Svar på lite kommentarer!

hej :) jag undrar lite om milano.. du var ju där ett tag. och man kunde ju läsa att du var jämt hos bokare.. fick du något jobb? var det många som nappade på diog?

Svar: Du menar castings jag var på? (För er som undrar är en bokare nämligen han [eller hon] som planerar in vilka castings som jag ska gå på så att jag endast går på de som passar mig och mitt utseende. Exempelvis skickar han inte iväg mig på en casting där kunden söker mörkare tjejer. Och kunderna vet ofta vad de söker innan castingen äger rum.).

Jag var väl hur som helst aktiv med en riktig portfolio en månad cirka. I början sprang jag runt med endast 2 bilder i min bok så det var ganska svårt att bli nappad på då tror jag. Men lyckligtvis fick jag mitt första jobb redan inom en vecka om jag minns rätt (rätta mig om jag har fel) då jag blev bokad för 4 visningar i Florens under de kända pitti-visningarna, vilket var superroligt. Bild nedan backstage.

Annars fick jag ett mindre editorialjobb jag fick tacka nej till då det skulle äga rum då jag inte hade någon möjlighet att vara på plats, samt jobb för en riktigt duktig fotograf. Så det var väl helt okej med tanke på den sjukt långsamma säsongen alla sa att det var. -Samt såklart att jag är en riktig nybörjare med en halvfull bok.

En kul grej är dock att jag fått både samtal och mail från agenturen i Milano, senast idag fick jag ett mail samt ett namn på en kund som bett om att få träffa mig. Så vi får se vad som händer, kul är det i alla fall!


Innan första visningen i Florens. Jag och ryska Anastasia.


Jag älskar din blogg! Har läst den i ca tre år och tröttnar aldrig... haha :) Tycker det är jätte kul att du bloggar mer igen och det var jätte kul att läsa om dit liv i Milano. Jag går själv trean på gymnasiet nu och skulle också bara vilja resa iväg efter trean, pröva något nytt och komma bort! :)

Ha det super, kram

Svar: Åh vad roligt, vad glad jag blir! Jag kan helt klart rekommendera att ta ett sabbatsår och tillbringa en tid utomlands. Man får helt andra perspektiv på livet och förmodligen kommer du få uppleva en helt annan livsglädje också. Det är värt mer än någonting annat!

Mera sex! ;)

Svar: Haha, det kommer det dessvärre inte bli något av. Någonting annat som önskas?

Hejsan, vill börja med att säga att du är jättevacker!

Men jag undrar lite mer om Milano, hur gick det egentligen till med alla dessa PR-killar, har hört ett flertal versioner men undrar bara, hur kommer det sig att dem bjuder med er på resor för tusentals kronor när ni "inte ger något tillbaka" om du förstår? Dem slösar massor på er, vad tjänar dom på det?

Svar: Tusen tack! Såhär är det. PR-killarna betalar generellt inte ett öre av detta. De blir sponsrade från nattklubbar med boende, själva resan, mat, dryck et cetera för att ta dit modeller som "ser bra ut för klubben". En klubb som är känd för att modeller brukar hänga där blir generellt sett alltid mer eftertraktad än andra nattklubbar. Med modeller inne på klubben brukar även de med bord, men även andra gäster, beställa in mer alkohol för att flasha och/eller bjuda modeller, vilket givetvis resulterar i större inkomst för klubbarna. Alltså är det de som står för allt, inte PR-killarna. Deras jobb är bara att vara någorlunda omtyckta av modeller så att de har tjejer (och ibland även manliga modeller) till de specifika klubbarna.

Jag vill även poängtera att jag aldrig någonsin skulle hänga med människor som bjuder mig på diverse saker och sedan förväntar sig något tillbaka. Då klarar jag mig hellre utan alla dessa resor och nattklubbar.

Jag ÄLSKAR din blogg! Sluta aldrig blogga :) puss

Svar: Åh gulle, tack tack tack!

va roligt, vad kommer du ha för arbetsuppgifter?

Svar: jag var på showrummet idag vilket var en riktig utmaning. Jag är långt ifrån någon bilexpert (ännu kanske jag bör tillägga ;)) men där är våra uppgifter att vara till kundernas förfogande. Vi har för tillfället 4 bilar innestående på showrummet (inte mer än så lyckligtvis) där jag ska kunna en del om bilarna för att få kunderna intresserade eller öka deras intresse för dessa bilar. Vi säljer dem dock inte, utan det sker på annan plats. Sedan har vi konferenser i våra konferensrum där vi även där ser till att kunderna är nöjda med vad de får. Jätteroligt och annorlunda, var lite trött på klädesbutik kände jag, även om det är kul som ett extrajobb också. Sedan kommer jag även åka runt en del på events där jag gör lite reklam och informerar.




Kommentarer
Postat av: frida

Hej,



jag har precis börjat läsa din blogg.. skitkul!

fortsätt i samma stil.



kram

2010-09-02 @ 22:23:24
Postat av: poplars

kul att du svarar på lite kommentarer!



jag har sagt det förut, och jag säger det igen, jättebra blogg, verkar vara sjukt jordnära trots det liv du lever, eller vad man ska säga.. och till skillnad från många andra bloggare verkar du ha lite vett innanför pannbenet. bra! :)

2010-09-02 @ 23:20:10
URL: http://poplars.devote.se
Postat av: Anna

Jag tycker också att det är bra att du svarar på kommentarer! Det är så man behåller läsarna :) Nu till min fråga, ibland har du på dig ett par sjukt fina svarta skinnbyxor, jag undrar var de kommer ifrån? Jag är ute efter ett par skinnbyxor, men hittar inga någonstans..

2010-09-03 @ 14:48:28
Postat av: Mandy

Anna: Jag har tre olika byxor du kan tänkas mena. Men de jag använt absolut mest som flest läsare kommenterat är de "riktiga" skinnbyxorna som dessvärre är köpta i Milano från en rätt random butik bara. Finns inga skönare byxor (samtidigt som de är sådär snyggt tighta) så jag hoppas verkligen du kan hitta liknande. Kram!

2010-09-03 @ 15:18:55
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0