Facebook tar över våra liv

Det är både hissnande och rent av monstruöst att inse det faktum att facebook är på god väg att ta över gemene mans liv. Tillsammans är man inte förrän det klart och tydligt är bokstaverat in a relationship på facebook. Kanhända är man redan tillsammans innan dess, men det är då ingen som kommer att ta dig som otillgänglig såvida du inte byter din status på facebook.

Att vara ett klick från att säga upp kontakten med en kanhända vän, är inte bara ett skrämmande faktum utan likaledes ett inom kort kommande samhällsproblem. Måhända blir de direkta konsekvenserna av ett fegt agerande likt detta varken påtagliga eller speciellt alarmerande. Vad som dock ofta kommer som ett rejält bakslag för fegisen är nästkommande möte in real life, så att säga.

Någon gör bort sig och inom en minut är gärningsmannen inte längre en av dina vänner. Felstegets dimension är undantagsvis inte det centrala, utan i stundens hetta är det en lättnad att överhuvudtaget kunna agera. Och att göra det efter noter! Jag menar, att vara påväg att ta sig en titt på sin frenemy och dennes profil, och så möts man av ett Add as friend, är väl ändå i grövsta laget?

Nej, tacka vet jag starka individer med lite stake i sig och som fortfarande besitter förmågan att avsäga kontakten med någon face to face i en miljö som lämpligen bör vara i en omgivning långt bortom krogmiljön. Att klippa banden med någon och att varken göra det via facebook, mobil eller annat samtida hjälpmedel gör det ju nästintill till ett givande ögonblick att vara med om. För inte fan händer det ofta!


Kommentarer
Postat av: Du vet inte

hej hej

mysig blogg

gå gärna in o svara på dagens fråga och sen lägg till mig på blogglovin så kan jag lägga till dig med :)

2009-12-03 @ 13:59:32
URL: http://duvetintee.blogg.se/
Postat av: Mallesplace - Go My Own Way

Många som gär slut genom att ändra status på facebook... tragiskt...

2009-12-03 @ 14:37:25
URL: http://mallesplace.blogg.se/
Postat av: Anonym

så sant, så sant !

2009-12-03 @ 14:58:43
URL: http://nathalieolssons.blogg.se/
Postat av: Susannes smycke

Tid över?

Ta en titt på mina handgjorda smycken på http://stjdesign.blogg.se



Kram Susanne ,STJ Design.

2009-12-03 @ 16:53:30
URL: http://stjdesign.blogg.se/
Postat av: saniaclaus

ganska knäppt faktiskt!!



Kika gärna in hos mig. Min tanke med min blogg är att inspirera och jag har mode som huvudämne. Just nu i juletider kör jag med min egna lilla julklappskalender! : ) välkommen in och titta, läsa, njuta och tävla!



Ha en trevlig kväll,

saniaclaus



www.saniaclaus.se

www.saniaclaus.se

2009-12-03 @ 23:30:35
URL: http://www.saniaclaus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0