Kvinnor är som viner..

Något som slagit mig sedan jag kom till Milano är att killarna här generellt söker bland en annan "kategori" kvinnor än svenska killar. Hemma är ju yngre desto bättre snarare en regel än ett undantag. Killarna blir bara äldre, medan deras flickvänner blir allt yngre.

Här i Milano har jag märkt att detta fenomen inte är speciellt vanligt förekommande alls. Snarare tvärtom. Det gäller då inte bara italienare främst utan likväl de modeller jag träffar här (vanligen från länder i öst, Brasilien samt även en del från Italien).

I början kunde jag inleda diskussion efter diskussion med en ståndpunkt att jag inte riktigt förstod charmen av att jaga en bra bit äldre kvinna, när man lika gärna kan få en fräsch "tight" (jag tror faktiskt att det bara är vi svenskar som använder detta ganska larviga ord så kontinuerligt) tonåring om ni ursäktar mitt ordval.

Idag skäms jag nästan över mitt sätt att resonera. På gymmet idag nådde kanhända mitt uppvaknande i denna fråga sitt klimax då jag såg en medelålders kvinna i omklädningsrummet som besatt en självsäkerhet, sexighet, kvinnlighet och förmodligen erfarenhet som man omöjligt kan finna hos en 19-årig tjej. Hon fick mig att tänka på min egen mamma som jag tveklöst tycker är den vackraste och sexigaste kvinna på denna jord.

Sakta men säkert börjar jag förstå varför killar i alla åldrar söker sig uppåt i åldrarna. I can't blame them anymore.

Denna fråga är givetvis inte dock så simpel. Jag är nämligen medveten om att det finns killar som snarare söker kvinnors framgångar och rent av pengar, än den skönhet och erfarenhet de besitter. Dessa killar är enligt mig inne på fel spår i livet och kommer förhoppningsvis dra lärdom från den kvinna de till en början rentav utnyttjar.

Hur som helst, tillbaka till den positiva sidan av detta fenomen.

Denna utsuddning av ålder är någonting som jag tycker är ett fantastiskt stort steg för mänskligheten. Åldersnoja bör bli ett minne blott för världens kvinnor. En riktig kvinna som gått den enda sanna vägen till att kunna utstråla riktig, genuin livserfarenhet - nämligen vägen där man lever och vågar bli äldre, besitter en karisma som ingen kan ta ifrån henne eller ens försöka konkurrera ut, hur fast rumpa eller rynkfritt ansikte man än kan tänkas ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0