Tappat mobilen..

Fanfanfan! Jag var så klantig när jag åkte hem från skolan idag att jag tappade min mobil på perrongen. Jag skulle springa till tåget samtidigt som jag hade händerna fulla och några minuter senare insåg jag att jag tappat min italienska mobil. Jag brukar inte vara så klantig!! Positivt (alltid ska man tänka positivt) är i alla fall att jag inte tappade min svenska mobil eller exempelvis plånboken. Men just nu känns det måttligt kul. Tänker inte gå och köpa en ny mobil för att ha i någon månad här nere bara.. Speciellt inte när jag fortfarande har min svenska som är så pass ny.

Något riktigt skönt i denna misär (hehe..) är dock att när jag kom hem hade städerskorna precis varit här och diskat upp all min disk, tvättat alla handdukar & dylikt samt städat hela lägenheten. Så nu är det rent och fint igen!

Angående bilderna jag lagt upp så är ni några som frågat om retuscheringen och vad jag retuscerat. Självklart är det inte jag som retuscerat bilderna utan fotografen som tagit dem. Jag har sett några av bilderna oretuscherade, men inte alla. Men de jag sett oretuscherade älskade jag redan då! Med en bra fotograf och bra ljus så behövs det inte så mycket mer. Jag hoppas att det inte var alla av er som blev så "chockade" över att bilderna är lite retouched som vissa av er verkar ha blivit. Om ni inte visste att man självklart ser betydligt bättre ut på en retuscherad bild, samt att det är något fotograferna alltid gör, så förstår jag verkligen att unga tjejer mår dåligt över dagens så kallade ideal. Öppna vilket skönhetsmagasin som helst, se vilket omslag som helst, och jag lovar er att varenda bild är mer retuscherad än ni tror. Hur som helst är mina bilder inte mer retuscherade än normalt.

Här har ni 2 helt osminkade och självklart oretuscherade bilder på mig som jag personligen faktiskt tycker ännu mer om än de retuscherade men ack så grymma bilderna jag lagt upp från de senaste plåtningarna.


Kommentarer
Postat av: sara

Hej amanda:) skulle du kunna berätta vart dina andra solbrillor du brukar använda är ifrån?

dom med silverdetaljer ovanför typ?

2010-05-19 @ 16:01:04
Postat av: snälla?

Varför är du och kort på dig själv från en vinkel? ALLTID med din högersida mot kameran? ALLA.

2010-05-21 @ 14:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0