Sen lunch

Istället för att gå 50 meter till pizzerian som jag bor vid, såhär dagen efter. (Typ 3 euro för den godaste margheritan jag ätit på länge) gjorde jag som vanligt min lilla lunchtallrik bestående av mozzarella, tomater, parma, balsamico, olivolja och färskt bröd. Trots att jag bor så nära den hälsofördärvade pizzerian kan jag lätt räkna på en hand hur många gånger jag varit där under mina 2 månader här. Det tycker jag är bra jobbat!


Kommentarer
Postat av: .

Men kan du inte härma Andrea lite mera? Finns det någon du blir "kompis" med utan att du försöker vara eller härma? Skaffa dig egen personlighet, egna intressen och ideer för att härma någon annan. Det är pinsamt och väldigt genomskinligt.

2010-05-06 @ 22:23:06
Postat av: Mandy

hahahahahaha men va?! Detta kan vara topp 3 sjukaste jakla kommentaren jag fatt nagonsin. Forst och framst kan du ge mig nagot exempel pa vem fan jag 'harmar' av mina vanner, och vad jag skulle harma dem med. For det andra, vem tror du inte ater det har om man bor i ett land som Italien dar det ar ett overflod av sadan har mat? Och om du nu vill veta, kom jag hit 2 veckor innan Andrea och at val det redan forsta dagen om jag inte minns fel.



Gallande personlighet, om vi nu ska ta Andrea som exempel vilket du gjort, kan vi val saga sahar att vi ar som natt och dag. Alla har sager att vi ar sa olika, men det ar just det som gor att vi kompletterar varandra. Hade jag harmat henne hade jag ju varit mer som henne, och inte hennes motsats, ellerhur?



Angaende intressen har jag exempelvis inte nagon nara van just nu som delar nagot av mina intressen (dans och ridning som ar mina framsta). Att blogga har alla mina vanner borjat gora efter mig och jag kan rakna upp en hel lista pa vad jag gor som ingen av mina vanner gor, eller i alla fall gjort innan mig som jag skulle ha harmat.



Vet inte ens varfor jag forsvarar mig men det har var det mest komiska pa lange och din kommentar ar helt och hallet skriven utan grund.

2010-05-07 @ 10:43:41
URL: http://mandyn.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0