Elsas mode skapar känslor

Sträckläser Elsas Mode. Blir inspirerad, likgiltig och suckar lite lätt av uppgivenhet om vartannat. Ingen rolig dag idag. Men på ett sätt älskar jag dagar likt dessa. Som optimist vet jag att det bara kan bli bättre nu. Min drivna sida älskar sådana här dagar. Dagar då jag bara vill vända .. ska vi kallade dem mindre bra dagar, till något riktigt bra. Något nytt och fräscht. Jag älskar att jag vill så mycket. Även då allt känns skit.

Nu när jag tänker efter är det vad jag alltid gör när jag är deppig. Tänker på hur jag kan förändra mitt liv till att bli lite intressantare. Det kan handla om så simpla saker som att drömma mig bort till en ny stad i världen som jag vill upptäcka, studera olika universitetsalternativ eller planera hur jag ska göra min blogg stor. Bara att fortsätta sätta upp mål, drömma och jobba för sina drömmar kommer man ofta längre än man någonsin kunnat tro. Och att bevisa för sig själv att man kan, medför lycka.


Kommentarer
Postat av: Anna

Tycker du boken var bra? Jag tycker den var det mest patetiska någonsin. Fy sjutton för all svengelska och alla löjliga uttryck.

2010-09-07 @ 12:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0