukar använda för smink när du är ute på krogen? :)

2010-09-05 @ 19:23:43
Postat av: anna

Jaa jag tycker Michaelas förslag låter awesome!!

2010-09-05 @ 20:10:13
Postat av: Anonym

vart har du köpt dina pilotglasögon? :)



och vart ska du åka nu i höst? london??

2010-09-06 @ 09:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0