Trött tjej

Skypar med A och har precis ätit godaste tacomiddagen. Mums, vad jag saknat det! Det blir hemmakväll.. och tidig sömn. Finns inget skönare än att gå och lägga sig när man är riktigt trött. Förresten, fan vad roligt att ni börjar kommentera och att ni äntligen blir fler igen. Jag har inte varit den bästa bloggerskan och det märktes både på statisitken och kommentarerna. Men nu är vi här för att stanna, eller vad säger ni? Har ni några önskemål på vad som ska skrivas, svaras på eller liknande får ni gärna kommentera till detta inlägg så ska det bli ändringar vill jag lova!

... Och en ny design är påväg också. Om mitt käre ex bara kan skynda sig litegrann..


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag älskar din blogg! Har läst den i ca tre år och tröttnar aldrig... haha :) Tycker det är jätte kul att du bloggar mer igen och det var jätte kul att läsa om dit liv i Milano. Jag går själv trean på gymnasiet nu och skulle också bara vilja resa iväg efter trean, pröva något nytt och komma bort! :)



Ha det super, kram

2010-09-01 @ 22:05:31
Postat av: Ebba K.

Mera sex! ;)

2010-09-01 @ 22:14:43
Postat av: Rebecca

Hejsan, vill börja med att säga att du är jättevacker!



Men jag undrar lite mer om Milano, hur gick det egentligen till med alla dessa PR-killar, har hört ett flertal versioner men undrar bara, hur kommer det sig att dem bjuder med er på resor för tusentals kronor när ni "inte ger något tillbaka" om du förstår? Dem slösar massor på er, vad tjänar dom på det?

2010-09-02 @ 00:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0