Råd från lilljäntan

Slår man upp ordet tjej i en synonymbok blir man kanhända tämligen förbluffad över somliga synonymer. Tjack, tös och brallis är tre synonymer som jag personligen inte skulle vilja kalla mig själv för. Inte vet jag vad som är värst av att vara narkotika-personifierad, få pengar lagda i bhn om du är på besök i Norge och kallar dig själv för tös, eller bli kallad för något så perverst som brallis - ett ord som för övrigt har en egen synonymlista med bland annat pudding och spätta högt upp.

Hur som helst var detta inte kontentan av mitt inlägg, utan kanhända har dessa ord något realistiskt i sig då jag ideligen får ta del av rena rama skräckhistorier gällande just tjejer och deras lösaktighet. Personligen tycker jag att det är tråkigt att tjejer anses som slampor då de legat med förhållandevis många, medan om det är killar som gjort det rycker gemene man alltjämt på axlarna. Enligt mig är det slampor hela bunten, tjej som kille. Tjack som kurre. Tös som gök.

Jag och mina väninnor brukar skämta om just detta. Jag behöver inte undangömma att jag är såväl konservativ som aningen pryd då det kommer till just detta. Något som från början var ett skämt om att jag har en gräns på tio promenader innan någon ens har i närheten av halva inne, har onekligen blivit ett faktum. Tio promenader för träningsnarkomanen, tio events för den pr&media-intresserade och tio restaurangbesök för den matglade. Alla har vi våra områden, så att säga. Så, vad jag ville komma till tjejer är.. var inte rädda för att hålla på er. Utnyttja prissen du träffar och se om han verkligen är värd att få något så stort och vackert som makten att få ta del av din kropp.

Så, nu har mamsen gått och blivit stammis här så förvänta er fler inlägg av den här kalibern.

;)


Kommentarer
Postat av: Sally

:S

http://sallysex.blogg.se

http://sallysex.blogg.se

http://sallysex.blogg.se

http://sallysex.blogg.se

http://sallysex.blogg.se

2009-12-03 @ 11:59:09
URL: http://sallysex.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, fan vilket skönt inlägg. och jag håller med, big time.

2009-12-03 @ 12:30:46
Postat av: Anonym

Helt underbart skriver! Varken överdrivet, pretentiöst eller tråkigt!

2009-12-03 @ 19:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0